BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Cossack

#52626 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

PRENESI BROJ ILI PREĐI SA ULTRA NA PRETPLATNIČKI PAKET

Od 1. septembra do 30. oktobra

12 gigabajta besplatnog i brzog mobilnog interneta svima koji iz drugih mreža prenesu broj u mobilnu mrežu BH Telecoma, te Ultra korisnicima koji pređu na bilo koji pretplatnički paket!

Prenosom broja na bilo koji pretplatnički mobilni paket dobivaš besplatno 1 GB super brzog mobilnog interneta mjesečno tokom godinu dana.

Prenosom broja u mobilnu mrežu BH Telecoma na Ultra paket dobivaš 5 KM za saobraćaj (registracijski bonus) i 1 GB besplatnog super brzog mobilnog interneta, a za dodjelu preostalih 11 GB bonusa besplatnog mobilnog interneta je potrebno da tokom 11 narednih mjeseci svoj Ultra račun dopunjavaš sa minimalno 10 KM mjesečno.

Iskoristi super brzi besplatni internet i godinu dana budi online u najboljoj mobilnoj mreži u BiH! Dobrodošli!

Po ovome imaš bolju varijantu od Mini m15 kojeg plaćaš 17,55 KM mjesečno :mrgreen:
Krokodajl

#52627 Re: BHTelecom All About

Post by Krokodajl »

Postojeći broj preneseš u Eronet/Mtel, sutradan se vratiš u BHTelecom i iskoristiš pogodnost.

:lol:
ing-ecc

#52628 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

zateznistub wrote:Svrha telefona sa dva sim Slota je, jeli, korištenje više različitih provajdera. Ne vidim nikakvu svrhu korištenja dva ista.

Nego, kome jebat umrle kad PETI PUT moram predati jedan te isti telefon na servis? :twisted:
Proizvođaču ili dobavljaču :D a možda i oboma zajedno :hm:
Radar71

#52629 Re: BHTelecom All About

Post by Radar71 »

Krokodajl wrote:Postojeći broj preneseš u Eronet/Mtel, sutradan se vratiš u BHTelecom i iskoristiš pogodnost.

mislim da 3 mjeseca ne možeš prenijeti broj
Krokodajl

#52630 Re: BHTelecom All About

Post by Krokodajl »

Radar71 wrote:
Krokodajl wrote:Postojeći broj preneseš u Eronet/Mtel, sutradan se vratiš u BHTelecom i iskoristiš pogodnost.

mislim da 3 mjeseca ne možeš prenijeti broj
aaa, šteta, zato treba imati na zalihi brojeva :D
ala7

#52631 Re: BHTelecom All About

Post by ala7 »

Lopovluk i nesposobnjakovići u BHTelecomu!
zateznistub

#52632 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

ing-ecc wrote:
zateznistub wrote:Svrha telefona sa dva sim Slota je, jeli, korištenje više različitih provajdera. Ne vidim nikakvu svrhu korištenja dva ista.

Nego, kome jebat umrle kad PETI PUT moram predati jedan te isti telefon na servis? :twisted:
Proizvođaču ili dobavljaču :D a možda i oboma zajedno :hm:
U servisu mi rekoše da zamjeni sim karticu iako je već mijenjanja i savršeno radi u druga dva aparata. Poslušao sam I rekao da mole Boga da im opet ne dođem. Za sad fercera.
Ima li neko iskustva sa viberom kad sa jednog broja ne prima poruke iako su oba na istoj ili različitoj mreži. Na tom aparatu sa kojeg pokušava da pošalje poruku Doboja info da dotični nije na mreži :shock: iako jeste i prima poruke od drugih :-)
kakaljin

#52633 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

Evo akcije u telecomu

https://www.bhtelecom.ba/vijest+M59bbe4af324.html

Septembar donosi poklone

Image

Velike uštede, popusti i pogodnosti novim i postojećim korisnicima!

