Samo neće u gol nešto slično je bilo i u LP 2012 G. Barca napada al Čelzi se brani i odbraniwannabe_ultra wrote:skola tika-take veceras
FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nKrkan
#5251 Re: FK Sarajevo - Europa League
- nKrkan
- nKrkan
#5253 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sve mi se čini da Sarajevo igra na rezultat
- Mračajski proto
#5254 Re: FK Sarajevo - Europa League
Odličan rezultat.
- Baltazar_khan
#5255 Re: FK Sarajevo - Europa League
upravo, nismo primili golSarajevo_Grad wrote:Odličan rezultat.
- nKrkan
#5256 Re: FK Sarajevo - Europa League
i to je uspjehBaltazar_khan wrote:upravo, nismo primili golSarajevo_Grad wrote:Odličan rezultat.
- Mračajski proto
#5257 Re: FK Sarajevo - Europa League
Istok je večeras zaslužio najbolje ocjene. Posjeta je na toj tribini bila i više nego dobra. Zapadna standardno kritična. Sjever je imao boljih dana, definitivno.
Kako god, za onakvu utakmicu je previše dati i 3 KM.
Kako god, za onakvu utakmicu je previše dati i 3 KM.
- PriNc_ba
#5258 Re: FK Sarajevo - Europa League
realno glupost je kritikovati ista momke veceras... pa ljudi su se branili sa 11 igraca a ja koliko se sjecam ni barca nije nekada mogla to probiti
pogodili smo ko zna koliko stativa i fulili jos par prilika i ne vidim potrebu za kritikama... da su na ulici skupili 11 ljudi koji potrcali nikad nisu i da se u putu nisu sreli i da su igrali u 20 metara od svog gola odigrali bi dobro... jednostavno nije htjela u gol. a i nesto kontam mozda se nekako i islo na sto manju pobjedu pa da u uzvratu bude kako tako dobra kvota na nama... iskreno ocekujem da cemo im petardu zabiti tamo jer su veceras realno imali i previse srece unatoc eto donekle losijoj partiji... nemamo mi neke kreativce niti nesto posebno inteligentne igrace pa da nekako planski pristupe protiv onog autobusa... ovo nam se prvi put desilo od kako ja znam za sebe da je ovakav odnos izmedju 2 ekipe bio na terenu i ne treba pljuvati sada...
edit -LIBERO-: izbrisan dio koji prepricava komentare sa FB i nekih drugih foruma i sl. A i komsije nisu tema ovog PDF.
aBd obistinit ce se 0-5 minimalno u uzvratu pa i prolaz sljedeceg pretkola a onda ili neki atraktivan protivnik ili neko s kim se mozemo gombati. ono sto je sigurno je da nam treba jos koji igrac jer nece svi skinuti gace protiv nas
edit -LIBERO-: izbrisan dio koji prepricava komentare sa FB i nekih drugih foruma i sl. A i komsije nisu tema ovog PDF.
aBd obistinit ce se 0-5 minimalno u uzvratu pa i prolaz sljedeceg pretkola a onda ili neki atraktivan protivnik ili neko s kim se mozemo gombati. ono sto je sigurno je da nam treba jos koji igrac jer nece svi skinuti gace protiv nas
- ultima_palabra
#5259 Re: FK Sarajevo - Europa League
Šta vam bi?
Ovo vam možda i odgovara, prolaz neće doći u pitanje a dobili ste signal da se morate dodatno pojačati za nastavak sezone.
- Muhamed Đakmić
#5260 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ja ne znam je l' mi gore gledati ove što standardno ne znaju, ili gledati ove što bi kao trebali biti prevaga na terenu kako ne znaju. Popišam se na Džakmića i Haurdića, eto, ostale ovom prilikom ne bih dirao.
Najžalosnija stvar u svemu jeste da je Suljić u ofanzivnoj liniji naš ubjedljivo najkorisniji igač, i sve što napravimo napravimo preko njega. To ne znači da je dobar, nego da su Haurdić i Melunović kriminalni.
