Dok god,,amidza iz autobusa ,,servira takve informacije to mora biti istina.sesnaestitreci wrote:Imali istine da je selektoru Susicu prijeceno samarima na aerodromu kada se vrati sa utakmice Slovacka - BiH, i ko je narucilac tih prijetnji ili je to laz ?
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#5251 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- insiderX
#5252 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Koliko vidim sada se opet polahko vraćaju u modu neki stari likovi poput ovog Drljevića a novim momcima se prijeti preko kojekakvih alkoholičara... Pa ovaj lihvar Drljević je nekadašnji vladar smrti i života u nižerazrednim ligama i sada odjednom on postaje najveći simpatizer Dina Begića!? Šta to govori o Dinu Begiću ako mu takvi kriminalci daju podršku?
Porblemi u nogometnom savezu odavno traju i samo su prikriveni uspjehom reprezentacije. Preporučio bih Begiću da se pozabave sa problemima u nogometnoj ligi BiH gdje se ni 1% nije popravila situacija.. Non stop iz saveza samo pričaju o repki a osnovni problem nogometa u ovoj državi je Šaban Premijer Liga gdje se upravo preko saveza dogovaraju šampioni i klubovi koji idu u Evropu. Ako neko može da navede jedan primjer gdje se popravilo stanje u domaćim ligama nek to navede jer ja ne primjećujem nikakve promjene!? Iskorištavaju djecu iz dijaspore koja su jedini razlog za uspjeh i prave kojekakve teferiče a niko da spomene da nemamo jednog igrača u repki koji je izrastao iz domaće lige.
Svaka čast PREDSEDNIČE Begić što po tom pitanju ništa ne poduzimate.
Porblemi u nogometnom savezu odavno traju i samo su prikriveni uspjehom reprezentacije. Preporučio bih Begiću da se pozabave sa problemima u nogometnoj ligi BiH gdje se ni 1% nije popravila situacija.. Non stop iz saveza samo pričaju o repki a osnovni problem nogometa u ovoj državi je Šaban Premijer Liga gdje se upravo preko saveza dogovaraju šampioni i klubovi koji idu u Evropu. Ako neko može da navede jedan primjer gdje se popravilo stanje u domaćim ligama nek to navede jer ja ne primjećujem nikakve promjene!? Iskorištavaju djecu iz dijaspore koja su jedini razlog za uspjeh i prave kojekakve teferiče a niko da spomene da nemamo jednog igrača u repki koji je izrastao iz domaće lige.
Svaka čast PREDSEDNIČE Begić što po tom pitanju ništa ne poduzimate.
- insiderX
#5253 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa jel stvarno mislite da je Safet zakasnio na let u Brazil?! Svima je poznato da se za međunarodne letove dolazi minimalno tri sata radnije...BHF_Manijak wrote:Sto bi se nakon jako bitne pobjede selektoru prijatilo?
Očigledno je da nešto ne funkcioniše u reprezentaciji onako kako treba.. Zar ne vidite da Safeta nigdje nema sa izjavama dok nema dana da se pojedinci iz saveza reklamiraju po svim mogućim medijskim kućama!? Svi su preko noći postali stručnjaci a Safet nikako do riječi da dođe...
Nisam siguran da li postoji veza između bliskosti SDP-a i PREDSEDNIKA u zadnje vrijeme - nijedna manifestacija i utakmica ne prođe bez obaveznog nadgledanja stanja predsjednika Zlaje i ministra komunikacija i prometa Hadžića.
Sigurno je samo slučajnost što se PREDSEDNIK ulizuje ministru komunikacija i prometa a nikada se ne pojavljuje u društvu sa recimo ministrom sporta?! Sigurno PREDSEDNIK nikada nebi koristio svoju funkciju u savezu za unapređenje svog statusa sa pozicije izvršnog direktora na aerodromu na poziciju generalnog direktora. Hmm ili možda nije slučajnost?! Možda je ipak sve strukturisano da se dobije podrška i hrvatskih članova izvršnog odbora sa pozciju na aerodromu pa se u Mostaru grade dva terena u za bošnjačke gradove nema dovoljno velike livade da se napravi jedan teren!? Slučajnost?!
- zeko071
-
drugi_profil
#5255 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
@insiderX
mojne predizborne matere ti. Ja citam samo sportske strane, a politicke preskacem. Ne treba mi neko ko ce da i sport koristi za predizbornu politicku promociju.
