Hayat
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#5251 Re: Hayat
Ma ja ne gledam ovo smeće ali ovako čujem svašta i eto uvijek se ispostavi tačnim 
-
Ambrozija
#5252 Re: Hayat
Glasa 21.000 puta za sebe?MOSALJOZE wrote:StupskaBitanga wrote:Eto nema Kadra apsolutnu podršku gledalaca tako nek ušutiJasmin Patković sam prizna da glasa za sebe.Dakle Kadra je dobio glasove od raje koja ga je istinski zeljela u finalu.I zar ovdje ziri treba da bira pobjednika ili narod
I Kadra kao ne glasa za sebe? Ma daj, glasaju svi sami za sebe, i ja bi glasala za sebe da ucestvujem
- MOSALJOZE
#5253 Re: Hayat
E jbg.Ambrozija wrote:Glasa 21.000 puta za sebe?MOSALJOZE wrote:StupskaBitanga wrote:Eto nema Kadra apsolutnu podršku gledalaca tako nek ušutiJasmin Patković sam prizna da glasa za sebe.Dakle Kadra je dobio glasove od raje koja ga je istinski zeljela u finalu.I zar ovdje ziri treba da bira pobjednika ili narod
![]()
I Kadra kao ne glasa za sebe? Ma daj, glasaju svi sami za sebe, i ja bi glasala za sebe da ucestvujem
- Salah ad-Din
#5254 Re: Hayat
Nije da ga volim, ali ono je stvarno bruka sinoć bilo. Samo je Jasmin imao više glasova od njega, i oni ga izbace. Svi smo znali da Kadra neće pobijediti, ali mogli su ga u finale pustiti. Mene se ne tiče, nikada nisam glasao za ovu glupost, niti mi pada na pamet, ali je stvarno sramota. Živi bili pa vidjeli da će Denial pobijediti, i ako lik pjeva ko slavuj kad ga boli zub, ustvari realno ondje niko dobro ne pjeva. Glupost je uopšte onaj žiri, pa neće ih samo žiri slušati, narod je taj koji bira koga će da sluša!
- Nisrin
#5255 Re: Hayat
S FB.a
"iz povjerljivih izvora sta je sinoc hayat napravio Elvinovoj porodici , nane su mu zavrsile u hitnoj , direktor hayat produkcije rekao je Elvinu da ce sigurno ici u finale medjutim to se nije desilo , saznali su da je Elvin imao i vise glasova nego sto mu treba za prolaz , medjutim prevarili su ga , svake godine u emisiji pred finale niko ne ispada medjutim to su uradili da bi izbacili Elvina .Objavite ovo da ljudi vide kakav je HAYAT. Hvala unaprijed !!!!
"
"iz povjerljivih izvora sta je sinoc hayat napravio Elvinovoj porodici , nane su mu zavrsile u hitnoj , direktor hayat produkcije rekao je Elvinu da ce sigurno ici u finale medjutim to se nije desilo , saznali su da je Elvin imao i vise glasova nego sto mu treba za prolaz , medjutim prevarili su ga , svake godine u emisiji pred finale niko ne ispada medjutim to su uradili da bi izbacili Elvina .Objavite ovo da ljudi vide kakav je HAYAT. Hvala unaprijed !!!!
- dusa_raskopuša
#5256 Re: Hayat
A je l' se i u polufinalu ocjene profesora mnoze sa 1,5 a publika ono kao i prije, ili je tako samo u finalu? Ja se iskreno nadam da ce Maid da pobijedi ili Sead. Ostalo ne uzimam kao relevantno.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#5257 Re: Hayat
ziri 1.5 publika 0.5 
- dusa_raskopuša
#5258 Re: Hayat
Pa ako je tako onda je to zeznulo Kadru, po njihovoj prici i bod minus. 
- Salah ad-Din
#5259 Re: Hayat
Jeste tako je bilo, ali samo sinoć, do sada je bilo pola-pola.
