ja kao neko geografski blizak ovim nabrojanim likovima cu sve ovo potvrditi (osim za Barakovica,njega znam ali izvidjenja) a kao sto si i sam rekao,ovo je ublazena verzija,realna je puno gadnija i teza za svariti...da ne pricamo o tome kako se dogovaralo sa SDA da u odredjenim mjestima SDAovci navlace glasove za Dasu a za uzvrat,Daso sa tim istim pravi vlast u OV i daje poslove tim likovimanikad_vise wrote:
Znam lika licno,znam i covjeka koji mu je sredio ocjene iz dva predmeta na fakultetu.Predavao jedno vrijeme i u gimnaziji u Gracanici.Otac mu Dzemail predavao u Miricini,brat Ervin u Gracanici predaje takodje fiziku.Znam i put kojim je dosao do ovoga sto je danas,a te price o dijecijem lijepljenju plakata su bullshit.Ostavio je mnogo svojih prijatelja iza sebe,ljudi koji su mu pomogli kroz zivot a na koje je on zaboravio.Nisam ga vidjeo par godina al da je dobar matematicar bar tada bio,to jest.Znam i sadasnjeg predsjednika Isica iz SDP-a u Rasljevi,covjek koji je rastalio sve sto se moglo rastaliti.Znam i kako je Gracanicki SDP dijelio sredstva po MZ za infrastrukturu putnu,igralista,rasvjetu i kako su zaobilazili mjesne zajednice gdje ih je SDA pobjedjivao iako su te mjesne zajednice gradovi za tu istu Rasljevu.Znam i kad je taj Daso dolazio na jedno biraliste na opstini gracanici pa kad su ga ljudi slikali jer nije smijeo biti tu,covjeka je osamario a policija kasnije sve zataskala.Sto se tice gore pomenutih likova,od Muje koji placa 50 maraka omladini da uvodi starce i glasa za SDP jer valjda svaki ima pravo tri puta uvesti razlicite osobe,Dase kojeg sam gore vec pomenuo pa do ovog momcine,odgovorno tvrdim da su svi do jednog ruralci i vise od toga.
Ovo je moja prica.I nazalost toliko je ublazena da jednostavno ne zelim da izazovem zgrazanje nekim drugim detaljima.
SDP
-
zippoo87
#52726 Re: SDP
-
putokaz1
#52727 Re: SDP
Konačno da neko potvrdi
Da se smije uvoditi po troje,a vala ponegdje i po 4 na biralište
Da se smije uvoditi po troje,a vala ponegdje i po 4 na biralište
- vivaldi
#52728 Re: SDP
pa nece on to shvatiti nikad niti ima potrebe za tim. svo ovo laprdanje ovih dana je na silu isforsaina bura u casi vode. za 4 godine niko se nece sjecati cijelog ovog kongresa, a kamoli niksica.KatarinaKosaca wrote:Damir Niksic za pocetak mora shvatiti da nije ni 1991 ni 1989... tu je stao. Zaglavio. Kasnije mora shvatiti da nije neovisan poslanik, nego kad napravi hisyericni zulum na fb da se pripisuje SDP jer je dio tog sistema.
a jos bitnija stvar bi bila kada bi se posvetili cijeloj bolumenti retarda koji vec godinama oridniraju u drugim strankama pa se podsjetili kakvi nas blago nama okruzuju..
nisu baketa ostetili ni kaplani ni zahiragici ni nebuloze hrpe drugih ridikula koji godinama popunjavaju medijski prostor, vec je baketa zabolio odlazak kuke za kojeg vecina ljudi (osim onih iz TK) nije znala cak ni kako izgleda.
