tecnost kojom se nakvase?alemaa wrote:Vezano za meow ... kad narucujes...ja na poslu pa nisam stigla pregledat..naruci mi neku smedju, zutu, sivu ..i onu tecnost..
sjajne sjene ili mat?
Moderator: anex
tecnost kojom se nakvase?alemaa wrote:Vezano za meow ... kad narucujes...ja na poslu pa nisam stigla pregledat..naruci mi neku smedju, zutu, sivu ..i onu tecnost..

kad se mi uzimamo?Partizzanka wrote:covjece ja kontala ja kako promijenih komp reko vidi razlike u slikama hehehee
kad ona i mob promjenila
evo mog danasnjeg uratka slikanog aparatom

to garant primavera il oshadi il neko drugo fensi pakovanje. pazi da je u pitanju PRAVA lavanda a ne lavandin. prava lavanda ima lat. naziv lavandula angustifolia, a ova druga je lavandula hybrida.Partizzanka wrote:alica evo sam nasla 10ml lavande = 25KM!
a etericno ulje origana (ako sam ja to dobro skontala) 10ml oko 150KM
cccc
Kreme sam već kupila, ne koristim pudere,već tonirane kreme i to sve za osjetljivu kozu. Mislim bas da bi mi pomogle maskare i tuševi za osjetljive,samo gdje to ima?zamzija wrote:Mora da si na nešto alergična ili ti ne odgovaraja nešto iz šminke da koristiš
Tako je meni bilo kad sam stavljala maskaru, i počnu mi suziti oči, grozno, i morala sam skidati, i poslije sam skontala da mi je ili stara maskara ili da mi neki sastojak baš iz te maskare ne odgovara.
Kupila drugu, probala i bilo sve u redu.
Ako ti je lice strašno osjetljivo, traži kozmetiku za osjetljivo lice ( sad imaš razne vrste od pudera, maskare, pa do sjena )...
Imaju čak maskare i tuševe za one koji nose sočiva...kao za ekstra osjetljive oči, a da to probaš ?
poslala sam ti pp a i tamo na njezi sam pisala vec o tomemimsy wrote:Alica K,koje ulje je za mjesovitu/masnu kozu i kakvi su efekti?Vidim imas iskustva