Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#5251 Re: Arsenal F.C.

Post by Logovan »

JoseMujica wrote:
Khedira pred potpisom za Arsenal

bome Arsen hoće da grize za sami vrh uzgleda...odriješila se kesa...konačno
Sve gotovo oko Khedire.
BHF_Manijak

#5252 Re: Arsenal F.C.

Post by BHF_Manijak »

U Realu su bas debili. Ko im je sad klasicni zadnji vezni? Nemaju ga. Bice k'o i sa Makeleleom. :-) :roll:
Tomahawk11
Globalni moderator

#5253 Re: Arsenal F.C.

Post by Tomahawk11 »

BHF_Manijak wrote:U Realu su bas debili. Ko im je sad klasicni zadnji vezni? Nemaju ga. Bice k'o i sa Makeleleom. :-) :roll:
Jel se uzela titula LP? Jeste. Sad ide rasprodaja ekipe, kupovina velikih zvijezda i opet ce faliti nesto da se dodje do finala i tako sve dok opet ne dodje ovako neka generacija gdje ima vise radilica nego zvijezda. Sto se Khedire tice, mislim da njegovoj prodaji kumovala povreda, pa je izgubio svoje mjesto u Realu. Ko zna sta u Madridu spremaju, kakvi ce bombasticni transferi biti? Mora neki debeli transfer, zato i ide ova prodaja.
ultima_palabra

#5254 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

BHF_Manijak wrote:U Realu su bas debili. Ko im je sad klasicni zadnji vezni? Nemaju ga. Bice k'o i sa Makeleleom. :-) :roll:
Nije ni Khedira poziciono zadnji vezni... jeste radilica, ali on zuji svugdje po terenu dok Xabi/Schweini drže poziciju ispred odbrane.
PravimHaos

#5255 Re: Arsenal F.C.

Post by PravimHaos »

ultima_palabra wrote:
Nije ni Khedira poziciono zadnji vezni... jeste radilica, ali on zuji svugdje po terenu dok Xabi/Schweini drže poziciju ispred odbrane.

Zadnji vezni mu je primarna pozicija,ali može igrati i b2b kao što smo vidjeli u reprezentaciji
isx

#5256 Re: Arsenal F.C.

Post by isx »

Logovan wrote:
JoseMujica wrote:
Khedira pred potpisom za Arsenal

bome Arsen hoće da grize za sami vrh uzgleda...odriješila se kesa...konačno
Sve gotovo oko Khedire.
Gdje je gotovo? Izvor?
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#5257 Re: Arsenal F.C.

Post by JoseMujica »

meni je Khedira tanak na def veznom...u Realu kad god je to igrao bio je floop...ali Khedira kao klasični MC je odličan
Logovan

#5258 Re: Arsenal F.C.

Post by Logovan »

isx wrote: Gdje je gotovo? Izvor?
Izvor: jaran. :mrgreen: Negdje on pročitao, ne znam gdje. :D
isx

#5259 Re: Arsenal F.C.

Post by isx »

Što te laže jaran. ccc
BHF_Manijak

#5260 Re: Arsenal F.C.

Post by BHF_Manijak »

Tomahawk11 wrote: Sto se Khedire tice, mislim da njegovoj prodaji kumovala povreda, pa je izgubio svoje mjesto u Realu. Ko zna sta u Madridu spremaju, kakvi ce bombasticni transferi biti? Mora neki debeli transfer, zato i ide ova prodaja.
Hmmm... Meni je vidljivo bilo koliko im je bitan igrac to sto je tek nakon sto se oporavio od povrede stavljen u prvih 11 i to ni manje ni vise ngo finalu Lige prvaka. Zato se i cudim sto hoce da ga prodaju.
Tomahawk11
Globalni moderator

#5261 Re: Arsenal F.C.

Post by Tomahawk11 »

BHF_Manijak wrote:
Tomahawk11 wrote: Sto se Khedire tice, mislim da njegovoj prodaji kumovala povreda, pa je izgubio svoje mjesto u Realu. Ko zna sta u Madridu spremaju, kakvi ce bombasticni transferi biti? Mora neki debeli transfer, zato i ide ova prodaja.
Hmmm... Meni je vidljivo bilo koliko im je bitan igrac to sto je tek nakon sto se oporavio od povrede stavljen u prvih 11 i to ni manje ni vise ngo finalu Lige prvaka. Zato se i cudim sto hoce da ga prodaju.
Bitan, dakako. Ali moguce da se boje neke obnove povrede. Kad krene - krene. Ako prodaju i njega i Di Mariu, onda je to sto kontaju da su potroseni igraci. Nesto kao sto su Ozila tushnuli, dok smo se mnogi tome ibretili.
S druge strane, moras nekog i prodati da bi nekog kupio.
Arsenal fans, sorry na off :)
aveos

#5262 Re: Arsenal F.C.

Post by aveos »

Pa ko im je lani bio,kad su osvojili LŠ a ovaj nije zaigrao citavu sezonu
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#5263 Re: Arsenal F.C.

Post by JoseMujica »

Real dovodi Krosa na Khedirinu poziciju
PravimHaos

#5264 Re: Arsenal F.C.

Post by PravimHaos »

Izgleda smo odustali od Khedire

navodno Wenger nije htio prihvatiti platu koliku je Khedira želio
Ridjobrki

#5265 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

Kume, 150 iljadi funata je ipak malo previše. Unijelo bi nezadovoljstvo među ostale igrače, ne bi bilo fer da zarađuje više od Özila, Sancheza, Walcotta i drugih, tim prije što je previše sklon povredama a igrač kojem je rezerva u reprezentaciji se može dovesti za manju odštetu i nižu plaću.

