Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post Reply
DonieBrasco

#5251 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by DonieBrasco »

Dodik: BiH je primjer da hrišćanska i muslimanska populacija ne mogu živjeti u harmoniji
Evo sta im je zajednicko, na ovome ce oni u buduce drzati naglasak.
breuer

#5252 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by breuer »

DonieBrasco wrote: 14/09/2022 13:24
Dodik: BiH je primjer da hrišćanska i muslimanska populacija ne mogu živjeti u harmoniji
a šta mu onda situacija u Ukrajini znači? :-)
Milenkov buraz

#5253 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Milenkov buraz »

DonieBrasco wrote: 14/09/2022 13:24
Da, zato i svo negiranje Srebrenice, kao ma nije to ništa strašno, de fakto poziva i priziva drugu Srebrenicu. Mislim da smo lagano došli do tačke gdje sa takvima ne možeš normalno pregovarati i razgovarati jer te ne doživljavaju kao čovjeka već te doživljavaju kao biće niže vrste. Sa takvima jedino ide preko nišana razgovor. Jbg. tako je kako je.
Dragon Space

#5254 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Dragon Space »

Bakira i sebiju u prve redove pa nek nišane i budu topovsko meso.

22 godine se RVI nisu povećale invalidnine.

Nek ćerku pošalje da ratuje moju djecu neće.
pemanapemani

#5255 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by pemanapemani »

Black swan wrote: 14/09/2022 12:53 Na razini blebetanja uvijek je bilo isto
Bez obzira je li izborno razdoblje ili ne
Mada na balkanu uvijek su neki izbori
Kakvo glupo vađenje. :-)

Blebetanje u izbornoj godini je priča o legitimnom predstavljanju, majorizaciji, priča kako EU mrzi Bošnjake jer su muslimani i sl., a ne negiranje genocida i nazivanje jednog naroda polunarodom.

Zamisli da Izetbegović ili Bećirović malo belebeću o tome kako u Brajkovićima i Grabovici nije bilo zločina, da su to samo nečije konstrukcije, a da je u stvarnosti ubijeno nekoliko vojnika HVO, koji su pružali otpor. Ili recimo da malo blebeću o tome kako su fratri u Fojnici izvršili samoubistvo skokom sa litice ispred samostana i da su djecu u Vitezu ubili vojnici HVO podmetnutom eksplozivnom napravom, ili da ničeg nije bilo nego su donijeli lutke djece samo da optuže Armiju RBiH.

Super je blebetanje kada se radi o drugima, ali kada se blebeće o tebi, onda to blebetanje ne zvuči baš tako bezazleno.
Kako si ti veliki kršćanin, valjda si upoznat sa jednim od osnovnih postulata - čini drugima što želiš da drugi čine tebi. Možda su Isus, Matej, Luka, Marko i Ivan ustvari samo blebetali kada su to govorili i pisali ili su to samo njihove predizborne konstrukcije, jer su željeli utjecati na izbor glavnog farizeja u jeruzalemskom Hramu.
SaraFina

#5256 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by SaraFina »

Dragon Space wrote: 14/09/2022 13:17
SaraFina wrote: 14/09/2022 13:05

Mislim da im dodaješ nadprirodne „vjstine“ i sudjedima i komšijama. Rošavi Zoki i picousti Vučko bi zapovjedali srpskom/hrvatskom komponentom i ušli u BiH? 🤣🤣🤣🤣
Ušlo bi hiljade autobusa sa tzv dobrovoljcima i sa jedne i sa druge strane.

Bošnjaci ne kontrolišu granice i nisu pod kontrolom vlasti iz sarajeva.

To se vidjelo na primjeru migrantskih hordi.

Sigurno. Evo Dalmatinci i Istrijani jedva cekaju. Samo busevi da krenu. A i ovi iz Šumadije. Dio će oh na Kosovo, a dio ce ih u BiH.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5257 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Truba »

pemanapemani wrote: 14/09/2022 13:52
Black swan wrote: 14/09/2022 12:53 Na razini blebetanja uvijek je bilo isto
Bez obzira je li izborno razdoblje ili ne
Mada na balkanu uvijek su neki izbori

Blebetanje u izbornoj godini je priča o legitimnom predstavljanju, majorizaciji, priča kako EU mrzi Bošnjake jer su muslimani i sl., a ne negiranje genocida i nazivanje jednog naroda polunarodom.

Zamisli da Izetbegović ili Bećirović malo belebeću o tome kako u Brajkovićima i Grabovici nije bilo zločina, da su to samo nečije konstrukcije, a da je u stvarnosti ubijeno nekoliko vojnika HVO, koji su pružali otpor. Ili recimo da malo blebeću o tome kako su fratri u Fojnici izvršili samoubistvo skokom sa litice ispred samostana i da su djecu u Vitezu ubili vojnici HVO podmetnutom eksplozivnom napravom, ili da ničeg nije bilo nego su donijeli lutke djece samo da optuže Armiju RBiH.

