FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Baltazar_khan

#52626 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

Bila jednom jedna Barcelona...
probook

#52627 Re: FC Barcelona

Post by probook »

Nemaju se sta sekirati sredice sve sudije u revansu kao i prosli put :lol: :lol: :lol:
Nadzorna_ploca

#52628 Re: FC Barcelona

Post by Nadzorna_ploca »

Kazes to a crko bi od muke da se desi. :mrgreen:
studeni76

#52629 Re: FC Barcelona

Post by studeni76 »

Jadno i bezidejno ovo. Remont, remont
Vertig0

#52630 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Sto je najgore nije ovo bilo ni tako lose, kao protiv psg npr. Jebiga Iniesta fulio ono, minut poslije 2:0. Al vidi se bas da se ovdje Enrike nista ne pita, tacnije nisam vise ni siguran u njegovo trenersko znanje. Barsa igra na neku inspiraciju, ako ih krene dobro i jeste, ako ne onda su kanta za nabijanje :roll:
Za Alvesa sam davno govorio da ga nije trebalo prodavati jer kvalitetniji bek za Barselonu ne postoji. Da bogdom nisu prosli ni PSG, ovo je sramota za gledati.
hostapler

#52631 Re: FC Barcelona

Post by hostapler »

Napravili su vise sansi nego protiv PSG a gola dali nisu.
Samo zabari nisu bas toliki levati da sami sebe pobjede.
Distortion

#52632 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Vidis Mathieua u prvoj postavi i sve ti bude jasno. Lucho se zajebo za vikend a lik se zajebo nakon dva dana. Pa taj lik je izgubio sav kredit nakon ove utakmice. Allegri se posrao nas Lucha veceras.

Juventus zasluzeno dobio ovo i ici ce dalje. Ovako se jednostavno ne moze igrat fudbal u ligi prvaka. Ljudi prate pogledom suteve protivnika, nigdje nikog da markiraju najopasnija dva igraca u situaciji gdje se moglo reagovat. Iniesta kod prvog gola prati pogledom Dybalu a isto je radio u Parizu. Nakon tog imao je zicer i nije dao. Niie nista bolji ni ziceras Suarez. Iz utakmice u utakmicu lik fula zicere koji ce skupo kostat Barcelonu.

Neozbiljno, bez velike borbe i zestine, nesto slicno kao u Parizu. Bruka i sramota!

Luis Enrique :run:
p206

#52633 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

Bas moras biti umjetnik da sa onakva tri igraca u napadu imas 2 suta na gol...vrijeme ide,drugo se mijenjaju,a mi već 10 godina igramo skoro isto
LSD

#52634 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Našamarao ih Juve ko malu djecu, a Alegri ispisao doktorat nad Enriqueom :thumbup: svaka im cast :thumbup:

10 igraca minimalno rastjerati, dovesti bekova, stopera, veznjaka, krila i tome slicno.
lakilaka

#52635 Re: FC Barcelona

Post by lakilaka »

mascerano, iniesta, rakitic - veoma losi. postoji sansa u revansu. samo se neke stvari moraju poklopiti.
Distortion

#52636 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

lakilaka wrote:mascerano, iniesta, rakitic - veoma losi. postoji sansa u revansu. samo se neke stvari moraju poklopiti.
Postoji ali Juve je ozbiljna ekipa koja zna igrati ka naprijed, jaki u skoku i prejaki u odbrani. Ok, prosao se PSG ali ocekivat sad opet preokret, nisu takve srece. Kad odigras ovako na gostovanju drugi put uzastopno i Bog te kazni.
skafiskafsnjak

#52637 Re: FC Barcelona

Post by skafiskafsnjak »

Distortion wrote:
lakilaka wrote:mascerano, iniesta, rakitic - veoma losi. postoji sansa u revansu. samo se neke stvari moraju poklopiti.
Postoji ali Juve je ozbiljna ekipa koja zna igrati ka naprijed, jaki u skoku i prejaki u odbrani. Ok, prosao se PSG ali ocekivat sad opet preokret, nisu takve srece. Kad odigras ovako na gostovanju drugi put uzastopno i Bog te kazni.
Dobro si rekao, nisu takve srece. Ono 6:1 je bila sreca i pomoc sudija i samih igraca PSG-a . Kada naidju na ozbiljnu ekipu kao veceras, to se pokazuje :)
p206

