Here's What Happens When ISIS Appropriates Your Artwork
Sirija vol. 2
- Challenger__
#5276 Re: Sirija vol. 2
Tekfirijsko-haridžijska ubleha krade tuđu intelektualnu svojinu (stvaralaštvo) i koristi za svoje propagandne svrhe:

LINK
- Mlohavi
#5277 Re: Sirija vol. 2
Julian RöpckeFor the first time in #Syria, islamist rebels accept moderates' attitude and moderates give full arms support to islamists. #ThanksPutin
Last edited by Mlohavi on 09/12/2015 00:16, edited 1 time in total.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#5278 Re: Sirija vol. 2
iranska garda, hezbolijanci, šiitski fanatici, milicije iz iraka, plaćenici iz afganistana i pakistana, kadirovi čečeni, terminatori sa kavkaza???Challenger__ wrote:![]()
______
Toliko o efektima američke "antiterorističke" i "anti-ISIL borbe" (Number of foreign fighters in Syria more than doubled in 18 months - up to 31,000 from 12,000) u Iraku i Siriji. Biće zanimljivo pratiti ove trendove nakon ruskog angažmana.
- Challenger__
#5279 Re: Sirija vol. 2
Oficijelno, "ispomoć snagama SAA" čiji pripadnici nemaju namjeru trajno se nastaniti u Siriji, za razliku od pripadnika raznih "emirata" i "halifata".japin_mutapi wrote:iranska garda, hezbolijanci, šiitski fanatici, milicije iz iraka, plaćenici iz afganistana i pakistana...???
______
Bagdad je zatražio i od NATO da "izvrši pritisak na Ankaru" da povuče svoje trupe sa sjevera Iraka.
- Klavikula
#5280 Re: Sirija vol. 2
husein_kapetan wrote:Raja..
Ne odobravajte.. a niti kudite.. ono sto razumjeti ne mozete i niti trebate..motivaciju i interese ovog gore samo on zna.. ja licno apsolutno ne odobravam ovaj cin ako nije motivisan licnom pripadnoscu.. sto je malo vjerovatno.. ipak.. svakom svoje..
Ja ne bih dalje..
btw. pronadjena crna kutija ruskog Su-24. Putin naredio da se otvori samo u prisustvu stranih strucnjaka.
- General War
#5281 Re: Sirija vol. 2
Sta ce im crna kutija reci, lokaciju pogodka? Zasto im onda sluzi transponder?Klavikula wrote:husein_kapetan wrote:Raja..
Ne odobravajte.. a niti kudite.. ono sto razumjeti ne mozete i niti trebate..motivaciju i interese ovog gore samo on zna.. ja licno apsolutno ne odobravam ovaj cin ako nije motivisan licnom pripadnoscu.. sto je malo vjerovatno.. ipak.. svakom svoje..
Ja ne bih dalje..![]()
btw. pronadjena crna kutija ruskog Su-24. Putin naredio da se otvori samo u prisustvu stranih strucnjaka.
- Challenger__
#5282 Re: Sirija vol. 2
Za laku noć, za sve simpatizere Izraela i ljubitelje košer-džihada, tekst i video u kome se vide izraelski komandosi i ljekari kako se lavovski bore za život islamističkog militanta na teritoriji Sirije:
WHY are they risking their lives for Islamic militants?
Autor teksta je začuđen i u naslov postavlja jedno, kao tele tupo - WHY?
Velikim slovima.
______
Shalom.
Israeli commandos are carrying out similar rescues every night
Autor teksta je začuđen i u naslov postavlja jedno, kao tele tupo - WHY?
Velikim slovima.
______
Shalom.
