Problem pasa lutalica
-
razonoda
#5276 Re: Problem pasa lutalica
U razvijenom svijetu -sistem radi --ima pomoc za beskucnike i ostale, ali imaju i pravila kojih se trebaju pridrzavati.A,oni to nece.
Zbog toga to izgleda okrutno--cuko--beskucnik, ali u praksi sve dodje na svoje. Smatraju da je beskucnik izbarao --svoj put---i ne mjesaju se u to.
Zbog toga to izgleda okrutno--cuko--beskucnik, ali u praksi sve dodje na svoje. Smatraju da je beskucnik izbarao --svoj put---i ne mjesaju se u to.
- vjesticanametli
#5277 Re: Problem pasa lutalica
gdje ova ulojana tuka sklanja ĐŽukele
da ih nahranimo 
-
L u c i f e r
#5278 Re: Problem pasa lutalica
Radi, ali nije savršen.razonoda wrote:U razvijenom svijetu -sistem radi --ima pomoc za beskucnike i ostale, ali imaju i pravila kojih se trebaju pridrzavati.A,oni to nece.
Prisjetimo se samo katastrofe hipotekarnih kredita za nekretnine, gdje je dosta ljudi ostalo bez krova na glavom, mada su se prdržavali pravila.
Nemam ništa protiv kućnih ljubimaca, ali mi se sviđa kultura npr Meksikanaca koji imaju pse, ali ih ne dižu na pijedestal, dok je porodica i rodbina svetinja.
-
razonoda
#5279 Re: Problem pasa lutalica
Nisu se drzali pravila. Bili su pohlepni. Kupovali da bi preprodali, i tu se sve slomilo. A sto se tice mexosa--iznenadila sam se kako ta familija funkcionise. Cudno. Vrlo mladi se upustaju u pravljenu djece, koja po pravilu nisu ni u braku, razilaze se mladi, onda nalaze nove.L u c i f e r wrote:Radi, ali nije savršen.razonoda wrote:U razvijenom svijetu -sistem radi --ima pomoc za beskucnike i ostale, ali imaju i pravila kojih se trebaju pridrzavati.A,oni to nece.
Prisjetimo se samo katastrofe hipotekarnih kredita za nekretnine, gdje je dosta ljudi ostalo bez krova na glavom, mada su se prdržavali pravila.
Nemam ništa protiv kućnih ljubimaca, ali mi se sviđa kultura npr Meksikanaca koji imaju pse, ali ih ne dižu na pijedestal, dok je porodica i rodbina svetinja.
- Maharadza
#5280 Re: Problem pasa lutalica

