Koji je ono parazit onaj Saha to zemaljska kugla nije vidjela.General War wrote: Ma ni ja ne vjerujem da se tu neko "uvrijedio" od tuzlaka, SDA linija SDPa lozi, evo nekakve borce digli...i oni se uvrijedili![]()
![]()
Samo pritisak, i nista vise...ko se danas vrijedja ni nasto...
SDP
- Maraschino
#52526 Re: SDP
-
sumirprimus
#52527 Re: SDP
ma damir je reko sto vecina misli u sebi onako realno ba mirso
da smo seljacine sa dna kace jeb me svak ako nije tako,da su iskreni
-
sumirprimus
#52528 Re: SDP
i za denisa mislim da su mu galantno suknuli sa ovim izborom.ovo je bio neki dupli pas da ga se kotarisu

- Leverage
#52529 Re: SDP
Edis Dervišagić iz Gradačca objavljuje tekstove Avde Avdića na zvaničnom fb sajtu tamošnje opštinske organizacije. Jel ga stid? Nije.doktor78 wrote:Pogledaj koga je sve kao "svijetle primjere" istakao Avdo Avdić u svom tekstu na Žurnalu i biće ti sve jasno. Takođe, pogledaj čije tekstove pojedini SDP-ovi načelnici objavljuju na svojim fb profilima.Leverage wrote:
Što se tiče ruralaca oko Tuzle i to. Ispalo je, jebi ga, da tamo gdje SDP dugo vremena dobro prolazi, dakle Gračanica, u SDP-u sjede ljudi koji su godinama u koaliciji sa SDA i koji su vjerovatno inicijatori ideje o ruralno-konzervativnoj koaliciji sa SDA. Pored njih, mrsko nije bilo ni ovim iz Gradačca, Kalesije, Živinica, a Boga mi i nekim iz Lukavca. E sad mene interesuje što su oni svojim zalaganjem za ruralnu koaliciju dali argument Damiru Nikšiću da ih naziva ruralcima? Jebi ga ljudi, tanki su živci, i ja sam svašta rek'o nekim ljudima ovih dana.
A što se tiče sarajevskih "mladih lavova", nemam ni o njima puno bolje mišljenje, ali su me preksinoć prijatno iznenadili.
I sad će da kmeči kad ga neko nazove ruralcem. Ako misliš vodit SDP onda ostavi taj ruralni mentalni sklop u Srnicama Donjim i pod kulom se ponašaj kao predstavnik urbane politike.
Last edited by Leverage on 11/02/2019 13:45, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#52530 Re: SDP
lukavcan dzabe im se dodvoravas, kad progovoris, rupice na obrazima vec se razvlace 
- kmirsad
#52531 Re: SDP
Maraschino wrote:Koji je ono parazit onaj Saha to zemaljska kugla nije vidjela.General War wrote: Ma ni ja ne vjerujem da se tu neko "uvrijedio" od tuzlaka, SDA linija SDPa lozi, evo nekakve borce digli...i oni se uvrijedili![]()
![]()
Samo pritisak, i nista vise...ko se danas vrijedja ni nasto...
sumirprimus wrote:ma damir je reko sto vecina misli u sebi onako realno ba mirso![]()
Jel ono što je rekao naš uvašeni visoko cjenjeni forumaš iz Tuzlr--- Enkina popularnost u Tuzli je manje od krmeta u Teheranu...
-
SSemir
-
sumirprimus
#52533 Re: SDP
ja u tuzli nisam glaso za sdp zbog bijedica, nego zbog tri vjere jedna nacija drzava tuzla!
da i to ba razgranicimo kakav enko kakve zajebancije eto neko njega posluso
da i to ba razgranicimo kakav enko kakve zajebancije eto neko njega posluso
-
palermo
#52534 Re: SDP
Samo mali osvrt na ovo što Sumi piše. A piše, iako pomalo specifičnim stilom, dobro i pogađa neke stvari. Pitanje da li si za Koaliciju sa SDA ili nisi je nametnuto i vještačko pitanje. Osnovno pitanje je bilo kakvu poruku šalje SDP. I sad ja stvarno ne znam kakvu su oni poruku poslali, ne znam ni kako će Tuzlaci tu poruku prihvatiti ( al eto, Vanila je nešto o tome pisala) ali sam uvjeren (ma uvjeren) da se sada održe izbori u HNK da bi SDP umjesto tri zastupnika imao 0 (Nula) zastupnika. Njihove glasove bi uzeo ili SDA ili DF......Ne zato što netko misli da je SDA temeljna stranka Bošnjaka i jedina sposbna da ih brani, ili zato što misli da je DF haman sposoban nešto učiniti, nego zato što je percpecija SDP-ovih poteza takva da ih boli neka stvar za bilošta van sarajevske kotline.
