Ateizam vs. Religija

Rasprave o vjerskim temama.
Locked
ExNihilo

#5251 Re: Ateizam vs. Religija

Post by ExNihilo »

shbc wrote:
sekerbay wrote:
shbc wrote:Nije problem. I tebi isto postavljam kao i Smrcku. Pristanes i idemo
Šta, ako nema u tebi da ti jednog džina utjeramo?
Pa da li si normalan :lol:
Za takve rabote imaš vašeg sarajevskog hodžu esada amina pa bujrum, igrajte se sa džinima.
Ja se ne bakćem tim belajima.
Ako želiš da vidiš kako to izgleda, ja ti mogu pomoći i poslati te na pravu adresu.
Nije problem, kazem ti. Rekao sam jedini uslov koji imam. Ubjedjenje oko religije i postojanja boga na stol i ti i ja i idemo
Šta imaš od njegovog ubjeđenja? Samo pare, bato moj. :D
Smrcak15

#5252 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Smrcak15 »

sekerbay wrote:Moj dobar frend, mehmedalija karamujić (slobodno Izguglati) uči rukju.
Lahko je palamuditi na forumu i to iz udobne fotelje.
Bujrum, otiđi i vidi. Mogu organizovati i noćenje.
Ne plaća se.
Dvojica "hrabrih" su bila, pa izađu blijedi ko krpe.
Kako je fino kad se zadesiš u kulisi filma Exorzist a znaš da je realno.
Da vidiš dozere kako izgleda susret sa onima koje nazivaš reptilima, šta su u stanju i tako to :mrgreen:
Eto odličnog testa da ispitate snagu vašeg ateizma.
:lol: :thumbup:

ma nesmiju moj Sekeru :lol: prpa guzici, hrabri su na forumu a kad treba preci na djela, u misije rupe se zavuku, a kobajagi ateiste nevjeruju u takve stvari.

ko te pita vjerujes li ili nevjerujes ako ih ima u tijelu a krene rukja, njihovo nevjerovanje nece sprijeciti trzaje tijela, podkozna strujanja, trnjenje, da ih vuce nesto kao magnet naprijed ili naazad, nekotrolisan plac ili smijeh, lebdenje ruka u zrak bez imalo da se napregnu da ih drze u zraku itd

a tek kad progovori dzin iz tijela, :lol: kako bi tek onda se osjecali, kad preuzme govor , pitao bih ih ja poslije

ima li dzina moji vrli ateisticki drugovi i drugarice?? :lol:
Smrcak15

#5253 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Smrcak15 »

славянин wrote: Bio sam sa strane lijeve 3 metra a ovaj mu je ucio ono 30 centi od face kako da se uguram cccc :D
stati ne pripremljen na rukju, bez abdesta, i jos otvorenih ociju , to i nije rukja

hajde uzmi abdest, zazmiri i onda nek ti se uci...pa cemo vidjeti onda druze
sekerbay

#5254 Re: Ateizam vs. Religija

Post by sekerbay »

Šta bi, ima li kandidata?
Mislio sam da će se inbox usijat od ateistickih poruka :mrgreen:
Ono, čete ateista naoružanih kamerama idu da razotkriju vjerske prevarante :mrgreen:

Evo, može i kod kuće. Uvališ se u stolicu, opustiš ko na plaži i preslušaš :mrgreen:

https://youtu.be/PzkoYaC9g20

Ako ima neš, vidjećeš reakciju :mrgreen:
HAVANA

#5255 Re: Ateizam vs. Religija

Post by HAVANA »

sekerbay wrote:
HAVANA wrote:
Dope_Man wrote:
Znas vec kako tu idu izgovori, isto kao i oni sto vide buducnost al ne igraju loto... ne bi oni da zloupotrebljavaju supermoci. :lol:
Ma ja,to je haram.Ne trce oni za dunjaluckim ljepotama.Oni samo ganjaju sejtane.
Buraz, ja prošle hevte dobio 2850 evrića. Pet tačnih brojeva. Da sam iz druge kolone prebacio broj šest, imao bih 6 tačnih i 840 k evra.
Zajebi ti te priče o haramima. Meni ovo treći dobitak u ovoj godini. Ukupno preko 3500 eura na uloženih 50-ak
Smijesno je pricati o bilo cemu drugom kad nisi osnovnu stvar u zivotu savladao.Od kocke hajra nema.Za pare se radi,s parama se trguje,posluje,vrti...48 godina mi je,znao sam i znam mnogo kockara,nema ga da ima i da je sretan i situiran,ja ga ne vidjeh za ovih 48.A i zar ti nije zabranjeno?
Smrcak15

#5256 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Smrcak15 »

shbc wrote: Nije problem, kazem ti. Rekao sam jedini uslov koji imam. Ubjedjenje oko religije i postojanja boga na stol i ti i ja i idemo
netreba se nista pricati ni o religiji ni o Bogu, samo ti prodji seansu, i stvari ce ti se same kazati ako se poklope neke stvari :D

jer kada sebi dokazes postojanje nevidljivih dzina onda ti se samo automatski namece ideja, ako sam dokazao sebi nevidljive dzine, sto onda i Bog tako nekako nemoze postojati a da ga nevidimo....stvari se same namecu.