Uostalom, u publici za soframa si mogao vidjeti dovoljno SDA perjanica, tako da ti je ta prica malo suplja.
mojne predizborne matere ti. Ja citam samo sportske strane, a politicke preskacem. Ne treba mi neko ko ce da i sport koristi za predizbornu politicku promociju.
Uostalom, u publici za soframa si mogao vidjeti dovoljno SDA perjanica, tako da ti je ta prica malo suplja.
- BHF_Manijak
#5256 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nije zakasnio slucajno, ali ga niko nije htio udarati ili da su mu prijetili.insiderX wrote: Pa jel stvarno mislite da je Safet zakasnio na let u Brazil?! Svima je poznato da se za međunarodne letove dolazi minimalno tri sata radnije...
- insiderX
#5257 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Šefe, boli me racku za politiku... Baš zbog toga mi smeta što savez poklanja karte tim ljudima bez ikakve potrebe. A ako misliš da je moja priča neosnovana, molim te kontaktiraj savez i zahtjevaj da ti odgovore na pitanju da li je Damir Hadžić dobio vip ulaznice za posljednje utakmice repke?!drugi_profil wrote:@insiderX
- luckylaka
#5258 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Trenutak kada sam ustao iz mrtvih
- insiderX
#5259 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Hmm već je bio smijenjen na poluvremenu spomenute utakmice..BHF_Manijak wrote:Nije zakasnio slucajno, ali ga niko nije htio udarati ili da su mu prijetili.insiderX wrote: Pa jel stvarno mislite da je Safet zakasnio na let u Brazil?! Svima je poznato da se za međunarodne letove dolazi minimalno tri sata radnije...
Predsednik se hvalio kako je upravo on kreirao čarobni preokret u svlačionici sa korištenjem stare taktike iz svojih slavnih dana u FK Butmir: ''Kažem ja Hajroviću ako ga mali zabiješ sada slobodno računaj da će Dinko da te zaposli na aerodromu da ganjaš izgubljeni prtljag!''
- jeza u ledja
#5260 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sega su mi ova dvojica frisko registrovanih. 
-
Mustang1
#5261 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da ove godine budu bolji rezultati nego prosle .. A to znaci samo jedno 
-
sesnaestitreci
#5262 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
pa da mog komšiju je friško sdp u savez
- jeza u ledja
#5263 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
sesnaestitreci wrote:pa da mog komšiju je friško sdp u savez
- MOSALJOZE
#5264 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Svaki dan barem 2 puta pregledam znam napamet akciju.luckylaka wrote:Trenutak kada sam ustao iz mrtvih![]()
![]()
![]()
![]()
-
drugi_profil
#5265 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Meni suze opet krenuse veceras na ovo. Pa koja je ovo eksplozija emocija bila.... tesko ponovljivo...
- luckylaka
#5266 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Meni svaki put nesto nabijeno emocijama.Drazi mi ovo pogledati nego onaj Vedin zadnjidrugi_profil wrote:Meni suze opet krenuse veceras na ovo. Pa koja je ovo eksplozija emocija bila.... tesko ponovljivo...
- MOSALJOZE
#5267 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vjeruj kad sam u nekom bedaku,crnilu nazovi kako hoćeš upalim ili protiv Grčke u Zenici,ili ovo.Liječe se sve ranedrugi_profil wrote:Meni suze opet krenuse veceras na ovo. Pa koja je ovo eksplozija emocija bila.... tesko ponovljivo...
- jeza u ledja
#5268 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Fakat dobar osjecaj ovo pogledat.
Sretna Nova svima .
Sretna Nova svima .
-
drugi_profil
- luckylaka
#5270 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
rano jos bolan ni pivu popio nisam 6:20 pm (St.Louis)dze ponocdrugi_profil wrote:Sretna Nova!
- luckylaka
#5271 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja onda u bedaku svaki dan,mislim da me ne promasi dan da ovo ne pogledam.MOSALJOZE wrote:Vjeruj kad sam u nekom bedaku,crnilu nazovi kako hoćeš upalim ili protiv Grčke u Zenici,ili ovo.Liječe se sve ranedrugi_profil wrote:Meni suze opet krenuse veceras na ovo. Pa koja je ovo eksplozija emocija bila.... tesko ponovljivo...
- nKrkan
#5272 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mat u 4- poteza Spahić Višća Ibišević Hajrovic
- phillie
#5273 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
I onda kazu ne treba Visca u reprezentaciji, druga turska, ovo ono
Sretna i bericetna nam ova Svjetska 2014!
Sretna i bericetna nam ova Svjetska 2014!
- nKrkan
#5274 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sretna Brazil 2014-a
- zalizani