Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Baltazar_khan
#526 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
hoće fuziju s njima 
- strong69
#527 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
Moraju prvo da paze na svoju fisijuBaltazar_khan wrote:hoće fuziju s njima
- ultima_palabra
#528 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
Ali lik je daleko najjači trol na forumu, sofisticiran pravo 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#529 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
ultima_palabra wrote:Ali lik je daleko najjači trol na forumu
- BHF_Manijak
#530 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
Pa da, dobra paralela. Tacno kao Arsenal. Veliki klub za nase uslove, ali ne nesto tipa Uniteda ili Liverpoola u Engleskoj.Baltazar_khan wrote:da je bila poštena realno sarajevo bi imalo na kontu i kup maršala tita al eto i ovo nije loše jer su glavnu ulogu vodili klubovi velike četvorke.
i ne kontam što jedete muda kad neki novi igrač izjavi da je došao u najveću klub u državi? nije ni arsenal odavno prvak pa je i dalje gigant engleskog fudbala. polako bit će na redu i naše vrijeme. kad dođemo do vrha tamo ostajemo do daljnjeg
PS Ne jedemo muda, vec ne mogu da shvatim tu propagandu i pranje mozga, k'o da cete nesto postici time. Bezze lozite igrace da se brukaju kao onaj "lijevo desno Messi" iz Crne Gore, pa onda za pola godine ode, a nakacite ga sa izjavama, covjek bi rek'o zadnje 3 generacije mu igrale za Sarajevo, a dedo mu bio Hase.
- Svakodobro!
#531 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
Možda zezam, nije ni toliko, na jugu sam izbrojao 19 ljudi iskreno. Ne znam iskreno meni je bezveze osjećaj bio, očekivao sam "ljude". Jbg.ultima_palabra wrote:Nemoj zezati da je samo toliko bilo?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#532 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
A šta je to Luzerpul? Smeće od kluba 2 i po' decenije. 
- KPNCTNJAH
#533 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
Znaci propustam puno ?ultima_palabra wrote:Ali lik je daleko najjači trol na forumu, sofisticiran pravo
- Maharadza
#534 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
Pa ni Liverpool nije titule osvojio odavno pa ih opet, barem ja lično smatram najvećim klubom na otoku.BHF_Manijak wrote:Pa da, dobra paralela. Tacno kao Arsenal. Veliki klub za nase uslove, ali ne nesto tipa Uniteda ili Liverpoola u Engleskoj.Baltazar_khan wrote:da je bila poštena realno sarajevo bi imalo na kontu i kup maršala tita al eto i ovo nije loše jer su glavnu ulogu vodili klubovi velike četvorke.
i ne kontam što jedete muda kad neki novi igrač izjavi da je došao u najveću klub u državi? nije ni arsenal odavno prvak pa je i dalje gigant engleskog fudbala. polako bit će na redu i naše vrijeme. kad dođemo do vrha tamo ostajemo do daljnjeg![]()
PS Ne jedemo muda, vec ne mogu da shvatim tu propagandu i pranje mozga, k'o da cete nesto postici time. Bezze lozite igrace da se brukaju kao onaj "lijevo desno Messi" iz Crne Gore, pa onda za pola godine ode, a nakacite ga sa izjavama, covjek bi rek'o zadnje 3 generacije mu igrale za Sarajevo, a dedo mu bio Hase.
A eto molim te reci mi šta treba da kaže da bi ti 'shvatio'?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
- ultima_palabra
#535 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
Jbg, navuče pravo puno ljudi u raspravu... tema AC/DC u Sarajevu je nenadjebivaKPNCTNJAH wrote:Znaci propustam puno ?ultima_palabra wrote:Ali lik je daleko najjači trol na forumu, sofisticiran pravo![]()
- BHF_Manijak
#536 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
Spomenuo sam Liverpool u usporedbi sa Arsenalom, a naravno da Redsi su odavno u engleskim okvirima ispod Uniteda, iako od evropskih klubova njih bas gotivim.
Ovu ti drugu recenicu Maharadza nisam shvatio, na sta mislis?
- Maharadza
#537 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
Šta to po tebi treba da izjavi igrač kada dođe kod nas?!BHF_Manijak wrote:Spomenuo sam Liverpool u usporedbi sa Arsenalom, a naravno da Redsi su odavno u engleskim okvirima ispod Uniteda, iako od evropskih klubova njih bas gotivim.
