La Liga Santander

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tito_i_Partija

#5251 Re: La Liga Santander

Post by Tito_i_Partija »

U Realu je osvojio sve sto se moze osvojit', nije nista cudno u tome da hoce da promijeni sredinu. A kako vidim i navijaci Reala ga ne gotive bas, tako da je mozda najbolje za sve da ide.
Tomahawk11
Globalni moderator

#5252 Re: La Liga Santander

Post by Tomahawk11 »

Tito_i_Partija wrote:U Realu je osvojio sve sto se moze osvojit', nije nista cudno u tome da hoce da promijeni sredinu. A kako vidim i navijaci Reala ga ne gotive bas, tako da je mozda najbolje za sve da ide.
Ma neka ide, valjaće i njemu i Realu.
Ovako su jedni drugom uteg oko vrata. Ipak je on najveća zvijezda ekipe i teško je i Zidaneu da sad na njemu trenira strogoću.
channel10

#5253 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by channel10 »

B6Redhell wrote:]
Tomahawk11 wrote:
channel10 wrote:
Ja znam da vam je krivo sto Barsa bježi već četiri boda, ali neka, nije to ništa kako će tek biti :mrgreen:
Image
E bas takve će vam face biti, samo polako :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lijepo je dobiti malo samopouzdanja.
Zbog zdravstvenih razloga.[/quote]
Postovi od 12.09.2017

Sta ima madridjani :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#5254 Re: La Liga Santander

Post by Tomahawk11 »

Ne kontam, nije mi ni sad krivo, da li bi trebalo biti :?
channel10

#5255 Re: La Liga Santander

Post by channel10 »

Tomahawk11 wrote:Ne kontam, nije mi ni sad krivo, da li bi trebalo biti :?
Ma ja, najbolje se praviti blesav :D

Ovo samo da podsjetim na neke stvari nakon superkupa, one price kako je barsa qrc (a kad pogledas te dvije tekme, RM nesto malo bolji bio, a ne onako kako to govore rezultati) i nakon +4 barse.

Sad vjerovatno slijedi rasprodaja u RM i kretanje iz pocetka jer je gotova ova sezona za njih. A Barsa se tek zahuktava :D
LSD

#5256 Re: La Liga Santander

Post by LSD »

Ronaldo pomaže djecu Palestine i Bosne, normalno da treba da ostane u Realu.
I da mu daju još par zlatnih balona, nek se ima za svaki slučaj.
ultima_palabra

#5257 Re: La Liga Santander

Post by ultima_palabra »

Pa ne djeluje Barca nešto silna... neko je to usporedio sa 2012-13 sezonom kad su se prošetali do titule zato što je Madrid implodirao, ali se nisu proslavili u LP.
Tomahawk11
Globalni moderator

#5258 Re: La Liga Santander

Post by Tomahawk11 »

channel10 wrote:

Ovo samo da podsjetim na neke stvari nakon superkupa, one price kako je barsa qrc (a kad pogledas te dvije tekme, RM nesto malo bolji bio, a ne onako kako to govore rezultati) i nakon +4 barse.

Sad vjerovatno slijedi rasprodaja u RM i kretanje iz pocetka jer je gotova ova sezona za njih. A Barsa se tek zahuktava :D
Pa ne pravim se blesav.
U SC jeste bilo rastavljanje na proste faktore. Nešto malo bolji bio? :mrgreen: Pa u revanšu rutinski odigrano, prva 1-3, šta bi ti?

Kad kažem da li bi mi trebalo biti krivo, mislim na to da je ovo stanje više rezultat Realove loše forme nego toga što Barsa razvaljuje. Ok, imaju rezultate, ali gledao sam dosta utakmica....
Ne znam šta slijedi, ali to za sezonu nisi u pravu. Još su u kupu, a nisu ni iz LP ispali.
Tomahawk11
Globalni moderator

#5259 Re: La Liga Santander

Post by Tomahawk11 »

LSD wrote:Ronaldo pomaže djecu Palestine i Bosne, normalno da treba da ostane u Realu.
I da mu daju još par zlatnih balona, nek se ima za svaki slučaj.
Baš tako, nije ko onaj :oops: stisko se, neće djetetu ruke da pruži :mrgreen:
ultima_palabra wrote:Pa ne djeluje Barca nešto silna... neko je to usporedio sa 2012-13 sezonom kad su se prošetali do titule zato što je Madrid implodirao, ali se nisu proslavili u LP.
Znaju to i oni, al eto.
channel10

#5260 Re: La Liga Santander

Post by channel10 »

Tomahawk11 wrote:
channel10 wrote:

Pa ne pravim se blesav.
U SC jeste bilo rastavljanje na proste faktore. Nešto malo bolji bio? :mrgreen: Pa u revanšu rutinski odigrano, prva 1-3, šta bi ti?