Bender je uz to i pravi DM i profil je igrača koji je u ovom momentu potrebniji Arsenalu nego Khedira. O njemu se pričalo prije nego je Khedira upao u priču i vjerujem da će se Wenger sad fokusirati na njega. U svakom slučaju, nekoga će dovesti do kraja prelaznog roka je još puno a kesa se konačno odriješila.

Na kraju krajeva, ako je Khedira toliko htio u Arsenal gdje su mu Özil i kompanija trebao je malo 'nako hadžijski spustiti tarifu zbog raje. :D Iz Reala se ne ide na bolju kašiku nigdje osim u City ili PSG, to je valjda jasno.
BHF_Manijak

#5266 Re: Arsenal F.C.

Post by BHF_Manijak »

A kojem je igracu Khedira rezerva u reprezentaciji? :)
missko

#5267 Re: Arsenal F.C.

Post by missko »

Celsi calling Kedira zato se ostali odmicu znaju da ne mogu finansijski
Itakoto

#5268 Re: Arsenal F.C.

Post by Itakoto »

BHF_Manijak wrote:A kojem je igracu Khedira rezerva u reprezentaciji? :)
Krameru :oops: :D
Ridjobrki

#5269 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

@bhf manijak: Khedira bi bio rezerva Benderu da se ovaj nije ozlijedio. Istina, Khedirina ozljeda mu je i otvorila mjesto ali sigurno je da bi Bender imao prednost kad bi obojica bili fit.

I Bender je bolji u ulozi zadnjeg veznog, Khediri bi trebao jedan Flamini iza.
Itakoto

#5270 Re: Arsenal F.C.

Post by Itakoto »

Nisam siguran da bi Sven igrao prije Khedire. Ne pisem ovo zato sto mislim da je Sami kvalitentniji od Svena vec sto Löw ima vise povjerenja u starije i iskusnije igrace.

Edit. pardon, Lars naravno.
PravimHaos

#5271 Re: Arsenal F.C.

Post by PravimHaos »

Ridjobrki wrote:Kume, 150 iljadi funata je ipak malo previše. Unijelo bi nezadovoljstvo među ostale igrače, ne bi bilo fer da zarađuje više od Özila, Sancheza, Walcotta i drugih, tim prije što je previše sklon povredama a igrač kojem je rezerva u reprezentaciji se može dovesti za manju odštetu i nižu plaću.

Bender je uz to i pravi DM i profil je igrača koji je u ovom momentu potrebniji Arsenalu nego Khedira. O njemu se pričalo prije nego je Khedira upao u priču i vjerujem da će se Wenger sad fokusirati na njega. U svakom slučaju, nekoga će dovesti do kraja prelaznog roka je još puno a kesa se konačno odriješila.

Na kraju krajeva, ako je Khedira toliko htio u Arsenal gdje su mu Özil i kompanija trebao je malo 'nako hadžijski spustiti tarifu zbog raje. :D Iz Reala se ne ide na bolju kašiku nigdje osim u City ili PSG, to je valjda jasno.

Potpisujem sve napisano.

Malo mi je nelogično zašto traži toliko s obzirom da se zna da kvalitetom nije iznad Ozila,Sancheza,Ramseya i co.

Ako uzmemo u obzir koliko je sklon povredama+naš medicinski tim on neće biti ništa drugo nego Diaby broj 2.

Treba se okrenuti perspektivnijim mlađim momcima kao što su Bender,Schneiderlin..
BHF_Manijak

#5272 Re: Arsenal F.C.

Post by BHF_Manijak »

Pa braca Bender nisu puno mladji, 2 godine. :mrgreen:
PravimHaos

#5273 Re: Arsenal F.C.

Post by PravimHaos »

BHF_Manijak wrote:Pa braca Bender nisu puno mladji, 2 godine. :mrgreen:

Bez obzira,ja i dalje smatram da bi Lars bio veće pojačanje od Khedire
todd_smith

#5274 Re: Arsenal F.C.

Post by todd_smith »

Meni nema puno smisla da kupuju Khediru.

Khedira nije def vezni kako treba, vise je box to box, a ako ga ubacis imas Khediru, Wilshera i Ramseya, sva 3 box to box, koga izbaciti onda? Arteta je def vezni, k`o i Flamini ali ni oni nisu bas ono sto Arsenalu treba kao sto se vidjelo iz prosle sezone, ne znam, meni nema smisla ovaj transfer
PravimHaos

#5275 Re: Arsenal F.C.

Post by PravimHaos »

todd_smith wrote:Meni nema puno smisla da kupuju Khediru.

Khedira nije def vezni kako treba, vise je box to box, a ako ga ubacis imas Khediru, Wilshera i Ramseya, sva 3 box to box, koga izbaciti onda? Arteta je def vezni, k`o i Flamini ali ni oni nisu bas ono sto Arsenalu treba kao sto se vidjelo iz prosle sezone, ne znam, meni nema smisla ovaj transfer

Pa da to sam i ja gore rekao prethodno

Bolje da se pokuša dovesti neko ko i igra samo defanzivnog veznog jer smo puni tih b2b midflieldera

krezavog Artetu,wannabe dmf-a tu ne ubrajam
Post Reply