Uglavnom to sa tim tzv. mobilnim kućicama je položilo, i iduće godine "ganjam" prvi red do plaže u Perni kod Orebića!

Moderator: anex
Uglavnom to sa tim tzv. mobilnim kućicama je položilo, i iduće godine "ganjam" prvi red do plaže u Perni kod Orebića!

Da, si ga skuVajmoonca wrote:![]()
.Opet te neki srklet spopao.
Jesi li za, caj da si skuvam?
Znam.. ti si ih i donio tamokonektovan wrote:Ja gotovo svake godine u Tucepima, ali ovako iskustvo neimadoh....zlo zlo wrote:die onaj što je svake godine u tučepima...![]()
nešto mu ostalo tamo
![]()
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/h ... WuBvYeaJzg
Đe zapelo druze radosni....???radostan dan wrote:sinoć sam bio u tivtu poslije 25 godina...
od kotora do tivta je 11 kilometara.
58 minuta vožnje, 11 kilometara, od 21.00 do 21.58
nemam pojma, valjda upao u smjenu turista...strašno...sve prva, i mili...a noć, nikad kraja štop svjetlima, čini ti se 111 kilometara dugačka kolona.konektovan wrote:Đe zapelo druze radosni....???radostan dan wrote:sinoć sam bio u tivtu poslije 25 godina...
od kotora do tivta je 11 kilometara.
58 minuta vožnje, 11 kilometara, od 21.00 do 21.58
Sutomore je horor...
De molim te ako ti nije mrsko posalji mi neki link za tu vilu sa bazenom za 1500 eura, moze u pp.sherbett wrote:Jebo RH ja bila u Turskoj i opet cu!
Danas se cula s prijateljem ima apartmane u mjestu do Splita u brdima 7 dana 1500 eura
Mi u Turskoj cijelu vilu bazen i dorucak za nas 5 toliko platili
Aj bjezi
Svaki dan rucak i vecera po restoranima, lezaljke suncobrani baldahini.. 300 eura potrosila a u RH 120kn hamburger na plazi
I neka im je losa sezona!
7 nocenja 2 osobe od 01.08.do 08.08.konektovan wrote:Koliko nocenja i za koliko osoba si platio apartman 1700 KM u Baskim???
MLogo druze,.....Korisničkoime wrote:7 nocenja 2 osobe od 01.08.do 08.08.konektovan wrote:Koliko nocenja i za koliko osoba si platio apartman 1700 KM u Baskim???
Korisničkoime wrote:7 nocenja 2 osobe od 01.08.do 08.08.konektovan wrote:Koliko nocenja i za koliko osoba si platio apartman 1700 KM u Baskim???
Jest, kazem da je smjestaj poskup pogotovo ako kao ja sve rezervises u zadnji tren, da sam mozda u 5 ili 6 mjesecu rezervisao prosao bi bolje ali nisam tako da i to treba uzeti u racunicu.konektovan wrote:MLogo druze,.....Korisničkoime wrote:7 nocenja 2 osobe od 01.08.do 08.08.konektovan wrote:Koliko nocenja i za koliko osoba si platio apartman 1700 KM u Baskim???
Onda si dobro prosao ja sam prekucao booking, zvao, trazio, Baske na te datume gdje god sam pitao zauzeto ili jos skuplje od ovoga a bili su mi ovi datumi ili nikako.konektovan wrote:Ja sam nedavno dosao iz Tucepa, prvi red vila erato, 70 eura smjestaj. Rezervisao 10 dana prije odlaska.....
Korisničkoime wrote:Onda si dobro prosao ja sam prekucao booking, zvao, trazio, Baske na te datume gdje god sam pitao zauzeto ili jos skuplje od ovoga a bili su mi ovi datumi ili nikako.konektovan wrote:Ja sam nedavno dosao iz Tucepa, prvi red vila erato, 70 eura smjestaj. Rezervisao 10 dana prije odlaska.....
Mogao sam doduse i dole traziti kad dodjem ali nema mi nista mrze od toga.
Tu sumu u Baskim pa skoro ni na cijelom jadranu samo za nocenje nebih dao taman da mi jos pola picki iz Baske puse po redu...jesul im WC skoljke zlatne i zaltni tanjiri i kasikeemmir1 wrote:Korisničkoime wrote:Onda si dobro prosao ja sam prekucao booking, zvao, trazio, Baske na te datume gdje god sam pitao zauzeto ili jos skuplje od ovoga a bili su mi ovi datumi ili nikako.konektovan wrote:Ja sam nedavno dosao iz Tucepa, prvi red vila erato, 70 eura smjestaj. Rezervisao 10 dana prije odlaska.....
Baške vode su najskuplje ali i najljepše na makarskoj rivijeri.
Najčistije more i najčistije plaže.
Ja idem godinama tamo i uvijek sam smješten kuća iza Konzuma odmah, cijena 100 eura noć.
Dobar smještaj u Baskim vodama jeste od 100 do 150 eura.
Slazem se da su dobre ali mi nekako bezobrazno da su skoro 3x skiplje od recimo dobrog i klimatiziranog studio apartmana u Podacama!emmir1 wrote:Korisničkoime wrote:Onda si dobro prosao ja sam prekucao booking, zvao, trazio, Baske na te datume gdje god sam pitao zauzeto ili jos skuplje od ovoga a bili su mi ovi datumi ili nikako.konektovan wrote:Ja sam nedavno dosao iz Tucepa, prvi red vila erato, 70 eura smjestaj. Rezervisao 10 dana prije odlaska.....
Ja idem godinama tamo i uvijek sam smješten kuća iza Konzuma odmah, cijena 100 eura noć.
Nisu. Brela i Tučepi su skuplji. Tučepi su skuplji i od Dubrovnika.emmir1 wrote:Korisničkoime wrote:Onda si dobro prosao ja sam prekucao booking, zvao, trazio, Baske na te datume gdje god sam pitao zauzeto ili jos skuplje od ovoga a bili su mi ovi datumi ili nikako.konektovan wrote:Ja sam nedavno dosao iz Tucepa, prvi red vila erato, 70 eura smjestaj. Rezervisao 10 dana prije odlaska.....