nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
kB27

#5251 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kB27 »

Postalo standardno u Sarajevu izgleda.. stojim na semaforu na tranzitu kod policijske akademije Vraca, debelo crveno već 5-10 sekundi, neki retard u čini mi se sivoj Hondi fino suprotnom trakom zaobiđe nas nekoliko i nastavi dalje ko s pjesmom.
O'zone
Globalni moderator

#5252 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by O'zone »

kB27 wrote:Postalo standardno u Sarajevu izgleda.. stojim na semaforu na tranzitu kod policijske akademije Vraca, debelo crveno već 5-10 sekundi, neki retard u čini mi se sivoj Hondi fino suprotnom trakom zaobiđe nas nekoliko i nastavi dalje ko s pjesmom.
Pa nije zid :oops:
insomnia78

#5253 nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by insomnia78 »

Je l' dijasporac?
Ko li se sudara kad nema dijaspore? Jbg, nije vam' dijaspora kriva sto vozite ko u Kalkuti. Eto, ona neki dan pozurila da popljuje dijasporca u, bezbeli iznajmljenom poršeu a ona osim sto koristi telefon u voznji skrece desno iz srednje trake :D

S moje sokoćalo
Last edited by insomnia78 on 22/07/2016 22:46, edited 1 time in total.
kB27

#5254 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kB27 »

Nije dijasporac, autohtona seljačina sa bh. tablama :D
kloniran

#5255 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kloniran »

dijesporci dođu ovdje da se kako sami kažu malo ispušu
valja ko pic*ica voziti iducih 345 dana :roll: :skoljka:
commendatore

#5256 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by commendatore »

kloniran wrote:dijesporci dođu ovdje da se kako sami kažu malo ispušu
inace dijaspora dodje sa grobfovima 2,3,4,5 SDI u BIH da se ispusu docim su najveci uzrocnici saobracajnih nezgoda jer je na slikama stalno smezurana dvicina, lubenicar, kokicar, i slicni mejtovi
kloniran

#5257 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kloniran »

commendatore wrote:
kloniran wrote:dijesporci dođu ovdje da se kako sami kažu malo ispušu
inace dijaspora dodje sa grobfovima 2,3,4,5 SDI u BIH da se ispusu docim su najveci uzrocnici saobracajnih nezgoda jer je na slikama stalno smezurana dvicina, lubenicar, kokicar, i slicni mejtovi
pa nemere da stane, izleti podivljali dijasporac a ta radnja nije ukalkulisana u putanju :D
DonPizdon

#5258 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by DonPizdon »

insomnia78 wrote:Je l' dijasporac?
Ko li se sudara kad nema dijaspore? Jbg, nije vam' dijaspora kriva sto vozite ko u Kalkuti. Eto, ona neki dan pozurila da popljuje dijasporca u, bezbeli iznajmljenom poršeu a ona osim sto koristi telefon u voznji skrece desno iz srednje trake :D

S moje sokoćalo

prvo ne znas je li telefon, drugo imala je namjeru da skrene i ti ne znas da li je i skrenula i trece onaj u porseu je hajvan pa bilo ti pravi ii ne..... izivljavate se ovdje i jos trazis opravdanja za takva sranja
insomnia78

#5259 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by insomnia78 »

Nanjetila velis

S moje sokoćalo
IcedFlame

#5260 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by IcedFlame »

DonPizdon wrote: prvo ne znas je li telefon, drugo imala je namjeru da skrene i ti ne znas da li je i skrenula i trece onaj u porseu je hajvan pa bilo ti pravi ii ne..... izivljavate se ovdje i jos trazis opravdanja za takva sranja
Prvo - znam ja da je telefon (hoces marku i model, i datum i vrijeme slikanja?). Drugo, sama je rekla da je skrenula prema bazenu, i trece - ne znam za lika iz Porsche-a, ali onima koji voze 30 km/h glavnom, garant sam i ja divljak kad ih obidjem i uznemirim malo glasnijim izduvom, pa ne znaju ni sta su lajkali zadnje na mobitelu, i kome su poruku pisali.
Hendrix

#5261 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Hendrix »

Samo da se prisjetim familije celavom mazlumu u praistorijskom sivom Seatu Toledu koji je svojim F1 ambicijama maltretirao ljude u spici jucer od Otoke do M.Dvora...glup si i retardiran, vozis dizel od kojih 90ak konja i trkas se sam sa sobom kad ostali voze 40-50km/h, to sveranje i kocenje ni Hamilton ne bi mogao u svom bolidu napraviti, nadam se da si sve detalje ispricao raji na kafici poslije kako si nas uzeo trecom 40 na sat oca'm.

