Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
povuci ce ga misli iz prosle tekme imat ce 0 od 6 ko da gledam i tu ce prestati pokusaji i zabit ce 5 na kraju nije da pehiram ali nesto sumnjam da ga moze prosrati opet a prosralo ga je proslu bas
Iz noci u noc posmatram, igram nba strijelce, sta god da prepisem ujutru niđe dobitka,ma ni blizu...
zar je toliko tesko postalo igrat strijelce?Mislim da se ranije cesce dobivalo na tome.
povuci ce ga misli iz prosle tekme imat ce 0 od 6 ko da gledam i tu ce prestati pokusaji i zabit ce 5 na kraju nije da pehiram ali nesto sumnjam da ga moze prosrati opet a prosralo ga je proslu bas
ma kad sam vidio da je samo 12.5 mor'o sam pa makar pao
gasol ukupno preko 29,5, millsap preko 28,5, gasol preko 4,5 asistencije, deron preko 5,5 asistencija, kp1 memfis
drugi: bogdanovic preko, lillard preko, korver preko, atlanta kp1
Ma Deron je jedan kari.naš treba ga zaobilaziti u širokom luku, jedino sto cu igrati je over ass njega. Bit ce kao da gledam kao neku noc sa Parkerom, eksplodirao 30+ nakon 13 godina i onda čučno opet under standardica Najbolje preskočiti, ko ga je odigrao sretno.
krste padas i gasola jer sam ga ja pomislio odigrati ali onda sam zeznuo sudbinu i preokrenuo na zeku over vidjet cemo da li sam ih zajebao ili su me provalili opet da sam u biti duboko u sebi htio zeku ipak igrati over hahahaha
zizak dobri sretno a jebe premier malo s ukidanjima i stavljanjima zabrana u ponudi na nba evo po meni treba pokusati gasola na jedan sve over i brooka sve overe na drugi pa sta bude...
zeko over poeni
mark over asistencije
lilard under ass
aldridge under poeni
brook over indeks, over skokovi, over poeni
memfis kp1
deron under poeni
joe under poeni
milsap over poeni
teague over ass
horford under poeni (inace nekako kontam ako on ode under milsap ide over i obratno pa et za koju se kombi ko odluci )
i jos sam u nedoumici da li odigrati posebno po jednu tekmu sve overe na jednoj i na drugoj na 2 listica pa et nekakav osjecaj
PriNc_ba wrote:
zizak dobri sretno a jebe premier malo s ukidanjima i stavljanjima zabrana u ponudi na nba evo po meni treba pokusati gasola na jedan sve over i brooka sve overe na drugi pa sta bude...
Ma nema ba zabrana, ja regularno odigro gasola over ukupni i skokove i derona asiste i koševe
pa nema veceras... zadnjih 4-5 noci su uveli a mozda i vise su uveli da se igraci koji su sa indeksima u ponudi ne mozes ih kombinovati tipa gasol jedno i gasol jos jedno ja dvije noci imao dobitne da sam mogao kombinovati ali nisam jbg i onda padam na jednom.
evo za veceras na kraju ova 3 listica
korver over
zeko over
lilard over
joe under
brook over indeks
brook over poeni
brook over skokovi
memfis 1x
gasol over 4 ass
lilard under ass
aldridge under poeni
lilard over poeni
teague over ass
milsap over poeni
i jedan saso mange s milion parova ne bi li se oparilo
PriNc_ba wrote:pa nema veceras... zadnjih 4-5 noci su uveli a mozda i vise su uveli da se igraci koji su sa indeksima u ponudi ne mozes ih kombinovati tipa gasol jedno i gasol jos jedno ja dvije noci imao dobitne da sam mogao kombinovati ali nisam jbg i onda padam na jednom.
evo za veceras na kraju ova 3 listica
korver over
zeko over
lilard over joe under
brook over indeks
brook over poeni
brook over skokovi memfis 1x gasol over 4 ass
lilard under ass
aldridge under poeni
lilard over poeni
teague over ass milsap over poeni
i jedan saso mange s milion parova ne bi li se oparilo
Mamicu im u prkno.... i milsapa napisah poene al sam igrao skokove al avejedno oboje je u underu bilo... satrase me levati na po jednom. Al veceras su moji mamicu im nataknem
2 tiketa strasna mi usra Gasol sa asistencijama, Index prekucao ukupno tj poene i skokove i ja jebe.ne ass vezem kao najsigurnije EEbem li im famEliju sa ovim granicama Večeras analiza jedno 3 sata, sex u najavi mamu im vise.
E, ljudi, samo da vas napomenem, sutra je praznik, veceras neki konak, vatrica, pivce za zivce, kakvi raznjici i tako to....
Vidim da se za veceras spremate ko nato, pa ako ste zaboravili....desi se.....