Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
rumFo

#526 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by rumFo »

Mis mekinjas wrote:A ovaj, jel' vam se ikad desilo, kad se probudite kraj cure ujutro, pa je ne možete poznati, kad joj se skine šminka? :roll:
ma kakva sminka? fali joj po glave! :D
zahvalan

#527 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by zahvalan »

Mis mekinjas wrote:A ovaj, jel' vam se ikad desilo, kad se probudite kraj cure ujutro, pa je ne možete poznati, kad joj se skine šminka? :roll:

e svasta :-) :-)

pa ima nas sto biramo,nije ga svejedno svugdje metnuti :D :D

to znaci da ima djevojaka kojima ga ja npr ne bih dao nadam se da je odgovor jasan

:bih:
spreca

#528 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by spreca »

Mis mekinjas wrote:
Pitarrr82 wrote:

Mislim da gledate previse filmova :P
Ma zanima me kakve su kad im se skinu obrve :lol: :lol: :lol: i otpadnu trepavice :D
Ja pred jednom zatvorio vrata :lol: ......otvorim vrata i pogledam a ona se kezi :mrgreen: ...........mislim se uzo bi ja tebe ali cekam drugu :oops: ......kad ona poce nogom u vrata da lupa ...otvorim ....kaze ona to sam ja zar me nisi pozno :lol: :lol: :lol: ....ma nije ona lose i bez sminke cak je i simpaticnija bez...mislim sminke ali sta cu bio naviko :lol: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#529 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by dječak sa šibicama »

Nije.
spreca

#530 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by spreca »

Neki se bude kraj momka :lol: :lol: :lol:
Eborg

#531 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Eborg »

Zato su najbolja morska upoznavanja, i to na plaži. :dance:

Odmah vidiš na čemu si i šta se može očekivati. :mrgreen: Nema ratnih boja na licu koje te dovode u zabludu a i ošmekaš joj meme. :mrgreen: Uz to možeš prilično sigurno odokativnom metodom guta i usjeka provjeriti da nije kakav frajer, danas je takav vakat došao.

A ne kad se namaže, stavi čarape u grudnjak, ekstenzije, lažne trepavice i nokte pa je ujutro osjećaj isto k'o da sam se sa Datom trljao a ne sa ženom od krvi i mesa. :-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#532 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by ladyblue18 »

Eborg wrote:
A ne kad se namaže, stavi čarape u grudnjak, ekstenzije, lažne trepavice i nokte pa je ujutro osjećaj isto k'o da sam se sa Datom trljao a ne sa ženom od krvi i mesa. :-)
:shock: :lol: :lol: :lol: ja sam mislila da ovoga ima samo u filmovima :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MedenoSrce

#533 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

zahvalan wrote:
to znaci da ima djevojaka kojima ga ja npr ne bih dao nadam se da je odgovor jasan[/size]

:bih:
A ja se vazda pitala što Li ti je nick zahvalan
sent from my nokia 8110i
Industrialyzer

#534 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Industrialyzer »

Racuna li se ako te ujutro praaaaavo podsjeca na nekoga :mrgreen:
Margaret

#535 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Margaret »

Zaboravila sam prijašnje svoje ime na ovom forumu, jer dugo nisam nešto "rekla", jer bi uvijek bilo sve rečeno, osim na ovoj zanimljivoj temi imam par pitanja, 2 za početak:

1. Šta volite da vam žena radi u krevetu? Većina muškaraca mi se čini da bi odgovorilo - oralni seks, i hajde, i ako jeste, ima li nešto posebno?

2. Koliko za vrijeme seksa primjećujete celulit npr.?
Jack Be Nimble

#536 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Jack Be Nimble »

Pa kada bi pokupio curu iz cirkusa sigurno bi imao taj problem sljedece jutro.
Jack Be Nimble

#537 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Jack Be Nimble »

Margaret wrote: 2. Koliko za vrijeme seksa primjećujete celulit npr.?
Kako neke cure nemogu podnjeti dlakave, ja nemogu mladi sir na curama. Turn off i to zesci.
Obskurni

#538 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Obskurni »

Ja shvatam da je to dosta teško za riješiti i znam da je svakoj curi problem. Ako ga ima onda cu se potruditi da zaboravi na njega kako bi nam oboma bilo ugodnije :D
spacebound

#539 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by spacebound »

Obskurni wrote:Ja shvatam da je to dosta teško za riješiti i znam da je svakoj curi problem. Ako ga ima onda cu se potruditi da zaboravi na njega kako bi nam oboma bilo ugodnije :D
:thumbup:
Dugi nožni nokti

#540 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Dugi nožni nokti »

Margaret wrote:Zaboravila sam prijašnje svoje ime na ovom forumu, jer dugo nisam nešto "rekla", jer bi uvijek bilo sve rečeno, osim na ovoj zanimljivoj temi imam par pitanja, 2 za početak:

1. Šta volite da vam žena radi u krevetu? Većina muškaraca mi se čini da bi odgovorilo - oralni seks, i hajde, i ako jeste, ima li nešto posebno?