I da, vozio sam istom brzinom citavo vrijeme i opet si bio pored mene na M.Dvoru...trkac si u PM!

Nigdje na svijetu slabijih grobova od auta a vecih kretena vozaca nema, trke 40 na sat...ludilo, podsjetio me lik na scenu iz filma Ali G, ko je gledao skontace.
KB9

#5262 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by KB9 »

cinjenica je da su najveci trkaci u najgorim autima
L u c i f e r

#5263 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by L u c i f e r »

Hendrix wrote:Samo da se prisjetim celavom mazlumu u praistorijskom sivom Seatu Toledu koji je svojim F1 ambicijama maltretirao ljude u spici jucer od Otoke do M.Dvora...glup si i retardiran, vozis dizel od kojih 90ak konja i trkas se sam sa sobom kad ostali voze 40-50km/h, to sveranje i kocenje ni Hamilton ne bi mogao u svom bolidu napraviti, nadam se da si sve detalje ispricao raji na kafici poslije kako si nas uzeo trecom 40 na sat oca'm.

I da, vozio sam istom brzinom citavo vrijeme i opet si bio pored mene na M.Dvoru...trkac si u PM!

Nigdje na svijetu slabijih grobova od auta a vecih kretena vozaca nema, trke 40 na sat...ludilo, podsjetio me lik na scenu iz filma Ali G, ko je gledao skontace.
:thumbup:
mayab

#5264 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mayab »

L u c i f e r wrote:
Hendrix wrote:Samo da se prisjetim celavom mazlumu u praistorijskom sivom Seatu Toledu koji je svojim F1 ambicijama maltretirao ljude u spici jucer od Otoke do M.Dvora...glup si i retardiran, vozis dizel od kojih 90ak konja i trkas se sam sa sobom kad ostali voze 40-50km/h, to sveranje i kocenje ni Hamilton ne bi mogao u svom bolidu napraviti, nadam se da si sve detalje ispricao raji na kafici poslije kako si nas uzeo trecom 40 na sat oca'm.

Kompleksi su čudo :lol: , ove nazovi trkače :lol: :lol: dobro može ohladiti policija kad bi ga zaustavila i opalila po džepu, sevap bi bio :thumbup:
commendatore

#5265 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by commendatore »

L u c i f e r wrote:

:mrgreen: :thumbup:
commendatore

#5266 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by commendatore »

mayab wrote:
L u c i f e r wrote:

Kompleksi su čudo :lol: , ove nazovi trkače :lol: :lol: dobro može ohladiti policija kad bi ga zaustavila i opalila po džepu, sevap bi bio :thumbup:
ovako se najbolje ohladi kreten :mrgreen:

Image
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#5267 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Leon16v »

Jutros Pežo 205, ma sve trake mijenja, zaobilazi,ubacuje se, haj reko neki momak, i ne obracam paznju dok ne stadosmo na semafor jedan pored drugog.
Vozač deda od nekih 60ak godina :lol:
DonPizdon

#5268 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by DonPizdon »

IcedFlame wrote:
DonPizdon wrote: prvo ne znas je li telefon, drugo imala je namjeru da skrene i ti ne znas da li je i skrenula i trece onaj u porseu je hajvan pa bilo ti pravi ii ne..... izivljavate se ovdje i jos trazis opravdanja za takva sranja
Prvo - znam ja da je telefon (hoces marku i model, i datum i vrijeme slikanja?). Drugo, sama je rekla da je skrenula prema bazenu, i trece - ne znam za lika iz Porsche-a, ali onima koji voze 30 km/h glavnom, garant sam i ja divljak kad ih obidjem i uznemirim malo glasnijim izduvom, pa ne znaju ni sta su lajkali zadnje na mobitelu, i kome su poruku pisali.
opet ne znamo je li stvarno skrenula :D , drugo i da jeste telefon marke me ne zanimaju i trece nije bila uznemirena glasnijim izduvom kako ti rece, a ne trebas se hvalit s tim hahahhahaha, vec preticanjem iz izljevne trake idiota iz Njemacke koji je dosao ovamo da se kurci dok ga lokalci opravdavaju hahahhaha hajte brate mili tako preticite u Parizu i Frankfurtu ....probajte
Meni nije divljak neko ko vozi brze i obide peglatore koji voze 30 kmh vec neko ko na semaforu prolazi kroz crveno, ne staje pjesacima i pretice iz traka za skretanje sto je u SA sve normalnija pojava..... ali hajd ovdje se ne isplati uopste diskutovati o tome
insomnia78