-
KomunistaTZ
#52730 Re: SDP
Moguce da je to tako, ali ne treba zaboraviti da SDA glasaci bi zaokruzili bakira kada bi im djwci u noge pucao, a eto ja zamisljam da biračima SDP iz SI Bosne nije svejedno i da pamte kada ima neko psuje mater, a stranka odsuti na sve. Mislim da nemaju taj luksuz.vivaldi wrote:pa nece on to shvatiti nikad niti ima potrebe za tim. svo ovo laprdanje ovih dana je na silu isforsaina bura u casi vode. za 4 godine niko se nece sjecati cijelog ovog kongresa, a kamoli niksica.KatarinaKosaca wrote:Damir Niksic za pocetak mora shvatiti da nije ni 1991 ni 1989... tu je stao. Zaglavio. Kasnije mora shvatiti da nije neovisan poslanik, nego kad napravi hisyericni zulum na fb da se pripisuje SDP jer je dio tog sistema.
a jos bitnija stvar bi bila kada bi se posvetili cijeloj bolumenti retarda koji vec godinama oridniraju u drugim strankama pa se podsjetili kakvi nas blago nama okruzuju..
nisu baketa ostetili ni kaplani ni zahiragici ni nebuloze hrpe drugih ridikula koji godinama popunjavaju medijski prostor, vec je baketa zabolio odlazak kuke za kojeg vecina ljudi (osim onih iz TK) nije znala cak ni kako izgleda.
- vivaldi
#52731 Re: SDP
pa ovdje se mozemo sloziti s tim sto ga je stranka ocigledno nagovorila da se izvini/pojasni. pokusavaju ga malo pripitomit mada to s umjetnicima nikad nece ici lako. vjerujem da mu je ovo tek prvi u nizu ekcesa jer takvi djeluju po principu sto na umu to na drumu. jedino je pitanje koga ce i kojim povodom drugi put potkacit.KomunistaTZ wrote:Moguce da je to tako, ali ne treba zaboraviti da SDA glasaci bi zaokruzili bakira kada bi im djwci u noge pucao, a eto ja zamisljam da biračima SDP iz SI Bosne nije svejedno i da pamte kada ima neko psuje mater, a stranka odsuti na sve. Mislim da nemaju taj luksuz.
i da se razumijemo, mene licno boli kita za sdp. mogu se ugasit ujutru sto se mene tice, nego mi je smjesno da u zemlji mega lopovluka i mega debilizama i licemjerja svih vrsta koji traju vec decenijama, narodne mase nasle niksica ko zrtveno janje
-
putokaz1
#52732 Re: SDP
Damir je rekao samo ono što glasači misle
Svako ko je za koaliciju s SDA PDA treba tako reći
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#52733 Re: SDP
Još jednom podrška za gospodina Nikšića!
- vivaldi
#52734 Re: SDP
pa eto, moze se i tako reci. nekakve tendere spominje u blogu. ocigledno je nesto cuo ili mu je neko rekao o cemu se zapravo radi, on reagovo narodski i desilo se to sto se desilo. seljacku/shupacku politiku nazvao ruralnom, a onda se interesdzije upalile i okomile na njega.putokaz1 wrote:Damir je rekao samo ono što glasači misle
da je odbor donio drugaciju odluku, niksic bi odmah pao u zaborav jer ne bi bilo pametno talasat odnose sa novim parternorm. cak stavise damir bi mozda i neki ministar postao.
- Leverage
#52735 Re: SDP
KojegVelkoski wrote:Još jednom podrška za gospodina Nikšića!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#52736 Re: SDP
DamiraLeverage wrote:KojegVelkoski wrote:Još jednom podrška za gospodina Nikšića!
- GandalfSivi
#52737 Re: SDP
Jebo Niksica ba, otvorite mu temu pa opletite po njemu. Ja licno mislim da ga je ponijelo (zapravo nosi ga vec podosta vremena, ali to se od njega i ocekivalo). Fura se da ide srcem i onda dobijemo to sto dobijemo. Isto tako ne treba zaboraviti da njemu jesu prijetili na sjednici, udarila lokalnim hadzijama sila u glavu, pa je misle prosipati gdje god stignu, ali nisu ni prvi ni posljednji u politici kojima se to desava, ne samo kod nas.
