mousstapha wrote:
Zasto bi ti neko omogucio WiFi, a zatim ukinuo?
Ja mislim da su tu prije radi ljudima iz komsiluka koji upadnu na defaultni password i onda se zezaju.
kako da ne pa svima odjednom osim toga wi-fi je zasticen
Moderator: Benq
mousstapha wrote:
Zasto bi ti neko omogucio WiFi, a zatim ukinuo?
Ja mislim da su tu prije radi ljudima iz komsiluka koji upadnu na defaultni password i onda se zezaju.
slazem se s tim ali sve radi ja kad bi nekom upado s*ebo bi sve meni wi-fi radi sa sifrom koju sam ja stavio da je mjenjna ne bi imao pristupChuckie wrote:Ejs zasticen, upadne ti na postavke rutera sa admin/admin i upise sifru koju hoce i za ruter i za wifi.
Ne znam, to valjda ovi iz BH telekoma znaju, ja samo znam da kad sam neki dan bio kod amidze i htio se mobitelom nakaciti na wifi da nije moglo, mreza mu cak nema ni passworda ali ne moze da uhvati ip adresu, kad smo htjeli pristupiti postavkama routera nije mu odgovarao user/password. Resetovali smo router ali opet nista, na kraju nazvali podrsku i tu nam kazu da na mojatv vise ne dozvoljavaju vise konekcija a samim tim ni wifimousstapha wrote:Zasto bi ti neko omogucio WiFi, a zatim ukinuo?stroga normala wrote:Ne mogu uzeti nikakve podatke ali raji ukidaju wifi sto je jednak bezobraluk a predpostavljam i krivicno djelo cim upadaju u nesto sto nije njihovo. Meni su plazma i dreambox prikopcani na njihov internet, znaci sutra mogu ocekivati da mi i u njih upadaju i mijenjaji pristupne postavke.mousstapha wrote:Pitam se samo kakve to podatke mogu uzeti iitni.
Ja hvatam sa laptopom wifi bez problema, ali sa galaxy S necestroga normala wrote: Ne znam, to valjda ovi iz BH telekoma znaju, ja samo znam da kad sam neki dan bio kod amidze i htio se mobitelom nakaciti na wifi da nije moglo, mreza mu cak nema ni passworda ali ne moze da uhvati ip adresu, kad smo htjeli pristupiti postavkama routera nije mu odgovarao user/password. Resetovali smo router ali opet nista, na kraju nazvali podrsku i tu nam kazu da na mojatv vise ne dozvoljavaju vise konekcija a samim tim ni wifi
pomagaj, treba mi wi fiarnes_king wrote:Postavke, mislim da dhcp zeza, moram provjeriti jer sam imao isti problem, ak ne on onda je nesh slicno pa cu ti javitQuaresma wrote:dobio i ja nedavnoo od bht novi ruter, tacnije zte zxv10 w300, i hocu da idem preko mobitela na internet, ja se fino konektujem a ne mogu surfati, u cemu je problem?
Tu su ti nesto pogresno protumacili. Znam vise primjera gdje to sve funkcionise bez problema.stroga normala wrote: Ne znam, to valjda ovi iz BH telekoma znaju, ja samo znam da kad sam neki dan bio kod amidze i htio se mobitelom nakaciti na wifi da nije moglo, mreza mu cak nema ni passworda ali ne moze da uhvati ip adresu, kad smo htjeli pristupiti postavkama routera nije mu odgovarao user/password. Resetovali smo router ali opet nista, na kraju nazvali podrsku i tu nam kazu da na mojatv vise ne dozvoljavaju vise konekcija a samim tim ni wifi
Pitati šta? Da li će se povećati brzine? Mene samo to interesuje...ala7 wrote:U ruke telefon,zvati 1444 i pitati za mojaTV pakete i internet..
Dokle vise sa testiranjem, nije ICE brzi voz pa da ga testiraju.. Od muhe slona prave..
za MojaTV nema povecanja brzineEntropio wrote:Pitati šta? Da li će se povećati brzine? Mene samo to interesuje...ala7 wrote:U ruke telefon,zvati 1444 i pitati za mojaTV pakete i internet..
Dokle vise sa testiranjem, nije ICE brzi voz pa da ga testiraju.. Od muhe slona prave..
A ima li smanjenja cijene?madtv wrote:za MojaTV nema povecanja brzineEntropio wrote:Pitati šta? Da li će se povećati brzine? Mene samo to interesuje...ala7 wrote:U ruke telefon,zvati 1444 i pitati za mojaTV pakete i internet..
Nije tesko kliknuti na http://www.bhtelecom.ba malo potraziti. Evo:admir.kopice wrote:Zna li iko pravu informaciju u vezi sa povećanjem brzine na ADSL-u??? Ovaj BH telecom je totalno neozbiljan kada oni trebaju nešto uraditi...
to ne znamEntropio wrote: A ima li smanjenja cijene?