Jednom davno sam pisao da Sarajevo kao grad treba posmtarati na dvojak način. Jedan je kao cjelinu u kojem žive ljudi koji se prevashodno brinu o svome životu, o infrastrukturi grada , o njegovom funkcionisanju. I razumljivo mi je, i razmuljivi su mi i upisi forumaša, kojima je jednostavno dosta SDA-ovske korupmirpoane vlasti i ovog sistema vrijednosti i koji bi da ga mijenjaju.
Ali Sarajevo treba posmtrati i kao središte intelektualne i svake druge elite prevashodno onih koji ovu zemlju osjećaju kao svoju i koji imaju obavezu da svoje vidike i ideje šire na čitavu Bosnu i Hercegovinu. Pitanje odnosa Sarajeva prema drugim dijelovima Bosne i Hercegovine je pitanje sposbnosti elite da sagleda stvari iz šire perspektive. Nažalost, ono što se zove ljevičarskom elitom je potpuno zakazala, i svojom neprincipjelnošću poslala poruku svima van Sarajeva, vi niste naša briga
Jednom davno sam pisao da Sarajevo kao grad treba posmtarati na dvojak način. Jedan je kao cjelinu u kojem žive ljudi koji se prevashodno brinu o svome životu, o infrastrukturi grada , o njegovom funkcionisanju. I razumljivo mi je, i razmuljivi su mi i upisi forumaša, kojima je jednostavno dosta SDA-ovske korupmirpoane vlasti i ovog sistema vrijednosti i koji bi da ga mijenjaju.
Ali Sarajevo treba posmtrati i kao središte intelektualne i svake druge elite prevashodno onih koji ovu zemlju osjećaju kao svoju i koji imaju obavezu da svoje vidike i ideje šire na čitavu Bosnu i Hercegovinu. Pitanje odnosa Sarajeva prema drugim dijelovima Bosne i Hercegovine je pitanje sposbnosti elite da sagleda stvari iz šire perspektive. Nažalost, ono što se zove ljevičarskom elitom je potpuno zakazala, i svojom neprincipjelnošću poslala poruku svima van Sarajeva, vi niste naša briga
- Leverage
#52535 Re: SDP
Bolje zavijat k'o vuk i prizivat urbanu koaliciju nego medit k'o Bijedić i prodavat ruralno pod urbano.sumirprimus wrote:lukavcan dzabe im se dodvoravas, kad progovoris, rupice na obrazima vec se razvlace
-
sumirprimus
#52536 Re: SDP
ne valja ni jedno ni drugoLeverage wrote:Bolje zavijat k'o vuk i prizivat urbanu koaliciju nego medit k'o Bijedić i prodavat ruralno pod urbano.sumirprimus wrote:lukavcan dzabe im se dodvoravas, kad progovoris, rupice na obrazima vec se razvlace
e cijeni iskrenost a nije ko ovi dole sto lafinaju
- Leverage
#52537 Re: SDP
Tebi ne valja, meni je ovo prvo super.sumirprimus wrote: ne valja ni jedno ni drugo![]()
e cijeni iskrenost a nije ko ovi dole sto lafinaju
-
SSemir
-
sumirprimus
#52539 Re: SDP
damir se sad izvlaci.
a izgleda je malo i popio pa je jezik reko i par stvari van tog okvira.tako da savrseno sam dobro ja njeg razumio.
a trenerka sam zbog vrapcica kaznio na visim nivoima i zaokruzio nasu stranku, ko pravi drug
a izgleda je malo i popio pa je jezik reko i par stvari van tog okvira.tako da savrseno sam dobro ja njeg razumio.
a trenerka sam zbog vrapcica kaznio na visim nivoima i zaokruzio nasu stranku, ko pravi drug
- Leverage
#52540 Re: SDP
Nije popio nego je izgubio živce kao i svi mi kojima se prodaju muda pod bubrege sa ruralnom koalicijom.sumirprimus wrote:damir se sad izvlaci.
