hahahaha
Moderators: Charuga, Tomahawk11

kako to wrote:Ako Barsa igra tika taku, BVB igra Doxu![]()
Sta ti je Svabo, prvo ti kreditira Ronalde, Ozile, Sancheze, Fabregase ... a onda te fino ugosti i dobro te naguzi ... i na kraju te podsjeti o dospjecu kredita i isprati na avion
Ne moze Klop bit trener BvB i repke a svi mu igraci igraju ili ce igrati za BayernBHF_Manijak wrote:U klubskom fudbalu poderase i onda bogalje izbaci repka Italije na EP-u! Majkemi ne mogu da vjerujem da nisu mogli sa ovim igracima Euro osvojiti! Loew NOGA, dovedite Kloppa ili Henyckessa, jebo ga sminker i djempercic vise!
Strasno je tek sad kad pogledas kakav potencijal imaju u repci, a nisu NISTA napravili!![]()
![]()
i ti bi vristo ovako da ti lewandowski utjera 4xstroga normala wrote:Jao gledam ovu sliku sa clanka na klix-u
hahahaha
kako to wrote:Ako Barsa igra tika taku, BVB igra Doxu![]()
Sta ti je Svabo, prvo ti kreditira Ronalde, Ozile, Sancheze, Fabregase ... a onda te fino ugosti i dobro te naguzi ... i na kraju te podsjeti o dospjecu kredita i isprati na avion
Jasta neg' boli.citadela wrote:Boli, aaRiddle wrote: Izgleda da ce Bayern bas uspjeti ove godine. Jebi ga.![]()
![]()
NJEMACKA HEGEMONIJA ove godine.Ocitase Spancima lekcije i to kakve, jos finale pred Englezima sto ce sigurno da boli.
sad da. ali ne kad su ga kupovali. lewandowskog su kupili za €4.5M. kad to usporedis sa €41M koliko je l'pool platio carolla, onda dobijes neki osjecaj.vejza00 wrote:pa sam goetze 37milki evrica vrijedi505sCrtom wrote:pocetni sastav
madrid: £325M
dortmund: £32M.
Ova ekipa je genijalno selektirana, ali imaju problem prodaje igrača. Sahin, Kagawa, Lewandowski i Goetze će im kombinovano donijeti ispod 90 miliona eura. Loše je to poslovanje.505sCrtom wrote:sad da. ali ne kad su ga kupovali. lewandowskog su kupili za €4.5M. kad to usporedis sa €41M koliko je l'pool platio carolla, onda dobijes neki osjecaj.vejza00 wrote:pa sam goetze 37milki evrica vrijedi505sCrtom wrote:pocetni sastav
madrid: £325M
dortmund: £32M.
Ma Dortmundu je sad najbolja investicija da MAMICA dovedu, jebo me svak ako on ovdje ne bi izvuk'o jedno 3 puta vise!Sarajevo1946 wrote:
Ova ekipa je genijalno selektirana, ali imaju problem prodaje igrača. Sahin, Kagawa, Lewandowski i Goetze će im kombinovano donijeti ispod 90 miliona eura. Loše je to poslovanje.

AFERIM! Konacno glas razuma preovladao u Dortmundu!missko wrote:PREMA vijestima koje stižu iz Poljske, nakon nevjerojatne partije Roberta Lewandowskog i četiri gola madridskom Realu, čelnici Borussije Dortmund sastali su se s menadžerom poljskog golgetera Cezary Kucharskim. Navodno su mu rekli kako ne postoje nikakve šanse da Lewandowskog na ljeto puste u Bayern ma kakvu ponudu bavarskog kluba donio na stol.
Ili ce ga zadrzati do kraja ugovora da nista ne zarade posto on nema odstetne klauzule milsim, ili ga prodat vani.BHF_Manijak wrote:AFERIM! Konacno glas razuma preovladao u Dortmundu!missko wrote:PREMA vijestima koje stižu iz Poljske, nakon nevjerojatne partije Roberta Lewandowskog i četiri gola madridskom Realu, čelnici Borussije Dortmund sastali su se s menadžerom poljskog golgetera Cezary Kucharskim. Navodno su mu rekli kako ne postoje nikakve šanse da Lewandowskog na ljeto puste u Bayern ma kakvu ponudu bavarskog kluba donio na stol.![]()
Mada sam kad sam tek poceo citati pomislio da ce ici u smislu "nakon sjajne partije protiv Reala i cetiri gola, uprava Dortmunda je odlucila da ga ne pusta ni po koju cijenu na ljeto, vec da mu ponude novi ugovor prema kojem ce primati 7 ili vise mil eura godisnje (dosta vise u odnosu na sad, posto ne znam koliko je to, onda lupam 7, dakle cifra je nebitna!)".
Al' bolje ista nego nista!
Cuj njemacki UnitedRiddle wrote: Jasta neg' boli.
Bicu ozibljan, kao klub su odlicni i na mnogo cemu im se moze pozavidjeti. Oni su njemacki Manchester United.
Jedini nedostatak je ta njihova uprava i jedan dio politike na koje sam alergican. Povraca mi se kad one svinje vidim kako se grle na tribini. Ali glavni razlog sto ih ne podnosim je jednostavno moja raja. Svi navijaju za Bayern i svaki poraz Uniteda im je uvijek bio povod za slavlje. Valjda zbog 1999. Odrasli smo tako i to se nikad nece promijeniti. Sutra ce me jebati.
Jace lige?missko wrote:Ne zive od prodaje igraca iskljucivo kao Werder, Stutgart i ostali, bar drze igraca kojeg mogu i zele do zadnje godine ugovora jer zele da im izadju u susret i puste ih da se okusaju u jacim ligama i klubovima i da bolje zarade, bar onima koji to zele, jer oni ne mogu platama zadrzati igrace jer nemaju toliko kao Bayern.
Götze je u BvB imao oko 5 mil godisnje a u Bayernu ce imati 12,5 mil godisnje sa premijama.
pa do prosle godine je bilo par.antifascism wrote: Jace lige?