BH klubovi u Evropi - 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hypko_nurko

#526 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

vidi euforije, kao da niste ni primili dva komada od ovih amatera. ljepota :thumbup:
Arteta

#527 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Arteta »

Jack Be Nimble wrote:
karanana wrote:u svakom slucaju ti ne preporucujem ovaj novi borchev. posebno ako igras sa rajom iz bosne.
Igram sa strancima
Najbolje je da ti domaci dresovi budu od Zelje,a gostujuci od Sarajeva :D
Ali_G

#528 BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Ali_G »

Gdje su oni strucnjaci sto tvrde da nam se popravio kvalitet lige? Patimo se sa konoborima s Malte, crnogorskim drugoligasem.
salle_eh1986

#529 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by salle_eh1986 »

Ali_G wrote:Gdje su oni strucnjaci sto tvrde da nam se popravio kvalitet lige? Patimo se sa konoborima s Malte, crnogorskim drugoligasem.
ne mogu nikako ovog forsiranja o kvaliteti lige na osnovu utakmica sarajeva
pite su uvijek bile antitalenti :D
i ne govori niko o kvaliteti lige i poboljšanju, sarajevo je nikad slabije od rata pa na ovamo
ljudi pričaju o poboljšanju kvalitete željezničara koji je prekucao tu ligu
karanana

#530 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by karanana »

salle_eh1986 wrote:
Ali_G wrote:Gdje su oni strucnjaci sto tvrde da nam se popravio kvalitet lige? Patimo se sa konoborima s Malte, crnogorskim drugoligasem.
i ne govori niko o kvaliteti lige i poboljšanju, sarajevo je nikad slabije od rata pa na ovamo
i opet ce ga poflautati od maribora.
hypko_nurko

#531 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

GandalfSivi wrote:Vidim, kospe se malo ponadale bile. Smijesno...
cuj neko se ponadao. pa smijali vam se kako ste nesposobni da primite dva komada od ovih amatera. ljudi morali godisnji na poslu da uzmi da bi dosli u sarajevo i jos povedu. brukate se. budite zahvalni sto vam je sudija dao penal i crveni maltezanima. ko zna bili dali jedan gol do kraja
Ali_G

#532 BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Ali_G »

salle_eh1986 wrote:
Uveliko se pricalo kako nam je liga dolaskom komiteta kvalitetnija, pa gostujuce pobjede i slicne gluposti. A od rata se igra mozda i najlosiji fudbal. Kad smo mi ovakvi uspjeli da izborimo Evropu, e zamisli u kakvom je kur*u ostatak lige. Al' hajd. Sreca pa nije neko drugi na celu komiteta.
Hantraga

#533 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Hantraga »

Ovi iz Niksica sam se valjaju po terenu, junacine se umorile...boj veliki biju...
salle_eh1986

#534 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by salle_eh1986 »

karanana wrote:i opet ce ga poflautati od maribora.
sve i da hoće, dok se to ne dogodi mi se možemo kurčiti da ličimo na ekipu
vi vala nakon večerašnje utakmice, da ste na kraju dobili i 10-2 ste pokazali da ste haman pa amateri
Arteta

#535 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Arteta »

Ali_G wrote:
salle_eh1986 wrote:
Uveliko se pricalo kako nam je liga dolaskom komiteta kvalitetnija, pa gostujuce pobjede i slicne gluposti. A od rata se igra mozda i najlosiji fudbal. Kad smo mi ovakvi uspjeli da izborimo Evropu, e zamisli u kakvom je kur*u ostatak lige. Al' hajd. Sreca pa nije neko drugi na celu komiteta.
Jos se nista ne zna.
Mozda neko napravi kakvo iznenadjenje i ode daleko.
PeppermintSA

#536 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by PeppermintSA »

Sarajevo se iščupalo protiv Maltežana
No, gorak ukus i dalje ostaje nakon dva primljena gola i očajne igre u prvoj dionici susreta. Zar je naš najveći klub došao u situaciju da se čupa protiv protivnika s Malte – države koja jedva ima 400.000 stanovnika i čiji su fudbaleri amateri? Maltežani su izgledali zrelije i opasnije tokom većine susreta i igrači Sarajeva bi se prvenstveno trebali zahvaliti nesmotrenosti jednog od protivničkih igrača za ovaj ubjedljiv trijumf. Niti je Sarajevo zaslužilo postići pet pogodaka, a niti je Hibernians zaslužio primiti isto toliko.

http://balkan-sport.net/2012/07/sarajev ... maltezana/
KPNCTNJAH

#537 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by KPNCTNJAH »

Gdje ste to vi majke vam gledali utakmicu, pa sa takvom sigurnoscu pisete te gluposti... veze nemaju na sta je licila utakmica, al' eto mi se brukali, ljudi nas nadigrali itd... dali su dva gola iz dva prekida na ubacaje... unistili nas :D mi pogodili stativu i jos par puta je njihov odbrambeni igrac skidao loptu s gol crte, mogu oni itekako biti zadovoljni ovim rezultatom, ali vidljiv je napredak u odnosu na one ranije susrete s ekipama s Malte... ovi su licili na ekipu, imaju par igraca koji bi u nasoj ligi vrlo lako mogli igrati...
hypko_nurko

#538 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

gledali na radiju :lol:
al ako ste tako superiorni bili sto ste zvidzali svojim igracima na poluvremenu. jel to u znak podrske :dance:
karanana

