Problem pasa lutalica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
razonoda

#5276 Re: Problem pasa lutalica

Post by razonoda »

U razvijenom svijetu -sistem radi --ima pomoc za beskucnike i ostale, ali imaju i pravila kojih se trebaju pridrzavati.A,oni to nece.

Zbog toga to izgleda okrutno--cuko--beskucnik, ali u praksi sve dodje na svoje. Smatraju da je beskucnik izbarao --svoj put---i ne mjesaju se u to.
vjesticanametli

#5277 Re: Problem pasa lutalica

Post by vjesticanametli »

gdje ova ulojana tuka sklanja ĐŽukele 8) da ih nahranimo :D
L u c i f e r

#5278 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

razonoda wrote:U razvijenom svijetu -sistem radi --ima pomoc za beskucnike i ostale, ali imaju i pravila kojih se trebaju pridrzavati.A,oni to nece.

Zbog toga to izgleda okrutno--cuko--beskucnik, ali u praksi sve dodje na svoje. Smatraju da je beskucnik izbarao --svoj put---i ne mjesaju se u to.
Radi, ali nije savršen.
Prisjetimo se samo katastrofe hipotekarnih kredita za nekretnine, gdje je dosta ljudi ostalo bez krova na glavom, mada su se prdržavali pravila.
Nemam ništa protiv kućnih ljubimaca, ali mi se sviđa kultura npr Meksikanaca koji imaju pse, ali ih ne dižu na pijedestal, dok je porodica i rodbina svetinja.
razonoda

#5279 Re: Problem pasa lutalica

Post by razonoda »

L u c i f e r wrote:
razonoda wrote:U razvijenom svijetu -sistem radi --ima pomoc za beskucnike i ostale, ali imaju i pravila kojih se trebaju pridrzavati.A,oni to nece.

Radi, ali nije savršen.
Prisjetimo se samo katastrofe hipotekarnih kredita za nekretnine, gdje je dosta ljudi ostalo bez krova na glavom, mada su se prdržavali pravila.
Nemam ništa protiv kućnih ljubimaca, ali mi se sviđa kultura npr Meksikanaca koji imaju pse, ali ih ne dižu na pijedestal, dok je porodica i rodbina svetinja.
Nisu se drzali pravila. Bili su pohlepni. Kupovali da bi preprodali, i tu se sve slomilo. A sto se tice mexosa--iznenadila sam se kako ta familija funkcionise. Cudno. Vrlo mladi se upustaju u pravljenu djece, koja po pravilu nisu ni u braku, razilaze se mladi, onda nalaze nove. :-) Ali nekaako su vezani za roditelje, vecinom kao pomoc u odgoju djece, i prilicno zive coporativno. Tacno-- nisu bas odusevljeni cukama.
Maharadza

#5280 Re: Problem pasa lutalica

Post by Maharadza »

Image

A šta džukele rade....SAVE THE TREES! :cry:
L u c i f e r

#5281 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

razonoda wrote:Nisu se drzali pravila. Bili su pohlepni. Kupovali da bi preprodali, i tu se sve slomilo. A sto se tice mexosa--iznenadila sam se kako ta familija funkcionise. Cudno. Vrlo mladi se upustaju u pravljenu djece, koja po pravilu nisu ni u braku, razilaze se mladi, onda nalaze nove. :-) Ali nekaako su vezani za roditelje, vecinom kao pomoc u odgoju djece, i prilicno zive coporativno. Tacno-- nisu bas odusevljeni cukama.
Nisu li ih banke kao dio sistema svesrdno poticale na to nevjerovatno povoljnim uslovima?

Kupiti da bi preprodao nije zločin, već trgovina tj srce kapitalizma.

Nisam komunjara, da ne bude zabune, samo ukazujem da svako može postati beskućnik, ako mu se sudbina navali na kosti.
L u c i f e r

#5282 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

Maharadza wrote:Image

Drveće su moja omiljena bića. :)
razonoda

#5283 Re: Problem pasa lutalica

Post by razonoda »

L u c i f e r wrote:
razonoda wrote:Nisu se drzali pravila. Bili su pohlepni. Kupovali da bi preprodali, i tu se sve slomilo. A sto se tice mexosa--iznenadila sam se kako ta familija funkcionise. Cudno. Vrlo mladi se upustaju u pravljenu djece, koja po pravilu nisu ni u braku, razilaze se mladi, onda nalaze nove. :-) Ali nekaako su vezani za roditelje, vecinom kao pomoc u odgoju djece, i prilicno zive coporativno. Tacno-- nisu bas odusevljeni cukama.
Nisu li ih banke kao dio sistema svesrdno poticale na to nevjerovatno povoljnim uslovima?

