Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
studiorum_tuzlaensis

#52501 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by studiorum_tuzlaensis »

BHCluster wrote:
arzuhal wrote:Ako Bakir ne skonta način da ne bude u Sarajevu kada bude dolazio Tomo Nikolić...
Ako nista ima sad izgovor da ne bude prisutan.
Zašto mu ne otkazati gostoprimstvo? MOže li mu se otkazati gostoprimstvo? Pišam se i na njega i državu iz koje dolazi, tzv. Smrdiju.

To je po meni najmanje što se može uraditi nakon ovoga, da se govnar ne pusti preko Rače ili na Aerodromu.
artime

#52502 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by artime »

Ja sam isto misljenja da RS zasluzuje DOdika do kraja svog postojanja. Sve dok je on na vlasti neka pravi sta hoce, neka srbuje do sutra nece daleko. Vidjet cemo koliko je uopste efektivno ovakvo ponasanje. Samo SDA out iz nasih zivota. Vrijeme je da se politicka situacija u Federaciji promjeni posebno za Bosnjake.
statixx

#52503 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by statixx »

:sretan: :gunjastajl: :sretan: :violina:
Imamo istorijsku šansu da sa sebe trajno zbrišemo sramnu ljagu zločinaca i “genocidaša”, za koju moramo biti svjesni da smo je i sami, u dobroj mjeri, skrivili i, konačno i istinski postanemo dobri momci koji “otvaraju vrata”, ponajviše svima koji žele napustiti represivne, radikalne i umiruće sisteme, posebno onaj u Sarajevu. I koji će tako dodatno biti prokazan u svojim lažima. Sistem otvorenih vrata neće nas oslabiti već ojačati, jer će otvorena vrata imati srpski pečat. Predsjedniče, vi ste dobro opazili da je BiH ovakva kakva jeste mučilište naroda. Učinimo zato da to mučilište nestane tamo gdje imamo moć učiniti da nestane. U Republici Srpskoj.

http://www.srpskacafe.com/2017/01/otvor ... ke-srpske/
Kejn

#52504 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Kejn »

statixx wrote::sretan: :gunjastajl: :sretan: :violina:
Imamo istorijsku šansu da sa sebe trajno zbrišemo sramnu ljagu zločinaca i “genocidaša”, za koju moramo biti svjesni da smo je i sami, u dobroj mjeri, skrivili i, konačno i istinski postanemo dobri momci koji “otvaraju vrata”, ponajviše svima koji žele napustiti represivne, radikalne i umiruće sisteme, posebno onaj u Sarajevu. I koji će tako dodatno biti prokazan u svojim lažima. Sistem otvorenih vrata neće nas oslabiti već ojačati, jer će otvorena vrata imati srpski pečat. Predsjedniče, vi ste dobro opazili da je BiH ovakva kakva jeste mučilište naroda. Učinimo zato da to mučilište nestane tamo gdje imamo moć učiniti da nestane. U Republici Srpskoj.

http://www.srpskacafe.com/2017/01/otvor ... ke-srpske/
Kakav smrad Allahu dragi. I kad pomisli čovjek ko sve živi i radi u Sarajevu a na grbači je ovog jadnog Bošnjačkog naroda.
skupljac_zeljeza

#52505 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

Mora im se priznati da znaju od muhe napraviti međeda. Izašlo par hiljada ljudi, a oni napravili od toga događaj dana u regionu. Ili ipak dijele mjesto sa ovim minusima.

Image
BHCluster

#52506 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by BHCluster »

studiorum_tuzlaensis wrote:
BHCluster wrote:
arzuhal wrote:Ako Bakir ne skonta način da ne bude u Sarajevu kada bude dolazio Tomo Nikolić...
Ako nista ima sad izgovor da ne bude prisutan.
Zašto mu ne otkazati gostoprimstvo? MOže li mu se otkazati gostoprimstvo? Pišam se i na njega i državu iz koje dolazi, tzv. Smrdiju.