#52638 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

ma džaba pričati ovdje,ima uprava koja je plaćena za to.. Barca je jedini klub koji čeka kraj sezone da otpusti trenera, to nidje nema...
Vertig0

#52639 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Ne moze jarane, vezni red nije ni blizu kao prije dominantan. Napad je u vecini slucajeva kad pritivnik radi presing totalno odsjecen, a Barsa vec godinama nema nikakvog odgovora na to. Pogledajte vcrs, svi igraci Juventusa igraju odbranu, bore se ko lavovi, dok napadacki trojac vecinu vremena seta i ne pada im na pamet da pomognu ionako losoj odbrani. Nema ovdje trke, zelje i borbe ni 1% kao prije, vecina ovih igraca je potrosena, sto fizicki, sto psihicki.
Bijeli look

#52640 Re: FC Barcelona

Post by Bijeli look »

Ne volim Juventus, ali ljudi su ih doslovno ponizili, totalna razvaljotka. Nema teorijske sanse za preokret i prolaz Barcelone, bio bih spreman ponuditi i najvecu dostupnu kladionicarsku kvotu, ako neko zeli rizikovati. :-)
zippoo87

#52641 Re: FC Barcelona

Post by zippoo87 »

barceloni treba potpuno nova ekipa,ostaviti samo 4-5 igraca
mesija,suareza,neymara,rakitica (dok se ne nadje bolji veznjak) i terstegena,mada ni on nije neka sreca
ne znam ali ovi neki novi igraci sto su tu 1-2 sezone,ja nemam pojma ko to dovede u barcelonu i sa kojom svrhom
pa niti jedan ne vrijedi ni kao pola dani alvesa...mathiew je malo stariji ali on je jedan obicni balvan koji nije ni za trecu ligu sjever a kamoli za barcelone

valjda se uprava malo skonta i sa promjenom trenera osvjezi i postavu...jer ovaj tim slijedece sezone nece biti konkurentan ni za borbu za titulu u spaniji a kamoli za LP
skenderija04

#52642 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Nista sto vec nismo vidjeli ove sezone

Jadan li je onaj ko bude dosao.

A treba i Messi ugovor obmoviti...

Tesko vrijeme dolazi
N.N.

#52643 Re: FC Barcelona

Post by N.N. »

Ma ko god bude dolazio neka trazi minimum 5 igraca :D
Ovdje nije do trenera, ovdje nema kvaliteta (toliko` na koliko se naviklo)

Golman, srednja zalost. Ima bar 10 boljih trenutno.
Desni bek nije bek.
Lijevi bek nije bek.
Umtiti je neka nada, nije los igrac generalno.
Pike je obicna letva koju Feguson nije dzaba otjerao. Svoje nedostatke je pokrivao jer je Barsa harala godinama. Eh kada se zadnjih godina zaguzicalo, sve mahane ovog vrlog stopera su dosle do izrazaja. Okretan k`o moja punica.

Iniesta, jbga godine. Neka dovedu Mireta na njegovo mjsto :P
Rakitic uz aut liniju :run:
I td td. Nemaju veznog da valja.

Ova trojica gore jos mogu da haraju, ali da se ovo iza sve promjeni :D
tufahija12345

#52644 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

jbga, losa sezona. Juventus je ovo uzeo na formu. Imali smo odlicnih prilika i cist penal, al nista nije proslo. Drugo poluvrijeme mi je bilo super. Bas su dobro odigrali, ali nece u go.

Al ovakve stvari se desavaju. Ne moze svake godine.

Skenderija, zasjedanje sudijskog komiteta je bilo najavljeno za srijedu navece. ODjednom se odrzava u utorak pred utakmicu, odustaju od svoje dotadasnje prakse i kaznjavaju nejmara sa 3 utakmice. Ima li kakvih vijesti iz spanije, sto su danas zasjedali, kako se komentarise suspenzija?
stalaktit

#52645 Re: FC Barcelona

Post by stalaktit »

Gdje je to bio čist penal? Pa Barcelona nije došla ni do situacije da se Suarez/Neymar bace za penal.

Ako se sugerira na situaciju gdje lopta udara obrambenog igrača Juventusa u glavu pa u ruku, to nije penal iz, oh well, navedenog razloga - lopta igrača udara prvo u glavu pa se odbija u ruku.

