Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rumenige_brajtner wrote:sve je na strani amara; statistika, iskustvo i poznavanje bh fudbala. protiv njega su isključivo oni kojima je godinama zagorčavao život skupljajući ta iskustva i statistiku. sve se, uglavnom, svodi na to taće on, vidi mu glave, ivica mu babo. argumenata 0 (nula).
Ok, ko je za Amara?
svi koji gledaju struku, statistiku, iskustvo i angažovanost u bh. fudbalu, bez navijačkih favoriziranja. iskreno govoreći, da je husref protukandidat prosinečkom, ja bih bio za husrefa. mnogima je teško to shvatit, previše se vode emocijama i "navijačkim" motivima. treba bit realan i objektivan. stranac nama ne može donijet ništa dobro. oni koje mi možemo priuštit su ili nezainteresovani rutineri koji odrađuju posao pred penziju, ili ljudi željni iskustva, napretka i razvoja.
da je bilić umjesto prosinečkog u igri (nije i neće nikad ni bit, realno je preskup) tu ne bi bilo dileme nikakve. al ovako, ipak je amar jači kandidat za nas.
E jebi ga ti, fakat pretjeruješ. Eto ti tako rekao i to je tako i nikako drugačije.
Sad ispade ako moj otac kaže da je za Prosinečkog, onda ga trpaš u koš da previše gleda navijački. Ili recimo bilo koji navijač Sarajeva ako nije za Osima, onda ide navijačkom linijom. Svi se eto vode emocijama, navijačkim motivima, itd.
rumenige_brajtner wrote:
svi koji gledaju struku, statistiku, iskustvo i angažovanost u bh. fudbalu, bez navijačkih favoriziranja. iskreno govoreći, da je husref protukandidat prosinečkom, ja bih bio za husrefa. mnogima je teško to shvatit, previše se vode emocijama i "navijačkim" motivima. treba bit realan i objektivan. stranac nama ne može donijet ništa dobro. oni koje mi možemo priuštit su ili nezainteresovani rutineri koji odrađuju posao pred penziju, ili ljudi željni iskustva, napretka i razvoja.
da je bilić umjesto šukera u igri, tu ne bi bilo dileme nikakve. al ovako, ipak je amar jači kandidat za nas.
Nemoj zezati, baš je ovo zastupljeno
Meni se zgadila ovaj medijska pompa, zgadilo mi se što se istresa sav prljavi veš....nisam više siguran da je uopšte bitno ko će biti selektor
Nek bude ko bilo, poželjeću mu sreću i naravno da želim, bio to Osim ili Prosinečki, da idemo na EP. Reprezentaciju nikad nisam gledao sa klupske osnove.
znam da je to zastupljeno, al kažem da ne treba bit i da se trebaju gledat fakti.
Logovan wrote:
E jebi ga ti, fakat pretjeruješ. Eto ti tako rekao i to je tako i nikako drugačije.
Sad ispade ako moj otac kaže da je za Prosinečkog, onda ga trpaš u koš da previše gleda navijački. Ili recimo bilo koji navijač Sarajeva ako nije za Osima, onda ide navijačkom linijom. Svi se eto vode emocijama, navijačkim motivima, itd.
Jebo ti ovakvo razmišljanje.
hajde ti nabroj kriterije koji su bitni za izbor selektora. samo to i ja se povlačim iz diskusije.
Aferim i tebi ovu izjavu si do sada milion puta stavio ......pa si lagao o kafani .....pa sad hoćeš na silu nešto da dokažeš a nemaš sučim ili kako bi ti onako sakriven kao što jesi gospodski kazao s čim .
haj montiraj još ove seoske lole što , kao i ti , lagat vole
Joj mitomanije.
Ovo je zarazno postalo ......i vas smo rođene derali vazda i to je mitomanska ?
a dje direktni prenos? mogli su uzet koji milion hladno, plus ako niko ne dostigne 12 glasova onda jos jedno razigravanje-glasanje
imal neko medj jednakim dupli glas ako zatreba
Logovan wrote:
Jebo ti ovakvo razmišljanje.
hajde ti nabroj kriterije koji su bitni za izbor selektora. samo to i ja se povlačim iz diskusije.
Slabo šta posjeduje i jedan i drugi. Ukratko, da kažem.
Pojasni ti meni zašto konstantno trpate sve u isti koš što se tiče emocija, navijački motivi, itd? A i one neutralce zgurate zajedno u isti koš sa nama pitarima, navijačima Čelika, itd.
Tomahawk11 wrote:Tačno, trebaju se gledati fakti, ali u globalu se ne gledaju.
Ovako stoji stanje;
Amar Osim
- pitari ga ne vole
- manijaci ga vole
- ne vole ga ni fukare, robijaši i sl.