To je po meni najmanje što se može uraditi nakon ovoga, da se govnar ne pusti preko Rače ili na Aerodromu.
Znajući prirodu ovog "tokmaka" to sto sam ja napisao je maksimum sta on moze da uradi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#52507 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Banjalučani nakon parade: Dodik je drugi Tito, ovo je dan za pamćenje :izet: :izet: :mrgreen:

Cekaj....kaKe parade... :-) :? :run:
LSD

#52508 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by LSD »

Milorad Dodik je cudo neviđeno, dar sa neba :thumbup:

Živ i zdrav nam bio Milorade i vladao srbima i narednih 15 godina :kiss:
mO k3

#52509 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

LSD wrote:Milorad Dodik je cudo neviđeno, dar sa neba :thumbup:

kako nikolic kaze u sljedecih 25 godina
Pilaw_Pavlaka

#52510 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Pilaw_Pavlaka »

Kejn wrote:Parada je odlično prošla!
Sad samo treba izdržati pritisak NATO-a, Istanbula, Meke i Medine

P.S. RUSIJO POMOZI!!!!

Image
:lol: :lol: :lol:

Ja glasam za Dodika!
seln

#52511 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

shbc wrote:Jebo majku, koliko je ovih iz dijaspore ratovalo, pa tek onda otislo vani, stvarno me cudi kako je rat potrajao toliko dugo. Tacno je ABiH mogla goloruka oslobodit Bosnu za dan samo na brojnost.
Mogla je, mog njonju... veci dio rata smo imali 2-3 puta vise boraca, ali dzaba sve to, kad je na nasu pusku dolazilo po jedno artiljerijsko orudje.
Dzaba i junacko srce, na koji qurac ces jurisati kad te zasipa artiljerija sa 5 km rastojanja. Jebo te, kad se sjetim one jadne 55-ce, bez gusjenica, koja je sluzila kao jedino artiljerijsko orudje do 1994... :roll:
Last edited by seln on 09/01/2017 17:20, edited 1 time in total.
sumirprimus

#52512 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

44te bio na liniji? jebte stariji si od mog djeda
ilkbahar

#52513 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ilkbahar »

Ako dodje do toga da se RS odvoji, nazalost Srbi koji zi e u Federaciji morat ce da isele u RS, nek nam ih ne ostavljaju, iz inata....šteta dobrih ljudi i prijatelja....bice svega... :bih:
LSD

#52514 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by LSD »

mO k3 wrote:
LSD wrote:Milorad Dodik je cudo neviđeno, dar sa neba :thumbup:

kako nikolic kaze u sljedecih 25 godina
U pravu je grobar, neka Mile vlada dok je živ, misli da je to najpoštenije i da je srpski narod kolektivno zaslužio da dijeli radost sa svojim velikim Voždom do kraja njegovog života.

Banjalučanka Zora nakon 25 godina postojanja entiteta Republika Srpska kaže kako zbog toga osjeti toplinu oko srca.

"Veliko poštivanje za Dodika koji čuva Republiku Srpsku. Ja sam se borila, srce sam operisala, ledeno mi je bilo 25 godina, a danas mi je jako toplo i vruće. Svima u Republici Srpskoj želim zdravlje, a posebno Dodiku na njegovim zlatnim riječima", poručila je Zora.
Bravo Zoro, položila si najteži životni ispit...ispit iz srbovanja i patriotizma.

Image

Nema labavo !!
seln

#52515 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

It_is_a_Leclerc wrote: Ovo je država u kojoj se na svadbama puca iz automatskog oružja.
Fakat, kako sam se trznuo par puta, malo mi falilo da zalegnem u svecanom odijelu. :roll:
seln

#52516 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

sumirprimus wrote:44te bio na liniji? jebte stariji si od mog djeda
Lapsus calami, primljeno k znanju...
Banksy

#52517 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Banksy »

učini mi se ''makar salamu jeo'' ... :lol:
RNG_25

#52518 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by RNG_25 »

skupljac_zeljeza wrote:Mora im se priznati da znaju od muhe napraviti međeda. Izašlo par hiljada ljudi, a oni napravili od toga događaj dana u regionu. Ili ipak dijele mjesto sa ovim minusima.

