ugl, savjest me nije pekla toliko da se vratim
sebi sam sebe opravdala, cini mi se, kao; ako mu se vise svidjela ta druga djevojka onda i zasluzuje ovako da odem
ovo neka jako duboko potisnuta sjecanja izviru.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Pa ne bude dzaba da se novopeceni suprug "ubije" od alkohola na svadbi. Znaju ljudi sta ih ceka.kiki-miki wrote: Znam ih par muskih koji su tek pod dozom smogli hrabrosti za brak.
... niti bi doživjele seks u svom životu da nisu iskoristile nečije pijanstvo.kiki-miki wrote:Znam ih par muskih koji su tek pod dozom smogli hrabrosti za brak.nightvision wrote:Povodom neopravdanih tvrdnji pojedinaca ( zapravo pojedinica) kako im je piva na prvom sastanku bila razlog da taj bude i zadnji moram reci, a vjerujem i ponoviti se, zene trebaju podici spomenik njenom velicanstvu flashi. Da nije alkohola neke zene se nikad ne bi udale.
Nije to ništa ... ulazim u hol faksa kad tamo imam šta vidjeti - njih tri sjede jedna do druge i gledaju me mrko.thekupus wrote:Ja sam jednom dvije zakazao za isti dan, u istom parku, sa 4 sata razmaka
Prvoj sam morao reci da moram hitno kuci kad sam skontao da druga samo sto nije dosla, morao sam je otpratiti na autobus da bih bio siguran da je usla u njega, da je druga ne bi vidjela.
Nije bas najgore dejt iskustvo, ali je dozivljaj iz srednje skole
Vučkica wrote:.....
... I tako sjedimo ti mi i sretno i ugodno časkamo i časkamo...kad me zove haver (s kojim sam dogovorila klizanje oko 14h, jer sam planirala da će ovaj biti dosadan i da će mi klizanje biti dobar izgovor da se na vrijeme ispalim) i pita gdje sam. Onako glupo rekoh: „tu sam u gradu, na kafi.“ Naravno odmah kao odgovor čujem ono njegovo prokleteo: „Eto i mene“. Eh, jebaji ga sad. ...
black_angel (bilo je tu nesto malim a nesto velikim slovima, ne sjecam se tacno), evo sramota me same sebeduboka_misao wrote:ovi s mirca, hajmo nikove na sunce !
prije 30 dana posljedna verzija izaslaNadzorna_ploca wrote:Jeli i dalje u funkciji taj mirc? Bolchat i dalnet, dva najjaca servera..haha
Koje je to vrijeme bilo, zakon!
Ja otvorio na pretrazivacu bolchat.org ali nije to to.supercali wrote:prije 30 dana posljedna verzija izaslaNadzorna_ploca wrote:Jeli i dalje u funkciji taj mirc? Bolchat i dalnet, dva najjaca servera..haha
Koje je to vrijeme bilo, zakon!
Navuci cu se jarane, necu.supercali wrote:mirc kao program zadnja verzija izasla prije 30 dana
idi na mirc.com pa ce biti to to samo treba skinuti i instalirati