- ne voli ga dijaspora (osim ako nisu manijaci)
Robert Prosinečki
- vole ga svi oni koji ne vole Amara Osima
- istina, ima dijaspore koja je i kontra njega
ma na kraju nije stvar ko ga više voli ili ne voli. od ovih nabrojanih niko ne odlučuje o selektoru. ovi što odlučuju su u dilemi dal da izaberu amara i bore se s nekim koga, koliko-toliko, znaju ili da izaberu nekog novog ko će ih možda i prije odjebat nego amar. kako sam pročitao, ni prosinečki baš nije neko ko će radit kako mu drugi kažu. mislim da je tu korijen problema kod izbora selektora. ovo forumsko naklapanje je ionako uvijek bilo podijeljeno, neki će tebi (ili meni, svejedno) kontrirat sve da si 100% u pravu, samo zato jer navijaš za one druge.
Logovan wrote:
Pojasni ti meni zašto konstantno trpate sve u isti koš što se tiče emocija, navijački motivi, itd? A i one neutralce zgurate zajedno u isti koš sa nama pitarima, navijačima Čelika, itd.
nabroj kriterije i poredaj ispod tih kriterija jednog pa drugog. sveo se izbor na njih dvojicu, nema se tu šta više pametovat.
ovo tvoje pitanje ne razumijem, ja predstavljam sebe i što kažem je moje razmišljanje, a ne neke grupe.
Ovako stoji stanje;
Amar Osim
- pitari ga ne vole
- manijaci ga vole
Robert Prosinečki
kakvi manijaci i kavi pitari??? ovdje pricamo o reprezentaciji BiH. milioni navijača, ljudi, građana, a te dvije skupine su kap u moru BH navijača i simpatiuzera...dakle NEBITNI su.
Ovako stoji stanje;
Amar Osim
- pitari ga ne vole
- manijaci ga vole
Robert Prosinečki
Ovo što si ti napisao nekada se moglo slušati u radio emisiji Mivion , gdje su slušaoci iznosili listu muzičkih želja , kad se stvari počnu pozitivno dešavati na terenu onda sve pobrojano , osim nas , neće važiti .
Eto fakti su jednostavni bivši odličan igrač ne može parirati bivšem lošem igraču a današnjem vrhunskom manageru .
Ovako stoji stanje;
Amar Osim
- pitari ga ne vole
- manijaci ga vole
Robert Prosinečki
kakvi manijaci i kavi pitari??? ovdje pricamo o reprezentaciji BiH. milioni navijača, ljudi, građana, a te dvije skupine su kap u moru BH navijača i simpatiuzera...dakle NEBITNI su.
Zato je anketa na kojoj je glasalo 150 ljudi bitna
rumenige_brajtner wrote:
ma na kraju nije stvar ko ga više voli ili ne voli. od ovih nabrojanih niko ne odlučuje o selektoru. ovi što odlučuju su u dilemi dal da izaberu amara i bore se s nekim koga, koliko-toliko, znaju ili da izaberu nekog novog ko će ih možda i prije odjebat nego amar. kako sam pročitao, ni prosinečki baš nije neko ko će radit kako mu drugi kažu. mislim da je tu korijen problema kod izbora selektora. ovo forumsko naklapanje je ionako uvijek bilo podijeljeno, neki će tebi (ili meni, svejedno) kontrirat sve da si 100% u pravu, samo zato jer navijaš za one druge.
Direktno - nije.
Indirektno - jeste.
Valja raditi sa negativom u javnosti.
Svaki kiks će biti na nož.
Pazi, pratio si štampu i sad bilo je dosta onih koji su pro Osim.
Biće i oni contra, ne brini.
Prosinečki sigurno neće igrati valcer ovima iz saveza. To im je već dao do znanja. Može da bude odlučujući faktor.
Ne znam šta je Amar rekao po tom pitanju.
Ovako stoji stanje;
Amar Osim
- pitari ga ne vole
- manijaci ga vole
Robert Prosinečki
Tema su navijaci tj.forumasi na ovoj temi.Sta mi znamo sta mislitamo neki realni manijak i pitar koji nije na forumu.Al realni.Nerealni ..zna se
rumenige_brajtner wrote:
Direktno - nije.
Indirektno - jeste.
Valja raditi sa negativom u javnosti.
Svaki kiks će biti na nož.
Pazi, pratio si štampu i sad bilo je dosta onih koji su pro Osim.
Biće i oni contra, ne brini.
Prosinečki sigurno neće igrati valcer ovima iz saveza. To im je već dao do znanja. Može da bude odlučujući faktor.
Ne znam šta je Amar rekao po tom pitanju.
Reuf-Refko wrote:
Koji milioni? Ima nas neka tri miliona u BiH.
Eto nek ima toliko i vanka.
Niko nije nebitan...
Da ne serem dalje, evo izađe vijest da je Prosinečki novi selektor - SRETNO
Logovan wrote:
nabroj kriterije i poredaj ispod tih kriterija jednog pa drugog. sveo se izbor na njih dvojicu, nema se tu šta više pametovat.
ovo tvoje pitanje ne razumijem, ja predstavljam sebe i što kažem je moje razmišljanje, a ne neke grupe.
Maloprije si nas sve potrpao u isti koš, a sad eto ne razumiješ pitanje.
I nabrojim i onda? Šta dobijemo? Ništa. Vidimo da slabo stoje i jedan i drugi. Nebitno više ko će biti jer je cirkus napravljen, reprezentacija je nekako sve lošija, tako da....