#5269 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by insomnia78 »

Smjesno je uvjerenje naseg naroda kako po Parizu i Frankfurtu svi voze po pravilima i policija odmah iza coska ceka da ti napise kaznu
S obzirom da se radi o gradovima koji imaju puno vise stanovnika nego BiH samim tim ima i procentualno vise budala, krimosa i cega sve ne
Kakvih se ja prekrsaja svaki dan nagledam a sta tek mozed vidjeti po TV-u ili procitati u novinama

S moje sokoćalo
Edin H.

#5270 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Edin H. »

Leon16v wrote:Jutros Pežo 205, ma sve trake mijenja, zaobilazi,ubacuje se, haj reko neki momak, i ne obracam paznju dok ne stadosmo na semafor jedan pored drugog.
Vozač deda od nekih 60ak godina :lol:
Sjecas li se one reklame - kafa dedo - svaka cast. :D
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#5271 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mk ultra »

http://sendvid.com/badsr4ch

Obigravao je ovako od buca potoka do boljakova gdje je skrenuo :mrgreen:
IcedFlame

#5272 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by IcedFlame »

DonPizdon wrote: opet ne znamo je li stvarno skrenula :D , drugo i da jeste telefon marke me ne zanimaju i trece nije bila uznemirena glasnijim izduvom kako ti rece, a ne trebas se hvalit s tim hahahhahaha, vec preticanjem iz izljevne trake idiota iz Njemacke koji je dosao ovamo da se kurci dok ga lokalci opravdavaju hahahhaha hajte brate mili tako preticite u Parizu i Frankfurtu ....probajte
Meni nije divljak neko ko vozi brze i obide peglatore koji voze 30 kmh vec neko ko na semaforu prolazi kroz crveno, ne staje pjesacima i pretice iz traka za skretanje sto je u SA sve normalnija pojava..... ali hajd ovdje se ne isplati uopste diskutovati o tome
Nisi skont'o poentu. Nije stvar u tome da li je skrenula (iako kaze da jeste) i da li je slikala mobitelom u voznji (a jeste, kao sto rekoh, imaju dokazi), nego sto je generalno poremecen sistem vrijednosti i uglova gledanja na neke stvari. Danas uglavnom nisi normalan ako ne vozis dizela, ako ne pijes i ne slusas narodnjake i sl. (da ne zalazim sad u politiku ili religiju). Zbog ovoga kazem da bih i ja vjerovatno bio divljak, ako je obidjem dok slika okolo telefonom, samo zato sto je malo bucniji izduv, sto je auto benzinac, sto ne saltam na 1200 obrtaja, ili sto auto ima fabricki spojler nazad. A usput me i iznerviraju ovi sto guse saobracaj dok voze sa upaljenim facebookom, viberom...

Slazemo se u ovom opisu divljaka, ali ja tu dodajem i one sto svjesno ometaju saobracaj, sto bahato voze, sto im je sva paznja u saobracaju usmjerena na 3 m ispred sebe ili jos gore, na sve ostale stvari osim voznje, sto koce na prvi treptaj zelenog ili nisu svjesni ni osnovnih zakona fizike. Takvi su danas u vecini, ali oni sebe vide kao normalne, i svaka pojava koju ne razumiju ili koja odstupa od njihovih normi, ako nije divljak - bice bar nenormalan.
amar1994

#5273 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

quarterback
Dje je ovaj bicklista :mrgreen: :mrgreen:

:izet: :run:
kloniran

#5274 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kloniran »

veceras dva auta parkirana na stazi za bicikle kod rtv doma a akteri se postavljaju cvijece onoj kamikazi sto je poginula tamo, policije niđe da ispise kazne za voznju stazom namjenjenom za bicikle :twisted:
amar1994

#5275 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

kloniran wrote:veceras dva auta parkirana na stazi za bicikle kod rtv doma a akteri se postavljaju cvijece onoj kamikazi sto je poginula tamo, policije niđe da ispise kazne za voznju stazom namjenjenom za bicikle :twisted:
otkini retrovizor :skoljka: :mrgreen:
Post Reply