zaboravio sam da je bio jos jedan svirani nepostojeci ofsajd, dakle, ukupno 2, kao i malagi (ponisteni gol malage je dosao nakon sviranog nepostojeceg ofsajda). Dakle, sto se ofsajda tice tu je jednako grijesio. Ovaj ofsajd sam zaboravio spomenuti:Vertig0 wrote:O cemu ti pricas covjece, cuj hvala dovidjenja. Pa dade prvi zuti Nejmaru na pravdi Boga koji je kasnije rezultirao i crvenim, a o penalu kojeg je izvuka na 16 metara je suvisno pricati. Pusti tu pricu, kad treba srati da se Barsi stima onda puna usta, a kad je obrnuto onda hvala dovidjenja. A vala ove sezone ima materija na stetu Barse koliko hoces...ultima_palabra wrote:Hvala dovidjenja.tufahija12345 wrote:Ocekujem na kraju sezone zvanicno saopstenje kluba po pitanju sudjenja ove godine i zahtjevat arbitrazu ili komisiju UEFE. to je najmanje sto mogu da urade. Odigledno je da je nekoliko sudija potplaceno ove sezone. U to nemam sumnje. Sinoc su sudije otetile oba tima, ali ipak više barcelonu. I strasno su utjecali na igru sa zutim kartonima na stetu barcelone i to je i Enrike rekao na presu poslije utakmice. Ne mozes tolerisat nekoliko grubih startova jednog igraca a davat zuti za vezanje pertli. Gdje to ima. Malaga jeste ostecena ponistenim golom i dva nepostojeca ofsajda nakon kojih bi uslijedila kontra. Al puno je gore IZMISLITI crveni karton, svirati nepostojeci ofsajd u gol sansi, nesvirati cist penal, cijelu utakmicu provocirat sa zutim kartonima i sitnim faulovima, a Malagi to isto tolerisat. I sam start Neymara kad je dobio crveni nije toliko grub jer za iste startove je igracima Malage sviran samo faul.
Sudije su bile katastrofalne za obe ekipe, al nema sumnje da je radjeno vise na stetu Barce. Po ko zna koji put ove sezone. Al to ce biti i dalje, i naredne sezone. Nema sumnje u to.
I dalje tvrdim da jos nista nije zavrseno, jos 7, a za real 8, kola je ostalo i obe ekipe ce kiksati. Nema sumnje u to.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
tufahija12345
#52551 Re: FC Barcelona
- ultima_palabra
#52552 Re: FC Barcelona
Ma ja cijelo vrijeme i govorim da su oni katastrofalni, ali prica da se ekipe tipa Malage i Deportiva favoriziraju protiv Barcelone naprosto ne stoji.
Organizacija uopste ne prilici najboljoj ligi na svijetu, nemas jebene sudije iza gola niti gol tehnologiju, a bez toga je nemoguce vidjeti osnovne stvari tipa Suarezovog gola protiv Betisa.
I vidjet cete da ce Neymar igrati Clasico... previse bi se para izgubilo da ne igra.
Organizacija uopste ne prilici najboljoj ligi na svijetu, nemas jebene sudije iza gola niti gol tehnologiju, a bez toga je nemoguce vidjeti osnovne stvari tipa Suarezovog gola protiv Betisa.
I vidjet cete da ce Neymar igrati Clasico... previse bi se para izgubilo da ne igra.
-
LSD
#52553 Re: FC Barcelona
Ko ce Barci vratiti nepriznat metarski gol protiv Betisa i dva ukradena boda sa te utakmice
sad bi tabela bila znatno drugacija
da cujem
da cujem
- MOSALJOZE
#52554 Re: FC Barcelona
Slažem se,ali ko će Reufa iz kuhinje istjerati?Nemoj biti takav.LSD wrote:Ko ce Barci vratiti nepriznat metarski gol protiv Betisa i dva ukradena boda sa te utakmicesad bi tabela bila znatno drugacija
da cujem
- bersK
#52555 Re: FC Barcelona
Prije mjesec dana su trubili na sramotnu pobjedu protiv PSG-a sa "svakome se moze otet jedna greska" ili "sta su to PSG-ovci uradili na mecu da bi prosli?" i slicne price. Sad se klupko otpetljava. Sad je pocelo trubljenje da ste vi fol osteceni i pored sramotne igre. Izgubite od Malage jebene i La Korunje koji su par bodova do zone ispadanja i neko vam kriv. Kriva neka nebitna zenska sto sjedi u lozi stadiona. Kriv onaj, kriv ovaj. Vidjećemo kakvi ćete biti protiv Sosjedada i kako ćete zapeti, obzirom da ste zadje dvije ligaške od njih izduvali. Biće špica završnica lige.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#52556 Re: FC Barcelona
Zar nije Neymar dobio direktan crveni?
- Point.
#52557 Re: FC Barcelona
Znaci, simpatizeri Reala i Barce raspravljaju ciji je klub vise zakinut od sudija. Je li ovo tema Vic Dana, zona sumraka sta li. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#52558 Re: FC Barcelona
Nauci se citati.Point. wrote:Znaci, simpatizeri Reala i Barce raspravljaju ciji je klub vise zakinut od sudija. Je li ovo tema Vic Dana, zona sumraka sta li.