Sve izrežirano da zeznu Kadru, ali Bože moj, nije se trebao svađati sa žirijem
Sve izrežirano da zeznu Kadru, ali Bože moj, nije se trebao svađati sa žirijem
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#5260 Re: Hayat
cuj nane u bolnici zavrsile,i bas obje ?
- dusa_raskopuša
#5261 Re: Hayat
Ali vala i njih troje. Zajedno imaju 150+ godina, a nasli da se svadjaju sa likom od 20 godina, naspram njih beba, i to sve zbog Ane i glupih komentara. Fakat je plitka zena. 
-
theTruePath
#5262 Re: Hayat
dusa_raskopuša wrote:Ali vala i njih troje. Zajedno imaju 150+ godina, a nasli da se svadjaju sa likom od 20 godina, naspram njih beba, i to sve zbog Ane i glupih komentara. Fakat je plitka zena.
-
StupskaBitanga
#5263 Re: Hayat
njima treba nova Verena ito je Azra i mislim da će ona pobijediti
-
Ambrozija
#5264 Re: Hayat
Neko rece izbaci ziri i pusti da samo publika glasa i odluci ko ide dalje a samim tim i pobjednika.
Da je veceras bilo finale i da su u obzir ulazili samo glasovi publike, pobjedio bi Jasmin Patkovic i sta bi onda bilo?
Ili bi se vodila borba u glasovima izmedju Elvina i Jasmina. I sta, zar treba jedan od njih dvojice da dobije album i promociju besplatno, pored Deniala, Maida, Armina ili Seada? Zvuci grubo, ali ruku na srce Elvin ne zna pjevati, i ruku na srce - ziri je s razlogom tu - da se ovaj gore spomenuti scenario ne bi dogodio - koliko god se to meni ili nekom drugo ne svidja.
Da je veceras bilo finale i da su u obzir ulazili samo glasovi publike, pobjedio bi Jasmin Patkovic i sta bi onda bilo?
Ili bi se vodila borba u glasovima izmedju Elvina i Jasmina. I sta, zar treba jedan od njih dvojice da dobije album i promociju besplatno, pored Deniala, Maida, Armina ili Seada? Zvuci grubo, ali ruku na srce Elvin ne zna pjevati, i ruku na srce - ziri je s razlogom tu - da se ovaj gore spomenuti scenario ne bi dogodio - koliko god se to meni ili nekom drugo ne svidja.
- P308
#5265 Re: Hayat
Ambrozija wrote:Neko rece izbaci ziri i pusti da samo publika glasa i odluci ko ide dalje a samim tim i pobjednika.
- Mate Simmons
#5266 Re: AW: Hayat
Sead imao samo 3000 glasova 
- Jazzy.ba
#5267 Re: Hayat
Koji je klinac uopste pustio Kadru u top 40 kad mu ga suknuse ovako?
- WildRedRose
#5268 Re: Hayat
a sta su mu rekli ? nisam gledalaJazzy.ba wrote:Koji je klinac uopste pustio Kadru u top 40 kad mu ga suknuse ovako?
- Salah ad-Din
#5269 Re: Hayat
Onda izbaci glasove, ne pravi narod mahnitim. 17.000 duša glasa, i oni ga izbace, to ti je ono, ma ko vas ... 
Zato je narod ljut, ne zna Kadra pjevati zato i kažem, trebali su ga pustiti u finale, bar zbog glasova, svi znamo da Kadra ne bi pobijedio, ali ovo je ispalo baš šupački, svake godine do sada u polufinalu niko nije ispadao, sve ih puste u finale.
Ali eto, narod će pričati, opet će svi narednu sezonu pratiti i tako u nedogled.
Zato je narod ljut, ne zna Kadra pjevati zato i kažem, trebali su ga pustiti u finale, bar zbog glasova, svi znamo da Kadra ne bi pobijedio, ali ovo je ispalo baš šupački, svake godine do sada u polufinalu niko nije ispadao, sve ih puste u finale.
