citroen xm wrote:Mali pokušaj humora i opet vrijeđanje.?
Ne ide ti to baš druže, opusti se.
sto se javljas ako se ne pronalazis?
ispricao si svoju pricu, prosla ti je.
nisam se tebi ni obratio. obracam se covjeku koji kuva i prica srpsko hrvatski 17 godina nakon rata koji se izmedju ostalog vodio i zbog tog jezika. i sad nakon 17 godina dodje frajer i na glavnom sarajevskom forumu mi prica o kuvanju i srpsko hrvatskom jeziku. meni je stari ranjen zbog te price od prije 17 godina. i ovo sto ovaj lik pise stvarno shvatam ko provokaciju. jer ko normalan ko se deklarise ko bosanac i hercegovac, moze doci i poslije svih onih pizdarije koje su se desavale pricat o srpsko hrvatskom jeziku.
necu da se opustim nit me opusta ova situacija, dapace, uznemirava me sto "vi" kvazi bosanci i hercegovci, nacionalne i etnicke manjine i na jebenom forumu nadjete svrsishodno da pricate kako ste ugrozeni od primitivaca i kako ste napadnuti, zaboga, ni krivi ni duzni. i poslije toga mi ti kazes, smiri se. odhebi ba u skokovima i ti ostatak dodikovaca.
i najtuznije od svega je sto ljudi ne reaguju. cak pravdaju vaze ispade, koji su sve samo nenamjerni.
nisam nacionalista nit sam sovinista, ove price mi bas potezu zivac i to dobrano.