Raspravljamo o tome da li je ili nije zakinuta Barca.
U tom kontekstu, niko ne prica o Realu, odnosno pricaju jedino navijaci/simpatizeri Barce kako se navlaci Realu.
- Point.
#52559 Re: FC Barcelona
Evo, citam i nevjerujem. Ni jedni ni drugi ne smiju ni pomisliti na sudije, kamoli zaliti se na njih. Bezobrazno ponasanje.Tomahawk11 wrote:Nauci se citati.Point. wrote:Znaci, simpatizeri Reala i Barce raspravljaju ciji je klub vise zakinut od sudija. Je li ovo tema Vic Dana, zona sumraka sta li.
U tom kontekstu, niko ne prica o Realu, odnosno pricaju jedino navijaci/simpatizeri Barce kako se navlaci Realu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#52560 Re: FC Barcelona
Pa ja te eto opet pitam: gdje su se simpatizeri Reala zalili na sudije? Gdje ima jedna recenica o tome?Point. wrote:Evo, citam i nevjerujem. Ni jedni ni drugi ne smiju ni pomisliti na sudije, kamoli zaliti se na njih. Bezobrazno ponasanje.Tomahawk11 wrote:Nauci se citati.Point. wrote:Znaci, simpatizeri Reala i Barce raspravljaju ciji je klub vise zakinut od sudija. Je li ovo tema Vic Dana, zona sumraka sta li.
- Point.
#52561 Re: FC Barcelona
Svaki put kad Real prospe bodove. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#52562 Re: FC Barcelona
Aha, zajebajes
Haj zdrao
Iskloface nas Barca fans
Haj zdrao
Iskloface nas Barca fans
- Point.
#52563 Re: FC Barcelona
Ta ce oni. 
- AmiĐa_Idriz
#52564 Re: FC Barcelona
Bez brige Point je pocasni gost ove teme nece mu niko rijeci reci

- mbenz
#52565 Re: FC Barcelona
Vadim mobitel iz dzepa, ulazim u aplikaciju rezultati, idem na igre uzivo, ulazim na par Malaga - Barcelona , idem na postave, vidim Andre Gomesa u pocetnom sastavu , psujem, izgubimo i definitivno nismo zasluzili titulu, toliko ne iskoristenih poklona prokockati je nedopustivo .
- Distortion
#52566 Re: FC Barcelona
Koja je farsa ovaj Spanski savez i sudijska organizacija, to je sad vise nego jasno. Neymar dobio 3 utakmice neigranja sto je fakat smijesno. Ne znam na koji jos nacin mogu nastelit titulu Realu, mozda cemo saznat u narednim kolima.
Ono sto je odavno bilo jasno, sad je jos jasnije.
edit. Hernandez Hernandez sudi el clasico
- Point.
#52567 Re: FC Barcelona
Znaci bez Messija i Neymara na Real. Sad sam siguran da ce Barca dobiti el classico.
-
Ammarzinho
#52568 Re: FC Barcelona
Pa jel fkt moguce da je 3 utakmice dobio za ono :S Kakav cirkus od lige i saveza cccDistortion wrote:Koja je farsa ovaj Spanski savez i sudijska organizacija, to je sad vise nego jasno. Neymar dobio 3 utakmice neigranja sto je fakat smijesno. Ne znam na koji jos nacin mogu nastelit titulu Realu, mozda cemo saznat u narednim kolima.
- Point.
#52569 Re: FC Barcelona
Sad moze na miru u Rio otici i slaviti hejbet sestrinih rodjendana.
-
Vertig0
#52570 Re: FC Barcelona
Da si ti meni ziv i zdrav valjda su ti sad neke stvari jasnije.ultima_palabra wrote:Ma ja cijelo vrijeme i govorim da su oni katastrofalni, ali prica da se ekipe tipa Malage i Deportiva favoriziraju protiv Barcelone naprosto ne stoji.
http://barcabih.com/dvostruka-mjerila-n ... a-spanije/
- AmiĐa_Idriz
#52571 Re: FC Barcelona
Jos jedan od razloga zbog kojih mi se gadi Spanski fudbal, prava televisa presenta
Al da ne spamam, on topic Forza Juve
-
LSD
#52572 Re: FC Barcelona
AmiĐa_Idriz wrote:Jos jedan od razloga zbog kojih mi se gadi Spanski fudbal, prava televisa presenta![]()
-
omar little
#52573 Re: FC Barcelona
buahahahaha spanjolci su kao fuj, padavicari i safunjare, al forza talijani 
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#52574 Re: FC Barcelona
Pa zar nije tako?omar little wrote:buahahahaha spanjolci su kao fuj, padavicari i safunjare, al forza talijani
Veceras ce barem da padaju sa razlogom
- Charuga
- Globalni moderator
#52575 Re: FC Barcelona
Koja lakrdija.