Sve gotovo oko Khedire.JoseMujica wrote:Khedira pred potpisom za Arsenal
bome Arsen hoće da grize za sami vrh uzgleda...odriješila se kesa...konačno
Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#5251 Re: Arsenal F.C.
- BHF_Manijak
#5252 Re: Arsenal F.C.
U Realu su bas debili. Ko im je sad klasicni zadnji vezni? Nemaju ga. Bice k'o i sa Makeleleom.

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5253 Re: Arsenal F.C.
Jel se uzela titula LP? Jeste. Sad ide rasprodaja ekipe, kupovina velikih zvijezda i opet ce faliti nesto da se dodje do finala i tako sve dok opet ne dodje ovako neka generacija gdje ima vise radilica nego zvijezda. Sto se Khedire tice, mislim da njegovoj prodaji kumovala povreda, pa je izgubio svoje mjesto u Realu. Ko zna sta u Madridu spremaju, kakvi ce bombasticni transferi biti? Mora neki debeli transfer, zato i ide ova prodaja.BHF_Manijak wrote:U Realu su bas debili. Ko im je sad klasicni zadnji vezni? Nemaju ga. Bice k'o i sa Makeleleom.![]()
- ultima_palabra
#5254 Re: Arsenal F.C.
Nije ni Khedira poziciono zadnji vezni... jeste radilica, ali on zuji svugdje po terenu dok Xabi/Schweini drže poziciju ispred odbrane.BHF_Manijak wrote:U Realu su bas debili. Ko im je sad klasicni zadnji vezni? Nemaju ga. Bice k'o i sa Makeleleom.![]()
- PravimHaos
#5255 Re: Arsenal F.C.
ultima_palabra wrote:Nije ni Khedira poziciono zadnji vezni... jeste radilica, ali on zuji svugdje po terenu dok Xabi/Schweini drže poziciju ispred odbrane.BHF_Manijak wrote:U Realu su bas debili. Ko im je sad klasicni zadnji vezni? Nemaju ga. Bice k'o i sa Makeleleom.![]()
Zadnji vezni mu je primarna pozicija,ali može igrati i b2b kao što smo vidjeli u reprezentaciji
-
isx
#5256 Re: Arsenal F.C.
Gdje je gotovo? Izvor?Logovan wrote:Sve gotovo oko Khedire.JoseMujica wrote:Khedira pred potpisom za Arsenal
bome Arsen hoće da grize za sami vrh uzgleda...odriješila se kesa...konačno
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#5257 Re: Arsenal F.C.
meni je Khedira tanak na def veznom...u Realu kad god je to igrao bio je floop...ali Khedira kao klasični MC je odličan
- Logovan
#5258 Re: Arsenal F.C.
Izvor: jaran.isx wrote: Gdje je gotovo? Izvor?
- BHF_Manijak
#5260 Re: Arsenal F.C.
Hmmm... Meni je vidljivo bilo koliko im je bitan igrac to sto je tek nakon sto se oporavio od povrede stavljen u prvih 11 i to ni manje ni vise ngo finalu Lige prvaka. Zato se i cudim sto hoce da ga prodaju.Tomahawk11 wrote: Sto se Khedire tice, mislim da njegovoj prodaji kumovala povreda, pa je izgubio svoje mjesto u Realu. Ko zna sta u Madridu spremaju, kakvi ce bombasticni transferi biti? Mora neki debeli transfer, zato i ide ova prodaja.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5261 Re: Arsenal F.C.
Bitan, dakako. Ali moguce da se boje neke obnove povrede. Kad krene - krene. Ako prodaju i njega i Di Mariu, onda je to sto kontaju da su potroseni igraci. Nesto kao sto su Ozila tushnuli, dok smo se mnogi tome ibretili.BHF_Manijak wrote:Hmmm... Meni je vidljivo bilo koliko im je bitan igrac to sto je tek nakon sto se oporavio od povrede stavljen u prvih 11 i to ni manje ni vise ngo finalu Lige prvaka. Zato se i cudim sto hoce da ga prodaju.Tomahawk11 wrote: Sto se Khedire tice, mislim da njegovoj prodaji kumovala povreda, pa je izgubio svoje mjesto u Realu. Ko zna sta u Madridu spremaju, kakvi ce bombasticni transferi biti? Mora neki debeli transfer, zato i ide ova prodaja.
S druge strane, moras nekog i prodati da bi nekog kupio.
Arsenal fans, sorry na off
- aveos
#5262 Re: Arsenal F.C.
Pa ko im je lani bio,kad su osvojili LŠ a ovaj nije zaigrao citavu sezonuBHF_Manijak wrote:U Realu su bas debili. Ko im je sad klasicni zadnji vezni? Nemaju ga. Bice k'o i sa Makeleleom.![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#5263 Re: Arsenal F.C.
Real dovodi Krosa na Khedirinu poziciju
- PravimHaos
#5264 Re: Arsenal F.C.
Izgleda smo odustali od Khedire
navodno Wenger nije htio prihvatiti platu koliku je Khedira želio
navodno Wenger nije htio prihvatiti platu koliku je Khedira želio
- Ridjobrki
#5265 Re: Arsenal F.C.
Kume, 150 iljadi funata je ipak malo previše. Unijelo bi nezadovoljstvo među ostale igrače, ne bi bilo fer da zarađuje više od Özila, Sancheza, Walcotta i drugih, tim prije što je previše sklon povredama a igrač kojem je rezerva u reprezentaciji se može dovesti za manju odštetu i nižu plaću.
