Don't don't dream dreams that we will intervene.insomnia78 wrote: Oui, oui
Ili na tvom jeziku:
ne songes que nous interviendrons
Zato stipu ba suplju, sve su to ista govna
Don't don't dream dreams that we will intervene.insomnia78 wrote: Oui, oui
A ne, nisu_BataZiv_0809 wrote:Don't don't dream dreams that we will intervene.insomnia78 wrote: Oui, oui
Ili na tvom jeziku:
ne songes que nous interviendrons
Zato stipu ba suplju, sve su to ista govna
Ma de ba lafe, mislis ti da ja volim tudju kucu vise nego svoju? Mislis ti da ja volim tudju drzavu vise nego svoju? O cemu ba mi ovdje pricamo?insomnia78 wrote: A ne, nisu
Ostatak Evrope i Amerike je kasnije "okrenuo ćurak" pa su cak i bombardovali agresora za razliku od Rusa koji i dan danas rade za srpske interese sto ti jasno pokazuje i ovaj veto u vezi Srebrenice
Mislim, boli me kurac, lozite se vi i na crnog djavola al nemoj me ici ubjedjivati kako Rusija ne radi protiv nasih interesa
Tako je bilo i u ratu, tako je i sad
Ne pravi se naivan_BataZiv_0809 wrote:Ma de ba lafe, mislis ti da ja volim tudju kucu vise nego svoju? Mislis ti da ja volim tudju drzavu vise nego svoju? O cemu ba mi ovdje pricamo?insomnia78 wrote: A ne, nisu
Ostatak Evrope i Amerike je kasnije "okrenuo ćurak" pa su cak i bombardovali agresora za razliku od Rusa koji i dan danas rade za srpske interese sto ti jasno pokazuje i ovaj veto u vezi Srebrenice
Mislim, boli me kurac, lozite se vi i na crnog djavola al nemoj me ici ubjedjivati kako Rusija ne radi protiv nasih interesa
Tako je bilo i u ratu, tako je i sad
Velike sile imaju svoje interese. Ako se nas slucajno poklopi sa njihovim to ne znaci da nas iste vole ili podrzavaju. To sto je Clintonu trebao predizborni adut, pa se nakon 4 godine krvoprolica digla avijacija, ne znaci da nas oni vole.
I daj majke ti, istorija se ne pise rezolucijama, nego ognjem i macem. Taman da je Rusija zlatnim slovima pisala te rezolucije koje vadite iz naftalina, sta bi to znacilo nama koji smo bili pod granatama?
Ne pravim se naivan. Rezolucije su politicki akti, koje ako ne prati zvuk vojnog dobosa, mogu posluziti kao Violeta de luxe.insomnia78 wrote: Ne pravi se naivan
Naravno da bi znacilo
Znacilo bi ljudima u enklavi kojima su svojim vetom direktno povecali patnju
Ne pravi se naivan
Say no more._BataZiv_0809 wrote: Ne pravim se naivan. Rezolucije su politicki akti, koje ako ne prati zvuk vojnog dobosa, mogu posluziti kao Violeta de luxe.
Uostalom sto bi ti rekao: nisam ja tema. Tema je Rusija, a u pogledu njihovog stava spram rata u Siriji, ja ga podrzavam. To ne implicira da se slazem sa cjelokupnom vanjskom politikom Rusije, niti da sam Putinov idolopoklonik. Odvadi malo.
P.S. Sto jes jes Putko je faca
ja ne znam samo, šta je to sramota podrzavati neciju politiku i necijeg vodju?Patriotska_Liga wrote:Say no more._BataZiv_0809 wrote: Ne pravim se naivan. Rezolucije su politicki akti, koje ako ne prati zvuk vojnog dobosa, mogu posluziti kao Violeta de luxe.
Uostalom sto bi ti rekao: nisam ja tema. Tema je Rusija, a u pogledu njihovog stava spram rata u Siriji, ja ga podrzavam. To ne implicira da se slazem sa cjelokupnom vanjskom politikom Rusije, niti da sam Putinov idolopoklonik. Odvadi malo.
NikakvaKUZNETSOV wrote:ja ne znam samo, šta je to sramota podrzavati neciju politiku i necijeg vodju?Patriotska_Liga wrote:Say no more._BataZiv_0809 wrote: Ne pravim se naivan. Rezolucije su politicki akti, koje ako ne prati zvuk vojnog dobosa, mogu posluziti kao Violeta de luxe.

Umro_BataZiv_0809 wrote:pozdravi Miterana

idite preko cevernog polaSAD zatražile od Grčke da odbije prolaz ruskih aviona prema Siriji
Sjedinjene Američke Države su zatražile od Grčke da ne odobri ruskim avionima koji vrše isporuku u Siriju korištenje svog zračnog prostora -saopćio je u ponedjeljak jedan izvor iz grčkog ministarstva vanjskih poslova, naglasivši da njegova zemlja trenutno razmatra ovaj zahtjev.
SAD zatražile od Grčke da odbije prolaz ruskih aviona prema Siriji
- Primili smo zahtjev u subotu i razmatramo ga - rekao je zvaničnik grčke diplomatije, želeći da bude neimenovan.
Rusija je zatražila od Grčke prolaz za dva aviona između 1. i 24. septembra, dodao je on.
Američki državni tajnik John Kerry je u subotu pozvao svog ruskog kolegu Sergeja Lavrova kako bi izrazio "zabrinutost Sjedinjenih Američkih Država" u pogledu eventualnog vojnog angažovanja Moskve u Siriji.
Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov je naglasio da "ruska strana nije nikada krila da isporučuje vojnu opremu sirijskim vlastima u borbi protiv terorizma", saopćila je u ponedjeljak ruska diplomatija.
U petak je ruski predsjednik Vladimir Putin kazao da je još rano govoriti o vojnom angažmanu Rusije u Siriji u pogledu borbe protiv Islamske države.
-Rano je reći da smo spremni da idemo tamo odmah - rekao je Putin, podsjetivši, međutim, da Moskva već duže vremena prodaje oružje režimu sirijskog predsjednika Bašara el-Assada.
a britanac koji je pisao rezoluciju ne bi ni mrava zgazioinsomnia78 wrote: Nikakva
Samo je malo sramota predstavljati se bosancem a podrzavati vodju cija politika se direktno pisa po tvojoj zemlji i zrtvama
Putinko je jedan od njih. Taj lik je bio odani dozivotni aparatcik KGB, kasnije dozivotni predsjednik. Kad mu je istekao mandat, onda je bio Premijer, a onda opet Predsjednik. Valjda su ostali Rusi toliko glupi da nemaju boljeg, bas kao Kubanci, Sjeverni Korejani, Venecualanci i Kinezi. Svaka nacija zasluzuje svog predjednika._BataZiv_0809 wrote:Insomnia naporan si. Fino ti se napise, a ti onda kacis slike. Isto da je deset godina razlike u moju korist, a ne u tvoju.![]()
Na zrtve se popisao (fuj kako odvratan izraz) onaj ko je sjedio skrstenih ruku kada je Mladic usao u zonu koju je trebao neko stititi. Taj neko cijim rezolucijama pripisujes bozanske moci.

Ima ih jos...Avetinho wrote:Ko god da je pod ruskom sapom, crno mu se pise. Eno vidi Ukrajinu i Moldaviju.