Najžalosnija stvar u svemu jeste da je Suljić u ofanzivnoj liniji naš ubjedljivo najkorisniji igač, i sve što napravimo napravimo preko njega. To ne znači da je dobar, nego da su Haurdić i Melunović kriminalni.
- Logovan
#5261 Re: FK Sarajevo - Europa League
Imali bi mi signal da se dodatno pojačamo i bez ove minimalne pobjede.ultima_palabra wrote:Šta vam bi?Ovo vam možda i odgovara, prolaz neće doći u pitanje a dobili ste signal da se morate dodatno pojačati za nastavak sezone.
- Impavidus
#5262 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nekad su barem čekali 10 kola da nam počnu živce j.ebati, sad su od 1. pretkola krenuli na vakat...ultima_palabra wrote:Šta vam bi?Ovo vam možda i odgovara, prolaz neće doći u pitanje a dobili ste signal da se morate dodatno pojačati za nastavak sezone.
Ovo se nadam da će biti žuti karton i uzbuna da se mora još raditi na igračkom kadru, jer ako na ovome ostane neće valjati.
- Kinaski
#5263 Re: FK Sarajevo - Europa League
Onaj vas mali Radovac ce biti igracina
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5264 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ispadamo.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#5265 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nakon prespavane noci, da napisem svoje vidjenje.
I ne bash tako loshe kakokukaju i...
Da smo kojim slucajem imali srece, ko sto nismo, pa umjesto onih precki i stativa, da je usla u gol koja lopta, sada bi se drugacija pjesma pjevala.
Igra, za mene onako gledajuci sa sjevera, je bila super, do neke 70 minute.
Lijepe tecne akcije, svidja mi se kako to izgleda a siguran sam da ce izgledati josh bolje.
Ovi konobari aBd ispadaju to je sigurno, ljudi ne znaju napadat a ne znaju ni kako su se odbranili.
Do naredne tekme, Melunovicu, Suljicu, Dzakmicu, Haurdicu, bih zadao suterski trening, svaki dan po 2 sata. Realno smjesno je da fulas prazan gol, pucas u golmana koji je vec na zemlji i... To je najveca zamjerka.
Opet ponavljam, da je neka nafakaska usla poslije prvog gola, ko sto nije, drugacije bi sve bilo.
I da defenitivno ce nam trebati prodoran napdac. Ovaj Melunovic je stvarno losh.
I ne bash tako loshe kakokukaju i...
Da smo kojim slucajem imali srece, ko sto nismo, pa umjesto onih precki i stativa, da je usla u gol koja lopta, sada bi se drugacija pjesma pjevala.
Igra, za mene onako gledajuci sa sjevera, je bila super, do neke 70 minute.
Lijepe tecne akcije, svidja mi se kako to izgleda a siguran sam da ce izgledati josh bolje.
Ovi konobari aBd ispadaju to je sigurno, ljudi ne znaju napadat a ne znaju ni kako su se odbranili.
Do naredne tekme, Melunovicu, Suljicu, Dzakmicu, Haurdicu, bih zadao suterski trening, svaki dan po 2 sata. Realno smjesno je da fulas prazan gol, pucas u golmana koji je vec na zemlji i... To je najveca zamjerka.
Opet ponavljam, da je neka nafakaska usla poslije prvog gola, ko sto nije, drugacije bi sve bilo.
I da defenitivno ce nam trebati prodoran napdac. Ovaj Melunovic je stvarno losh.
- BegA_
#5266 Re: FK Sarajevo - Europa League
Joj Melunovicu hebem li ti naninu nanulicu... Njegovi udarci, kretanje. Ne zna covjek bil' se smijao ili plakao.
Igrom i nisam nezadovoljan, al' realizacija nam je dno dna. Po hitnom postupku dovesti napadaca.
Igrom i nisam nezadovoljan, al' realizacija nam je dno dna. Po hitnom postupku dovesti napadaca.
- Pitarrr82
#5267 Re: FK Sarajevo - Europa League
Jedino sto je dobro sinoc bilo je da se moze vidjeti Husrefovo djelo kroz prilicno dobru, tecnu igru osim par gresaka u dodavanjima... Nadam se da cemo ipak jos nekog u napadu dovesti, mislim da je to dovoljan komentar za igru u napadu...