-
_drunken_santa_
#5283 Re: Sirija vol. 2
Isilu se pridruzuju drzavljani svih zemalja svijeta. konvertiti Amerikanci, Njemci, imigranti, djevojcice od 14 godina, sami Kurdi, nema ko tamo ne ide... na strani ovih drugih su mahom mobilisani i dobrovoljci iz susjednih zemalja.japin_mutapi wrote:iranska garda, hezbolijanci, šiitski fanatici, milicije iz iraka, plaćenici iz afganistana i pakistana, kadirovi čečeni, terminatori sa kavkaza???Challenger__ wrote:![]()
______
Toliko o efektima američke "antiterorističke" i "anti-ISIL borbe" (Number of foreign fighters in Syria more than doubled in 18 months - up to 31,000 from 12,000) u Iraku i Siriji. Biće zanimljivo pratiti ove trendove nakon ruskog angažmana.
Islamska država je neuništiva. Ako ih pritisnu na Bliskom Istoku, eto kalifata u Libiji, ako ih pritisnu u Libiji, izroni kalifat u Nigeriji.
ISIS ne jebe svjetske norme i granice. To je privlačno svakakvoj vrsti ljudi koji traže slobodu da rade što ne mogu inače. Njima su zapadna uređena društva preregulisana. Ne možeš tuć ženu, ne možeš silovat ko ti ne da, ne možež prebit nekoga, ukrast, ubit, a moraš platit porez, kredit, ovo ili ono.
I onda dođe Isis kaže zajebi to sve. Samo reci da si musliman, dođi kod nas i radi sve što ti je kurcu ćejf osim da cugaš alkohol.
Jebiga, to je prilično atraktivna propozicija u svijetu gdje globalni kapitalizam milijardama mladih ljudi ne nudi nikakvu budućnost. Ima na youtubu link sa intervjuom i pogibijom sa jednim tipom iz quebeca, kanadski francuz koji je bio smetljar u Montrealu pa otisao u Siriju.
Neiscrpan je izvor takvih kandidata koji samo traže okvir kakav nudi Isis.
-
Avetinho
#5284 Re: Sirija vol. 2
Evo da se i ja pridruzim cestitkama!
Jes vas sviju izlevatio, svaka cast!
Jes vas sviju izlevatio, svaka cast!
-
Avetinho
#5286 Re: Sirija vol. 2
DuckZz wrote:Go home santa you're drunk
To sam im i ja rekao.
- Opetja033
#5287 Re: Sirija vol. 2
Slavno propala jos jedna ofanziva Assada i njegovih siitsko-teroristickih paravojnih formacija i ostalog bjelosvjetskog sljama na jugu Halepa.
Broj mrtvih proassadovih terorista na jugu se mjeri u stotinama zadnja cetiri dana. Gnojivo.
Broj mrtvih proassadovih terorista na jugu se mjeri u stotinama zadnja cetiri dana. Gnojivo.
- ioannes
#5288 Re: Sirija vol. 2
izvor : #JihadiJulianMlohavi wrote:Julian RöpckeFor the first time in #Syria, islamist rebels accept moderates' attitude and moderates give full arms support to islamists. #ThanksPutin
- salik79
#5289 Re: Sirija vol. 2
Preko 300 km2 oslobodjene teritorije Latakije, trenutna udaljenost od granice Turske 10 km. 
-
emmir1
#5290 Re: Sirija vol. 2
salik79 wrote:Preko 300 km2 oslobodjene teritorije Latakije, trenutna udaljenost od granice Turske 10 km.
Ko je oslobodio.
Asadovci?..Ili opozicija?
Šta ja znam ko koga smatra oslobodiocima
-
Drvenija87
#5291 Re: Sirija vol. 2
Uvlace ih Turci u zamku,sad kad jos zatvore Bosfor,vidjet cemo koliko ce biti Putin aktivan i jak.salik79 wrote:Preko 300 km2 oslobodjene teritorije Latakije, trenutna udaljenost od granice Turske 10 km.
Do sada sto je uradio glede pomoci Asadu, moze se vidjeti u ovom video prilogu...bombardovanje civilnih objekata.
https://twitter.com/AEJKhalil
Definitivno drugi Afganistan za Ruje.
Last edited by Drvenija87 on 09/12/2015 08:53, edited 1 time in total.