Također, Khedira nije bio u zaleđu kod onog poništenog gola, bar prema snimci. Ali nećemo biti sitničavi. Samo dva puta u zadnje dvije utakmice je regularan gol poništen, još nije dosta za alarm.
Distortion

#52646 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

LSD wrote:Našamarao ih Juve ko malu djecu, a Alegri ispisao doktorat nad Enriqueom :thumbup: svaka im cast :thumbup:

10 igraca minimalno rastjerati, dovesti bekova, stopera, veznjaka, krila i tome slicno.
Lucho izveo sastav kao da je neka prijateljska utakmica u kojoj trebas isprobat novu taktiku. Jako neozbiljno od njega kao trenera. Sa ovim odlukama, zajedno sa svojim pomocnikom, sjebo je sezonu samo tako. Nije vrijeme za eksperimentisanja al budala konta da je jedini on pametan a mi ovce. To mu se osvetilo...nazalost...

Aj bar ce na kraji sezone otici, nek povede i sportskog direktora Roberta, taj je zajebo sve ukljucujuci i Lucha.
LSD

#52647 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

stalaktit wrote:Gdje je to bio čist penal? Pa Barcelona nije došla ni do situacije da se Suarez/Neymar bace za penal.

Ako se sugerira na situaciju gdje lopta udara obrambenog igrača Juventusa u glavu pa u ruku, to nije penal iz, oh well, navedenog razloga - lopta igrača udara prvo u glavu pa se odbija u ruku.

Također, Khedira nije bio u zaleđu kod onog poništenog gola, bar prema snimci. Ali nećemo biti sitničavi. Samo dva puta u zadnje dvije utakmice je regularan gol poništen, još nije dosta za alarm.
Ma kakav penal , lopta pogodila Kjelinija prvo u prsa pa onda u ruku, ne može se to kontrolisati.
Juve nadigrao one Barcine plaćenike i potpuno zasluženo pobjedio :thumbup:

Imala je Barca bar dva zicera, Iniesta i Suarez, nisu zabili i vozdra levati.
Novi trener Barce ce morati krenuti u remont ekipe, Enrique mu je uvalio vruc krompir :mrgreen:
skenderija04

#52648 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

tufahija12345 wrote:jbga, losa sezona. Juventus je ovo uzeo na formu. Imali smo odlicnih prilika i cist penal, al nista nije proslo. Drugo poluvrijeme mi je bilo super. Bas su dobro odigrali, ali nece u go.

Skenderija, zasjedanje sudijskog komiteta je bilo najavljeno za srijedu navece. ODjednom se odrzava u utorak pred utakmicu, odustaju od svoje dotadasnje prakse i kaznjavaju nejmara sa 3 utakmice. Ima li kakvih vijesti iz spanije, sto su danas zasjedali, kako se komentarise suspenzija?

Niko i ne komentarise. Znalo se juce da su tri utakmice. Sam pao sam se ubio. Nije juce dosao u Spaniju pa da ne zna kako funkcionisu stvari.

Jebo to.

Ovo veceras je bio uzas. Ne toliko igrom nego nakon utakmice. Luis napada igrace, igraci i ne pozdrave 2000 ljudi koji su doputovali radi njih, izbjegavaju novinare... Grozno
MOSALJOZE

#52649 Re: FC Barcelona

Post by MOSALJOZE »

MOSALJOZE wrote:Osvajanje trofeja ove sezone bilo bi kratkotrajnog daha
Ispadanje iz LŠ,3 mjesto na tabeli je dobar šamar za budućnost.
Ovo sam napisao u februaru i mislim da nisam pogriješio.
tufahija12345

#52650 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

skenderija04 wrote:
tufahija12345 wrote:jbga, losa sezona. Juventus je ovo uzeo na formu. Imali smo odlicnih prilika i cist penal, al nista nije proslo. Drugo poluvrijeme mi je bilo super. Bas su dobro odigrali, ali nece u go.

Niko i ne komentarise. Znalo se juce da su tri utakmice. Sam pao sam se ubio. Nije juce dosao u Spaniju pa da ne zna kako funkcionisu stvari.

Jebo to.

Ovo veceras je bio uzas. Ne toliko igrom nego nakon utakmice. Luis napada igrace, igraci i ne pozdrave 2000 ljudi koji su doputovali radi njih, izbjegavaju novinare... Grozno
ja sam procito izjavu sa pressa gdje je ernrike preuzeo odgovornost. Mada, TEsko da je do njega sve. Zapravo, nije sigurno
Post Reply