- ledeni_caj
#5268 Re: FK Sarajevo - Europa League
3 stative i precka, aman.
Nema ko go dat. Od Melunovica gori jedino ovaj mahmurluk.
- Pitarrr82
#5269 Re: FK Sarajevo - Europa League
Jbg ja govorim danima da nam je kakvog napadaca dovesti ali ne, imamo mi prinova dosta bice to u redu, raspucace se Melunovic protiv amatera...
- kinzekonze
#5270 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma katastrofa i ako ima neka druga riječ veća od katastrofa. Sinoć ni Dejo na golu nije bio Ok. Ovo je najgora utakmica Sarajeva u zadnjih 67godina, ali daleko najgora. Agimove bebe bi ovi bilmezima uvalile 3 kom u prvom poluvremenu.
Nadat se da je ovo samo početna nesigurnost i ići onom logikom, slab protivnik = loša igra
Protiv šipaca će biti bolje.
Nadat se da je ovo samo početna nesigurnost i ići onom logikom, slab protivnik = loša igra
Protiv šipaca će biti bolje.
- kinzekonze
#5271 Re: FK Sarajevo - Europa League
Možda bi mu neko trebao reći da nije cilj pogoditi okvir golaledeni_caj wrote:3 stative i precka, aman.Nema ko go dat. Od Melunovica gori jedino ovaj mahmurluk.
-
ZPP
#5272 Re: FK Sarajevo - Europa League
Žao mi je mene i mog srca, a ne Husrefa. Pustite se šuplje više i pravljenja svetaca od ljudi. Niko ga ne tjera da ovo radi. Trpio bi i ja bilmeze za 2-3000 KM ili kolika mu je već plata. Ono sinoć je rezultat i njegovog rada, ili on nije odgovoran ni sekunde?armin071 wrote:Meni je samo zao Husrefovog srca koje mora da trpi ove bilmeze. Mi smo vec svakako navikli na ove blamaze. Svake godine minimalno jedna. Al u neku ruku je ovo i dobro sto se desilo odmah na pocetku. Momci su odmah pokazali da su kadar za kantonalne. Sampionske ambicije cao, evropa cao sredina majka
FK Sarajevo u zadnjih petnaest godina nije imalo goru ekipu!
Poserem im se na sistem u kojem Irfan Redžepagić svako pola godine otjera i dovede po deset igrača. Samo nek nastave, daleko ćemo dogurati
-
miki.ba
#5273 Re: FK Sarajevo - Europa League
Naši igraci su ih podcjenjivali, a rezultat toga se vidio na terenu.
Suljic bio najbolji i ako još nije u stanju odigrati 90 min, sramota.
Ovo ostalo sve kita.
Suljic bio najbolji i ako još nije u stanju odigrati 90 min, sramota.
Ovo ostalo sve kita.
- Pitarrr82
#5274 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pa i jeste ono sinoc rezultat njegovog rada, ne znam sta imate protiv igre, uopce se nije lose igralo, bilo je dosta rotacije samo kad nemamo napadaca tj imamo kao ali ne znaju gol dati to je druga prica, uostalom imamo jos jednu tekmu s ovima da se popravimo, mislim da ce u SM-u to vec dosta bolje biti...
- omega369
#5275 Re: FK Sarajevo - Europa League
nije bitno sta ti i ja govorimo, bitno je sta trener odluci! a on je sinoc ograis'o jednako kao i melunovic. prilicno sam sokiran sinosnjim izdanjem sarajeva. prvo poluvrijeme je bilo sasvim solidno, drugo katastrofa. Neko napisa da bi ostavio melunovica i dzakmica da pucaju 2 sata. ok slazem se, ali da ih ima ko ostaviti da pucajuPitarrr82 wrote:Jbg ja govorim danima da nam je kakvog napadaca dovesti ali ne, imamo mi prinova dosta bice to u redu, raspucace se Melunovic protiv amatera...
i ne tjera irfan nikoga, nego treneri