Mogu elaborirati detaljno, ali nemam osjećaj da će naići na plodno tlo.sumirprimus wrote: Ma znas ti i bolje od izrecenog siguran sam komsija al haj
Osim toga ne da mi se na ovakav dan pisat duge postove.
Mogu elaborirati detaljno, ali nemam osjećaj da će naići na plodno tlo.sumirprimus wrote: Ma znas ti i bolje od izrecenog siguran sam komsija al haj
Nemam pojma iskreno, garant te opet uhvatio trol hour.sumirprimus wrote:Mozes ti elaborirat do sutra.al znas znas
Šta je bolan desno u EU regulativi?sumirprimus wrote:Ja ba trol najlakse tako.sad me eu regulativom![]()
Al desnom
Da se razumijemo, ja se zalažem za što je moguće veću integraciju EU na uštrb nacionalnog suvereniteta, ali i ovo što je postugnuto nije viđeno na kugli zemlajskoj osim u EU.sumirprimus wrote:Meeehhh doci ce neko voljniji da ti elaborira
Gdje će mu doži... ovdje na forum... nemoj mi reči da ih ima još...sumirprimus wrote:Meeehhh doci ce neko voljniji da ti elaborira
kmirsad wrote:Gdje će mu doži... ovdje na forum... nemoj mi reči da ih ima još...sumirprimus wrote:Meeehhh doci ce neko voljniji da ti elaborira
Znaci vazalski odnos ko i komzervativne narodne stranke.Leverage wrote:Da se razumijemo, ja se zalažem za što je moguće veću integraciju EU na uštrb nacionalnog suvereniteta, ali i ovo što je postugnuto nije viđeno na kugli zemlajskoj osim u EU.sumirprimus wrote:Meeehhh doci ce neko voljniji da ti elaborira
Što govori o stepenu progresivnosti EU u odnosu na ostatak svijeta.
Vidim ti si na tragu "progresivaca" poput Wildersa, Salvinija, Orbana i te ekipe.sumirprimus wrote: Znaci vazalski odnos ko i komzervativne narodne stranke.
Dobro sam reko skretanje udesnl
Da se nadovezem na post prije. @Lastmohican ako ti smatras uvlacaenje u pakas radom i zalaganjem onda ok odacemo mu priznanje za njegov rad i trud. Sto se tice opstinskog vijeca za SG ti treba 200 glasova nekad cak ni toliko. Nije to toliko tesko skupit pogotovo ako imas priveligju kao doticni koji je bio ako se ne varam drugi na listi SDP, a nije imo ni 20 godina.last mohicans wrote:26 godina, eto ima i taj podatak. Sta je učinio, to bi trebao provjeriti u OV Stari Grad. Jbg,nemam toliko vremena. Ja sam ti samo naveo neki podatke u usporedbi sa drugim kandidatima iz iste ili druge izborne jedinice, pa i stranke. Nego kako idu pripreme FK Slobode,jel sef nabacio novi stayling za nastavak sezone?sumirprimus wrote:biti cu iskren druze procitao sam prva tri reda.
otkud on sa dvajst i kusur tu?
dje je tu transparentnost,pogotov poslje zlajine price o ovim omladincima?
u vezi mladih neka mladih,bolje i mladi nego sve staronje, al daj nesto da ucini prije no sto sjedne u fotelju,sta je on ucinio iskreno?
Tuzlaci, priznajte da vam je Bijedic obecao dobar posao...plain vanilla wrote:da hoce zavrsiti ova zimska pauzasumirprimus wrote:gdje je politicka odgovornost za izreceno,kad nesto javno na bini obecas a poslje ne ispunis? gdje je tu principijelnost?
zasto se ne raspravlja o losem izbornom rezultatu oko centrale?
zasto nema ostavki?
Javiće putem Faktora.Kikibombona wrote: Tuzlaci, priznajte da vam je Bijedic obecao dobar posao...![]()
![]()
Bgm, ovdje Niksic rece brutalnu istinu. Ceka se odgovor ruralne Tuzle.
Ja Bijedica volim bez ikakvog interesa, ne krijem to od prvog dana.Kikibombona wrote:Tuzlaci, priznajte da vam je Bijedic obecao dobar posao...plain vanilla wrote:da hoce zavrsiti ova zimska pauzasumirprimus wrote:gdje je politicka odgovornost za izreceno,kad nesto javno na bini obecas a poslje ne ispunis? gdje je tu principijelnost?
zasto se ne raspravlja o losem izbornom rezultatu oko centrale?
zasto nema ostavki?![]()
![]()
Zaboravio sam zalijepiti linkLeverage wrote:Javiće putem Faktora.Kikibombona wrote: Tuzlaci, priznajte da vam je Bijedic obecao dobar posao...![]()
![]()
Zalijepio sam ja već na prethodnoj stranici.Kikibombona wrote:
Zaboravio sam zalijepiti link
https://niksicblog.wordpress.com/2019/0 ... 3TaAlni9gc
Tesko je reci da Niksic nije rekao istinu... malo zestok ton, ali gola istina.
A politicki ruralci neka se ljute ili uclane u SDA.
Sve tacno 100%, a ovi sto su ispusili za posao obecan od strane SDA i Bijedica, neka se ljute... ili neka se prihvate lopate i zarade posteno.Leverage wrote:Zalijepio sam ja već na prethodnoj stranici.Kikibombona wrote:
Zaboravio sam zalijepiti link
https://niksicblog.wordpress.com/2019/0 ... 3TaAlni9gc
Tesko je reci da Niksic nije rekao istinu... malo zestok ton, ali gola istina.
A politicki ruralci neka se ljute ili uclane u SDA.
Jednostavno je artikulisao ono svoje psovanje, ko razumije shvatit će.
Svaka mu je na mjestu.
Nisu ti to neki svjetski lopatari, nisam neki pretjerani optimista da će do toga doći.Kikibombona wrote:[
Sve tacno 100%, a ovi sto su ispusili za posao obecan od strane SDA i Bijedica, neka se ljute... ili neka se prihvate lopate i zarade posteno.
SDA se ne predaje.
FTV
Mreža
politički magazin
U političkom magazinu Mreža gledajte:
Bh. blok odlučio. Ne pruženoj ruci SDA. Odluka podijelila članstvo. Idu u opoziciju, a možda i ne. Sve opcije i dalje na stolu.
malo je vjerovatno da će Komšić napustiti Bh. Blok,
SDA Bosna