tvoji uslovi su nerealni. sta mislis da si apsolutno cist od dzinskog djelovanja, i sad ti neko prouci i neosjetis nista, kao sad ja treba napustiti islam zbog toga ili sta???

nerealno zboris druze....a ja sam ti dao prijedlog ako te zaista interesuje pa ti vidi staces.
славянин

#5257 Re: Ateizam vs. Religija

Post by славянин »

Smrcak15 wrote:
славянин wrote: Bio sam sa strane lijeve 3 metra a ovaj mu je ucio ono 30 centi od face kako da se uguram cccc :D
stati ne pripremljen na rukju, bez abdesta, i jos otvorenih ociju , to i nije rukja

Pa bio je on nisam ja meni nije trebalo jel... ali gledajuci to hvatanje za vrat i povracanje u kantu.... nesto mi to ... labavo :lol:
Bloo
Globalna šefica

#5258 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Bloo »

Smrcak15 wrote:

Sad imaju i uslovi da bi se nešto smatralo rukjom..
Zar je bitno kakvi dođemo, bitno je da dođemo :mrgreen:
Dope_Man

#5259 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Dope_Man »

shbc wrote:
Nije problem, kazem ti. Rekao sam jedini uslov koji imam. Ubjedjenje oko religije i postojanja boga na stol i ti i ja i idemo
Ma vidis vec sad kako pocinje.. nije dovoljno biti tu, moras biti taj kome se uci.

Nije dovoljno biti taj kome se uci, moras biti spreman za to, uciti abdeste i sta vec..

Sve ce se reci osim jednostavne istine: ''Ako ne vjerujes u to, i imalo si racionalan, naravno da se nista nece ni desiti''.

Ali zato je vec ponudjena mogucnost da se nista ne desi i da to opet nije dokaz da je to suplja, vec eto.. moguce je :lol:
HAVANA

#5260 Re: Ateizam vs. Religija

Post by HAVANA »

Smrcak15 wrote:
sekerbay wrote:Moj dobar frend, mehmedalija karamujić (slobodno Izguglati) uči rukju.
Lahko je palamuditi na forumu i to iz udobne fotelje.
Bujrum, otiđi i vidi. Mogu organizovati i noćenje.
Ne plaća se.
Dvojica "hrabrih" su bila, pa izađu blijedi ko krpe.
Kako je fino kad se zadesiš u kulisi filma Exorzist a znaš da je realno.
Da vidiš dozere kako izgleda susret sa onima koje nazivaš reptilima, šta su u stanju i tako to :mrgreen:
Eto odličnog testa da ispitate snagu vašeg ateizma.
:lol: :thumbup:

ma nesmiju moj Sekeru :lol: prpa guzici, hrabri su na forumu a kad treba preci na djela, u misije rupe se zavuku, a kobajagi ateiste nevjeruju u takve stvari.

ko te pita vjerujes li ili nevjerujes ako ih ima u tijelu a krene rukja, njihovo nevjerovanje nece sprijeciti trzaje tijela, podkozna strujanja, trnjenje, da ih vuce nesto kao magnet naprijed ili naazad, nekotrolisan plac ili smijeh, lebdenje ruka u zrak bez imalo da se napregnu da ih drze u zraku itd

a tek kad progovori dzin iz tijela, :lol: kako bi tek onda se osjecali, kad preuzme govor , pitao bih ih ja poslije

ima li dzina moji vrli ateisticki drugovi i drugarice?? :lol:
Poserem se ja dzinu usta i naguram petom.I tom sto ga istjeruje.Posto oni mogu sve i sve vide,bujrum.UNidji.
Pujdo12

#5261 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Pujdo12 »

Zapisi ne funkcionišu na iskrenom vjerniku i iskrenom ateisti, a ovo sve između, zavisi od slučaja do slučaja, tako vam je i sa tom rukjom, pa sami zaključite
славянин

#5262 Re: Ateizam vs. Religija

Post by славянин »

:lol: :lol: :lol:
Kaze mozes li predvidjeti buducnost... "naravno da mogu"
Last edited by славянин on 22/08/2018 11:10, edited 1 time in total.
Bloo
Globalna šefica

#5263 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Bloo »

Smrcak15 wrote:
shbc wrote: Nije problem, kazem ti. Rekao sam jedini uslov koji imam. Ubjedjenje oko religije i postojanja boga na stol i ti i ja i idemo
netreba se nista pricati ni o religiji ni o Bogu, samo ti prodji seansu, i stvari ce ti se same kazati ako se poklope neke stvari :D

jer kada sebi dokazes postojanje nevidljivih dzina onda ti se samo automatski namece ideja, ako sam dokazao sebi nevidljive dzine, sto onda i Bog tako nekako nemoze postojati a da ga nevidimo....stvari se same namecu.