Kad kažem da li bi mi trebalo biti krivo, mislim na to da je ovo stanje više rezultat Realove loše forme nego toga što Barsa razvaljuje. Ok, imaju rezultate, ali gledao sam dosta utakmica....
Ne znam šta slijedi, ali to za sezonu nisi u pravu. Još su u kupu, a nisu ni iz LP ispali.
Pa ako je 1:3 nije 0:7. Svi znamo da kad RM izvuce nerijeseno ili pobijedi sa jedan razlike, da je to vama veliko kao da ste dobili 3:0, bas kao sto vas Barsa uzima redovno sa tih 3:1, 3:0 i tako dalje :D

Sto se tice LP, tu su u igri ali bice im zeznuto sa PSG-om, pogotovo ako ne dignu formu do tada. Sto se tice domaceg kupa, ako nalete na Barsu, zna se sta ih ceka :D . Tako da im je tu sansa jedino ako Barsa ispadne, mada ima ATM, Valensija... Ali vidjecemo sta ce vrijeme donijeti.

I koje rastavljanje na faktore? Pa to sto ste dali jedan ili dva gola iz lijepih akcija, pa vama Barsa na svakoj tekmi protiv vas napravi tovar takvih akcija i to rade godinama, ali eto kad to jednom RM napravi, to je WOW :D .Ali hajde neka, da se i vi malo obradujete i da mozete reci kako ste barem jednom Barsu "poderali".
LSD

#5261 Re: La Liga Santander

Post by LSD »

Barcelona gol razlika u dosadašnjih 18 kola: 48-7
Atletico: 27-8

Znaci, najbolja odbrana Evrope, a i šire :nargila:
Nadzorna_ploca

#5262 Re: La Liga Santander

Post by Nadzorna_ploca »

A sta je to silina? Tika taka Guardiolina iz nekih godina prije? To Valverde nije niti ce biti. Ali ova Barcelona je cvrsta, jaka i stabilna ko beton i gaze sve resom. To je valjda manje zvucno od silna.. i opet Real i od toga ima puno vecih problema u vlastitoj kuci.
Tomahawk11
Globalni moderator

#5263 Re: La Liga Santander

Post by Tomahawk11 »

channel10 wrote:
Pa ako je 1:3 nije 0:7. Svi znamo da kad RM izvuce nerijeseno ili pobijedi sa jedan razlike, da je to vama veliko kao da ste dobili 3:0, bas kao sto vas Barsa uzima redovno sa tih 3:1, 3:0 i tako dalje :D

Sto se tice LP, tu su u igri ali bice im zeznuto sa PSG-om, pogotovo ako ne dignu formu do tada. Sto se tice domaceg kupa, ako nalete na Barsu, zna se sta ih ceka :D . Tako da im je tu sansa jedino ako Barsa ispadne, mada ima ATM, Valensija... Ali vidjecemo sta ce vrijeme donijeti.

I koje rastavljanje na faktore? Pa to sto ste dali jedan ili dva gola iz lijepih akcija, pa vama Barsa na svakoj tekmi protiv vas napravi tovar takvih akcija i to rade godinama, ali eto kad to jednom RM napravi, to je WOW :D .Ali hajde neka, da se i vi malo obradujete i da mozete reci kako ste barem jednom Barsu "poderali".
Jašta je, bajke su na drugom spratu :zzzz:
Sad jedan red iz Mourinhovog vremena, da pođoniš ovu priču.
Uostalom, pogledaj međusobni, pa onda nešto pričaj.
Ispade Madrid Espanyol :-)
ultima_palabra

#5264 Re: La Liga Santander

Post by ultima_palabra »

Nadzorna_ploca wrote:A sta je to silina? Tika taka Guardiolina iz nekih godina prije? To Valverde nije niti ce biti. Ali ova Barcelona je cvrsta, jaka i stabilna ko beton i gaze sve resom. To je valjda manje zvucno od silna.. i opet Real i od toga ima puno vecih problema u vlastitoj kuci.
Pa nije ni kao Enriqueova iz prve dvije sezone.
Nadzorna_ploca

#5265 Re: La Liga Santander

Post by Nadzorna_ploca »

ultima_palabra wrote:
Nadzorna_ploca wrote:A sta je to silina? Tika taka Guardiolina iz nekih godina prije? To Valverde nije niti ce biti. Ali ova Barcelona je cvrsta, jaka i stabilna ko beton i gaze sve resom. To je valjda manje zvucno od silna.. i opet Real i od toga ima puno vecih problema u vlastitoj kuci.
Pa nije ni kao Enriqueova iz prve dvije sezone.
Pa i ne mora biti. Ima covjek svoj metod rada. Do sad mu odlicno ide.
leškarenje