- antifascism
#538 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
Bas, djeca rodjena 2007. sada krecu u skoluJThomas wrote:
ne da se ne sjećaju, nego nisu doživjela, to nije isto
-
sistematski pregled
#539 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
Ne baš sva. Ti si krenuo prošle godine.antifascism wrote:Bas, djeca rodjena 2007. sada krecu u skoluJThomas wrote:
ne da se ne sjećaju, nego nisu doživjela, to nije isto
- antifascism
#540 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
FKS jeste bio najveci klub BiH par godina poslije drugog svjetskog rata prije nego sto je Zeljeznicar (jos jednom) stao na noge. Trebalo im je malo vremena sto je razumljivo jer je ih tadasnji rezim potpuno srezo dok je budzet pumpao FKSa. Zeljeznicar je daleko najveci klub u BiH. Cak je veci nego Olimpic, FKS i Slavija zajedno.
- Šibicar
#541 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
Stvarno šega,pa normalno je da će izjavljivati da je došao u najveći klub,isto k'o što je normalno da to izjavi igrač koji potpiše za Želju,tako je i u Hrvatskoj sa Dinamom i Hajdukom,u Srbiji sa Zvezdom i Partizanom.Čisto sumnjam da će neki igrač kad potpiše za Hajduk reći da je potpisao za drugi najveći klub u HR,džaba što imaju 10 titula manje.Kod nas su kao i kod komšija dva kluba u borbi za prevlast koji je najveći i meni su takve stvari sasvim normalne,bez obzira na broj trofeja.
-
north
#542 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
Odgovorite antifašisti molim vas, pa nemojte ga ignorisati baš stalno, zaslužio je dečko da mu se nakon truda pošalje jedno
Samo nastavi legendo, ide te, samo drugi to nikako ne shvataju
Ako baš i dalje niko ne shvati tvoje poruke, i provale kada pokušavaš biti duhovit, libo te racku, ti samo repliciraj na svoj post i stavi "
".... ha ya
.....
Samo nastavi legendo, ide te, samo drugi to nikako ne shvataju
- BHF_Manijak
#543 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
Sta ja znam, pogledaj predstavljanja u drugim klubovima, region, Evropa... Kod vas je svaki put isti tekst sastavljen, recenica-dvije gore dole.Maharadza wrote:Šta to po tebi treba da izjavi igrač kada dođe kod nas?!BHF_Manijak wrote:Spomenuo sam Liverpool u usporedbi sa Arsenalom, a naravno da Redsi su odavno u engleskim okvirima ispod Uniteda, iako od evropskih klubova njih bas gotivim.
- antifascism
#544 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
Ti se ne slazes da je Zeljo trenutno veci od Olimpica, FKSa i Slavije zajedno?north wrote:Odgovorite antifašisti molim vas, pa nemojte ga ignorisati baš stalno, zaslužio je dečko da mu se nakon truda pošalje jedno![]()
Samo nastavi legendo, ide te, samo drugi to nikako ne shvatajuAko baš i dalje niko ne shvati tvoje poruke, i provale kada pokušavaš biti duhovit, libo te racku
Last edited by antifascism on 08/09/2013 21:43, edited 1 time in total.
-
Labirint
#545 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
Dobro,i sta je onda bilo? Potrali nas, izbacili nas par puta u drugu ligu staantifascism wrote:FKS jeste bio najveci klub BiH par godina poslije drugog svjetskog rata prije nego sto je...
Ovu pricu moj je tata jaci od tvog na stranu al bi bilo zanimljivo vidjeti koliko je puta koji tim bio ispred drugog u periodu 46-90? Podrazumjeva se samo za one sezone kad su Dimimitrijevici igrali prvu ligu
-
salle_eh1986
#546 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
Realno prekretnica je bila onaj derbi za prvu titulu nakon rata, koju je Zuban donio nama a sa njom i primat najvećeg klubaantifascism wrote:FKS jeste bio najveci klub BiH par godina poslije drugog svjetskog rata prije nego sto je Zeljeznicar (jos jednom) stao na noge. Trebalo im je malo vremena sto je razumljivo jer je ih tadasnji rezim potpuno srezo dok je budzet pumpao FKSa. Zeljeznicar je daleko najveci klub u BiH. Cak je veci nego Olimpic, FKS i Slavija zajedno.
Sjećam se premija za kone i za nas, duplo veće ako mi uzmemo titulu, kao ono "ma nema šanse za to"
Od tad pa do danas smo nakupili trofeja taman da može naša generacija biti spokojna
- antifascism
#547 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
Zeljo nije "moj", nije ni FKS. Bio sam navijac FKSa davno nekada ali to ne mjena cinjenicu da je FKS manji. Nijedan ozbiljan klub nebi zaposlio Ibrakovica.Labirint wrote:Dobro,i sta je onda bilo? Potrali nas, izbacili nas par puta u drugu ligu staantifascism wrote:FKS jeste bio najveci klub BiH par godina poslije drugog svjetskog rata prije nego sto je...
