supercali wrote: Ni smrtovnice
K9msija se pojavio jednom na tom avazovom fejsu a on uredno u kafani sjedi
Valjda neko javio da je umro pa ovi dali u novine kao eto red je
E svasta.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
supercali wrote: Ni smrtovnice
jos jedan offtopicMOSALJOZE wrote:Off topic
Jedan moj poznanik koji se bavi atletikom,trebao je nastupiti na takmicenju u Zenici.Povrijedio se par dana prije takmicenja,avaz uredno objavio da je nastupio,i +nije bio zadnji
Raigor Stonehoof wrote:jos jedan offtopicMOSALJOZE wrote:Off topic
Jedan moj poznanik koji se bavi atletikom,trebao je nastupiti na takmicenju u Zenici.Povrijedio se par dana prije takmicenja,avaz uredno objavio da je nastupio,i +nije bio zadnji
prije 10ak godina bio koncert irine kapetanovic u dvoristu fisa. nakon 3-4 pjesme pljusak grohno i koncert prekinut. sutra u avazu : publika pjevala hitove do dugo u noc
supercali wrote:Ni smrtovniceFreakyStyley wrote:MOSALJOZE wrote:Off topic
Jedan moj poznanik koji se bavi atletikom,trebao je nastupiti na takmicenju u Zenici.Povrijedio se par dana prije takmicenja,avaz uredno objavio da je nastupio,i +nije bio zadnji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma samo su im smrtovnice istinite. Cak i TV program fulaju.
Pa nisu stavili dzabaluka sigurnotodd_smith wrote:koliko znam oni naplacuju dobre pare za smrtovnice, tako da sumnjam da su stavili dzabaluka tek tako, ali hajde
pa znaci nisu oni zajebalisupercali wrote:Pa nisu stavili dzabaluka sigurnotodd_smith wrote:koliko znam oni naplacuju dobre pare za smrtovnice, tako da sumnjam da su stavili dzabaluka tek tako, ali hajde
Jbg tebi jave da je neki koji je bio komsija prije 20 godina umro i ti iz postovanja nekog das fejs na avaz
Koliko ona moze kostati najmanja bez slike mozda nekih 20 maraka
Ti das 20 maraka i to je to valjda u tom trenutku halalis tu cvaju jer je eto taj neko umro
Neko ne provjerava jel to istina nego automatski uplacuje
Pa nisu oni zajebali samo sam s3 nadovezao da ni smrtovnice nisu tacne ponekadtodd_smith wrote:pa znaci nisu oni zajebalisupercali wrote:Pa nisu stavili dzabaluka sigurnotodd_smith wrote:koliko znam oni naplacuju dobre pare za smrtovnice, tako da sumnjam da su stavili dzabaluka tek tako, ali hajde
Jbg tebi jave da je neki koji je bio komsija prije 20 godina umro i ti iz postovanja nekog das fejs na avaz
Koliko ona moze kostati najmanja bez slike mozda nekih 20 maraka
Ti das 20 maraka i to je to valjda u tom trenutku halalis tu cvaju jer je eto taj neko umro
Neko ne provjerava jel to istina nego automatski uplacuje
i zadnji put kad sam cuo obicna smrtovnica im je bila 100-200 maraka, nisam vjerovao ali tako mi rekose, sad koliko je ne znam niti me zanima
Ne znam sto mi tvoj brat Charuga obrisa osvrt na ovaj tvoj post koji je naravno ostavio. Valjda ovo tvoje ima veze s temom a moje nema.ultima_palabra wrote:Nekada su postojale civilizacije u kojima su stari ljudi, kad ishlape i skontaju da ne mogu više doprinijeti društvu, sjedali na splav i isplovljavali na pučinu.
Srećom, naša civilizacija je nešto humanija, ali nije loše sam se preispitati s vremena na vrijeme.

Hahhahahaleškarenje wrote:Bolje nemamo,a sve dok ljudi tako razmisljaju necemo ni imati.
Da je to samo kod "navijaca".leškarenje wrote:Ko to kazetr_ba wrote:Hahhahahaleškarenje wrote:Bolje nemamo,a sve dok ljudi tako razmisljaju necemo ni imati.
U pravu si,publika je kriva!
Hahahbababakrivo je takvo razmisljanje ko tvoje,kad bi svaki klub imao bar 5-6 milja prosjek mogli bi se i uslovi na stadionima popraviti,dovesti bolji igraci koliko-toliko...ali jok,ja ne idem pa odoh truuniti i drugima da to ne rade,odoh piti kafu u SCC budem vidjen iz tramvaja tu i usput piti najskuplju kafu...e to je fazon.
Posudit će Hare Lutvu za gostovanja, pa neće više one škevlije ulaziti na teren da nam jebu koncepciju ...Tomahawk11 wrote:Sto, nije losa fora s ovim pobjeze titula
U pravu si, nista ove lutalice. S Lutvom bi dernek bio zagarantovanCharuga wrote:Posudit će Hare Lutvu za gostovanja, pa neće više one škevlije ulaziti na teren da nam jebu koncepciju ...Tomahawk11 wrote:Sto, nije losa fora s ovim pobjeze titula
Treba kopirati Njemacki model.leškarenje wrote:Ko to kazetr_ba wrote:Hahhahahaleškarenje wrote:Bolje nemamo,a sve dok ljudi tako razmisljaju necemo ni imati.
U pravu si,publika je kriva!
Hahahbababakrivo je takvo razmisljanje ko tvoje,kad bi svaki klub imao bar 5-6 milja prosjek mogli bi se i uslovi na stadionima popraviti,dovesti bolji igraci koliko-toliko...ali jok,ja ne idem pa odoh truuniti i drugima da to ne rade,odoh piti kafu u SCC budem vidjen iz tramvaja tu i usput piti najskuplju kafu...e to je fazon.