Puko mu film.
-
The 51st State
#52541 Re: SDP
kako se niko ne osvrce na ono sto je slucajni prolaznik rekao o finansijskoj dubiozi prema dobavljacima i uposlenicima, pa jbt vodilo bi drzavu, a ne mogu se organizovati da isplate svoje radnike.
- Leverage
#52542 Re: SDP
Možda baš zato što je to rek'o slučajni prolaznik.The 51st State wrote:kako se niko ne osvrce na ono sto je slucajni prolaznik rekao o finansijskoj dubiozi prema dobavljacima i uposlenicima, pa jbt vodilo bi drzavu, a ne mogu se organizovati da isplate svoje radnike.
Voli on slagat', da mi kaže da je trenutno dan ja bih tražio zvijezde i mjesec na nebu.
- General War
#52543 Re: SDP
Kako ba sad izvlaci, pa i kad je hraljo na videu rekao je da ce se izvinuti kad ga huja pousti.sumirprimus wrote:damir se sad izvlaci.
-
sumirprimus
#52544 Re: SDP
a vjerujes njegovim ucenicima i postavljenicima?cudnoLeverage wrote:Možda baš zato što je to rek'o slučajni prolaznik.The 51st State wrote:kako se niko ne osvrce na ono sto je slucajni prolaznik rekao o finansijskoj dubiozi prema dobavljacima i uposlenicima, pa jbt vodilo bi drzavu, a ne mogu se organizovati da isplate svoje radnike.
Voli on slagat', da mi kaže da je trenutno dan ja bih tražio zvijezde i mjesec na nebu.
-
sumirprimus
#52545 Re: SDP
izvlaci cupi, ne kaze sta je jesam reko i gotovo e to je princip., nego kaze pa nisam na te i te mislio bla bla . neprincipijelna cupi, malo se prepo pa da ublaziGeneral War wrote:Kako ba sad izvlaci, pa i kad je hraljo na videu rekao je da ce se izvinuti kad ga huja pousti.sumirprimus wrote:damir se sad izvlaci.
-
The 51st State
#52546 Re: SDP
znaci tebi nisu duzniLeverage wrote:Možda baš zato što je to rek'o slučajni prolaznik.The 51st State wrote:kako se niko ne osvrce na ono sto je slucajni prolaznik rekao o finansijskoj dubiozi prema dobavljacima i uposlenicima, pa jbt vodilo bi drzavu, a ne mogu se organizovati da isplate svoje radnike.
- Leverage
#52547 Re: SDP
Ne vjerujem nikom pretjerano.sumirprimus wrote: a vjerujes njegovim ucenicima i postavljenicima?cudno
A za njega sam siguran da je slag'o onoliko puta koliko puta je i zin'o.
-
sumirprimus
#52548 Re: SDP
on meni ne sjeda od jednog skupa u tuzli. kakva nadmenost inicim izazvana bahatost.ko paun kakav bljak.Leverage wrote:Ne vjerujem nikom pretjerano.sumirprimus wrote: a vjerujes njegovim ucenicima i postavljenicima?cudno
A za njega sam siguran da je slag'o onoliko puta koliko puta je i zin'o.
orginal ovaj mali sad u povoju spajdermencic.
- General War
#52549 Re: SDP
E da je ljutnja na sve receno...nebi niko mogao uci u tuzlu...toliko o principjelosti.sumirprimus wrote: izvlaci cupi, ne kaze sta je jesam reko i gotovo e to je princip., nego kaze pa nisam na te i te mislio bla bla . neprincipijelna cupi, malo se prepo pa da ublazi
- Leverage
#52550 Re: SDP
Ja ne bih uzeo marke od SDP-a ni za šta.The 51st State wrote: znaci tebi nisu duzni, pa ima li ili nema istine u njegovim tvrdnjama?
Takvim informacijama ja ne raspolažem, ali sam potpuno siguran da je Lagumdžija slag'o i preuvelič'o.