SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
kokuz_sa

#5251 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by kokuz_sa »

tag33 wrote:zato ja ucim ko lud :D ako ne odem za par godina, propadoh ko žeton..
samo ti uci ..pa da mozes biti prvi na birou :D
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#5252 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by I am Happy »

kokuz_sa wrote:
tag33 wrote:zato ja ucim ko lud :D ako ne odem za par godina, propadoh ko žeton..
E NECE !!!!
Konkurencija je opasna :D
tag33

#5253 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by tag33 »

Yahel wrote:
kokuz_sa wrote:
E NECE !!!!
Konkurencija je opasna :D
eh biro..to je tek za crne hronike :D
kokuz_sa

#5254 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by kokuz_sa »

tag33 wrote: eh biro..to je tek za crne hronike :D
biro je za plakanje..
ja svaki mjesec odem da me upise jedna djevojka koja je isla na moj fax..i odem jednom ja kod sefice da pitam sta za pripravnicki kaze ti meni sefica vasu struku ne traze..kaze nadji sebi firmu..reko mogul u birou odradit pripravnicki..kaze ona meni..gdje si ti vidio da neko s tvojim faxom moze sta u birou radit :D
kad joj rekoh a kolegica iz te i te sobe zavrsila moj fax..
kaze ma pogrijesili ste vi to..i eto imam ja posla dovidjenja
BHF_Manijak

#5255 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by BHF_Manijak »

Al' dagle mu frizure, satro marinac, ono pod konac na vrhu glave! :lol: :mrgreen:

Najjace je ramob fazoni ovo ono a onda ide numera "Halid Muslimovic - Znam ne mogu biti tvoj", kralj je! :lol: :lol: :lol:
Troll_Happens

#5256 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

Code: Select all

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/100754-cazinski-rambo-izisao-iz-bolnice-murtic-me-napao-zbog-navodnog-duga-od-11-200-km.html 
ako nista sad je 1:1 ne zna ni on ko mu je uzeo novac mozda ga je potrosio na benzin ipak onaj porsche puno troshi :)
Troll_Happens

#5257 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

haha tugo moja lazljiva "Podsjećamo, Ahmedov otac Jusuf je u izjavi za "Avaz" kazao da je njegov sin pružio Dunji ruku da joj pomogne izaći iz vozila i kazao "hajde, buckice". Kako tvrdi Jusuf, Ahmed se okrenuo leđima, a Dizdarević je skočila na njega i počela ga udarati. Na to je on instinktivno reagirao i odgurnuo je, a ona je pala na zemlju. "

"Ahmed je inače student na prestižnom fakultetu "School of Science and Technology" u Sarajevu, u vlasništvu Ejupa Ganića."

Pa sta ako je onda mu treba biti dozvoljeno da bije naokolo ko god mu se ne nakloni fuujj :x
Chisum

#5258 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Chisum »

Ma sve ja mogu da svarim, ali.... mislim da trenutno ne postoji nista jace i mocnije na svijetu od ovog mrmota kojeg je istetovirao na ramenu... :lol: :lol:

Image
pirpa

#5259 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by pirpa »

Jedan001 wrote:haha tugo moja lazljiva "Podsjećamo, Ahmedov otac Jusuf je u izjavi za "Avaz" kazao da je njegov sin pružio Dunji ruku da joj pomogne izaći iz vozila i kazao "hajde, buckice". Kako tvrdi Jusuf, Ahmed se okrenuo leđima, a Dizdarević je skočila na njega i počela ga udarati. Na to je on instinktivno reagirao i odgurnuo je, a ona je pala na zemlju. "

"Ahmed je inače student na prestižnom fakultetu "School of Science and Technology" u Sarajevu, u vlasništvu Ejupa Ganića."

Pa sta ako je onda mu treba biti dozvoljeno da bije naokolo ko god mu se ne nakloni fuujj :x
po cemu si zakljucio da laze i zar stvarno mislis da je bez razloga nasibao ?
ne podrzavam ga, ni ti ga branim ali sto narod kaze"gdje ima dima ima i vatre"
Troll_Happens

#5260 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

pirpa wrote:
Jedan001 wrote:haha tugo moja lazljiva "Podsjećamo, Ahmedov otac Jusuf je u izjavi za "Avaz" kazao da je njegov sin pružio Dunji ruku da joj pomogne izaći iz vozila i kazao "hajde, buckice". Kako tvrdi Jusuf, Ahmed se okrenuo leđima, a Dizdarević je skočila na njega i počela ga udarati. Na to je on instinktivno reagirao i odgurnuo je, a ona je pala na zemlju. "

pa ne znam koji razlog da je bio curi slomiti nos tako divljacki frajer fakat nije dobar ko da su ga hranili mlijekom od jaka pa podivljo. Ne kazem da su i one svetice ali ima drugih metoda nemoras vakav seljak biti...
hamalalija

#5261 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by hamalalija »

pirpa wrote:

Jes jes garant trazila belaja, pa jadan on se branio i ona sama naletila na saku pa joj nos slomljen i tako jaaaako je naletila da se onesvjestila.
Naravno da stoji ta narodna ali bi li ti zesko saketao ili bi joj samar odvalio, ako se vec moras braniti, ja bi cak pobjegao da je ne tucem nikako, nekako mi bezveze udarati zensko pa sta god i kakva god je situacija.
Nego za ovakve junake je JNA bila apaurin, dodju iz vojske mirni ko ove lutalice kada ih vrate sa kastracije.
medjutim

#5262 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by medjutim »

pirpa wrote:

Pirpa druze,moje misljenje je sta god da je uradila (a da mu je nesto napravila,sigurno bi i on isao kod doktora nebil se kakve povrede konstatovale,da se moze branit) nije je trebao prebijati. Prilicna sila treba da bi nekome slomio nos,tako da je lik papak pravi. Tuzno je sto je dopusteno djeci nekih guzonja da se provlace bez ikakvih sankcija prilikom cinjenja raznih krivicnih djela. Ja predlazem ovom decku ako procita ovu poruku,da dodje u klub borilackih sportova (moze se javiti meni na pp) i da uz trening sa momcima njegove snage (a i jacima),dobije unutrasnji mir i nauci se lijepom ponasanju i da svoje frustracije ne ispoljava na ulici nego na vreci ili na sparing partneru koji moze uzvratiti.
Pasiflora

#5263 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Pasiflora »

pirpa wrote:po cemu si zakljucio da laze i zar stvarno mislis da je bez razloga nasibao ?
Hebote - sta znaci ovo boldirano????????????????????? Je li tebi dobro???????????????
Pretpostavljam da i ti tako povremeno "nasibas" curu kad nisi zadovoljan necim!?!?!?!
Tvrtko II Kotromanić

#5264 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Pasiflora wrote:
pirpa wrote:po cemu si zakljucio da laze i zar stvarno mislis da je bez razloga nasibao ?
Hebote - sta znaci ovo boldirano????????????????????? Je li tebi dobro???????????????
Pretpostavljam da i ti tako povremeno "nasibas" curu kad nisi zadovoljan necim!?!?!?!
balkanski primitivizam :-)
Mommy's_little_ Monster

#5265 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Mommy's_little_ Monster »

Kakav je to dobar razlog da "nasiba" djevojku??
relevantan

#5266 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by relevantan »

Dečko je klasična peechkica. Napelo mu se govno u guzici, on misli snaga. Ovakve kad biješ vrište ko ciganka kad brata ženi.
bpsang

#5267 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by bpsang »

@ Chisum
Gdje nadze ovog MRMOTA, Uokviru slike nosač snajpera izradzen u sarajevskom ZRAK-u

Image
Tvrtko II Kotromanić

#5268 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Tvrtko II Kotromanić »

bpsang wrote:@ Chisum
Gdje nadze ovog MRMOTA, Uokviru slike nosač snajpera izradzen u sarajevskom ZRAK-u

Image
opaa
ovo sad moze ici na temu bh. vojna industrija i naoruzanje :D
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#5269 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by arman1 »

Zna li iko išta o čovjeku kojeg su našli obješenog na stupu jučer ujutru?
Melami

#5270 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Melami »

Joj koja paca jbt. Ruzan je ko da ga je Tihic pravio.
Sad ce nam doci rambo na ovu temu da nam prijeti sto pisemo o njemu :D
Cholina_Lokica

#5271 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Cholina_Lokica »

Edin H. wrote:
Cholina_Lokica wrote:Lik hladno na fejsu komentarise da je sve stekao kriminalom i da mu ne mogu nista :-)
Je'l Rambo :shock:
Ja sam mislio da je on na strani pravde :D
Pa kod nas je novi moderni Rambo :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5272 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Truba »

informacije je smjenjuju iz sekunde u sekund
pucnjava iz automobila u pokretu
:shock:
O'zone
Globalni moderator

#5273 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by O'zone »

Cholina_Lokica wrote:
Edin H. wrote:
Cholina_Lokica wrote:Lik hladno na fejsu komentarise da je sve stekao kriminalom i da mu ne mogu nista :-)
Je'l Rambo :shock:
Ja sam mislio da je on na strani pravde :D
Pa kod nas je novi moderni Rambo :mrgreen:
Kodnas je sve negativ tako da je kod nas Rambo na suprotnoj strani zakona :mrgreen:
Pametan čo'jk, vidio kako je pravi Rambo najebao zato što je bio patriota pa skontao koji će to on .... raditi bolje se obogatitti na nelegalni način
palamuda

#5274 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by palamuda »

masmavi wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120614029

Dva metka u glavu... :-)
Zna li iko detalje
Pasiflora

#5275 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Pasiflora »

masmavi wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120614029

Dva metka u glavu... :-)
Ko je lik?