Super je blebetanje kada se radi o drugima, ali kada se blebeće o tebi, onda to blebetanje ne zvuči baš tako bezazleno.
Kako si ti veliki kršćanin, valjda si upoznat sa jednim od osnovnih postulata - čini drugima što želiš da drugi čine tebi. Možda su Isus, Matej, Luka, Marko i Ivan ustvari samo blebetali kada su to govorili i pisali ili su to samo njihove predizborne konstrukcije, jer su željeli utjecati na izbor glavnog farizeja u jeruzalemskom Hramu.
ja mislim da ti šupljiraš
a i majstor si spina
ja govorim o zbirno svim izjavama svih hrvata u zadnjih 5 godina
a ti o nekoj izjjavi pojedinacnoj koju nisam ni čuo

kako ti se da konstrukt toliku kobasicu napisati potpuno nepotrebno nadovezujući se na moj post

dakle vršiš logičku pogrešku prelaska u drugi red

slikovitije
ja kažem nebo je uvijek plavo
ti kažeš danas pada kiša sivo je nebo :D

ok generalno smo obojica u pravu ali ja ti nisam adresa za te kobasičaste postove
pemanapemani

#5258 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by pemanapemani »

Black swan wrote: 14/09/2022 15:28
pemanapemani wrote: 14/09/2022 13:52

ja mislim da ti šupljiraš
a i majstor si spina
ja govorim o zbirno svim izjavama svih hrvata u zadnjih 5 godina
a ti o nekoj izjjavi pojedinacnoj koju nisam ni čuo

kako ti se da konstrukt toliku kobasicu napisati potpuno nepotrebno nadovezujući se na moj post

dakle vršiš logičku pogrešku prelaska u drugi red

slikovitije
ja kažem nebo je uvijek plavo
ti kažeš danas pada kiša sivo je nebo :D

ok generalno smo obojica u pravu ali ja ti nisam adresa za te kobasičaste postove
Možeš se ti zajebavati koliko hoćeš, samo je izrazito bezobrazno zajebavati sa žrtvama drugih i negiranjem genocida.

Opet kažem, kada negiraš genocid, onda je negiranje ostalih ratnih zločina mačiji kašalj. Kažem ti, sutra će neko reći da su fratri u Fojnici izvršili samoubistvo, a u Brajkovićima ubijeno nekoliko do zuba naoružanih ustaških koljača. Sumnjam da ćes se tako zajebavati na tu tematiku.

Eto, nisi čuo ovu Milanovićevu izjavu, jesi li možda načuo da je prije mjesec dana HDZ podržao SNSD da se ukine Zakon o negiranju genocida?

Zbirne izjave svih Hrvata u zadnjih pet godina. Jebote život.:lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5259 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by pici »

Kad preCenik more uzdizati UZP i negirati genocid zasto se deca nebi malo zanjela u mjerenju kukuruza.Jes vas Zafranovic dobro skino u filmu alal mu vera.

Dupli_skalp

#5260 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Dupli_skalp »

pici wrote: 14/09/2022 22:35 Kad preCenik more uzdizati UZP i negirati genocid zasto se deca nebi malo zanjela u mjerenju kukuruza.Jes vas Zafranovic dobro skino u filmu alal mu vera.
da li i za njih rusija sprema specijalnu operaciju denacifikacije?
zenit dozic

#5261 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by zenit dozic »

I onda placu nad " nevino ubijenoj nejaci u blajburgu" :)
mayab

#5262 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by mayab »

Još jedna potvrda fenomena da su ti "najverniji" "navijači" fudbalskih/nogometnih klubova najgori ljudski ološ... ne samo Dinamovi, nego svi, globano, globalni fenomen vezan za šutanje lopte :evil:
Truba

#5263 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Truba »

kakve veze imaju ove milanske ustaše (inače koalicioni partneri u FBiH sa SDA i SDP kroz HSP) sa milanovićem koji je navijao za hajduk
video

#5264 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by video »

Ovo je najbolja alatka na hrvatske poteze.
OGORČENOST ZBOG MILANOVIĆA: Bh. privrednik u Austriji povlači hrvatske proizvode sa polica
Na Milanovićevo negiranje genocida u Srebrenici reagovao je Ferhatović Senadin, vlasnik firme i grupacije "Ferhatovic group GmbH Austria":

"Milanović kaže: Nije bilo genocida u Srebrenici!

Na nama je da uzvratimo patriotski i ljudski. Ja, Ferhatović Senadin, vlasnik firme i grupacije "Ferhatovic group GmbH Austria" oko 100 proizvoda koji dolaze iz Hrvatske u narednom periodu povlačimo sa naših polica i online shopa koji je vodeći distributer proizvoda sa Balkana u EU.

Uvažena gospodo, krajnje je vrijeme da našu BiH ostavite na miru i bavite se vašim problemima unutar vaše lijepe države koju golemo respektujemo.