Iskoristite super ponude, popuste, pogodnosti i super uštede kupovinom usluga BH Telecoma tokom mjeseca septembra. Ukoliko još ne koristite neku od usluga, sada je pravo vrijeme da odaberete jednu ili više njih, a u pogodnostima uživate mnogo duže.

Postanite korisnik moja TV, prenesite broj u najbolju mobilnu mrežu, priključite fiksni telefon ili internet i dokupite mobilni internet, jer vrijedi iskoristiti ovu jedinstvenu ponudu.

INSTANT BUY&SURF I ULTRA FLAT
Image

Ako si korisnik Ultra, Student Plus ili Moj Combo paketa iskoristi maksimalmno akcijsku ponudu Instant Buy&Surf - 1 GB mobilnog interneta za 1 KM u trajanju 24 sata.

Aktiviraj jednostavno:

Pošalji SMS sadržaja 1001 na broj 061 1118
Unesi kod *110# i pristupi meniju za aktivaciju
Ako si ultraš možeš samo unijeti kod *108*2*0#

Ako si korisnik Ultra ili Ultra Tourist paketa iskoristi maksimalno i akcijsku ponudu Instant UltraFlat - 200 minuta u mreži BH Telecoma + 200 SMS prema svim mrežama u BiH za 5 KM, u trajanju 7 dana.

Aktiviraj jednostavno:

Pošalji SMS sadržaja UF7 na broj 061 1118
Unesi kod *110# i pristupi meniju za aktivaciju
Unesi kod *105*1*0#

Dokup ili ponovnu aktivaciju akcijskih dokupa možeš vršiti neograničen broj puta.

PRENESI BROJ ILI PREĐI SA ULTRA NA PRETPLATNIČKI PAKET

Image

12 gigabajta besplatnog i brzog mobilnog interneta svima koji iz drugih mreža prenesu broj u mobilnu mrežu BH Telecoma, te Ultra korisnicima koji pređu na bilo koji pretplatnički paket!

Prenosom broja na bilo koji pretplatnički mobilni paket dobivaš besplatno 1 GB super brzog mobilnog interneta mjesečno tokom godinu dana.

Prenosom broja u mobilnu mrežu BH Telecoma na Ultra paket dobivaš 5 KM za saobraćaj (registracijski bonus) i 1 GB besplatnog super brzog mobilnog interneta, a za dodjelu preostalih 11 GB bonusa besplatnog mobilnog interneta je potrebno da tokom 11 narednih mjeseci svoj Ultra račun dopunjavaš sa minimalno 10 KM mjesečno.

Iskoristi super brzi besplatni internet i godinu dana budi online u najboljoj mobilnoj mreži u BiH! Dobrodošli!

MOJA TV

Image

Od 5. septembra do 3. novembra

Ponuda vrijedi za nove i postojeće korisnike usluga.

Za nove korisnike moja TV

U toku trajanja akcije Septembar donosi poklone za 1 KM postani korisnik MojaTV BH Phone, MojaTV Phone, MojaTV Net ili MojaTV Full paketa i uz potpis ugovora za korištenje usluge na 24 mjeseca izaberi jednu od super povoljnosti:

popust na cijenu mjesečne naknade u iznosu do 120 KM
50% popusta na cijenu mjesečne naknade izabranog moja TV paketa tokom prva dva mjeseca korištenja usluge i besplatno korištenje Dodatnog HBO Premium paketa tokom prvih 6 mjeseci
50% popusta na cijenu mjesečne naknade izabranog moja TV paketa tokom prva dva mjeseca korištenja i besplatno korištenje Dodatnog paketa za pozive prema BH Mobile mreži – Paket 100, tokom prvih 6 mjeseci
50% popusta na cijenu mjesečne naknade izabranog moja TV paketa tokom prva dva mjeseca korištenja i besplatno korištenje TV usluge na jednom dodatnom TV prijemniku tokom prvih 12 mjeseci.

