tutku wrote:Steta sto Barca nije go zabila, ovako ce biti tesko na camp nou ganjati rezultat, juve je puno iskusniji i kvalitetniji od psg-a. Po meni sinoc kriticnih par reakcija mascherana, iniesta slab u podrsci odbrani, mathieu klasicno tanak, ali najvise me iznervirao andre gomes. kakav kreten je njega doveo, covjek doslovno nije imao 3 dobra poteza za ono vremena sto je imao. toliko je nonsalantan, nekonkretan, alibi igrac pravi. mislim da njemu vise ni minute ne treba dati, uzima mjesto nekome iz la masije ko je mogao igrati. sinoc se vidjelo koliko je bitan igrac sergio busquets, totalna nepovezanost izmedju redova je bez njega. Kao navijac, ipak se nadam nekim rotacijama i agresivnom startu u uzvratu, pa sta bude
Generalno, tokom sezone, tako stvari stoje sa Gomesom. Al sinoc nije bilo tako. presjeko je sinoc mnogo lopti. osvjezio tim kad je uso. Dobio nekoliko duela. Sinoc se pokazalo nesto sto je u jednu ruku dobro. Da taktika nije bila problem. PSG nas je taktički razbio. Sinoc Juventus nije. Jednostavno, Juventus je igrao sa puno zara. Kod nas osim Messija, Umititia i Roberta, svi su dosli ko na kafu. To je Enrike indirektno i rekao na pressu.
U drugom poluvremenu, kad je ojacao sredinu, pa cak i sa tim Gomesom dobro smo stajali. Imali smo 3 stopostotne, i 2 solidne sanse. I tu je problem pojacanja. Da je imao nekog kvalitetnog da ubaci, stvari bi bile povoljnije. Ovako, pisi propalo.
Al opet, sacekajmo srijedu. Prije toga nista.
Igrači Barcelone su jučer pretrčali 5,5 km manje nego u Parizu u prvom susretu osmine finala Lige prvaka.