Ukrajina

Post Reply
Martinez_

#5251 Re: Ukrajina

Post by Martinez_ »

Putinov_covijek wrote:
Martinez_ wrote:Ko je to rekao?

Kolega ti je ustvrdio da Amerikanci nisu bili napadnuti. Njemu to pojasni

Nisu bili napadnuti od strane Njemacke. Ali nama Bosancima je najdraze sto su vas bombardovali, oduzeli kosovo itd.

Sve ostalo je manje bitno.
PTSP :kiss:
Putinov_covijek

#5252 Re: Ukrajina

Post by Putinov_covijek »

Martinez_ wrote:
Putinov_covijek wrote:
Martinez_ wrote:Ko je to rekao?

Kolega ti je ustvrdio da Amerikanci nisu bili napadnuti. Njemu to pojasni

Nisu bili napadnuti od strane Njemacke. Ali nama Bosancima je najdraze sto su vas bombardovali, oduzeli kosovo itd.

Sve ostalo je manje bitno.
PTSP :kiss:
Sta ti je ptsp?
Tijana_NS

#5253 Re: Ukrajina

Post by Tijana_NS »

Lavrov napustio Pariz bez sastanka s ukrajinskim kolegom

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov, napustio je danas razgovore o ukrajinskoj krizi u Parizu, bez sastanka sa svojim ukrajinskim kolegom, saopštile su zapadne diplomate. Lavrov, koji je ranije razgovarao s ministrima spoljnih poslova SAD, Francuske, Nemačke i Velike Britanije, rekao je da će nastavak razgovora o Ukrajini uslediti narednih dana.
- Svi smo zabrinuti zbog onoga što se tamo dešava. Složili smo se da nastavimo razgovore narednih dana, da bismo procenili kako da na najbolji mogući načina stabilizujemo situaciju i prevaziđemo krizu - rekao je Lavrov.
radostan dan

#5254 Re: Ukrajina

Post by radostan dan »

Danguba wrote:
radostan dan wrote:rusi pomažu koliko mogu...
uzmu li sta radosni... :D

Image
jefferson

#5255 Re: Ukrajina

Post by jefferson »

kultivator wrote:
Danguba wrote:Zasto Rusi nemaju oznake na uniformama prilikom agresije na Ukrajinu?
zato što su čkepi koje bi htjele da se handre a da im ne udje..
Tako nesto :lol: :lol: :lol:
Danguba

#5256 Re: Ukrajina

Post by Danguba »

radostan dan wrote:
Danguba wrote:

Image
:lol: :lol:

:thumbup:
jefferson

#5257 Re: Ukrajina

Post by jefferson »

Za ove znalce, kada su Rusi pokusali uvaliti MIG-29M2 kroz kredit, struka u srbiji je citavu paniku digla. Mrsko mi je sada traziti, ali mozete naci slike MIG-29M2 na batajnici sa 120 sati naleta i ocitim zamorom materijala.
Nakon te "prezentacije" Srbija je stopirala kupovinu na kredit od Rusa.
Lako je kupiti avion ili neki kredit od Putina uzet, valja to odrzavati kako treba a imati Ruse za partnere.
Srbija, HR itd, muku muce sa djelovima ne zato sto nemaju para d akupe, nego zato sto uvijek kasne, ili ih Rusi isporuce u nedovoljnom broju ili nekvalitetne (MIG-29 u srbiji nije letio 6 mjeseci jer Rusi nisu na vrijeme isporucili patrone za sjedista, a ima i slucaj kada su isporucili 10 zamjenskih motora, a samo 7 upalilo na testnom stolu u Zarkovu).
baxul

#5258 Re: Ukrajina

Post by baxul »

evo kažu ljudi da putin prepisuje od hafeza al asada i njegove invazije na libanon :D LINK
poostar

#5259 Re: Ukrajina

Post by poostar »

radostan dan wrote:
Danguba wrote:

Image
tebi treba podic spomenik :D :D :D :D
Bodkin

#5260 Re: Ukrajina

Post by Bodkin »

jefferson wrote:Za ove znalce, kada su Rusi pokusali uvaliti MIG-29M2 kroz kredit, struka u srbiji je citavu paniku digla. Mrsko mi je sada traziti, ali mozete naci slike MIG-29M2 na batajnici sa 120 sati naleta i ocitim zamorom materijala.
Lako je kupiti avion ili neki kredit od Putina uzet, valja to odrzavati kako treba a imati Ruse za partnere.
Srbija, HR itd, muku muce sa djelovima ne zato sto nemaju para d akupe, nego zato sto uvijek kasne, ili ih Rusi isporuce u nedovoljnom broju ili nekvalitetne (MIG-29 u srbiji nije letio 6 mjeseci jer Rusi nisu na vrijeme isporucili patrone za sjedista, a ima i slucaj kada su isporucili 10 zamjenskih motora, a samo 7 upalilo na testnom stolu u Zarkovu).
nadaleko poznati ruski kvalitet :D
jefferson

#5261 Re: Ukrajina

Post by jefferson »

Bodkin wrote:
jefferson wrote:Za ove znalce, kada su Rusi pokusali uvaliti MIG-29M2 kroz kredit, struka u srbiji je citavu paniku digla. Mrsko mi je sada traziti, ali mozete naci slike MIG-29M2 na batajnici sa 120 sati naleta i ocitim zamorom materijala.
Postoji razlog zbog cega su Ruski avioni ograniceni na 2400-2800 sati naleta, dok americki nisu. Ja sam vidio F-16 sa 19,000 sati naleta (Block 15).
firebird

#5262 Re: Ukrajina

Post by firebird »

jefferson wrote:
Bodkin wrote:
Postoji razlog zbog cega su Ruski avioni ograniceni na 2400-2800 sati naleta, dok americki nisu. Ja sam vidio F-16 sa 19,000 sati naleta (Block 15).
Ma sve americko je najbolje. Al u kurcu. Sta im se desilo sa space shuttlom?? Morali su da prekinu cijeli program jer bi im svi astronauti izginuli da su nasatavili dalje sa letovima. I onda spadose na to da ih rusko ''smece'' Sojuz prebacuje do ruske svemirske stanice Mir. Stvano su ti Ameri mocni a Rusi jadni.
jefferson

#5263 Re: Ukrajina

Post by jefferson »

Jbg, Rusi nikad nisu ni imali Space Shuttle, koliko znam napravili su ga za muzeja :lol: . Sjouz je rudimentarna jeftina kapsula. Ipak, ne brini se, 2017 ako ne i prije (jer je ovih dana odmah povecan budzet da se Dragon uvede), ameri lete na svojim kapsulama.
Po toj konstataciji, ako Ameri nisu savrseni, odmah su ostali bolji. Kod amera je to bila cista racunica, novcana.
Isto je kod aviona. Moj prijatelj u HR je sletio bez zakrilaca na MIG-21 jer su otpali! Sto kaze: jbt, svaki put kada sjednem u njega imam osjecaj ko u mrtvacki sanduk da sjedam. Razlog: probili limit od 2800 sati, i zato su kupili opet neke Jemenske MIG-21, koji su sada u Ukrajini na modernizaciji, ali ko zna hocel ih ikad vidjeti.
Rumuni su pak kupili F-16 od Portugalaca, sa ko zna koliko sati naleta, jer to za taj avion nije problem.
I da se razumijemo. Moj prijatelj iz Poljske je letio i na MIG-29 i na F-16. Sto kaze: Za letenje, MIG-29 je daleko bolji avion. Za obavit posao, nije do koljena F-16. Rusi su uvjek bili majstori aerodinamike, ali ih je uvjek jebavala kvaliteta i zaostalost u avionici.
Kada bi imao MIG-29, sa avionikom iz F-16 i motorima iz F-15/16, imao bi perfektan avion, ali jbg....
llull