Za postojeće korisnike moja TV

Kao postojeći korisnik paketa MojaTV BH Phone, MojaTV Phone, MojaTV Net ili MojaTV Full u toku ove super akcije podnesi zahtjev za korištenje moja TV paketa sa obaveznim trajanjem ugovornog odnosa od 24 mjeseca i uživaj u jednoj od ponuđenih povoljnosti:

besplatnom korištenju TV usluge na dodatnom TV prijemniku tokom dvije godine
besplatnom korištenju Dodatnog paketa za pozive prema BH Mobile mreži - Paket 100, tokom prvih 12 mjeseci
besplatnom korištenju Dodatnog paketa HBO Premium tokom prvih 12 mjeseci
kupovini uređaja iz ponude BH Telecoma po cijenama već od 1 KM

xDSL PRISTUP INTERNETU

Image

Za samo 1 KM izaberi neku od usluga xDSL pristupa internetu i dvije godine uživaj u super povoljnostima po svom izboru!

Kao postojeći ili novi korisnik xDSL pristupa Internetu tokom akcije podnesi zahtjev za korištenje paketa: netFlat5, netFlat10, netFlat20, netFlat50 ili netFlat100 uz obavezno trajanje ugovora na 24 mjeseca i uživaj u pogodnosti koju odabereš od nekoliko koji su na raspolaganju:

15% popusta na cijenu mjesečne naknade tokom dvije godine za odabrani xDSL paket
bonus saobraćaj od 5 KM mjesečno tokom dvije godine za pozive i SMS/MMS u mreži BH Telecoma za jedan Ultra broj po tvom izboru
kupovina uređaja iz ponude BH Telecoma po cijenama već od 1 KM

Kao postojeći i aktivan xDSL korisnik, umjesto jedne od prethodno navedenih povoljnosti, možeš izabrati 25% popusta na cijenu mjesečne naknade tokom dvije godine, uz uslov da u toku trajanja akcije podneseš zahtjev i ugovoriš na 24 mjeseca korištenje paketa veće cjenovne vrijednosti od paketa koji koristiš, tj. podneseš zahtjev za promjenu paketa sa postojećeg na novi xDSL paket (netFlat10, netFlat20, netFlat50 ili netFlat100).

Navedene povoljnosti vrijede za korisnike - fizička lica, dok pravna lica u ovoj akciji ostvaruju pravo na akcijsku cijenu pristupa usluzi od 1 KM sa PDV.

FIKSNA TELEFONSKA USLUGA

Image

Za cijenu od 1 KM izaberi neku od usluga fiksne telefonije i dvije godine uživaj u super povoljnostima po svom izboru.

Kao postojeći ili novi korisnik fiksne telefonske usluge, podnesi zahtjev za korištenje i uz ugovor na 24 mjeseca uživaj u jednoj od super povoljnosti koju izabereš:

besplatnih 100 minuta mjesečno tokom dvije godine za pozive prema brojevima mobilne mreže BH Telecoma
bonus saobraćaju od 5 KM mjesečno tokom dvije godine za pozive i SMS/MMS u mreži BH Telecoma za jedan Ultra broj po tvom izboru
40% popusta na cijenu mjesečne naknade tokom dvije godine za odabranu uslugu
kupovini uređaja iz ponude BH Telecoma po cijenama već od 1 KM

Navedene povoljnosti vrijede za korisnike - fizička lica, dok pravna lica u ovoj akciji ostvaruju pravo na akcijsku cijenu pristupa usluzi od 1 KM sa PDV.

31.08.2017
smartXL

#52634 Re: BHTelecom All About

Post by smartXL »

Da ponovim, vazda su bili supci sa dodjelom bonusa...
zippoo87

#52635 Re: BHTelecom All About

Post by zippoo87 »

ova akcija ne izgleda uopste lose ni za koga
evo recimo za moja tv korisnike...odlican bonus,em besplatno gledas na drugom tvu,em HBO godinu dana ,em uredjaji jeftinije
zateznistub

#52636 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

zippoo87 wrote:ova akcija ne izgleda uopste lose ni za koga
evo recimo za moja tv korisnike...odlican bonus,em besplatno gledas na drugom tvu,em HBO godinu dana ,em uredjaji jeftinije
Jeste da nisu napisali u rečenici :
JEDNU OD super povoljnosti...
zippoo87