Meni je puno bitnije kamo dalje odavde. Od kantona, sta moze moze, sta ne moze, bit ce drugi put. Imaju godinu dana do predizborne kampanje da rade na ozbiljnom ujedinjenju ljevice i pretstavljanju lokalnih ljudi i programa sa kojima mogu pobijediti. Pocev od “najvaznije opcine”, pa onda sve ostalo...
Meni je puno bitnije kamo dalje odavde. Od kantona, sta moze moze, sta ne moze, bit ce drugi put. Imaju godinu dana do predizborne kampanje da rade na ozbiljnom ujedinjenju ljevice i pretstavljanju lokalnih ljudi i programa sa kojima mogu pobijediti. Pocev od “najvaznije opcine”, pa onda sve ostalo...
-
putokaz1
#52738 Re: SDP
Bravo BHBLOK mora dobiti u najvažnijoj Općini
- GandalfSivi
#52739 Re: SDP
Prepoznaj sarkazam...putokaz1 wrote:Bravo BHBLOK mora dobiti u najvažnijoj Općini
Sve su opcine jednako bitno, ako bas hocemo da vidimo koja je najbitnija, to bi bio Novi grad, samo zato sto je najmnogoljudnija...
-
putokaz1
#52740 Re: SDP
Da su crveni dobili Centar,ne bi Skaka bio Gradonačelnik
- Leverage
#52741 Re: SDP
Da su Almedinu muda onda ne bi bio Miladin.putokaz1 wrote:Da su crveni dobili Centar,ne bi Skaka bio Gradonačelnik
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#52742 Re: SDP
Vala nek nisu oni, makar i Skaka Travnicki diplomac bioputokaz1 wrote:Da su crveni dobili Centar,ne bi Skaka bio Gradonačelnik
- Edin H.
#52743 Re: SDP
Kratko i jasnoIt_is_a_Leclerc wrote:Damira Nikšića treba udaljiti iz stranke zbog narušavanja ugleda iste. Ja ne razumijem zašto je taj lik uopšte još uvijek na mapi.
Prvo je tvrdio da su ministri iz SDP-a u Vladi KS "prodavali salamu u Konzumu" što je klasična laž i diskreditacija koju su iskoristili bolesnici sa Faktora, Stava i Slobodne Fosne.
Sad pijan, drogiran, šta li već, otvoreno poziva ljude da idu MLATITI članove Glavnog odbora i to ljude koji su donijeli najbolji rezultat na zadnjim izborima. Upada na sjednicu, galami, psuje, prijeti. Sve dospijeva u medije, ugled partije je opet na udaru. Doslovno, who is you apstraktni umjetniče?
I pozvati na odgovornost Damira Mašića pošto ga je on i uveo u partiju, i stavio visoko na listu.
Ovo pišem kao neko ko iznimno voli i želi dobro SDP-u.
-
putokaz1
#52744 Re: SDP
Na čemu su dobili 50000 na TK
''Mi nećemo s SDA ni s PDA''
A sad Hoće
A sad Hoće
-
stranacc
#52745 Re: SDP
Naci..
Konceptualni je manje vise budala
Njega ne treba uzimati za ozbiljno!?
Svodi se inda da je tu zbog pausala...
Jel ono htio i ministra svoga?
U sustini se slazemo da ina seljacko ponasanje, ne konta politiku... rodjen u Sarrrajjjvvu
I to je dovoljno da bude poslanik u skuptini kantona?.!
U kurac ce te vi svi kolektivno stici...
Kaze on onako jede govna usput narodski
Tito dragi...
I to treba da bude alternativa necemu?
Probudite se ljudi....
Konceptualni je manje vise budala
Njega ne treba uzimati za ozbiljno!?
Svodi se inda da je tu zbog pausala...
Jel ono htio i ministra svoga?
U sustini se slazemo da ina seljacko ponasanje, ne konta politiku... rodjen u Sarrrajjjvvu
I to je dovoljno da bude poslanik u skuptini kantona?.!