- salik79
#5292 Re: Sirija vol. 2
Regularna sirijska armija.emmir1 wrote:salik79 wrote:Preko 300 km2 oslobodjene teritorije Latakije, trenutna udaljenost od granice Turske 10 km.
Ko je oslobodio.
-
emmir1
#5293 Re: Sirija vol. 2
Amerika nas sve uvlaći u rat .
Čuj Turci uvlaće Ruse u zamku.
Ako im zatvore Bosfor eto ti svjetskog rata
-
emmir1
#5294 Re: Sirija vol. 2
salik79 wrote:Regularna sirijska armija.emmir1 wrote:salik79 wrote:Preko 300 km2 oslobodjene teritorije Latakije, trenutna udaljenost od granice Turske 10 km.
Ko je oslobodio.
Bitno je da Nato vidi da su izgubili Siriju, tada će rat prestat
-
Drvenija87
#5295 Re: Sirija vol. 2
Hoce li to mozda Putin sravniti Istanbul ili pak dohajati na bijelom konju u centar Pristine ?emmir1 wrote:Amerika nas sve uvlaći u rat .
Sto reci drugo do- svrbovske fantazije!
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#5296 Re: Sirija vol. 2
Pokipi ti mlijeko. Ružit će te starci nisi uradila domaći. Samo visiš po ovim šejtanlucima.Drvenija87 wrote:Hoce li to mozda Putin sravniti Istanbul ili pak dohajati na bijelom konju u centar Pristine ?emmir1 wrote:Amerika nas sve uvlaći u rat .
Sto reci drugo do- svrbovske fantazije!
-
jefff
#5297 Re: Sirija vol. 2
Ruje imaju sa Amerikancima i Izraelom nagodbu o podjeli Sirije i sirijske nafte.Drvenija87 wrote:Uvlace ih Turci u zamku,sad kad jos zatvore Bosfor,vidjet cemo koliko ce biti Putin aktivan i jak.salik79 wrote:Preko 300 km2 oslobodjene teritorije Latakije, trenutna udaljenost od granice Turske 10 km.
Do sada sto je uradio glede pomoci Asadu, moze se vidjeti u ovom video prilogu...bombardovanje civilnih objekata.
- Ironmen
#5298 Re: Sirija vol. 2
Opetja033 wrote:Slavno propala jos jedna ofanziva Assada i njegovih siitsko-teroristickih paravojnih formacija i ostalog bjelosvjetskog sljama na jugu Halepa.
Kjafirsko teroristicko haridziski sljam na jugu Allepa gnoji zemlju svaki dan propala im je velika protuofanziva na jugu Allepa i sada se samo zestoko brane dok na sjeveru Latakije ginu ko muhe i nemaju nikakve sanse da se odbrane.
U Homsu narod na ulicama slavi odlazak haridzika i umno bolesnih zombi terorista.
Sirijska vojska dobija na vise frontova i napokon se vidi pravi napretak mozda i najveci od 2014 godine.
Vlada nervoza u Sandzaku zbog toga veliki broj ovakvih slicnih postova kao tvoj
- Ironmen
#5299 Re: Sirija vol. 2
Drvenija87 wrote:Uvlace ih Turci u zamku,sad kad jos zatvore Bosfor,vidjet cemo koliko ce biti Putin aktivan i jak.salik79 wrote:Preko 300 km2 oslobodjene teritorije Latakije, trenutna udaljenost od granice Turske 10 km.
Neprovaljuj se Bosfor ne mogu zatvoriti, google neka bude tvoj prijatelj prije napises ovakvu glupost
- Arteta
#5300 Re: Sirija vol. 2
Nafta je uglavnom pod kontrolom isila.jefff wrote:Ruje imaju sa Amerikancima i Izraelom nagodbu o podjeli Sirije i sirijske nafte.Drvenija87 wrote:Uvlace ih Turci u zamku,sad kad jos zatvore Bosfor,vidjet cemo koliko ce biti Putin aktivan i jak.salik79 wrote:Preko 300 km2 oslobodjene teritorije Latakije, trenutna udaljenost od granice Turske 10 km.