Kladionica - vol. 2

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Pitarrr82

#52676 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Pitarrr82 »

Jel to fkt pratis i japanski bejzbol? :mrgreen:

P.S. Jel Detroit ove godine favorit ako se to moze u bejzbolu uopce tako gledati?
LoveIsGone

#52677 Re: Kladionica - vol. 2

Post by LoveIsGone »

Image
pictures upload

GL & HF :D
phillie

#52678 Re: Kladionica - vol. 2

Post by phillie »

Pitarrr82 wrote:Jel to fkt pratis i japanski bejzbol? :mrgreen:

P.S. Jel Detroit ove godine favorit ako se to moze u bejzbolu uopce tako gledati?
Evo vidis - kako pratim, bolje da ne pratim :D :D

Sto se tice Detroita kao favorita, svakako da je jedan od pretendenata za playoff, imaju dobar pitching stuff, i ako udaraci odrze nivo, pogotovo Cabrera, Kinsler i Cespedes, onda mogu se nadati nekom rezultatu.
A kao sto ti rece, u bejzbolu tesko je odrediti favorita, prije svega zbog velike kolicine meceva koje timovi igraju tokom sezone, pa i ujednacenosti ekipa (fakat svako svako moze pobjediti), i vecinu meceva odluci inspiracija bacaca/udaraca ili greske u odbrani. Dalje dosta su ceste povrede i odustva kljucnih igraca (upravo zbog ove raubanosti), pa i to utice na konacan rezultat.
Pitarrr82

#52679 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Pitarrr82 »

phillie wrote:
Pitarrr82 wrote:Jel to fkt pratis i japanski bejzbol? :mrgreen:

Evo vidis - kako pratim, bolje da ne pratim :D :D

Sto se tice Detroita kao favorita, svakako da je jedan od pretendenata za playoff, imaju dobar pitching stuff, i ako udaraci odrze nivo, pogotovo Cabrera, Kinsler i Cespedes, onda mogu se nadati nekom rezultatu.
A kao sto ti rece, u bejzbolu tesko je odrediti favorita, prije svega zbog velike kolicine meceva koje timovi igraju tokom sezone, pa i ujednacenosti ekipa (fakat svako svako moze pobjediti), i vecinu meceva odluci inspiracija bacaca/udaraca ili greske u odbrani. Dalje dosta su ceste povrede i odustva kljucnih igraca (upravo zbog ove raubanosti), pa i to utice na konacan rezultat.

A dobro po meni jedan od tezih sportova za pogoditi, ispratio sam ih par puta ove sezone i vidim dobro im ide za sada samo sto ne pratim dovoljno da bih vise znao... :mrgreen:
phillie

#52680 Re: Kladionica - vol. 2

Post by phillie »

Da, zasad su ok. Pored njih Baltimore, Houston, Kansas, St. Louis NY Mets, pa mozda i Chicago Cubs bi trebali imati dosta vise pobjeda nego poraza. S druge strane Philladelphia, Minnesota, Arizona... ce imati "jak" negativan saldo...al opet tek je prvi mjesec sezone, dugo do septembra :D

PS. Kuriozitet se desio sinoc. Ekipe Baltimora i Chicago White Sox-a igrale pred praznim tribinama. Razlog tome su neredi u Baltimore-u i odluka da Baltimore Orioles svoje naredne, cini mi se, tri utakmice igraju u Tampa Bay-u.
Pitarrr82

#52681 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Pitarrr82 »

phillie wrote:Da, zasad su ok. Pored njih Baltimore, Houston, Kansas, St. Louis NY Mets, pa mozda i Chicago Cubs bi trebali imati dosta vise pobjeda nego poraza. S druge strane Philladelphia, Minnesota, Arizona... ce imati "jak" negativan saldo...al opet tek je prvi mjesec sezone, dugo do septembra :D

PS. Kuriozitet se desio sinoc. Ekipe Baltimora i Chicago White Sox-a igrale pred praznim tribinama. Razlog tome su neredi u Baltimore-u i odluka da Baltimore Orioles svoje naredne, cini mi se, tri utakmice igraju u Tampa Bay-u.