#5264 Re: Ukrajina

Post by llull »

Rasprava podsjeca na detalje iz srpskog filma "Tri karte za Holivud" ... jedni se kunu u ruse samo zato sto su pravoslavci, drugi u amere jer su bombardovali srbiju i pravoslavce ( malo ima i filmova ), onda opet jedni kao anti globalisti mrze amerikance, a onda postoje i oni koji mrze i jedne i druge i hoce samo da se hriscani rokaju, a na kraju tu su i oni koji uglavnom psuju majku srpsku jer boze moj jebo rata bez srba ,a kad su oni tu najsladnje je njih handriti :D

Na kraju rezime, ako dodje do rata to ce biti izolovani sukobi unutar Krima u kojima ce plafon nastradati stotinak ljudi.

USA se nece usuditi da upadne u jos jednu avanturu , posebno sa nepredvidivim i moze se reci jakim suparnikom.
EU ni ne pomislja na to , mozete zamisliti samo javno mjenje u clanicama unije u slucaju veceg broja zrtava iz njihovih zemalja.
UKRAJINA ne moze ratovati pa sve i da hoce, samo mogu da izginu i da skupo prodaju svoju kozu.
jefferson

#5265 Re: Ukrajina

Post by jefferson »

llull wrote:Rasprava podsjeca na detalje iz srpskog filma "Tri karte za Holivud" ... jedni se kunu u ruse samo zato sto su pravoslavci, drugi u amere jer su bombardovali srbiju i pravoslavce ( malo ima i filmova ), onda opet jedni kao anti globalisti mrze amerikance, a onda postoje i oni koji mrze i jedne i druge i hoce samo da se hriscani rokaju, a na kraju tu su i oni koji uglavnom psuju majku srpsku jer boze moj jebo rata bez srba ,a kad su oni tu najsladnje je njih handriti :D

Na kraju rezime, ako dodje do rata to ce biti izolovani sukobi unutar Krima u kojima ce plafon nastradati stotinak ljudi.

USA se nece usuditi da upadne u jos jednu avanturu , posebno sa nepredvidivim i moze se reci jakim suparnikom.
EU ni ne pomislja na to , mozete zamisliti samo javno mjenje u clanicama unije u slucaju veceg broja zrtava iz njihovih zemalja.
UKRAJINA ne moze ratovati pa sve i da hoce, samo mogu da izginu i da skupo prodaju svoju kozu.
Ko je ikad rekao da ce biti rata osim ovih sto video igrice igraju po cjeli dan?
Pa EU nije mogla da se dogovori oko rata u BiH a da idu protiv Rusa, koja sega :lol:
baxul

#5266 Re: Ukrajina

Post by baxul »

Tijana_NS

#5267 Re: Ukrajina

Post by Tijana_NS »

Eo i vesti iz Kurira :D

SENZACIONALNO OTKRIĆE: Rusija i Ukrajina zaratile zbog drevne piramide na Krimu?!

KRIM - Najstarija piramida na svetu koja je pronađena na Krimu je je prema određenim teoretičarima ako ne jedini pravi a ono barem jedan od najvećih razloga za vojnu intervenciju Rusije na Krimu.

Tvrdi se da datira još iz perioda Jure. Visoka je 45 a dugačka 72 metra. Ukrajinski naučnik Vitalij Goh je rekao da je ona sagrađena u vreme dinosaurusa.

Prema njegovim rečima Krimska piramida ima skraćeni vrh poput onih kod Maja ali izgledom više podseća na egipatske piramide.

Hteli da to priznamo ili ne ali Novi svetski poredak je oduzimao oblasti pre nego što bi mi na vreme shvatili da im te teritorije daju pristup naprednik tehnologijama drevnih naroda.

Pogledajte primera radi Aljasku. Ako se pogleda mapa geografski gledano više imam nekako smisla da bi to bila teritorija Kanade. Ipak na nju polaže pravo Amerika a pojedini istraživači tvrde da se ispod takozvane tamne piramide tamo nalazi moćna tehnologija ispod zemlje koju SAD čuva kao i Oblast 51.