Nisam komunjara, da ne bude zabune, samo ukazujem da svako može postati beskućnik, ako mu se sudbina navali na kosti.
JESU. Banke su to svjesno radile, mladi ludi kadrovi sa novom idejom kako napraviti pare, znajuci kako je narod pohlepan . Nisu svi naletili na tu 'pogodnost'. Beskucnik moze svako postati, i vecinom su to ''ovisnici i nesto bolesnih'. U USA je jako tesko naci radnika sa nizim obrazovanjem. Nece da rade.
L u c i f e r

#5284 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

razonoda wrote:
L u c i f e r wrote:

JESU. Banke su to svjesno radile, mladi ludi kadrovi sa novom idejom kako napraviti pare, znajuci kako je narod pohlepan . Nisu svi naletili na tu 'pogodnost'. Beskucnik moze svako postati, i vecinom su to ''ovisnici i nesto bolesnih'. U USA je jako tesko naci radnika sa nizim obrazovanjem. Nece da rade.
To ti velim.
razonoda

#5285 Re: Problem pasa lutalica

Post by razonoda »

L u c i f e r wrote:
Maharadza wrote:Image

Drveće su moja omiljena bića. :)
treehugger :lol: tako zovu coloradjane
L u c i f e r

#5286 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

Aha, e taj sam... :D
saja_dj

#5287 Re: Problem pasa lutalica

Post by saja_dj »

Maharadza wrote:
Nema reakcije od drveta. Das cuki da jede i ti si za njega bog.

God complex, nista vise, je ovo sto dog trust i co. imaju u glavi. Idite lijecite se.

Sto macke ne stitite? Nigdje macke, djukele pobile sve.

Eh da, macka te ne jebe ni 5%...
Last edited by saja_dj on 23/03/2015 20:04, edited 1 time in total.
L u c i f e r

#5288 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

saja_dj wrote:
Maharadza wrote:

God complex, nista vise, je ovo sto dog trust i co. imaju u glavi. Idite lijecite se.

Ubo. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
zrakomlat

#5289 Re: Problem pasa lutalica

Post by zrakomlat »

SHINTORS CAME BACK TO CATCH ASTOR AGAIN FEW MINUTES AGO .. I asked one girl that move him in her house tonight .. this is very, very dangerous
Kao da piše o skrivanju jevreja tokom ww2 :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5290 Re: Problem pasa lutalica

Post by pici »

nova gorska služba grada...i onda kažu nema koristi od kerova
MJAU - da

#5291 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

saja_dj wrote:
Maharadza wrote:

Ja kontam jesam li normalna, izgleda da jesam. Dobro rečeno, ali nemoj generalizovati.
Maharadza

#5292 Re: Problem pasa lutalica

Post by Maharadza »

saja_dj wrote:
Maharadza wrote:

Ne bih rekao da ima toliko veze sa "god complex"-om koliko sa:

Image

:mrgreen:

PS. U INAT DŽUKELAMA;

Image
The BEN10

#5293 Re: Problem pasa lutalica

Post by The BEN10 »

vjesticanametli wrote:sad skontah da ova budaletina sandra zivi u zgradi do moje i mi se ustvari mjeseci pitamo ko je ulojana i neokupana tuka sa ĐŽukelama......koja navecer vristi na telefon dok voda kerove......ovo je sevap umlatit.....istina,,, ĐŽukele joj pomalo nestaju iz ulice :D
Hahaha, kada se ionako sveprisutni međuženski antagonizam potpiruje sa dodatnim argumentima dobijemo post poput citiranog. Aferim djevojče!
:lol: :evil: :thumbup:
vjesticanametli

#5294 Re: Problem pasa lutalica

Post by vjesticanametli »

kakav crni bene antagonizam.....ova se nije oprala i zubara vidjela 100 godina, a tek sinoc skontah od koga ustvari cijela ulica bjezi :lol: ne vjerujem da radi a na svakoj slici joj klipaca :mrgreen: hajte dalje spasavajte jer ovi zli poput mene ce dohakat okicama :evil:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#5295 Re: Problem pasa lutalica

Post by japin_mutapi »

al ona ima misiju ima san
vješalica

#5296 Re: Problem pasa lutalica

Post by vješalica »

vjesticanametli wrote:kakav crni bene antagonizam.....ova se nije oprala i zubara vidjela 100 godina, a tek sinoc skontah od koga ustvari cijela ulica bjezi :lol: ne vjerujem da radi a na svakoj slici joj klipaca :mrgreen: hajte dalje spasavajte jer ovi zli poput mene ce dohakat okicama :evil:
drogaljka,mogu misliti koliko kandiše
MJAU - da

#5297 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

Joj jeste bezze, nema žena za sapuna od hranjenja pasa, zar ne vidite. Uh, sve im lopovsko, cigansko.

http://--- NO LINKS ---/clanak/67365732294 ... f=pretraga
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#5298 Re: Problem pasa lutalica

Post by Romeo 80 »

Koliko li su mu samo platili za ovakav plaćeničko-navijački tekst?! :-) :nasolji1:

http://www.bh-news.com/ba/vijest/33548/ ... cnika.html
L u c i f e r

#5299 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

Kavurmu i spricer, nije tunjo skup...
Naslovnica

#5300 Re: Problem pasa lutalica

Post by Naslovnica »

8-)
No comment.

Image
Locked