Metsi su mi nekako iznenadjenje do sada iako kao sto rekoh ne razumijem se toliko u MLB, vise pratim NFL...
Tony Soprano

#52682 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Tony Soprano »

Danas uplaceno:
S.Antonio h1 +5.5
Chicago h2 3.5+
Pau preko 17.5
Rose preko 18.5
Duncan preko 16.5
Ginobili preko 9.5
excalibur00

#52683 Re: Kladionica - vol. 2

Post by excalibur00 »

Rosenborg - Start 1 1,22
Cedevita - Crvena Zvezda
Zbroj koševa (148.5) 2 2,19
Real Madrid - Unicaja Malaga
Zbroj koševa (165.5) 1 1,61
------------------------
4,30
phillie

#52684 Re: Kladionica - vol. 2

Post by phillie »

Pitarrr82 wrote:
phillie wrote:Da, zasad su ok. Pored njih Baltimore, Houston, Kansas, St. Louis NY Mets, pa mozda i Chicago Cubs bi trebali imati dosta vise pobjeda nego poraza. S druge strane Philladelphia, Minnesota, Arizona... ce imati "jak" negativan saldo...al opet tek je prvi mjesec sezone, dugo do septembra :D

Metsi su mi nekako iznenadjenje do sada iako kao sto rekoh ne razumijem se toliko u MLB, vise pratim NFL...
Metsi trenutno imaju omjer 10-0 kao domacin :shock: :-D i svakako su prijatno iznenadjenje. E sad koliko ce trajati i hoce li moci odgovoriti Washingtonu (koji nije bas krenuo kako bi trebao) u borbi za prvo mjesto u diviziji, bumo videli.

Dobro, nije ni meni mrsko pratiti NFL, prije svega zbog uzbudjenja i "nabrijanosti" svih ekipa, jer imas u sezoni 16 utakmica, i sanse za popravni skoro da i nema. U bejzbolu je drugo..."polako, ima vremena" "pada kisa, prekini mec, nastavicemo kad stane" :D

Da ne idemo u off: Veceras deremo Litvaniju - sigurica :D
Pitarrr82

#52685 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Pitarrr82 »

:mrgreen: :thumbup: :run:
karanana

#52686 Re: Kladionica - vol. 2

Post by karanana »

dobra stvar u vezi bejzbola je to da nema X-a za kraj tekme.
proslih godina sam znao dobijati na kombinaciji opklada na vise tekmi da ce prvi inning biti nerijesen rezultat. kvote bile oko 1.80 a procenat x-eva u prvom iningu pa usudio bih se reci i do 80% posebno na tekmama gdje se susrecu star pitcheri.
medjutim ove godine je to haman pa nemoguce pogoditi, rekao bih da je procenat tekmi sa x-evima u prvom inningu ispod 50%. i to se kec ili dvica na prvom inningu dese na tekmama gdje se sastaju dobri pitcheri. i plus snizili kvote na inn x od 1.50 do 1.70.
noviclan

#52687 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

Daryl Dixon wrote:
noviclan wrote:jel se ovo neko zajebava ili sta

Image

zaista ne kontam ko ce igrati a kvota 2,15 u premieru na goste
Suti i igraj 2-cu na sitno, iskoristi poklon dok nije kvota pala :D
jedva al sta ces kad je berlusconi strasni milan zajebao
phillie

#52688 Re: Kladionica - vol. 2

Post by phillie »

karanana wrote:dobra stvar u vezi bejzbola je to da nema X-a za kraj tekme.
proslih godina sam znao dobijati na kombinaciji opklada na vise tekmi da ce prvi inning biti nerijesen rezultat. kvote bile oko 1.80 a procenat x-eva u prvom iningu pa usudio bih se reci i do 80% posebno na tekmama gdje se susrecu star pitcheri.
medjutim ove godine je to haman pa nemoguce pogoditi, rekao bih da je procenat tekmi sa x-evima u prvom inningu ispod 50%. i to se kec ili dvica na prvom inningu dese na tekmama gdje se sastaju dobri pitcheri. i plus snizili kvote na inn x od 1.50 do 1.70.
A isto tako je losa stvar, ako igras hendikep na domacina ili neki over poena, a domacin vodi jedan razlike nakon polovine devete izmjene, mec se zavrsava bez da domacin izlazi da udara u svojoj izmjeni. :D ili slucaj sa hendikepom domacina, mec u egalu ulazi u donju polovinu, i igra se samo dok domacin ne povede...jbg njima je svejedno koja je poen razlika, a nama nije :D
Ovaj x u prvom iningu isto nije lose ganjati, ali pored glavnih pitchera treba gledati i protiv koga bacaju :D a primjetio sam i ja da su snizili kvote na ovo.
noviclan

