FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
elSaik

#5251 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Onda nazovi Bračulja i fino mu objasni da griješi. Da laže raju. Da nije onako kako govori. On je meni jedan od fudbalskih bogova i ako on kaže da je 12 majmuna bilo na tribini na Koševu to veče i sviralo u čast tek preminulog Elvisa izvodeći Jallhouse Rock, onda je tako i bilo. Nije potrebno da neko sa "hz" u nicku ili hz u srcu dolazi ovdje bilo šta pisati, a pogotovo ne osporavati riječi jednog od Željinih legendi.
Šibicar

#5252 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Saik,ne budi tako surov... :D
simonese

#5253 Re: FK Zeljeznicar

Post by simonese »

treba pitarima na Grbavici skinuti krov sa glave ,k.... bi se culi
slucajan

#5254 Re: FK Zeljeznicar

Post by slucajan »

nikad_izvini wrote:Preuzeto sa drugog foruma,

Izdvojeno iz Intervjua Borisa Braculja sa avazom!

Sjetite li se Videotona?

- Kako da ne. Često mi te slike prođu kroz glavu. Prije prve utakmice sam išao u Mađarsku da ih posmatram i vidio sam da nisu nešto posebno. Ipak na prvoj utakmici bez veze primimo golove. Kasnije svi znate šta se desilo. Tragedija neprežaljena. Pogotovo zbog navijača koji su uvijek bili uz nas. I kada smo bili u Drugoj ligi, kad smo igrali utakmice u podne, dođe 10 hiljada ljudi, a uvečer na Koševu bude svega 1.000 navijača.

:D

Tradicija je čudo :dance:
Mator, a laže :-?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#5255 Re: FK Zeljeznicar

Post by Chmoljo »

šta je ovo? organizovano okupljanje pitarčića? :mrgreen:
elSaik

#5256 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Šibicar wrote:Saik,ne budi tako surov... :D
Smoriše me drug. Svaki put kad dođem na temu vidjeti imal' šta novo, jedino što imam za pročitati su njihovi komentari "Željo ovo, Željo ono, Fuzija Udarnik - Sloboda ovo, Fuzija Udarnik - Sloboda ono". Halo ba, da me zanima šta ti imaš za reći sklonio bih nogu sa tebe.
M_e_m_o

#5257 Re: FK Zeljeznicar

Post by M_e_m_o »

elSaik wrote:
Smoriše me drug. Svaki put kad dođem na temu vidjeti imal' šta novo, jedino što imam za pročitati su njihovi komentari "Željo ovo, Željo ono, Fuzija Udarnik - Sloboda ovo, Fuzija Udarnik - Sloboda ono". Halo ba, da me zanima šta ti imaš za reći sklonio bih nogu sa tebe.
Previše se ti nešto praviš pametan. Napišete laž i kad vam neko kaže da to nije istina, standardno kukumakanje kako se piše na "vašoj" temi. Kad već toliko kukate, ne znam što spominjete uopšte naš klub. Pa hajde da napišete istinu, nego još pišete gluposti i onda kad vam se odgovori šmrc... Ako se već na svojim forumima možete hraniti lažnim podacima i mahalskim pričama, ne znam šta je problem kad vam čovjek ovdje, na forumu koji je otvoren za sve, napiše da je nešto neistina.

Haj'mo sad opleti, pitari šta ćete ovdje, bla bla bla...
elSaik

#5258 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

M_e_m_o wrote:
elSaik wrote:
Previše se ti nešto praviš pametan. Napišete laž i kad vam neko kaže da to nije istina, standardno kukumakanje kako se piše na "vašoj" temi. Kad već toliko kukate, ne znam što spominjete uopšte naš klub. Pa hajde da napišete istinu, nego još pišete gluposti i onda kad vam se odgovori šmrc... Ako se već na svojim forumima možete hraniti lažnim podacima i mahalskim pričama, ne znam šta je problem kad vam čovjek ovdje, na forumu koji je otvoren za sve, napiše da je nešto neistina.

Halo ba, čovjek izjavio. Boris Bračulj izjavio. Otkad je on član foruma? Nisam znao da imam tu čast. Da nije Chmoljo možda? Nije, Chmolju znam. hmmmm

edit: Svakako, nigdje nije spomenuo vaš kvazi-klub. Kažem ti, radilo se o koncerti 12 majmuna u čast Elvisu, ne pratiš šta pišem.
hau jes no

#5259 Re: FK Zeljeznicar

Post by hau jes no »

slucajan wrote:
nikad_izvini wrote:Preuzeto sa drugog foruma,

Izdvojeno iz Intervjua Borisa Braculja sa avazom!

Sjetite li se Videotona?