A šta džukele rade....SAVE THE TREES!
-
L u c i f e r
#5281 Re: Problem pasa lutalica
Nisu li ih banke kao dio sistema svesrdno poticale na to nevjerovatno povoljnim uslovima?razonoda wrote:Nisu se drzali pravila. Bili su pohlepni. Kupovali da bi preprodali, i tu se sve slomilo. A sto se tice mexosa--iznenadila sam se kako ta familija funkcionise. Cudno. Vrlo mladi se upustaju u pravljenu djece, koja po pravilu nisu ni u braku, razilaze se mladi, onda nalaze nove.Ali nekaako su vezani za roditelje, vecinom kao pomoc u odgoju djece, i prilicno zive coporativno. Tacno-- nisu bas odusevljeni cukama.
Kupiti da bi preprodao nije zločin, već trgovina tj srce kapitalizma.
Nisam komunjara, da ne bude zabune, samo ukazujem da svako može postati beskućnik, ako mu se sudbina navali na kosti.
-
L u c i f e r
#5282 Re: Problem pasa lutalica
Drveće su moja omiljena bića.Maharadza wrote:
-
razonoda
#5283 Re: Problem pasa lutalica
JESU. Banke su to svjesno radile, mladi ludi kadrovi sa novom idejom kako napraviti pare, znajuci kako je narod pohlepan . Nisu svi naletili na tu 'pogodnost'. Beskucnik moze svako postati, i vecinom su to ''ovisnici i nesto bolesnih'. U USA je jako tesko naci radnika sa nizim obrazovanjem. Nece da rade.L u c i f e r wrote:Nisu li ih banke kao dio sistema svesrdno poticale na to nevjerovatno povoljnim uslovima?razonoda wrote:Nisu se drzali pravila. Bili su pohlepni. Kupovali da bi preprodali, i tu se sve slomilo. A sto se tice mexosa--iznenadila sam se kako ta familija funkcionise. Cudno. Vrlo mladi se upustaju u pravljenu djece, koja po pravilu nisu ni u braku, razilaze se mladi, onda nalaze nove.Ali nekaako su vezani za roditelje, vecinom kao pomoc u odgoju djece, i prilicno zive coporativno. Tacno-- nisu bas odusevljeni cukama.
Nisam komunjara, da ne bude zabune, samo ukazujem da svako može postati beskućnik, ako mu se sudbina navali na kosti.
-
L u c i f e r
#5284 Re: Problem pasa lutalica
To ti velim.razonoda wrote:JESU. Banke su to svjesno radile, mladi ludi kadrovi sa novom idejom kako napraviti pare, znajuci kako je narod pohlepan . Nisu svi naletili na tu 'pogodnost'. Beskucnik moze svako postati, i vecinom su to ''ovisnici i nesto bolesnih'. U USA je jako tesko naci radnika sa nizim obrazovanjem. Nece da rade.L u c i f e r wrote:Nisu li ih banke kao dio sistema svesrdno poticale na to nevjerovatno povoljnim uslovima?razonoda wrote:Nisu se drzali pravila. Bili su pohlepni. Kupovali da bi preprodali, i tu se sve slomilo. A sto se tice mexosa--iznenadila sam se kako ta familija funkcionise. Cudno. Vrlo mladi se upustaju u pravljenu djece, koja po pravilu nisu ni u braku, razilaze se mladi, onda nalaze nove.Ali nekaako su vezani za roditelje, vecinom kao pomoc u odgoju djece, i prilicno zive coporativno. Tacno-- nisu bas odusevljeni cukama.
-
razonoda
#5285 Re: Problem pasa lutalica
treehuggerL u c i f e r wrote:Drveće su moja omiljena bića.Maharadza wrote:
-
L u c i f e r
#5286 Re: Problem pasa lutalica
Aha, e taj sam... 
-
saja_dj
#5287 Re: Problem pasa lutalica
Nema reakcije od drveta. Das cuki da jede i ti si za njega bog.Maharadza wrote:
God complex, nista vise, je ovo sto dog trust i co. imaju u glavi. Idite lijecite se.
Sto macke ne stitite? Nigdje macke, djukele pobile sve.
Eh da, macka te ne jebe ni 5%...
Last edited by saja_dj on 23/03/2015 20:04, edited 1 time in total.
-
L u c i f e r
#5288 Re: Problem pasa lutalica
Ubo.saja_dj wrote:Nema reakcije od drveta. Das cuki da jede i ti si za njega bog.Maharadza wrote:
God complex, nista vise, je ovo sto dog trust i co. imaju u glavi. Idite lijecite se.
-
zrakomlat
#5289 Re: Problem pasa lutalica
Kao da piše o skrivanju jevreja tokom ww2SHINTORS CAME BACK TO CATCH ASTOR AGAIN FEW MINUTES AGO .. I asked one girl that move him in her house tonight .. this is very, very dangerous
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#5290 Re: Problem pasa lutalica
nova gorska služba grada...i onda kažu nema koristi od kerova
- MJAU - da
#5291 Re: Problem pasa lutalica
Ja kontam jesam li normalna, izgleda da jesam. Dobro rečeno, ali nemoj generalizovati.saja_dj wrote:Nema reakcije od drveta. Das cuki da jede i ti si za njega bog.Maharadza wrote:
- Maharadza
#5292 Re: Problem pasa lutalica
Ne bih rekao da ima toliko veze sa "god complex"-om koliko sa:saja_dj wrote:Nema reakcije od drveta. Das cuki da jede i ti si za njega bog.Maharadza wrote:

PS. U INAT DŽUKELAMA;

-
The BEN10
#5293 Re: Problem pasa lutalica
Hahaha, kada se ionako sveprisutni međuženski antagonizam potpiruje sa dodatnim argumentima dobijemo post poput citiranog. Aferim djevojče!vjesticanametli wrote:sad skontah da ova budaletina sandra zivi u zgradi do moje i mi se ustvari mjeseci pitamo ko je ulojana i neokupana tuka sa ĐŽukelama......koja navecer vristi na telefon dok voda kerove......ovo je sevap umlatit.....istina,,, ĐŽukele joj pomalo nestaju iz ulice
- vjesticanametli
#5294 Re: Problem pasa lutalica
kakav crni bene antagonizam.....ova se nije oprala i zubara vidjela 100 godina, a tek sinoc skontah od koga ustvari cijela ulica bjezi
ne vjerujem da radi a na svakoj slici joj klipaca
hajte dalje spasavajte jer ovi zli poput mene ce dohakat okicama 
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#5295 Re: Problem pasa lutalica
al ona ima misiju ima san
- vješalica
#5296 Re: Problem pasa lutalica
drogaljka,mogu misliti koliko kandiševjesticanametli wrote:kakav crni bene antagonizam.....ova se nije oprala i zubara vidjela 100 godina, a tek sinoc skontah od koga ustvari cijela ulica bjezine vjerujem da radi a na svakoj slici joj klipaca
hajte dalje spasavajte jer ovi zli poput mene ce dohakat okicama
- MJAU - da
#5297 Re: Problem pasa lutalica
Joj jeste bezze, nema žena za sapuna od hranjenja pasa, zar ne vidite. Uh, sve im lopovsko, cigansko.
http://--- NO LINKS ---/clanak/67365732294 ... f=pretraga
http://--- NO LINKS ---/clanak/67365732294 ... f=pretraga
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#5298 Re: Problem pasa lutalica
Koliko li su mu samo platili za ovakav plaćeničko-navijački tekst?!
http://www.bh-news.com/ba/vijest/33548/ ... cnika.html
http://www.bh-news.com/ba/vijest/33548/ ... cnika.html
-
L u c i f e r
#5299 Re: Problem pasa lutalica
Kavurmu i spricer, nije tunjo skup...