Iz ljubavi prema svojoj BiH ovo je najmanje što mogu učiniti za moju BiH kao patriota i državljanin BiH!", poručio je Ferhatović, a onda se obratio Bosancima i Hercegovcima:

"Dragi moji Bosanci i Hercegovci, apelujem na vas da ne kupujete HR proizvode u narednom periodu!

Našim zastupnicima HR proizvoda i distributerima, ako su patriote i vole BiH, neka smanje kapacitete uvoza. Najveći udarac je udarac u ekonomiju! A moja i vaša nafaka i opskrba dolazi samo od Gospodara svih svjetova."
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/26 ... olica.html
Logovan

#5265 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Logovan »

Udar na Hrvate.
dalmatinka

#5266 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by dalmatinka »

mayab wrote: 15/09/2022 06:07 Još jedna potvrda fenomena da su ti "najverniji" "navijači" fudbalskih/nogometnih klubova najgori ljudski ološ... ne samo Dinamovi, nego svi, globano, globalni fenomen vezan za šutanje lopte :evil:
Jedna je Margaret Thatcher.
Na žalost mi ništa slično nemamo.
Mr.Sojic

#5267 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Mr.Sojic »

Logovan wrote: 15/09/2022 10:25 Udar na Hrvate.
:lol:

SadE ce kolega Labud prestati kupovati Sarajevski kiseljak :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5268 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by pici »

Mr.Sojic wrote: 15/09/2022 10:34
Logovan wrote: 15/09/2022 10:25 Udar na Hrvate.
:lol:

SadE ce kolega Labud prestati kupovati Sarajevski kiseljak :lol:
Žali se jose brajlovic da mu nema najbolje musterije na ilidjanskim cevabima.
duh_sa_sjekirom

#5269 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by duh_sa_sjekirom »

video wrote: 15/09/2022 10:23 Ovo je najbolja alatka na hrvatske poteze.
OGORČENOST ZBOG MILANOVIĆA: Bh. privrednik u Austriji povlači hrvatske proizvode sa polica
Na Milanovićevo negiranje genocida u Srebrenici reagovao je Ferhatović Senadin, vlasnik firme i grupacije "Ferhatovic group GmbH Austria":

"Milanović kaže: Nije bilo genocida u Srebrenici!

Na nama je da uzvratimo patriotski i ljudski. Ja, Ferhatović Senadin, vlasnik firme i grupacije "Ferhatovic group GmbH Austria" oko 100 proizvoda koji dolaze iz Hrvatske u narednom periodu povlačimo sa naših polica i online shopa koji je vodeći distributer proizvoda sa Balkana u EU.

Uvažena gospodo, krajnje je vrijeme da našu BiH ostavite na miru i bavite se vašim problemima unutar vaše lijepe države koju golemo respektujemo.

Iz ljubavi prema svojoj BiH ovo je najmanje što mogu učiniti za moju BiH kao patriota i državljanin BiH!", poručio je Ferhatović, a onda se obratio Bosancima i Hercegovcima:

"Dragi moji Bosanci i Hercegovci, apelujem na vas da ne kupujete HR proizvode u narednom periodu!

Našim zastupnicima HR proizvoda i distributerima, ako su patriote i vole BiH, neka smanje kapacitete uvoza. Najveći udarac je udarac u ekonomiju! A moja i vaša nafaka i opskrba dolazi samo od Gospodara svih svjetova."
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/26 ... olica.html
Veliki :thumbup: za Senadina!

Ja sam već godinama kupovinu komšijskog/ susjedskog smeća sveo na minimum minimuma.
Sve više je kvalitetnih domaćih proizvoda a ako nema naših, uvijek ima talijanskih, njemačkoh, austrijskih i sl.
Truba

#5270 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Truba »

bumo videli što će da reču austrijski odvetnici :D
Roccohljup

#5271 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Roccohljup »

Black swan wrote: 15/09/2022 10:45 bumo videli što će da reču austrijski odvetnici :D
A šta mogu reći? ne moze se niko pa ni sud petljati u poslovne odluke i politike privatne firme.
Truba

#5272 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Truba »

Roccohljup wrote: 15/09/2022 10:53
Black swan wrote: 15/09/2022 10:45 bumo videli što će da reču austrijski odvetnici :D
A šta mogu reći? ne moze se niko pa ni sud petljati u poslovne odluke i politike privatne firme.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aaa znači tako
hehehe a moja građanska prava da krkam proizvode iz hrvatske :D
duh_sa_sjekirom

#5273 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by duh_sa_sjekirom »

Šta ima da kažu odvetnici o slobodnoj trgovini privatnika?
Može da prodaje šta hoće i čije hoće...nisu mu odvetnici kupili firmu.
Suma sumarum, mogu mu popušiti hašimagu
A biće ovoga još, siguran sam...
Truba

#5274 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Truba »

fino fino :D samo je bitno ne uvrijediti jedan narod :D
Truba

#5275 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Truba »

znači kad jedan zadarski izjanmljivač šupa i apartmana napiše da ne želi goste iz srbije :D ili BiH to je sasma ok?
Post Reply