O otkrivanju piramida danas se malo govori jer zvanični mediji slabo govore o tome. To je kako se tvrdi zato što Iluminati nedozvoljavaju da znamo nešto više o svojoj prošlosti i istinu o svom postojanju.
Oni ne žele da znamo za postojanje čiste, bezbedne, besplatne energije. Ne žele da saznamo da ne moramo više da vadimo naftu ili kopamo ugalj. Time su nas unazadili nekoliko stotina godina.

Samo podsećanje da imamo i piramide na Karibima u oblasti Bermudskog trougla čija je energija toliko jaka da ometa navigacione uređaje i dovodi do toga da nestaju avioni, brodovi...Naravno tu su i piramide na obali Indije, u Sibriu u blizini Bajkalskog jezera. Potom tu je piramida na Antarktiku gde su nacisti izgradili bazu tokom Drugog svetskog rata. O mnogim piramidama istoričari i zvanična istorija ćuti.

I da se vratimo na sam početak - uveliko se već danima nezvanično baš ova piramida na Krimu navodi kao glavni razlog sukoba Moskve i Kijeva. Koliko u svemu tome ima istine na svakome je da proceni, ali sigurno je da su mnogi veliki sukobi upravo vođeni na mestima gde su pronađene drevne piramide.
insomnia78

#5268 Re: Ukrajina

Post by insomnia78 »

Joj kad ameri slete u Visoko

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
SmokingMan

#5269 Re: Ukrajina

Post by SmokingMan »

Tijana_NS wrote:Eo i vesti iz Kurira :D

SENZACIONALNO OTKRIĆE: Rusija i Ukrajina zaratile zbog drevne piramide na Krimu?!

KRIM - Najstarija piramida na svetu koja je pronađena na Krimu je je prema određenim teoretičarima ako ne jedini pravi a ono barem jedan od najvećih razloga za vojnu intervenciju Rusije na Krimu.

Tvrdi se da datira još iz perioda Jure. Visoka je 45 a dugačka 72 metra. Ukrajinski naučnik Vitalij Goh je rekao da je ona sagrađena u vreme dinosaurusa.

Prema njegovim rečima Krimska piramida ima skraćeni vrh poput onih kod Maja ali izgledom više podseća na egipatske piramide.

Hteli da to priznamo ili ne ali Novi svetski poredak je oduzimao oblasti pre nego što bi mi na vreme shvatili da im te teritorije daju pristup naprednik tehnologijama drevnih naroda.

Pogledajte primera radi Aljasku. Ako se pogleda mapa geografski gledano više imam nekako smisla da bi to bila teritorija Kanade. Ipak na nju polaže pravo Amerika a pojedini istraživači tvrde da se ispod takozvane tamne piramide tamo nalazi moćna tehnologija ispod zemlje koju SAD čuva kao i Oblast 51.

O otkrivanju piramida danas se malo govori jer zvanični mediji slabo govore o tome. To je kako se tvrdi zato što Iluminati nedozvoljavaju da znamo nešto više o svojoj prošlosti i istinu o svom postojanju.
Oni ne žele da znamo za postojanje čiste, bezbedne, besplatne energije. Ne žele da saznamo da ne moramo više da vadimo naftu ili kopamo ugalj. Time su nas unazadili nekoliko stotina godina.

Samo podsećanje da imamo i piramide na Karibima u oblasti Bermudskog trougla čija je energija toliko jaka da ometa navigacione uređaje i dovodi do toga da nestaju avioni, brodovi...Naravno tu su i piramide na obali Indije, u Sibriu u blizini Bajkalskog jezera. Potom tu je piramida na Antarktiku gde su nacisti izgradili bazu tokom Drugog svetskog rata. O mnogim piramidama istoričari i zvanična istorija ćuti.

