FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Distortion
#52701 Re: FC Barcelona
Ako ovaj Robert bude i dalje odlucivao, zavit ce nas lik u crno.
-
sizifinho
#52702 Re: FC Barcelona
citam - messi za novi ugovor postavio ultimatum koji nije u vezi sa novcem. Naravno, bit ce to najveci ugovor do sada ali on kaze da novci nisu bitni. Ono sto je bitno je ko ce biti trener i koja ce pojacanja dovesti.
Prva misao mi je bila - sta on umislja.
Ali to je samo prva misao. Poslije sam shvatio - ima lik pravo. Cijeli život je u toj ekipi i možemo se mi sad lupat po glavama ali on je najviše doprinjeo od bilo koje persone u sadašnjem klubu. I onda vidiš kako dolaze nekakvi anonimusi, seru ti se na igru a kojekakve ublehe od "administracije" dovode lijeve igrace poput ovog Gomeza, ili Arde. Za razliku od Gomeza, Turan nije karina ali se ne uklapa u ekipu...
I onda cujes da je prvo pojacanje iduce sezone jebeni Deulofeu kojem se driblinzi sastoje od guranja lopte u prostor, nekih Ronaldo pokušaja bicikla. James Rodriguez ga je mogao nauciti lopte igrat sto se vidjelo i na posljednjem prvenstvu. Sta ce ti jos jedan napadac a vezni red sporiji od Arsenalovog.
I ja bih htio da znam da li potpisujem 4 godine nogometa il kurcanja sa preplacenim debilima i wannabe trenerima koji svoj zanat uce u Barci...
Prva misao mi je bila - sta on umislja.
Ali to je samo prva misao. Poslije sam shvatio - ima lik pravo. Cijeli život je u toj ekipi i možemo se mi sad lupat po glavama ali on je najviše doprinjeo od bilo koje persone u sadašnjem klubu. I onda vidiš kako dolaze nekakvi anonimusi, seru ti se na igru a kojekakve ublehe od "administracije" dovode lijeve igrace poput ovog Gomeza, ili Arde. Za razliku od Gomeza, Turan nije karina ali se ne uklapa u ekipu...
I onda cujes da je prvo pojacanje iduce sezone jebeni Deulofeu kojem se driblinzi sastoje od guranja lopte u prostor, nekih Ronaldo pokušaja bicikla. James Rodriguez ga je mogao nauciti lopte igrat sto se vidjelo i na posljednjem prvenstvu. Sta ce ti jos jedan napadac a vezni red sporiji od Arsenalovog.
I ja bih htio da znam da li potpisujem 4 godine nogometa il kurcanja sa preplacenim debilima i wannabe trenerima koji svoj zanat uce u Barci...
-
sizifinho
#52703 Re: FC Barcelona
evo otvorim na yt da vidim jel podigao igru i vidim deset minuta pokušaja kojekakvih... isto sranje ko i kad je u Barci igrao. Pf.
Bolje onda Cuencu vratiti:
Bolje onda Cuencu vratiti:
- AmiĐa_Idriz
#52704 Re: FC Barcelona
Dobili ste mahanje od Coutinha i njegovog agenta 
- Distortion
#52705 Re: FC Barcelona
Messi trazi da ljudi iz uprave ne prave debilne poteze sa dovodjenjem igraca i da se ekipa pojaca sa pravim imenima. On je igrac koji je temelj i vodja ove generacije i moze traziti i zahtjevati od uprave neko ciljano pojacanje. Njemu je najteze kad zabije dva tri gola, i ekipa jedva pobjedi a to izgleda kao sinoc protiv Sociedada. Dao je dva gola i imao jednu asistenciju i covjek se opet hvata za glavu be vjerujuci kakve golove prima odbrana.
Sinoc je odbrana primala golove zato sto je bila suplja i sredina terena. Svakako kad ova trojica manje rade u defanzivi da ce se to i osjetiti. Ne moze se branit sa 7 igraca aktivno, to je mozda nekad moglo.
Sociedad je ofanzivna ekipa, jako dobra i prosle sezone su zabijali na Camp Nou ali i primali. Sinoc su bili blize da uzmu bar bod ali nisu uspjeli.
Sinoc je odbrana primala golove zato sto je bila suplja i sredina terena. Svakako kad ova trojica manje rade u defanzivi da ce se to i osjetiti. Ne moze se branit sa 7 igraca aktivno, to je mozda nekad moglo.
Sociedad je ofanzivna ekipa, jako dobra i prosle sezone su zabijali na Camp Nou ali i primali. Sinoc su bili blize da uzmu bar bod ali nisu uspjeli.
-
sizifinho
#52706 Re: FC Barcelona
ko mi? da bogdom imam koristi od njih, pa da kazem "mi"...AmiĐa_Idriz wrote:Dobili ste mahanje od Coutinha i njegovog agenta
- AmiĐa_Idriz
#52707 Re: FC Barcelona
De malo nismo o toj temi odavno. Dosta šuplje.sizifinho wrote:ko mi? da bogdom imam koristi od njih, pa da kazem "mi"...AmiĐa_Idriz wrote:Dobili ste mahanje od Coutinha i njegovog agenta
- Logovan
#52708 Re: FC Barcelona
Ali zato kada Barca osvoji neki trofej, onda kažeš "mi".sizifinho wrote:ko mi? da bogdom imam koristi od njih, pa da kazem "mi"...AmiĐa_Idriz wrote:Dobili ste mahanje od Coutinha i njegovog agenta
-
sizifinho
#52709 Re: FC Barcelona
loguj se negdje drugo sa svojim trolovimaLogovan wrote:Ali zato kada Barca osvoji neki trofej, onda kažeš "mi".sizifinho wrote:ko mi? da bogdom imam koristi od njih, pa da kazem "mi"...AmiĐa_Idriz wrote:Dobili ste mahanje od Coutinha i njegovog agenta
da pratis sta pisem shvatio bi da ja sebe smatram navijacem ali ne i dijelom kluba. Vrijedjas me pripisujuci mi tako povrsne osobine, ko ja navijam za Barcu kad ima titula a kad nema - jok. Mozda ti je poznato to jer si ti takav, mozda i nisi - ko ce znat. To je fazon forumab zar ne
- Logovan
#52710 Re: FC Barcelona
Zajebancija, svašta.

