Sarajevo1946 wrote:Stanite ba, otkad je higijena u idealnim osobinama? Valjda se to podrazumijeva kod svakog iole normalnog insana?
da se prosto zapitash kakva iskustva imaju nashe forumashice.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Sarajevo1946 wrote:Stanite ba, otkad je higijena u idealnim osobinama? Valjda se to podrazumijeva kod svakog iole normalnog insana?
ti se snaslagerberica wrote:Ma ne mogu ja prljave ni gledati, a od smrdljivih bjezim oduvjek.![]()
Cudna sam ja biljka i moja jaranica uvijek govori kako za mene da trazim ne bi bilo idealnog.Sreca pa ne trazim
Ama moze se svasta nesto oprostiti ali gore navedeno ne.Sarajevo1946 wrote:Stanite ba, otkad je higijena u idealnim osobinama? Valjda se to podrazumijeva kod svakog iole normalnog insana?
ja se kupam svako ljetoWoman wrote:kad ne vodi računa o higijeni,to pod jedan.al ima još nešto podjednako odvratno-kad priča ko kakva ženturača.spreca wrote:Sta vam je najodvratnije na muskarcu?
da, i na to sam ponosan. treba istrpiti da se toga nakupi.Sarajevo1946 wrote:Chmoljo, je l' to imaš specifičan 'miris'?
spreca wrote:ti se snaslagerberica wrote:Ma ne mogu ja prljave ni gledati, a od smrdljivih bjezim oduvjek.![]()
Cudna sam ja biljka i moja jaranica uvijek govori kako za mene da trazim ne bi bilo idealnog.Sreca pa ne trazim
spreca wrote:Sta vam je najodvratnije na muskarcu?
kako ba? pa sve je danas utergnuto... i jakneLightRain wrote:spreca wrote:Sta vam je najodvratnije na muskarcu?
Fizički: bilo kakav nedostatak higijene, lanci oko vrata, utegnute majice, bilderi
Karakterno: Kad ne poštuje žene, kad je primitivan, ograničen, neradnik, sebičan itd (ovo mi se može više zgaditi nego neka odvratna fizička pojava)
imam i duge nokte, da grebem kad drugi krenu zapišavati po mojoj teritoriji.Sarajevo1946 wrote:Baš si alfa mužjak![]()
![]()
U principu, treba se diferencirati u odnosu na druge, tvoj pristup je sasvim legitiman
Dugi nokti? Jel' gitara u pitanju? Fingerpicking master?Chmoljo wrote:
imam i duge nokte, da grebem kad drugi krenu zapišavati po mojoj teritoriji.
ocam' si u pravugerberica wrote:Ah da, ako samo kaze ono "ocam, bratam, sestrem" ja odem. Od toga se osipam.![]()
dale cooper wrote:Dugi nokti? Jel' gitara u pitanju? Fingerpicking master?Chmoljo wrote:
imam i duge nokte, da grebem kad drugi krenu zapišavati po mojoj teritoriji.
Šuvakaš, a? Ko' Hendrix.Chmoljo wrote:dale cooper wrote:Dugi nokti? Jel' gitara u pitanju? Fingerpicking master?Chmoljo wrote:
imam i duge nokte, da grebem kad drugi krenu zapišavati po mojoj teritoriji.![]()
ma jok... za Hotel Californiu koristim neke easy varijante fingerpickingatraži puno odricanja i vremena, a toga nemam
možda nekad... ako se skucka za finu za ljevaka
Ključ su prsti.Chmoljo wrote:budem, budem...
ovog sam neki dan upratio
kakav hajvan
Svi na priči alturisti - mašAllahMedenoSrce wrote:Nur_ wrote: Zaključak, svako sebi traži šta mu odgovara, teško se suočiti sa istinom. Uvijek mi se dešavalo da oni koji se predstavljaju kao nesebični, dobri - najviše te zeznu i razočaraju u životu. Miješanje pojmova sebičnosti i karaktera (stava, vlastite ličnosti) je presmiješno.
A sto te neko zezne? Ako si prema nekome dobar jel treba da ti spomenik digne ili je normalno da budes dobar?
Jeis li dobar zbog eventualnih ocekivanja hvalospjeva i zahvalnosti ili zbog svoje prirode koja ne moze drugacije?
I sada kazes da ako ti neko ne iskazuje "zahvalnost" tako sto ostane s tobom tada je ta osoba tebe zeznula
Da ja zaključim ovu raspravu, a čime drugim, nego pjesmomNur_ wrote:Svi na priči alturisti - mašAllahMedenoSrce wrote:Nur_ wrote: Zaključak, svako sebi traži šta mu odgovara, teško se suočiti sa istinom. Uvijek mi se dešavalo da oni koji se predstavljaju kao nesebični, dobri - najviše te zeznu i razočaraju u životu. Miješanje pojmova sebičnosti i karaktera (stava, vlastite ličnosti) je presmiješno.
A sto te neko zezne? Ako si prema nekome dobar jel treba da ti spomenik digne ili je normalno da budes dobar?
Jeis li dobar zbog eventualnih ocekivanja hvalospjeva i zahvalnosti ili zbog svoje prirode koja ne moze drugacije?
I sada kazes da ako ti neko ne iskazuje "zahvalnost" tako sto ostane s tobom tada je ta osoba tebe zeznula. Idete iz krajnosti u krajnosti (da ne kažem šta više uvrijeđujuće
). Forumaš je kasnije sam potvrdio moje pisanje, čovjek se izgubio u svemu tome (standardne situacije). I ne očekujem ja ništa ni od koga, samo sam htjela da mu iskreno kažem - da ni on ne očekuje ništa ni od koga (djevojke, partnerice), jer se to ne cijeni... Trebao je ostati svoj, kao što je kasnije i konstatovano, a ne podrediti sve njoj. Ne treba niko iz zahvalnosti biti ni sa kim, ali i očekivanja od partnera o kojima pišete - u promilima se danas mogu naći, samo ako se realno sagleda sve. Dosta od mene. Živi i zdravi svi bili, nadam se da će vas sve život poštedjeti surove realnosti.
dale cooper wrote:
Da ja zaključim ovu raspravu, a čime drugim, nego pjesmom![]()
I tu prestaje sva rasprava. Kad te neko više ne voli, ne voli te, bez obzira kakav bio i šta uradio.
Jebiga, nije lijepo ni ugodno, ali tako je.
A zašto bi me neka morala načepiti?eluna wrote:
dale je ovo napisao u stilu "Ponašaj se kao dama - razmišljaj kao muškarac"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koja li je tebe načepila dale cccccccccc
e onda mozemo u subotu rezervisati opstinuMedenoSrce wrote:ne bih za inovjerca al' za nevjernika bih