I da se vratimo na sam početak - uveliko se već danima nezvanično baš ova piramida na Krimu navodi kao glavni razlog sukoba Moskve i Kijeva. Koliko u svemu tome ima istine na svakome je da proceni, ali sigurno je da su mnogi veliki sukobi upravo vođeni na mestima gde su pronađene drevne piramide.
Ja se divim onima koji u ovo još vjeruju.... 8-)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5270 Re: Ukrajina

Post by pici »

Nema rata bez TURAKA :mrgreen:

:sinbad:
alijagoro

#5271 Re: Ukrajina

Post by alijagoro »

baxul wrote:
Koja patetika u pm,haman joj se vide I suze u ocima :lol:.
zilog

#5272 Re: Ukrajina

Post by zilog »

Martinez_ wrote:Image

Istina.
Pravda.
Pobeda.
Obicni tenkovi, a znas ti koliko ti treba da uzmes Mig-a?
udar 99

#5273 Re: Ukrajina

Post by udar 99 »

insomnia78 wrote:Ovo isto ko onaj svjedok iz 'aga neki dan sto zna da je ARBiH ispalila granatu na Markale

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk

Ja bih Doista zamolio Moderatore , i administraciju da se sankcionisu svi forumasi koji na temama od Venecule pa do Rusije ili Kube ili sta ja znam ?
ili 'Marsovaca " ?
blate i pljuju zrtve agresije na BiH !!!!!
nevezano na temi ili bilo sta ? kada izgube argumente ?
ucjenjuju nas, i povlace Markale i Srebrenicu i slicno , sto nema veze sa mozgom
ali nas boli jako , jer smo clanove familije izgubili
molim vas !
Molim vas ! ucinite nesto po tome pitanju
Objektivni navijac

#5274 Re: Ukrajina

Post by Objektivni navijac »

llull wrote:Rasprava podsjeca na detalje iz srpskog filma "Tri karte za Holivud" ... jedni se kunu u ruse samo zato sto su pravoslavci, drugi u amere jer su bombardovali srbiju i pravoslavce ( malo ima i filmova ), onda opet jedni kao anti globalisti mrze amerikance, a onda postoje i oni koji mrze i jedne i druge i hoce samo da se hriscani rokaju, a na kraju tu su i oni koji uglavnom psuju majku srpsku jer boze moj jebo rata bez srba ,a kad su oni tu najsladnje je njih handriti :D

Ratna opcija ako je ikako i bila aktuelna,to sigurno sada nije. Na Krimu ,nece biti sukoba. Krim je ruski,jedino moze doci do nekoga incidenta prilikom preuzimanja par preostalih ukrajinskih baza,sitnoga incidenta sa par poginulih.
Zariste ce se opet otvoriti kada nacisti iz Kijeva i Lavova,pokusaju preuzeti vlast u dijelu Ukrajine koji je proruski. Mada su svjesni svoje nemoci uprkos podrsci sa Zapada i bice oprezni. Politicka kriza u Ukrajini ce trajati decenijama i bice tu jos raznih obrta. Mada je moje predvidzanje da ce sve to Rusi poklopiti,kao uvijek dosada,samo trebace vremena,vjerovatno decenije.
sluga_okupatora

#5275 Re: Ukrajina

Post by sluga_okupatora »

Kakvo je stanje na RAO Krim? :D

Vidim Lavrov se ofirao ono pravo u Parizu, izasao pred novinare i rekao k'o fol "postigli smo dogovor" a onda Kerry izasao i rekao da dogovora nema :lol:
Jbg ruje se nisu nadali da ce klempo poslati drzavnog tajnika pravo u Kijev da podrzi novu vladu - kontali su, nemaju oni muda za to.

Al' nema potrebe za brigu - slavenska braca sa foruma ce bez obzira na ishod, ovaj cirkus pretvoriti u veliku "pobedu" majcice Rusije.

Vec vidim naslove tipa "zadan smrtonosni udarac zapadno-imerijalistickoj zmiji" :lol:
Post Reply