Image
Očekivanja su zaista možda bila veća, glede izlaznosti. Bit će bolje sljedeći put, sada kada je narod RS-a uvidio da nema od čega da strahuje, da je to sve riješena stvar i ako eventualno sljedeća zima u ovo vrijeme ne bude ovako ubitačna.

Bitno je da su BiH, OSBIH i kvazi-Ustavni sud ovime poniženi, te da se jasno pokazala sva anarhija i debilizam koji ih izgleda temeljito prožimaju.
zateznistub

#52519 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zateznistub »

RNG_25 wrote:
Očekivanja su zaista možda bila veća, glede izlaznosti. Bit će bolje sljedeći put, sada kada je narod RS-a uvidio da nema od čega da strahuje, da je to sve riješena stvar i ako eventualno sljedeća zima u ovo vrijeme ne bude ovako ubitačna.

Bitno je da su BiH, OSBIH i kvazi-Ustavni sud ovime poniženi, te da se jasno pokazala sva anarhija i debilizam koji ih izgleda temeljito prožimaju.
Šamar da valja... :thumbup:
seln

#52520 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

RNG_25 wrote:
skupljac_zeljeza wrote:Mora im se priznati da znaju od muhe napraviti međeda. Izašlo par hiljada ljudi, a oni napravili od toga događaj dana u regionu. Ili ipak dijele mjesto sa ovim minusima.

Image

Oooo, dobro nam dos'o, kmete Simane :lol:
kamo si, kako si, je li brlja bila dobra ove godine.
RNG_25

#52521 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by RNG_25 »

artime wrote:Ja sam isto misljenja da RS zasluzuje DOdika do kraja svog postojanja. Sve dok je on na vlasti neka pravi sta hoce, neka srbuje do sutra nece daleko.
"Neće daleko" je tvrdnja o budućnosti, no sadašnjost nam pokazuje kako je već podaleko dogurao. A kako se budućnost jedino može (koliko-toliko) "predvidjeti" na osnovu sadašnjosti, mislim da je jasno kako će RS imati sve veću važnost i autoritet u BiH, toliku da zapravo ništa BiH (kao država) neće moći učiniti bez saglasnosti RS-a. Za početak, to jeste...
Vidjet cemo koliko je uopste efektivno ovakvo ponasanje.
Mislim da nećete vidjeti. Jer ako do sada niste vidjeli da je ovo kolosalan uspjeh Dodika i RS-a s jedne strane, te manifestacija totalne pogubljenosti, slabosti, patetike i gluposti BiH, FBiH i kompletne pro-BiH postave... onda ne znam šta zapravo vi mislite da ćete vidjeti?
RNG_25

#52522 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by RNG_25 »

studiorum_tuzlaensis wrote:To je po meni najmanje što se može uraditi nakon ovoga, da se govnar ne pusti preko Rače ili na Aerodromu.
To "najmanje" je, naravno, previše za BiH. Ili FBiH. Ili bilo koga ne-srbina u BiH. A upitno je može li se neko prozvati persona non grata u BiH (ili čak FBiH) bez saglasnosti "sva 3 konstitutivna naroda", ili "sva 3 člana predsjedništva" ili nešto slično.

A čak i da može, haha, koga briga. Misliš da bi iko poštovao tobožnje zabrane koje izrekne neko od ne-srba u BiH? Kako da ne, baš kao i sa referendumom što se poštovalo, baš kao i sa ovom paradom.

Ne budite naivni. BiH de facto ne postoji, samo de jure.
kudrilo

#52523 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kudrilo »

Kad skontaš šta Mile priča, ovaj govor je baš opasan, ali s obzirom da frajer vječno priča isto...

Skandalozniji je govor Nikolića kao predsjednika Srbije.
mO k3

#52524 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

kudrilo wrote:Kad skontaš šta Mile priča, ovaj govor je baš opasan, ali s obzirom da frajer vječno priča isto...

Skandalozniji je govor Nikolića kao predsjednika Srbije.
strasno....
prog321

#52525 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prog321 »

RNG_25 wrote:
Ne budite naivni. BiH de facto ne postoji, samo de jure.

Slazem se :cry:
Locked