tvoji uslovi su nerealni. sta mislis da si apsolutno cist od dzinskog djelovanja, i sad ti neko prouci i neosjetis nista, kao sad ja treba napustiti islam zbog toga ili sta???

nerealno zboris druze....a ja sam ti dao prijedlog ako te zaista interesuje pa ti vidi staces.
Ovako, svakome ateisti koji govori da nema boga nema nikakvih dzina itd, samo postoji ovaj nas svijet vidljivi, preporucujem rukju jer je to jedini oprobani nacin kako da se dodje sa metafizickim svijetom, znati direktan kontakt, gdje svojim tijelom osjetis stvari...jarane to kad prodjes, nece tebi vise niko moci palamudit ima li ili nema dzina, kad se nesto empirijski dokaze i to licno, nemoze te cijeli svijet ubijediti da nema ako si ti oprobao tu metodu a oni nisu.
Znači iz tebe istjerali nešto?
Idemedosumom

#5264 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Idemedosumom »

Izgleda da sam otvorio pandorinu kutiju :-D
Smrcak15

#5265 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Smrcak15 »

славянин wrote:
Smrcak15 wrote:

Pa bio je on nisam ja meni nije trebalo jel... ali gledajuci to hvatanje za vrat i povracanje u kantu.... nesto mi to ... labavo :lol:
sto su zazmirenih ociju oni kojima se uci

jesi lio ti bio zazmirenih ociju?? nisi

pa sta onda pricas, kao da nisi ni bio onda.
HAVANA

#5266 Re: Ateizam vs. Religija

Post by HAVANA »

Hajmo na viceve,jebo ovo.Bolji mujo i fata.
славянин

#5267 Re: Ateizam vs. Religija

Post by славянин »

Smrcak15 wrote:
sto su zazmirenih ociju oni kojima se uci

jesi lio ti bio zazmirenih ociju?? nisi

pa sta onda pricas, kao da nisi ni bio onda.
Malo sam zmirio malo sam morao da gledam reko da nece krenuti da lebdi ili nesto okolo ... :D medjutim nije :roll:
zforumas

#5268 Re: Ateizam vs. Religija

Post by zforumas »

Bloo wrote:
Smrcak15 wrote:

Kako se abdeste oni sto ne znaju ni kako se zovu a kamo li redoslijed uzimanja abdesta?
Last edited by zforumas on 22/08/2018 11:14, edited 1 time in total.
Smrcak15

#5269 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Smrcak15 »

Bloo wrote:
Smrcak15 wrote:

nije bitno samo doci, moras i zazmiri i da ti se direktno uci

a onako otvorenih ociju , kao da nisi ni dosla. bitno je zatvoriti oci i da krene ucenje

a doci i gledati nekome, i ocekivati da ces i ti "poletiti" kao onaj sto je zazmirenih ociju varas se onda.
Smrcak15

#5270 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Smrcak15 »

HAVANA wrote: Poserem se ja dzinu usta i naguram petom.I tom sto ga istjeruje.Posto oni mogu sve i sve vide,bujrum.UNidji.
kao da si rekao, naguram ti hljeba u usta da te nahranim sinko :lol:

jedno od dzinskih hrana je izmet i zivotinjske kosti
Last edited by Smrcak15 on 22/08/2018 11:15, edited 1 time in total.
Bloo
Globalna šefica

#5271 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Bloo »

Smrcak15 wrote:
nije bitno samo doci, moras i zazmiri i da ti se direktno uci

a onako otvorenih ociju , kao da nisi ni dosla. bitno je zatvoriti oci i da krene ucenje

a doci i gledati nekome, i ocekivati da ces i ti "poletiti" kao onaj sto je zazmirenih ociju varas se onda.
Što moram da žmirim?
to ostavlja prostora za razne malverzacije..da me hvataju za sise, da mi stave drogu u piće, da mi prsnu LSD u nos...pft
Dope_Man

#5272 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Dope_Man »

славянин wrote: Malo sam zmirio malo sam morao da gledam reko da nece krenuti da lebdi ili nesto okolo ... :D medjutim nije :roll:
Ti si kriv. Zajebo si stvar. Magija se desi samo ako svi zmire :lol:
ExNihilo

#5273 Re: Ateizam vs. Religija

Post by ExNihilo »

Smrcak15 wrote:
HAVANA wrote: Poserem se ja dzinu usta i naguram petom.I tom sto ga istjeruje.Posto oni mogu sve i sve vide,bujrum.UNidji.
kao da si rekao, naguram ti hljeba u usta da te nahranim sinko :lol:

jedno od dzinskih hrana je izmet i zivotinjske kosti
Sva sreća da imamo džine, inače bi nam trebale komunalne službe da kupe govna.
Idemedosumom

#5274 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Idemedosumom »

I ja prvi put čujem da se mora žmiriti... A nagledao sam se toga.
Bloo
Globalna šefica

#5275 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Bloo »

Ja imam supermoć - mogu postati nevidljiva. Ali svi morate da zažmirite i okrenete leđa...inače ne mogu da aktiviram svoju moć.
Locked