Ali eto, narod će pričati, opet će svi narednu sezonu pratiti i tako u nedogled.
- dusa_raskopuša
#5270 Re: Hayat
Ma na kraju svakako svi 'ispadnu', osim jednog. 
Morali su zeznuti u polufinalu, da ne bi u finalu, k'o prosle godine.
Morali su zeznuti u polufinalu, da ne bi u finalu, k'o prosle godine.
- charrrmed
#5271 Re: Hayat
Potpuno tacno, koliko god se neki ne slagali s timAmbrozija wrote:Neko rece izbaci ziri i pusti da samo publika glasa i odluci ko ide dalje a samim tim i pobjednika.
-
soxx
#5272 Re: Hayat
Da nema ziria nebi elvin ovoliko ni imao glasova. ljudi zovu u inat ziriu.
Drugo vidi se da je stimaljka. Azru spasavaju 2x. Da bog da ti direktore prenijela sidu.
Kadra mi je drag momak i glasao sam za njega samo da ga cujem u finalu. U finalu naravno nebi imao ni pola glasova jer mnogi su rekli samo da ga je u finale pogurati pa nek najbolji pobjedi.
Inace ziri treba u svakom SHOWU al treba NORMALAN. Pa gdje ce neki hamelj dobiti 10tke a nema pojma.
Drugo: Elvin dobije glupe jedinice. Pa ja da odem na binu makar bi trebao dobiti jbnu dvojku..
Onaj Jasmin Patkovic kupuje glasove il neko ulaze u njega veliku svotu novca jer stvarno ne znam ko to glasa za njega. Nit je zanimljiv nit pjeva nit je zapao ljudima za oko
Inace nadam se pobjedi il Deniala il Maida. Jer ubjedljivo najjaci VOKAL imaju i mogu razvaliti pjesmu.
Tu je dobar malkocevic,bijedic, keskin jos al ova 2 ubjedljivo su najjaca
Drugo vidi se da je stimaljka. Azru spasavaju 2x. Da bog da ti direktore prenijela sidu.
Kadra mi je drag momak i glasao sam za njega samo da ga cujem u finalu. U finalu naravno nebi imao ni pola glasova jer mnogi su rekli samo da ga je u finale pogurati pa nek najbolji pobjedi.
Inace ziri treba u svakom SHOWU al treba NORMALAN. Pa gdje ce neki hamelj dobiti 10tke a nema pojma.
Drugo: Elvin dobije glupe jedinice. Pa ja da odem na binu makar bi trebao dobiti jbnu dvojku..
Onaj Jasmin Patkovic kupuje glasove il neko ulaze u njega veliku svotu novca jer stvarno ne znam ko to glasa za njega. Nit je zanimljiv nit pjeva nit je zapao ljudima za oko
Inace nadam se pobjedi il Deniala il Maida. Jer ubjedljivo najjaci VOKAL imaju i mogu razvaliti pjesmu.
Tu je dobar malkocevic,bijedic, keskin jos al ova 2 ubjedljivo su najjaca
- P308
#5273 Re: Hayat
Ma mogu ljudi glasati do sutra, ali bodovi od televotinga se pretvaraju u brojeve, u ovom slucaju od 1 do 12 (zbog broja ucesnika), i u zavisnosti koliko i glasova imao dobijes broj bodova, i elvin je dobio 11 od 12 za televoting i ovakav princip bodovanja oni imaju vec 5 godina.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#5274 Re: Hayat
<Nemoj bogati da se vracamo opet na objasnjavanje bodovanja. TO smo radili prosle godine kada je pobjeidla anjida.
- P308
#5275 Re: Hayat
Ima bi ovoliko glasova jer je Elvin odraz naseg drustva.soxx wrote:Da nema ziria nebi elvin ovoliko ni imao glasova. ljudi zovu u inat ziriu.