#539 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by karanana »

ako borac ne dadne jos jedan pushiona im je.
jesu ovi stvarno 2. liga crne gore? nisu nista gori od borca.
Baltazar_khan

#540 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Baltazar_khan »

KPNCTNJAH wrote:Gdje ste to vi majke vam gledali utakmicu, pa sa takvom sigurnoscu pisete te gluposti... veze nemaju na sta je licila utakmica, al' eto mi se brukali, ljudi nas nadigrali itd... dali su dva gola iz dva prekida na ubacaje... unistili nas :D mi pogodili stativu i jos par puta je njihov odbrambeni igrac skidao loptu s gol crte, mogu oni itekako biti zadovoljni ovim rezultatom, ali vidljiv je napredak u odnosu na one ranije susrete s ekipama s Malte... ovi su licili na ekipu, imaju par igraca koji bi u nasoj ligi vrlo lako mogli igrati...
upravo, dobri su im oni iz južne amerike.

nebitno, primili dva gola, neće biti smak svijeta. zabili im petardu to je najbitnije. pobijediti ih još jednom tamo bez ikakvog pritiska, i napraviti invaziju na sofiju!

edit. eto i borac prima dva gola :razz: :oops:
Kinaski

#541 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Kinaski »

izjednacise
salle_eh1986

#542 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by salle_eh1986 »

karanana wrote:ako borac ne dadne jos jedan pushiona im je.
osvojili drugu ligu i kup, dupla kruna :D
od naredne godine prva liga a bgm kako stvari stoje igraće i dalje europu što se za borac ne smije tvrditi
the_stick

#543 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by the_stick »

meni samo nije jasno koji ovdje strucnjak, i na osnovu kojih saznanja, tvrdi da su ovi sa malte levati, da su amaterska ekipa itd? i cuj od njih se ne smije primiti gol? i jos po vrh svega, 'dao im sudija penal'... ovo sve skupa zvuci kao da pise neko ko je o fudbalu samo u novinama i po forumima citao, pa ne zna ni da su golovi ni da su penali sastavni dio fudbala... smijesno
hypko_nurko

#544 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

karanana wrote:ako borac ne dadne jos jedan pushiona im je.
ima ko ce dati ako nece borac
Ali_G

#545 BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Ali_G »

JoeyTribbiani wrote:Hajde ne prdite. Kad smo mi primali petaka od Hapoela, drklali ste i po forumima i po kafama. Godinu kasnije ste prošli isto, ustvari gore za jedan gol. Ne znam šta je čudno tu kad ste prvi u podjebavanju. Je li to nije smiješno primit 2 komada kući od maltežana? Zamalo gubit na poluvremenu... Normala, izvadili ste se i prošli bi i bez penala, crvenog o kojima se piše u izvještajima. Nisu Barca.
Ali_G wrote:
salle_eh1986 wrote: ne mogu nikako ovog forsiranja o kvaliteti lige na osnovu utakmica sarajeva
Komitet opet ne da spavat? Ivica našetlio večerašnju tekmu :lol:

Daj ba jebala vas priča. Je li se lopta zakotrljala, odma' za vratove.
Nije sramota i dva puta procitati pa mozda i skontas poentu. Pitao sam gdje su strucnjaci koji govore o napretku naseg fudbala. Javio se jedan vas i rekao da o tome niko nije pisao. Pa vas malo podsjecam kako se na sav glas pricalo o napretcima komiteta, a ustvari smo grozni. Sve sto se promijenilo je par politickih i kozmetickih stvari, al Ivica zbog toga k'o bozanstvo. Evo Borac primi gol dok pisem. Cekam jos vas i poskoke pa da sumiramo.
hypko_nurko

#546 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

the_stick wrote:meni samo nije jasno koji ovdje strucnjak, i na osnovu kojih saznanja, tvrdi da su ovi sa malte levati, da su amaterska ekipa itd? i cuj od njih se ne smije primiti gol? i jos po vrh svega, 'dao im sudija penal'... ovo sve skupa zvuci kao da pise neko ko je o fudbalu samo u novinama i po forumima citao, pa ne zna ni da su golovi ni da su penali sastavni dio fudbala... smijesno
cuj ko, a ti ko da si jucer poceo pratiti fudbal. evo njihov trener kaze da su amateri a to citav svijet zna

"Očekivali smo tešku utakmicu, željeli smo biti koncentrirani svih 90 minuta, ali obzirom da smo amateri, zadovoljan sam igrom, ali ne i rezultatom. U revanšu očekujemo da postignemo koji gol, ali da ne primimo", klazao je Michael Woods, trener Hiberniansa.
the_stick

#547 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by the_stick »

pa onda su vjerovatno i ovi brazilci dosli da konobarisu na maltu pa usput i nako malo lopte igraju? cisto nako, da ih zelja mine...
Charuga
Globalni moderator

#548 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Charuga »

Izbrisao sam dosta postova koji NISU vezani za temu a ista je BH klubovi u Evropi - 2012/13. Drzite se teme ili cemo spremati autobus za Banovice, odavno nije isao .. 8-)
Kemal Malovčić

#549 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Kemal Malovčić »

Ovi Maltežani nisu nimalo neozbiljni.
hypko_nurko

#550 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

the_stick wrote:pa onda su vjerovatno i ovi brazilci dosli da konobarisu na maltu pa usput i nako malo lopte igraju? cisto nako, da ih zelja mine...
naravno da jesu
Locked