-
sumirprimus
#52711 Re: FC Barcelona
gazi mladost gazi...
do 69 2:0...
onda loodilo... hard core..
kmecavci i pesimisti nek ne dolaze kad se rezultat okrene, jasno?
do 69 2:0...
onda loodilo... hard core..
kmecavci i pesimisti nek ne dolaze kad se rezultat okrene, jasno?
-
sumirprimus
#52712 Re: FC Barcelona
navijac, stacesLogovan wrote:Zajebancija, svašta.![]()
-
sizifinho
#52713 Re: FC Barcelona
znaam, mozda sam malo agresivno zvucao- izvini nenaspavan sam xDLogovan wrote:Zajebancija, svašta.![]()
-
sumirprimus
#52714 Re: FC Barcelona
ti si kralju simpatizer...

- mbenz
#52715 Re: FC Barcelona
haj' da se jednom i razjasni sta je simpatizer a sta navijac jednog kluba . Neko kaze da si navijac ako ides na stadion i i navijas itd, ja bih rekao za sebe da sam i ja navijac mada nikad nisam vidio barcelone, a simpatizera smatram onoga ko s vremena na vrijeme pogleda utakmicu ili cuje rezultat pa hajde ono ako je pobjeda dobro ako nije ,nista. A navijati od kuce , kafane , iz wc-a , iz aviona skakati na golove po kuci mislim da je to istinski navijac, oustalom ja sam po tome simpatizer repke BiH ako cemo tako gledati i u ostalom bosna ima 12hiljda navijaca za repku a ostalo simpatizeri

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#52716 Re: FC Barcelona
Simpatizer je ono kad kazes nekom hajde da idemo gledati utakmicu, a on kaze:
- moze, a ko igra....i ti mu onda....ma ne moras, odoh ja sam

- moze, a ko igra....i ti mu onda....ma ne moras, odoh ja sam
-
tufahija12345
#52717 Re: FC Barcelona
Dani Alves danas popljuvo ljude u klubu. Siguran sam da je u pravu. Nakupilo se nekih miševa kojih se moraju rijesit pod hitno.
Zna li neko kad su slijedeci izbori i kakve su sanse da Fernandez dobije otkaz jer ako se zavrsi sezona samo sa kupom, moraju ga se riješit. Nema smisla da samo Enrike napusti.
Zna li neko kad su slijedeci izbori i kakve su sanse da Fernandez dobije otkaz jer ako se zavrsi sezona samo sa kupom, moraju ga se riješit. Nema smisla da samo Enrike napusti.
-
Vertig0
#52718 Re: FC Barcelona
Sutra trpajte sve sto imate na pobjedu Juventusa u hendikepu 
-
tufahija12345
#52719 Re: FC Barcelona
Navijači Barcelone - sve odreda gospodin do gospodina. Čestitam vam.
-
tufahija12345
#52721 Re: FC Barcelona
Osjecam li feminizam u zraku?omar little wrote:alo bre
-
omar little
#52722 Re: FC Barcelona
tufahija12345 wrote:Osjecam li feminizam u zraku?omar little wrote:alo bre![]()
old skul, nista ovi novi valovi
-
sumirprimus
#52723 Re: FC Barcelona
navijac navija..mbenz wrote:haj' da se jednom i razjasni sta je simpatizer a sta navijac jednog kluba . Neko kaze da si navijac ako ides na stadion i i navijas itd, ja bih rekao za sebe da sam i ja navijac mada nikad nisam vidio barcelone, a simpatizera smatram onoga ko s vremena na vrijeme pogleda utakmicu ili cuje rezultat pa hajde ono ako je pobjeda dobro ako nije ,nista. A navijati od kuce , kafane , iz wc-a , iz aviona skakati na golove po kuci mislim da je to istinski navijac, oustalom ja sam po tome simpatizer repke BiH ako cemo tako gledati i u ostalom bosna ima 12hiljda navijaca za repku a ostalo simpatizeri![]()
tv gledatelji,kao i svi ostali gledaju...
- drugtito2011
#52724 Re: FC Barcelona
a ovi što slušaju radio prenose, koja je to kategorija?sumirprimus wrote:navijac navija..mbenz wrote:haj' da se jednom i razjasni sta je simpatizer a sta navijac jednog kluba . Neko kaze da si navijac ako ides na stadion i i navijas itd, ja bih rekao za sebe da sam i ja navijac mada nikad nisam vidio barcelone, a simpatizera smatram onoga ko s vremena na vrijeme pogleda utakmicu ili cuje rezultat pa hajde ono ako je pobjeda dobro ako nije ,nista. A navijati od kuce , kafane , iz wc-a , iz aviona skakati na golove po kuci mislim da je to istinski navijac, oustalom ja sam po tome simpatizer repke BiH ako cemo tako gledati i u ostalom bosna ima 12hiljda navijaca za repku a ostalo simpatizeri![]()
tv gledatelji,kao i svi ostali gledaju...
-
sumirprimus
#52725 Re: FC Barcelona
slusatelji ...
mamela zakon

mamela zakon