Ovu pricu moj je tata jaci od tvog na stranu al bi bilo zanimljivo vidjeti koliko je puta koji tim bio ispred drugog u periodu 46-90? Podrazumjeva se samo za one sezone kad su Dimimitrijevici igrali prvu ligu
-Nemate stadiona, dijelite kantonski stadion sa reprezentacijom, Halidom i Sabanom. Zeljo ima svoj, kakav takav.
-Zeljo ima bolju ekonomiju bez obzira na privremenu sadaku iz Malezije
-Zeljine legende su uvijek uz Zelju. Osim, Katalinski pa i Dzeko u buducnosti. Vas odnos sa vasim najboljim igracima je los, S.Susica FKS vise ne zanima. Odhebali ste Sedina Torlaka koji je zbog vas odbijo Zelju.
-Zeljo proizvodi igrace. Dzeko, Visca, Sehic, Zukanovic, Kvesic. Sve su to reprezentativci iz Zelje. Gdje je tu FKS?
- omega369
#548 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
Nijaze, jel ti lakse sad? Jesi li se istresao? Hajde sad spavaj i tajpi je da te malo pripazi jer si previse nervozan ovih dana
Znas i sam da ce biti samo gore, otkantan si sa svih budzeta. ostao jos jedino forum. mrka kapa kako god

Last edited by omega369 on 08/09/2013 21:56, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#549 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
Otprilike tačno... tad sam nekako imao osjećaj da se ne možemo nositi sa njima, oni su imali manje-više dream team lige, jaku upravu, političku zaleđinu, sve živo... mi se jedva sastavili nakon rata, derali nas Zmajevi i Lukavci.salle_eh1986 wrote:Realno prekretnica je bila onaj derbi za prvu titulu nakon rata, koju je Zuban donio nama a sa njom i primat najvećeg klubaantifascism wrote:FKS jeste bio najveci klub BiH par godina poslije drugog svjetskog rata prije nego sto je Zeljeznicar (jos jednom) stao na noge. Trebalo im je malo vremena sto je razumljivo jer je ih tadasnji rezim potpuno srezo dok je budzet pumpao FKSa. Zeljeznicar je daleko najveci klub u BiH. Cak je veci nego Olimpic, FKS i Slavija zajedno.
Sjećam se premija za kone i za nas, duplo veće ako mi uzmemo titulu, kao ono "ma nema šanse za to"
Od tad pa do danas smo nakupili trofeja taman da može naša generacija biti spokojna
Taj gol je sve promijenio.
- strong69
#550 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014
Šibicar wrote:Stvarno šega,pa normalno je da će izjavljivati da je došao u najveći klub,isto k'o što je normalno da to izjavi igrač koji potpiše za Želju,tako je i u Hrvatskoj sa Dinamom i Hajdukom,u Srbiji sa Zvezdom i Partizanom.Čisto sumnjam da će neki igrač kad potpiše za Hajduk reći da je potpisao za drugi najveći klub u HR,džaba što imaju 10 titula manje.Kod nas su kao i kod komšija dva kluba u borbi za prevlast koji je najveći i meni su takve stvari sasvim normalne,bez obzira na broj trofeja.
Sarajevo i Zeljo jesu dva najveca BH kluba. Brojnost navijaca, rezultati, bivsi igraci (Osim, Bazdarevic, Katalinski, Susic, Ferhatovic, Pasic, Hadzibegic, Muzurovic), clanstvo samo su neki od elemenata. Mrsko mi je da elaboriram dalje i ulazim u analizu ali ko prati fudbal zna i njemu analiza nije potrebna.
I sta ocekujete, da neki igrac pojaca Sarajevo i kaze da mu je drago sto je dosao u drugi najveci klub u BiH ili obrnuto? Stvarno se nekada mogu procitati djecije rasprave koje nemaju smisla. A i fali vala tema za prepucavanje, opet spustismo ovu temu na raspravu ciji je veci i bolji. Klub...
antifascism wrote:Ti se ne slazes da je Zeljo trenutno veci od Olimpica, FKSa i Slavije zajedno?north wrote:Odgovorite antifašisti molim vas, pa nemojte ga ignorisati baš stalno, zaslužio je dečko da mu se nakon truda pošalje jedno![]()
Samo nastavi legendo, ide te, samo drugi to nikako ne shvatajuAko baš i dalje niko ne shvati tvoje poruke, i provale kada pokušavaš biti duhovit, libo te racku