paket: ADSL2+ Beta

Moderator: Benq
Pa eto CinemaTV za sad.The BEN10 wrote:Šta je sa novitetima, niko ništa ne zbori ?
Čekaju novu karticu za MGM.prestigio wrote:Zašto nema prevod MGM?
Moja TV Full+ - sa 131 bh./regionalnih TV programa, 20 radio programa, 1 fiksnim telefonskim brojem, sa omogućenim neograničenim pozivima prema svim fiksnim mrežama u BiH na fer osnovi, kao i neograničenim SMS saobraćajem unutar fiksne mreže BH Telecoma i xDSL pristupom Internetu brzine do 5 Mbpsl/512 kbps, sa neograničenim korištenjem na fer osnovi i brojnim dodatnim uslugama - mjesečna naknada: 45,63 KM.
Mislim da je ovo "na fer osnovi" 1500 besplatnih minuta uz naplatu uspostave poziva. Negdje sam to procitao i mrsko mi je sad trazitiThe BEN10 wrote:Boga mi, BHT opasno ide naprijed, nadajmo se da će LOL poraditi na nečemu novom. Neko je već pominjao HD kanale, a eto, možda bi mogli uvesti koji paket više sa više mogućnosti i malkice da ove cijene koriguju brate.![]()
http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M533253e4870.html
Npr:Moja TV Full+ - sa 131 bh./regionalnih TV programa, 20 radio programa, 1 fiksnim telefonskim brojem, sa omogućenim neograničenim pozivima prema svim fiksnim mrežama u BiH na fer osnovi, kao i neograničenim SMS saobraćajem unutar fiksne mreže BH Telecoma i xDSL pristupom Internetu brzine do 5 Mbpsl/512 kbps, sa neograničenim korištenjem na fer osnovi i brojnim dodatnim uslugama - mjesečna naknada: 45,63 KM.
A jel raja što ima BHT kao provajdera plaća TV pretplatu ?prestigio wrote:hej kako mi koji nemam bh telekom fiksni telefon, kako da placamo tv pretplatu (7,50km)?
Ja sam korisnik LOL-a 3 godine, ali sada i ja fkt razmišljam da pređem na BHT. Doduše, meni nisu razlog problemi sa internetom, već jednostavno jako privlačan paket BHT-a. Brzina net-a mi ne igra nešto posebno ulogu, a i broj kanala koji gledam nije nešto posebno. Telefon je onako solidna stavka i ako se ispostavi da su pozivi i prema LOL i Telemach fiksnoj mreži besplatni to bi mogao da bude faktor koji će odlučiti da idem na BHT.nino90 wrote:koristim logosoft vec 5 godina, i sada mi je pevi put da fakat razmisljam preci na neki drugi provide
Ovi internet problemi su postali svakodnevnica, bas svaki dan zeza i ne radi malo pa radi, ili brzina opadne :S
Evosad mi je toliko opala da forum jedva otvara
Meni vec odavno ne radi prijevod na mtv adria, ne znam zbog cega, kad pritisnem pojavi se kao greska neka :SMTV wrote:Radi li kod vas prevod emisija na kanalu MTV Adria? Meni ne radi bilo koji da odaberem ni srpski ni makedonski.
Kada ce doci prevod na Discovery Science?
I postoji li ikakva sansa za dodavanje mezzo kanala u ponudu, njega imaju i Telemach i HS Kablovska?
A sada?afannedim wrote:Meni su i juće popodne i navece i jutros radili.
Sad sam na poslu jbgprestigio wrote:A sada?afannedim wrote:Meni su i juće popodne i navece i jutros radili.