Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jarobot wrote:Ja se sad pozitivno iznenadio na ovom bonus plus .
Promjenili mi status sa start na silver i dobio 5 bodova za redovno plaćanje i 130 bodova za račun od 94 km ( izgleda da bodove na daju na tv pretplatu i PDV koji dolazi na račun, a izgleda da ne boduji ni kupljene urđaje ).
Imam sad 258 bodova ukupno i sa idućum računom ću iskoristiti prvih 10 km na kupljeni telefon pošto ratu za telefon izgleda ne ide u bodovanje.
Meni su za račun od 95,60 KM, dali 95,6 bodova, tu je PDV za račun Moja TV + kompletan PDV i prva rata za kupljeni uređaj, status start u pitanju, 1KM=1bod.
rizibizi wrote:Sta kazu u glavnom stabu, hoce li biti sta novo za korisnike mobilne telefonije ili treba da cekamo predizbornu kampanju?
Ide akcija, ko predje na bht ili sa prepaid na postpaid dobije 1gb x 12 mjeseci. Bice i akcija na neke telefone. To tokom septembra, mjeseca bh telecoma
rizibizi wrote:Sta kazu u glavnom stabu, hoce li biti sta novo za korisnike mobilne telefonije ili treba da cekamo predizbornu kampanju?
Ide akcija, ko predje na bht ili sa prepaid na postpaid dobije 1gb x 12 mjeseci. Bice i akcija na neke telefone. To tokom septembra, mjeseca bh telecoma
Odlično ako je ovo tačno. Eronet već ima akciju ali 500 Mb ako pređeš s Ultre na njihov prepaid.
papebih wrote:
Znaš li ima li šta za raju što su odavno na postpaidu. Nekako mi bezveze da su im konkretne pogodnosti usmjerene samo na nove korisnike.
PS kasno vidio da si već to komentarisao u drugom postu
Kod mene je netflat 20, ali ne dobijam ni priblizno brzinu downloada koju bi trebao. Necu vise da dajem 40KM bezveze, prijeci cu na netflat 10 Barem je upload isti
ferratilis wrote:Kod mene je netflat 20, ali ne dobijam ni priblizno brzinu downloada koju bi trebao. Necu vise da dajem 40KM bezveze, prijeci cu na netflat 10 Barem je upload isti
ferratilis wrote:Kod mene je netflat 20, ali ne dobijam ni priblizno brzinu downloada koju bi trebao. Necu vise da dajem 40KM bezveze, prijeci cu na netflat 10 Barem je upload isti
Vrlo vjerovatno da ce 10-ka stabilnije raditi jer koliko se sjecam provjere linija nije bas nesto sjajna za nF 20
Mozes li napraviti snimak parametra modema
Vrlo vjerovatno da ce 10-ka stabilnije raditi jer koliko se sjecam provjere linija nije bas nesto sjajna za nF 20
Mozes li napraviti snimak parametra modema
Zadnjih mjesec-dva je super stabilan, ali jednostavno ne ide preko 1.5mbps. Cak je i upload stabilan, prije je stalno varirao. Pretpostavljam da je na mojoj lokaciji nemoguca veca brzina, ili je do ovog ZTE modema, ne razumijem se toliko da mogu reci. Kakvi parametri?
a sta ce biti sa onoma koji su prosli mjesec presli sa ultre na pretplatu?