1. Da mijenja i zateže posteljinu, lijepo "nabora" jastuke i slične stvari. :D
2. Skoncentrišem se na posao, tako da se raznorazne "prepreke" mogu lako preskočiti. Baš trebam misliti o tome, pa da se vojnik za tren oka pretvori u ležećeg policajca. Poslije imam neke slike u glavi, ali sve to ispari pred početak druge runde.
zahvalan

#541 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by zahvalan »

Margaret wrote:Zaboravila sam prijašnje svoje ime na ovom forumu, jer dugo nisam nešto "rekla", jer bi uvijek bilo sve rečeno, osim na ovoj zanimljivoj temi imam par pitanja, 2 za početak:

1. oralni sex sa zenom :-) :-) jednostavno ne bih je kasnije mogao gledati zgadila bi mi se,za oralni sex postoje ove iz oglasa (isto tako i za Analni),
2. :-) :-) :-) npr ja za vrijeme sexa ne primjecujem celulit ali primjecujem da nije okrecila ili obrisala prasinu ili cak oprala sudje :lol: :lol: :lol: nigdje veze

neko konkretno pitanje ?
severin

#542 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by severin »

1. sve :)
2. nemam vremena za to gledati :lol: :lol:
Sunrise00

#543 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Sunrise00 »

empaticna85 wrote:
p206 wrote:Mojne te priče... znate onu drug drug, pa mali crnac u bešici :lol:

Evo da meni kolegica kaže da sam ko Ševčenko, nebi mi preostalo ništa drugo nego da je ono ko kolega odradim :lol:

Ovo je zaebancija... da sam oženjen, i kad bi imao na poslu neku atraktivnu kolegicu ipak bi pazio šta radim, sve ima svoje granice...
Nemoj tako, mislit ce da se javlja pop :lol: (posto nas ima casnih sestara).

Ljudi tesko shvataju da neko moze odlicno da zivi i bez tudjeg hvalisanja, pogotovo ljudi s posla, uostalom - sta koga briga je li mi nesto lijepo stoji, jesam li danas lijepa, je li mi kosulja ruzna? Bitno je da se meni svidja :thumbup: , i da sam ja zadovoljna, a suvisne komentare - pogotovo na poslu i ljudi koje "povrsno" poznajem, ne znam zasto bi me uopste zanimali i nema potrebe da mi se upucuju. Sad dodajte - arogantna casna sestra :P .
ti nas ovdje zezas jel' tako :D izvini, al' ja stvarno ne vjerujem da ti ne bude bar malo drago kad ti neko uputi kompliment. Cuj sta nekog briga kakva ti je kosulja, jarane da sam musko i da mi na komentar "lijepa ti je kosulja" ti odgovoris sa "sta tebe briga kakva mi je kosulja" poslala bih te u neku stvar :D
frustracije su gadna stvar :-)

p.s. izvinjavam se sto uletih sa komentarom o ovome, znam da je bilo prije koju stranicu :D
HAVANA

#544 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by HAVANA »

zahvalan wrote:

1. oralni sex sa zenom :-) :-) jednostavno ne bih je kasnije mogao gledati zgadila bi mi se,za oralni sex postoje ove iz oglasa

Jel ovo ozbiljno il se zajebajes? :shock:
rumFo

#545 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by rumFo »

HAVANA wrote:
zahvalan wrote:

1. oralni sex sa zenom :-) :-) jednostavno ne bih je kasnije mogao gledati zgadila bi mi se,za oralni sex postoje ove iz oglasa

Jel ovo ozbiljno il se zajebajes? :shock:

hahahaha joooooooj :mrgreen: :thumbup:
rumFo

#546 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by rumFo »

hahaha ovaj me podsjeti na radnog kolegu... kako smo ga danima lozili "lizach" :D

valjda lik nafato neku studenticu, pa se zaljubio, a uz sve to je bio "neiskusan" i dodje lik jedan dan na posao, sa "onim blentavim osmjehom" :D skuzimo ga mi i u rolku pocnemo... jel ti ga siljila, ovo ono, a on ono cudno gledajuci, jok ba sta vam je, ne bi mogo to... a reko jesil' ti "lizo" :D heheheh a on na to fuj :D hehehehhe

mos mislit, njihove perverzije u krevetu :D
Ghost_Rider_XXX

#547 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Ghost_Rider_XXX »

zahvalan wrote:1. oralni sex sa zenom :-) :-) jednostavno ne bih je kasnije mogao gledati zgadila bi mi se,za oralni sex postoje ove iz oglasa (isto tako i za Analni),
Molim te reci da se šališ. :shock: :o :shock: :shock:
drekalica28

#548 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by drekalica28 »

Ghost_Rider_XXX wrote:
zahvalan wrote:1. oralni sex sa zenom :-) :-) jednostavno ne bih je kasnije mogao gledati zgadila bi mi se,za oralni sex postoje ove iz oglasa (isto tako i za Analni),
Molim te reci da se šališ. :shock: :o :shock: :shock:
Ali stvarno. :shock: :shock: :shock:
Još ako napiše da ona njemu treba i mora i podrazumejva se da odradi.... Image
Loulou

#549 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Loulou »

Ne budite okrutni, dečko je mlad :D
zahvalan

#550 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by zahvalan »

:shock: :shock: jos me napadose

otisao je svijet u K davno

gdje ces dati da ti ga zena pusi hahaha pa da mi kasnije djecu ljubi

a mlad jesam ali ce se uvijek znati za sta koja rupa sluzi

boze sacuvaj

:run: :run:

:run:
Locked