- Kako da ne. Često mi te slike prođu kroz glavu. Prije prve utakmice sam išao u Mađarsku da ih posmatram i vidio sam da nisu nešto posebno. Ipak na prvoj utakmici bez veze primimo golove. Kasnije svi znate šta se desilo. Tragedija neprežaljena. Pogotovo zbog navijača koji su uvijek bili uz nas. I kada smo bili u Drugoj ligi, kad smo igrali utakmice u podne, dođe 10 hiljada ljudi, a uvečer na Koševu bude svega 1.000 navijača.

:D

Tradicija je čudo :dance:
Mator, a laže :-?
pa oni ne mogu 2 recenice sastaviti a da ne spomenu sarajevo.
M_e_m_o

#5260 Re: FK Zeljeznicar

Post by M_e_m_o »

elSaik wrote:
M_e_m_o wrote:
elSaik wrote:

Halo ba, čovjek izjavio. Boris Bračulj izjavio. Otkad je on član foruma? Nisam znao da imam tu čast. Da nije Chmoljo možda? Nije, Chmolju znam. hmmmm
I hajde mi sad reci u čemu je problem što je momak napisao da to što je Boris Bračulj izjavio nije istina?
elSaik

#5261 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

M_e_m_o wrote:
elSaik wrote:
M_e_m_o wrote: Previše se ti nešto praviš pametan. Napišete laž i kad vam neko kaže da to nije istina, standardno kukumakanje kako se piše na "vašoj" temi. Kad već toliko kukate, ne znam što spominjete uopšte naš klub. Pa hajde da napišete istinu, nego još pišete gluposti i onda kad vam se odgovori šmrc... Ako se već na svojim forumima možete hraniti lažnim podacima i mahalskim pričama, ne znam šta je problem kad vam čovjek ovdje, na forumu koji je otvoren za sve, napiše da je nešto neistina.

I hajde mi sad reci u čemu je problem što je momak napisao da to što je Boris Bračulj izjavio nije istina?

U tome što NAS NE ZANIMA. Ne zanima me što imate potrebu čoporativno dolaziti na ovu temu, čitati tekstove, izajve, izvještaje, gledati slike i onda još prljati temu svojim komentarima. Nedokazni ste totalno.
Obuca9

#5262 Re: FK Zeljeznicar

Post by Obuca9 »

elSaik wrote:
M_e_m_o wrote:
elSaik wrote: Smoriše me drug. Svaki put kad dođem na temu vidjeti imal' šta novo, jedino što imam za pročitati su njihovi komentari "Željo ovo, Željo ono, Fuzija Udarnik - Sloboda ovo, Fuzija Udarnik - Sloboda ono". Halo ba, da me zanima šta ti imaš za reći sklonio bih nogu sa tebe.

edit: Svakako, nigdje nije spomenuo vaš kvazi-klub. Kažem ti, radilo se o koncerti 12 majmuna u čast Elvisu, ne pratiš šta pišem.
Ovdje se spominje moj klub i to na ružan način, prema tome imam potrebu da iznesem da to nije tačno. Nigdje nisam osporavao igračku veličinu Bračulja, niti posjetu na stadionu Grbavica, samo sam rekao da podatak o posjeti na Koševu, kojeg je on iznio nije tačan, jer niti jednom u toj sezoni na Koševu nije bilo 1.000 gledalaca.

Smeta vam što se neko od navijača Sarajeva javlja na topic, a sami pišete i spominjete Sarajevo. :-)

Pričajte o svom klubu šta god hoćete, veličajte ga u nebesa, meni uopšte ne smeta, ali nemojte pljuvati po FK Sarajevo, bez ikakve potrebe.
M_e_m_o

#5263 Re: FK Zeljeznicar

Post by M_e_m_o »

elSaik wrote:
M_e_m_o wrote:

U tome što NAS NE ZANIMA. Ne zanima me što imate potrebu čoporativno dolaziti na ovu temu, čitati tekstove, izajve, izvještaje, gledati slike i onda još prljati temu svojim komentarima. Nedokazni ste totalno.
Što si nervozan, opusti se ba. :)
Recept je jednostavan: Ne spominjite nas i naš klub, tačnije ne pišite nebuloze o nama i našem klubu i neće biti potrebe da mi to demantujemo. Valjal' ova? :mrgreen:
elSaik

#5264 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Ne pišemo mi, nego prenosimo izjavu! Očito ne uviđaš razliku. Naredni put ćemo cenzurisati izjave, ukoliko je to preduslov da ne pišete.
------------

Joj, jedva čekam 27., poželio sam se Grbavice i tekmi pravo. :-D
Image
al_akhisari

#5265 Re: FK Zeljeznicar

Post by al_akhisari »

...vidim tema u "open air" dugo i kontam nesto se garant zbilo ili se zbiva...kad ono...sipak :sad:

...stara prica...do kada vise...ignore i bit ce im jasno, prije il kasnije...samo ignore :D
simonese

#5266 Re: FK Zeljeznicar

Post by simonese »

hau jes no wrote:ja ruznih dresova, sta je ono :shock:
zasto ruzni,black is back
odvijac