U kurac ce te vi svi kolektivno stici...
Kaze on onako jede govna usput narodski
Tito dragi...
I to treba da bude alternativa necemu?
Probudite se ljudi....
- bogoljub
#52746 Re: SDP
A sta mislis da su govorili: GLASAJTE ZA NAS, MI ĆEMO BITI OPOZICIJA! to bi tek bila pobjeda!putokaz1 wrote:Na čemu su dobili 50000 na TK
A sad Hoće
- kmirsad
#52747 Re: SDP
Da mi je samo znati zašto me je je največa forumska zaljubljenica u Pedju, Sabinu, Fortu... zajahala, izgleda,osladilo joj se... i neće da sjaše s mene... fiksirala me... moram priznati da me je malo pomalo strah... kad te neko ko ima podvojenu ličnost fiksira, zna biti vrlo nepredvidiv, pa samim tim i opasan,,,koliko li njih tamo foruma preko onog aristokratskog urbanog nika...
Pozdrav Sabini...poželio sam je... dugo nije ništa napisala...
Pozdrav Sabini...poželio sam je... dugo nije ništa napisala...
Last edited by kmirsad on 12/02/2019 05:58, edited 2 times in total.
- kmirsad
#52748 Re: SDP
A Bijedića i njegovu kliku nesuđenih SDA Ministara, direktora,UO, NO...
SDP treba hitno odstaniti... kao zagnojeno kancerogeno tkivo...
Inače latentna faza je na vidiku...
Đaba antiage kozmetika tipa "odbijanje koalicije". Dorijan Grej će dobiti nazad sve svoje bore...
A u suštini... boli meme, moja guzica za njima svima.
Uključujući i tuzlanski NS i DF. koji takođe treba da pristupi abdominalnom zahvaru smanjenja želudca, neurohiruškom za odsranjenje bolesnih vlastoljubivih želja ... ovd drugih u nešto malo malo manjem obimu...
Svi zajedno su, u vojnički isplaniranoj akciji,razjebali sve naše nade o boljem sutra u TK, tjerajuči Hamzića, Bahrudina iz SBB iz koalicije.
Nabijem ih sve na svog ruralno urbanog.
Vanila... poleti... prenesi svom drugu šta sam napisao...uzmi muštuluk...a mošda padne i koja kila vina i janjeća plečka kod Zoke
...
A drug će vrlo brzo javiti svojim saučesnicima... pa da krene hajka ma kmirsu...
Đaba antiage kozmetika tipa "odbijanje koalicije". Dorijan Grej će dobiti nazad sve svoje bore...
Uključujući i tuzlanski NS i DF. koji takođe treba da pristupi abdominalnom zahvaru smanjenja želudca, neurohiruškom za odsranjenje bolesnih vlastoljubivih želja ... ovd drugih u nešto malo malo manjem obimu...
Svi zajedno su, u vojnički isplaniranoj akciji,razjebali sve naše nade o boljem sutra u TK, tjerajuči Hamzića, Bahrudina iz SBB iz koalicije.
Vanila... poleti... prenesi svom drugu šta sam napisao...uzmi muštuluk...a mošda padne i koja kila vina i janjeća plečka kod Zoke
...
A drug će vrlo brzo javiti svojim saučesnicima... pa da krene hajka ma kmirsu...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#52749 Re: SDP
A ko je moj drug? Rano haman pa ne kontamkmirsad wrote:A Bijedića i njegovu kliku nesuđenih SDA Ministara, direktora,UO, NO...
...
-
polacijela
#52750 Re: SDP
SDP je dobio 50.000 glasova zbog panike od nastavka banovićizacije života u TK.putokaz1 wrote:Na čemu su dobili 50000 na TK
A sad Hoće
Ko u Game of Thrones, sav naivan misliš da je najveće zlo zla koje te ikad zadesilo Theon Greyjoy, a onda na svojoj koži doživiš Ramseya Boltona