#52689 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

zna li ko ovaj aba liga predmet

obzirom da je narednu crvena zvezda domacin znaci na cedevitu 1 ide (logicki)

nego ovi under over div marjanovic isao over i veceras bi trebao da bude ono malo zanimljivije a i ovaj mitrovic isao je sinoc under a veceras da ono cedevita jedva pobijedi over
al-em

#52690 Re: Kladionica - vol. 2

Post by al-em »

Zirbes ce izgleda igrati veceras.
Oprezno sa bobijem jer ima ocajne procente u ovoj seriji.
Ja sam igrao dzenkisa ispod jer je pristojna granica a ne ide ga protiv cedevite, 20 minuta u prosjeku i 5, 6 suteva su premalo da predje granicu.
hodža

#52691 Re: Kladionica - vol. 2

Post by hodža »

Gent oba daju
Luzern oba daju
Servete 2
Valencia 2
Napoli 2 i preko 10,5 kornera
noviclan

#52692 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

hodža wrote:Gent oba daju
Luzern oba daju
Servete 2
Valencia 2
Napoli 2 i preko 10,5 kornera
ma samo neka prodje kao onaj jucer pa kako god :D good lucky
noviclan

#52693 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

pu hrvatinicu jebo ti dusan srbin sve 5:3 i kreten gubi servis i ide u tri lepe pizde materine
lucker

#52694 Re: Kladionica - vol. 2

Post by lucker »

Napoli
Valencia
Nantere
Bayern
T.Bonn
kvota oko 12
hodža

#52695 Re: Kladionica - vol. 2

Post by hodža »

noviclan wrote:
ma samo neka prodje kao onaj jucer pa kako god :D good lucky
za nadati se :D

hvala druže ;)
PriNc_ba

#52696 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

trenutno ne znam nista osim da manu ide u under s poenima :D

ocekujem leonarda over kao i pobjedu klipersa s obzirom da nema sanse da greg izjebe junacki onako Doca :D al fkt znaci ne mogu sprusi vise... nisam gledao jedino drugu tekmu u seriji ali ove dvije pobjede su cisto trenerove... mislim, spursi su spursi i greg je greg ali nesto sumnjam da mogu 2 partije zaredom dobiti. ne kazem da nece proci na kraju ali nekako mislim da su klipersi kvalitetniji ali su glupi ko kurac :D blejk bi mogao under takodjer s obzirom da je bio na izmaku snage vec polovinom cetvrte proslu tekmu. mislim da ce se manje trositi .... ima na sport klubu tekma cini mi se tako da ce biti zanimljivo :)

ovo je onako neko vidjenje. ne mora znaciti da ce biti i blizu ovoga :D

samo da mi je znati sta je debil kidd skontao za danas... jebo ga otac i udvajanja i debilna taktika...

i premier opet opalio zabranu :D nadam se ako nista da ih je neko klepio po usima fino mamu im jebem :D
noviclan

#52697 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

pu majku mu negredovsku ili ono kako su ga na otoku zvali beastsku ako ne bude ovdje prelaz evo ruke
karanana

#52698 Re: Kladionica - vol. 2

Post by karanana »

dere ovo zvezda i bobi ponovo bez problema preko, mozda vec i u prvom poluvremenu.
dobar igrac.
polfudbal

#52699 Re: Kladionica - vol. 2

Post by polfudbal »

karanana wrote:dere ovo zvezda i bobi ponovo bez problema preko, mozda vec i u prvom poluvremenu.
dobar igrac.

ko ih .... lafo sinoc nisu mogli :run:
noviclan

#52700 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

karanana wrote:dere ovo zvezda i bobi ponovo bez problema preko, mozda vec i u prvom poluvremenu.
dobar igrac.

e sad ce malo da popuste
Post Reply