#5267 Re: FK Zeljeznicar

Post by odvijac »

halo manijaci nemojte ni vi biti levati pa se primati na njihove provokacije..kuliranje je cudo,pokusajte!!! :D
cartman

#5268 Re: FK Zeljeznicar

Post by cartman »

Hahhahah jaooo jes vam krivoooooo :o :lol: :-)

Meni su dresovi bash shpica. Malo promjene ovo ono... bas su elegantni :D
Zlocin&Kazna

#5269 Re: FK Zeljeznicar

Post by Zlocin&Kazna »

Nije da ih nesto simpatisem, al kad mogu oni u crnu opremu sto ne bi mog'o i ŽELJO :D
Image
Image

Zao mi je samo sto sam uprljao temu sa slikama drugih, al et kad mogu pisat pitari ovuda, 2 slikice evropskih velikana nece puno pridonijeti tome... :-D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5270 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

elSaik wrote: U tome što NAS NE ZANIMA. Ne zanima me što imate potrebu čoporativno dolaziti na ovu temu, čitati tekstove, izajve, izvještaje, gledati slike i onda još prljati temu svojim komentarima. Nedokazni ste totalno.
Svaki put kada ,bilo ko od vas,spomenete u negativnom kontekstu,ili sa nekom od lazi nas sveti klub,navijace Sarajeva ili Hz ,na ulici,na stadionu,u trolejbusu il' pak na nekom forumu,dobit cete odgovor.

Sta tu nije jasno????

Ne spominjite nas ,narocito ne pod laznim i cinicnim navodima,i nece biti potrebe ulaziti u bilo kakve diskusije.

Eto vam vas klub,eto vam vasi navijaci,uzivajte u velikoj casti da ste mogli igrati protiv Hajduka...radite sta hocete,ali nas ne spominjite u laznim izjavama,namjerno zlonamjerno konstruisanim.

Adio.
Joey Tribbiani

#5271 Re: FK Zeljeznicar

Post by Joey Tribbiani »

evo necemo kad si nam ti reko, nikad vise. ajd adio
LSD

#5272 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

-LIBERO- wrote:
elSaik wrote: U tome što NAS NE ZANIMA. Ne zanima me što imate potrebu čoporativno dolaziti na ovu temu, čitati tekstove, izajve, izvještaje, gledati slike i onda još prljati temu svojim komentarima. Nedokazni ste totalno.
Svaki put kada ,bilo ko od vas,spomenete u negativnom kontekstu,ili sa nekom od lazi nas sveti klub,navijace Sarajeva ili Hz ,na ulici,na stadionu,u trolejbusu il' pak na nekom forumu,dobit cete odgovor.

Sta tu nije jasno????

Ne spominjite nas ,narocito ne pod laznim i cinicnim navodima,i nece biti potrebe ulaziti u bilo kakve diskusije.

Eto vam vas klub,eto vam vasi navijaci,uzivajte u velikoj casti da ste mogli igrati protiv Hajduka...radite sta hocete,ali nas ne spominjite u laznim izjavama,namjerno zlonamjerno konstruisanim.

Adio.
Ko je spominjao išta?? i ako se spominjalo nešto,onda se spominjalo na ovoj temi a ne na temi o fcs-u.
Vi da ne pratite ovu temu nebi ni znali šta se na njoj piše i pominje.
ultima_palabra

#5273 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

-LIBERO- wrote:

Sta tu nije jasno????

Adio.
haha, dok mojamalenkost nije bio baniran, nisi se tako klinčio :skoljka:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5274 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

:mrgreen:
ultima_palabra wrote:
-LIBERO- wrote:

Sta tu nije jasno????

Adio.
haha, dok mojamalenkost nije bio baniran, nisi se tako klinčio :skoljka:
Strah me je bilo vaseg velikog huligana i fajtera. Jest',jest'...znas i sam da nikada nisam nista komentarisao dok je doticni bio na forumu :mrgreen:

U stvari,naas sviju je kolektivno strah vasih zajebanih fajtera :mrgreen: :dance: :thumbup:

Buuuuhaahahhahh hhahahah hhhahhahaha.

Poenta je bila laz koja se plasirala kao vid cinizma i kasnije je bila naglasavana od strane vasih. A laz se odnosila na moj klub.

Ne spominjite nas klub,necemo vam na temi nista ni pisati,znate i sami da vas preziremo :mrgreen: :dance: :thumbup:
odvijac

#5275 Re: FK Zeljeznicar

Post by odvijac »

-LIBERO- wrote:

Sta tu nije jasno????

Adio.

izvini moderator,jel to sad fgr kontrolise i forum kao grad sarajevo?!!bolje idi gledaj u grah sta ce biti sa skore,i valja li vam tamo u ulicinju..a mozda vam ne pase sto se ovoliko, medijski digla prica sto je zeljo uvelicao rodjendan hajduku,kao navodno kad ste vi igrali,slabo je ko znao :skoljka: ...rejting ili je nesto drugo posrijedi? :-)
Post Reply