Bender je uz to i pravi DM i profil je igrača koji je u ovom momentu potrebniji Arsenalu nego Khedira. O njemu se pričalo prije nego je Khedira upao u priču i vjerujem da će se Wenger sad fokusirati na njega. U svakom slučaju, nekoga će dovesti do kraja prelaznog roka je još puno a kesa se konačno odriješila.
Na kraju krajeva, ako je Khedira toliko htio u Arsenal gdje su mu Özil i kompanija trebao je malo 'nako hadžijski spustiti tarifu zbog raje.
Iz Reala se ne ide na bolju kašiku nigdje osim u City ili PSG, to je valjda jasno.
Bender je uz to i pravi DM i profil je igrača koji je u ovom momentu potrebniji Arsenalu nego Khedira. O njemu se pričalo prije nego je Khedira upao u priču i vjerujem da će se Wenger sad fokusirati na njega. U svakom slučaju, nekoga će dovesti do kraja prelaznog roka je još puno a kesa se konačno odriješila.
Na kraju krajeva, ako je Khedira toliko htio u Arsenal gdje su mu Özil i kompanija trebao je malo 'nako hadžijski spustiti tarifu zbog raje.
- BHF_Manijak
#5266 Re: Arsenal F.C.
A kojem je igracu Khedira rezerva u reprezentaciji? 
-
missko
#5267 Re: Arsenal F.C.
Celsi calling Kedira zato se ostali odmicu znaju da ne mogu finansijski
-
Itakoto
#5268 Re: Arsenal F.C.
KrameruBHF_Manijak wrote:A kojem je igracu Khedira rezerva u reprezentaciji?
- Ridjobrki
#5269 Re: Arsenal F.C.
@bhf manijak: Khedira bi bio rezerva Benderu da se ovaj nije ozlijedio. Istina, Khedirina ozljeda mu je i otvorila mjesto ali sigurno je da bi Bender imao prednost kad bi obojica bili fit.
I Bender je bolji u ulozi zadnjeg veznog, Khediri bi trebao jedan Flamini iza.
I Bender je bolji u ulozi zadnjeg veznog, Khediri bi trebao jedan Flamini iza.
-
Itakoto
#5270 Re: Arsenal F.C.
Nisam siguran da bi Sven igrao prije Khedire. Ne pisem ovo zato sto mislim da je Sami kvalitentniji od Svena vec sto Löw ima vise povjerenja u starije i iskusnije igrace.
Edit. pardon, Lars naravno.
Edit. pardon, Lars naravno.
- PravimHaos
#5271 Re: Arsenal F.C.
Ridjobrki wrote:Kume, 150 iljadi funata je ipak malo previše. Unijelo bi nezadovoljstvo među ostale igrače, ne bi bilo fer da zarađuje više od Özila, Sancheza, Walcotta i drugih, tim prije što je previše sklon povredama a igrač kojem je rezerva u reprezentaciji se može dovesti za manju odštetu i nižu plaću.
Na kraju krajeva, ako je Khedira toliko htio u Arsenal gdje su mu Özil i kompanija trebao je malo 'nako hadžijski spustiti tarifu zbog raje.Iz Reala se ne ide na bolju kašiku nigdje osim u City ili PSG, to je valjda jasno.
Potpisujem sve napisano.
Malo mi je nelogično zašto traži toliko s obzirom da se zna da kvalitetom nije iznad Ozila,Sancheza,Ramseya i co.
Ako uzmemo u obzir koliko je sklon povredama+naš medicinski tim on neće biti ništa drugo nego Diaby broj 2.
Treba se okrenuti perspektivnijim mlađim momcima kao što su Bender,Schneiderlin..
- BHF_Manijak
#5272 Re: Arsenal F.C.
Pa braca Bender nisu puno mladji, 2 godine. 
- PravimHaos
#5273 Re: Arsenal F.C.
BHF_Manijak wrote:Pa braca Bender nisu puno mladji, 2 godine.
Bez obzira,ja i dalje smatram da bi Lars bio veće pojačanje od Khedire
-
todd_smith
#5274 Re: Arsenal F.C.
Meni nema puno smisla da kupuju Khediru.
Khedira nije def vezni kako treba, vise je box to box, a ako ga ubacis imas Khediru, Wilshera i Ramseya, sva 3 box to box, koga izbaciti onda? Arteta je def vezni, k`o i Flamini ali ni oni nisu bas ono sto Arsenalu treba kao sto se vidjelo iz prosle sezone, ne znam, meni nema smisla ovaj transfer
Khedira nije def vezni kako treba, vise je box to box, a ako ga ubacis imas Khediru, Wilshera i Ramseya, sva 3 box to box, koga izbaciti onda? Arteta je def vezni, k`o i Flamini ali ni oni nisu bas ono sto Arsenalu treba kao sto se vidjelo iz prosle sezone, ne znam, meni nema smisla ovaj transfer
- PravimHaos
#5275 Re: Arsenal F.C.
todd_smith wrote:Meni nema puno smisla da kupuju Khediru.
Pa da to sam i ja gore rekao prethodno
Bolje da se pokuša dovesti neko ko i igra samo defanzivnog veznog jer smo puni tih b2b midflieldera
krezavog Artetu,wannabe dmf-a tu ne ubrajam