#5266 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

Jebo te ljudi ubise hljeb u svakome i sad se kao treba porediti nije kao ova barca,nije kao ona.....koga boli kurac,lik igra svoju igru vozdra,cao....devet bodova drugom,11 trecem i tako dalje ...
LSD

#5267 Re: La Liga Santander

Post by LSD »

Samo nek Zinedin gura izvikani BBC, a drži na klupi Isca, Asensia, Ceballosa i mlađe nadolazece snage :thumbup: prodaja Morate je takođe odlican potez :thumbup:
Implozija je zagarantovana :meza1:
Last edited by LSD on 08/01/2018 16:20, edited 1 time in total.
channel10

#5268 Re: La Liga Santander

Post by channel10 »

Tomahawk11 wrote:
channel10 wrote:

Jašta je, bajke su na drugom spratu :zzzz:
Sad jedan red iz Mourinhovog vremena, da pođoniš ovu priču.
Uostalom, pogledaj međusobni, pa onda nešto pričaj.
Ispade Madrid Espanyol :-)
Nemoj medjusobni od pamtivijeka :D . De neka neko izbaci sve medjusobne tekme u zadnjih 15 godina, pa da vidimo medjusobni skor i gol razliku.
LSD

#5269 Re: La Liga Santander

Post by LSD »

leškarenje wrote:Jebo te ljudi ubise hljeb u svakome i sad se kao treba porediti nije kao ova barca,nije kao ona.....koga boli kurac,lik igra svoju igru vozdra,cao....devet bodova drugom,11 trecem i tako dalje ...
Valverde je najpodcijenjeniji trener na svijetu, a frajer još nema poraza u sezoni :mrgreen:
Cim prvi put izgubi, ovdje ce forumski analiticari pisati da je najveca ubleha :P
manijak1

#5270 Re: La Liga Santander

Post by manijak1 »

leškarenje wrote:Jebo te ljudi ubise hljeb u svakome i sad se kao treba porediti nije kao ova barca,nije kao ona.....koga boli kurac,lik igra svoju igru vozdra,cao....devet bodova drugom,11 trecem i tako dalje ...
LSD wrote:
Valverde je najpodcijenjeniji trener na svijetu, a frajer još nema poraza u sezoni :mrgreen:
Cim prvi put izgubi, ovdje ce forumski analiticari pisati da je najveca ubleha :P
Vidim kako ovdje važe pravila za trenere koja ne važe za trenere i managere , ako je riječ o našoj ligi :D
Valjda zato što nečijoj ćuni nisu antipatični i nekulturni i glavati i ne bulazne :oops: .
Interesantno razmišljanje o trenerima koji deru potajno rekorde.
Ima na par stranica unazad , post koji kaže ovo sa Valverdeom neće ići :D .A ide skoro ko sa Pepitom.
leškarenje

#5271 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

:jbt:
manijak1

#5272 Re: La Liga Santander

Post by manijak1 »

leškarenje wrote::jbt:
Jah :oops: nema šta za cinkarit.
B6Redhell

#5273 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by B6Redhell »

B6Redhell wrote:
channel10 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Image
E bas takve će vam face biti, samo polako :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lijepo je dobiti malo samopouzdanja.
Zbog zdravstvenih razloga.
Image

cojek je u pravu :D ja bih ti odmah I nagradu dodijelio.. jesi se obradovo ovoj situaciji ide li pljuvacka na usta... ;-)

Image
B6Redhell

#5274 Re: La Liga Santander

Post by B6Redhell »

pocelo dizanje samopouzadanja. nek' je I vrijeme je bilo... :wink:

doduse imate I razloga nema sta.. :thumbup:
pricate li o tripleti.. trebalo bi krenuti bio bi red.... :-D
LSD

#5275 Re: La Liga Santander

Post by LSD »

B6Redhell wrote:pocelo dizanje samopouzadanja. nek' je I vrijeme je bilo... :wink:

doduse imate I razloga nema sta.. :thumbup:
pricate li o tripleti.. trebalo bi krenuti bio bi red.... :-D
Al vidi ove momente :mrgreen:
Madrid not won away in La Liga since Oct 14 - lost at Girona, then drew at Atletico, Athletic Bilbao and now Celta. CL loss at Tottenham in there too.
Nema tu kuveta da pobjede nekoga u gostima :mrgreen:

Zinedin na nivou konobare Rafe :izet:
Post Reply