Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I ja se nadam da neće otvarati većinu paketa. Bez obzira što je limit povećan, pojedinci će nastaviti kupovati stvari koje koštaju više od 300 KM.
Tako da će biti love za njih...
Da me ne muče jer sam kupio neku glupost od 5 KM.
Ako će otvarati, da odmah uplatim 100 KM unaprijed.
Bumo videl...
Prvo gledaju CN 22 ili CN 23 obrazac koji se mora nalazit na paketu. Na njemu pise sta je u paketu i kolko to vrijedi. Pa ako pise, mobitel, elektronski uredjaj i sl, otvorit ce i pogledat. Ako pise digitron i vrijednost 5$ a kutija velicine laptopa, otvorit ce. To je otprilike taj sistem.
channel10 wrote:Meni nisu nikad trazili racun. Obracunaju i postar mi donese zuti papiric. Odem u postu i platim (u posti saznam koliko treba platiti).
Nema potrebe da donosis dokaz o placanju ako u i na posiljci ima vjerodostojna faktura. Problem je sto vecina prodavaca iz Kine ne stavlja nikakvu fakturu u posiljku.
channel10 wrote:Meni nisu nikad trazili racun. Obracunaju i postar mi donese zuti papiric. Odem u postu i platim (u posti saznam koliko treba platiti).
Nema potrebe da donosis dokaz o placanju ako u i na posiljci ima vjerodostojna faktura. Problem je sto vecina prodavaca iz Kine ne stavlja nikakvu fakturu u posiljku.
Ma ja to znam, ali drugi ne znaju. Ja sam kupovao kad nije niko kupovao preko neta u ovoj drzavi.
Imaju li kod nas one masine kao na onoj emisiji na RTL2, Kontrola AUstralijskih granica Za sve masina ima jebo CSI Miami Jos ono pasce leta ne moze mu nista proletiti
Mustang1 wrote:Imaju li kod nas one masine kao na onoj emisiji na RTL2, Kontrola AUstralijskih granica Za sve masina ima jebo CSI Miami Jos ono pasce leta ne moze mu nista proletiti
U nas bi prošao kokain pod protein a u njih kako god da ga spakuju oni će ga naći i zaplijeniti
Mustang1 wrote:Imaju li kod nas one masine kao na onoj emisiji na RTL2, Kontrola AUstralijskih granica Za sve masina ima jebo CSI Miami Jos ono pasce leta ne moze mu nista proletiti
U nas bi prošao kokain pod protein a u njih kako god da ga spakuju oni će ga naći i zaplijeniti
Meni evo danas dosle patike i naocale u SA i njje islo na otvaranje, a paket veci od kutije za patike(Nike kutija + dvije manje kutije sa strane od naocala)