#52637 Re: BHTelecom All About

Post by zippoo87 »

zateznistub wrote:
aaaaa ipak ima caka,koja mi je promakla
znaci samo JEDNU :D
zateznistub

#52638 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

zippoo87 wrote:
zateznistub wrote:
Đavo je u detalju... :lol:
kakaljin

#52639 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

zateznistub wrote:
zippoo87 wrote:
zateznistub wrote: Jeste da nisu napisali u rečenici :
Đavo je u detalju... :lol:
Prosla akcija je bila gdje je sve bilo ukljuceno, tako da je vjerovatno i ovdje sve ovo ukljuceno.
BarbaDue

#52640 Re: BHTelecom All About

Post by BarbaDue »

rizibizi wrote:@Barba ti ko da radis u BHT :D kakva kontrola, kakve gluposti, ovo zakljucavanje je iskljucivo trazeno od strane BHT s objasnjenjem da ce neko mozda koristiti pretplatu i ultru u istom telefonu :-) .
Pokušavam da razmišljam kao oni :mrgreen:
pepeljara

#52641 Re: BHTelecom All About

Post by pepeljara »

Za postojece preplatnike mobilne telefonije ku..ac :D
drug_profi

#52642 Re: BHTelecom All About

Post by drug_profi »

Znači kaRRRna veLka za postojeće pretplatnike bhmobile.
Mogli su makar onih 500 mb vratiti u paket.
supercali

#52643 Re: BHTelecom All About

Post by supercali »

Kada se posalje dopuna na neciji broj je li moguce to ponistiti nekako ili da operater to vrati po zahtjevu posiljaoca ili nesto sl
Krokodajl

#52644 Re: BHTelecom All About

Post by Krokodajl »

supercali wrote:Kada se posalje dopuna na neciji broj je li moguce to ponistiti nekako ili da operater to vrati po zahtjevu posiljaoca ili nesto sl
Ako može, garant moraš otići na šalter i zahtjev napisati i ovjeriti kod slovoredara u Gutenbergovoj štampariji.
ing-ecc

#52645 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

supercali wrote:Kada se posalje dopuna na neciji broj je li moguce to ponistiti nekako ili da operater to vrati po zahtjevu posiljaoca ili nesto sl
Halalolsun :mrgreen:
kloniran

#52646 Re: BHTelecom All About

Post by kloniran »

ing-ecc wrote:
ja isto tako napisao prosle godine kad sam skontao da sam fulio broj :lol:

nije koje je namjenjeno nego kome je suđeno :lol:
Edin H.

#52647 Re: BHTelecom All About

Post by Edin H. »

kloniran wrote:
ing-ecc wrote:
ja isto tako napisao prosle godine kad sam skontao da sam fulio broj :lol:

nije koje je namjenjeno nego kome je suđeno :lol:
Je'l makar petobanka? :D
kloniran

#52648 Re: BHTelecom All About

Post by kloniran »

Edin H. wrote:
s telefona se moze maksimum 30 dopuniti 8-)
ing-ecc

#52649 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

kloniran wrote:
Edin H. wrote:
Moze i vishe samo sto moras dobiti odobrenje. I za placanje parkinga ima neki osnovni limit, ostalo uz zahtjev. :mrgreen: Sve zbog kontrole potrosnje :-)
Da ne i bilo: nisam ja to su djeca naklikala :roll:
kloniran

#52650 Re: BHTelecom All About

Post by kloniran »

ing-ecc wrote:
kloniran wrote:
Edin H. wrote:
Moze i vishe samo sto moras dobiti odobrenje. I za placanje parkinga ima neki osnovni limit, ostalo uz zahtjev. :mrgreen: Sve zbog kontrole potrosnje :-)
Da ne i bilo: nisam ja to su djeca naklikala :roll:
e garant cu traziti vise, i ovako nam kožu zguliste :roll: :lol:
Locked