Nemam pojma ko je lik, vidjela ovo na fejsu.nikad_vise wrote:Vec sam ti rekao..Dugo ga vremena nisam vidjeo,lika znam licno i znam covjeka koji mu je sredio dva ispita.Nisam uopste sporio da je covjek dobar matematicar bar za moje tadasnje pojmove matematike i onog s cim sam imao dodira,ali ovo sto ti kazem je sto posto istina.Ne mogu pisati o prirodi odnosa sa covjekom jer se iz nekih situacija moze saznati moj identitet ali odgovorno tvdim sve sto sam naveo ali i mnogo toga sto nisam.SimkeA wrote:E jbg druze, pa koji SDP gedza mu sredi ovolike radove i citate?
https://scholar.google.com/scholar?hl=h ... elvis+bara
Za one koji ne znaju, nek potraze Google scholar na Wikipediji
Mozda on postane Anstajn za 5 godina,ali to nece promjeniti cinjenicu koju sam ja iznijeo.Sto se mene tice,ja sa ovim zavrsavam temu i radi mog identiteta ali i radi njegovog kredibiliteta.
Samo kazem da ce se obiti o glavu SDPu, kod obicnih biraca. Pa da sam ja SDA, iskoristila bih to na svakom skupu. Znam ja sta je Niksic mislio, ali narod je shvatio kako je shvatio.
Moze se on izvinjavati do sutra, ali nije mati Muju karala sto se kockao nego sto se vadio.