ma kakva sminka? fali joj po glave!Mis mekinjas wrote:A ovaj, jel' vam se ikad desilo, kad se probudite kraj cure ujutro, pa je ne možete poznati, kad joj se skine šminka?
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- rumFo
#526 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
- zahvalan
#527 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Mis mekinjas wrote:A ovaj, jel' vam se ikad desilo, kad se probudite kraj cure ujutro, pa je ne možete poznati, kad joj se skine šminka?
e svasta
pa ima nas sto biramo,nije ga svejedno svugdje metnuti
to znaci da ima djevojaka kojima ga ja npr ne bih dao nadam se da je odgovor jasan
- spreca
#528 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ja pred jednom zatvorio vrataMis mekinjas wrote:Ma zanima me kakve su kad im se skinu obrvePitarrr82 wrote:Mis mekinjas wrote:A ovaj, jel' vam se ikad desilo, kad se probudite kraj cure ujutro, pa je ne možete poznati, kad joj se skine šminka?
Mislim da gledate previse filmova![]()
![]()
i otpadnu trepavice
- dječak sa šibicama
#529 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Nije.Mis mekinjas wrote:A ovaj, jel' vam se ikad desilo, kad se probudite kraj cure ujutro, pa je ne možete poznati, kad joj se skine šminka?
- spreca
#530 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Neki se bude kraj momkaMis mekinjas wrote:A ovaj, jel' vam se ikad desilo, kad se probudite kraj cure ujutro, pa je ne možete poznati, kad joj se skine šminka?
-
Eborg
#531 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Zato su najbolja morska upoznavanja, i to na plaži.
Odmah vidiš na čemu si i šta se može očekivati.
Nema ratnih boja na licu koje te dovode u zabludu a i ošmekaš joj meme.
Uz to možeš prilično sigurno odokativnom metodom guta i usjeka provjeriti da nije kakav frajer, danas je takav vakat došao.
A ne kad se namaže, stavi čarape u grudnjak, ekstenzije, lažne trepavice i nokte pa je ujutro osjećaj isto k'o da sam se sa Datom trljao a ne sa ženom od krvi i mesa.
Odmah vidiš na čemu si i šta se može očekivati.
A ne kad se namaže, stavi čarape u grudnjak, ekstenzije, lažne trepavice i nokte pa je ujutro osjećaj isto k'o da sam se sa Datom trljao a ne sa ženom od krvi i mesa.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#532 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Eborg wrote:
- MedenoSrce
#533 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
A ja se vazda pitala što Li ti je nick zahvalanzahvalan wrote:
to znaci da ima djevojaka kojima ga ja npr ne bih dao nadam se da je odgovor jasan[/size]
sent from my nokia 8110i
- Industrialyzer
#534 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Mis mekinjas wrote:A ovaj, jel' vam se ikad desilo, kad se probudite kraj cure ujutro, pa je ne možete poznati, kad joj se skine šminka?
Racuna li se ako te ujutro praaaaavo podsjeca na nekoga
-
Margaret
#535 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Zaboravila sam prijašnje svoje ime na ovom forumu, jer dugo nisam nešto "rekla", jer bi uvijek bilo sve rečeno, osim na ovoj zanimljivoj temi imam par pitanja, 2 za početak:
1. Šta volite da vam žena radi u krevetu? Većina muškaraca mi se čini da bi odgovorilo - oralni seks, i hajde, i ako jeste, ima li nešto posebno?
2. Koliko za vrijeme seksa primjećujete celulit npr.?
1. Šta volite da vam žena radi u krevetu? Većina muškaraca mi se čini da bi odgovorilo - oralni seks, i hajde, i ako jeste, ima li nešto posebno?
- Jack Be Nimble
#536 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa kada bi pokupio curu iz cirkusa sigurno bi imao taj problem sljedece jutro.Mis mekinjas wrote:A ovaj, jel' vam se ikad desilo, kad se probudite kraj cure ujutro, pa je ne možete poznati, kad joj se skine šminka?
- Jack Be Nimble
#537 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Kako neke cure nemogu podnjeti dlakave, ja nemogu mladi sir na curama. Turn off i to zesci.Margaret wrote: 2. Koliko za vrijeme seksa primjećujete celulit npr.?
- Obskurni
#538 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ja shvatam da je to dosta teško za riješiti i znam da je svakoj curi problem. Ako ga ima onda cu se potruditi da zaboravi na njega kako bi nam oboma bilo ugodnije 
-
spacebound
#539 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Obskurni wrote:Ja shvatam da je to dosta teško za riješiti i znam da je svakoj curi problem. Ako ga ima onda cu se potruditi da zaboravi na njega kako bi nam oboma bilo ugodnije
- Dugi nožni nokti
#540 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
1. Da mijenja i zateže posteljinu, lijepo "nabora" jastuke i slične stvari.Margaret wrote:Zaboravila sam prijašnje svoje ime na ovom forumu, jer dugo nisam nešto "rekla", jer bi uvijek bilo sve rečeno, osim na ovoj zanimljivoj temi imam par pitanja, 2 za početak:
2. Skoncentrišem se na posao, tako da se raznorazne "prepreke" mogu lako preskočiti. Baš trebam misliti o tome, pa da se vojnik za tren oka pretvori u ležećeg policajca. Poslije imam neke slike u glavi, ali sve to ispari pred početak druge runde.
- zahvalan
#541 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
1. oralni sex sa zenomMargaret wrote:Zaboravila sam prijašnje svoje ime na ovom forumu, jer dugo nisam nešto "rekla", jer bi uvijek bilo sve rečeno, osim na ovoj zanimljivoj temi imam par pitanja, 2 za početak:
2.
neko konkretno pitanje ?
-
severin
#542 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
1. sve
2. nemam vremena za to gledati

2. nemam vremena za to gledati
- Sunrise00
#543 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ti nas ovdje zezas jel' takoempaticna85 wrote:Nemoj tako, mislit ce da se javlja popp206 wrote:Mojne te priče... znate onu drug drug, pa mali crnac u bešici![]()
Evo da meni kolegica kaže da sam ko Ševčenko, nebi mi preostalo ništa drugo nego da je ono ko kolega odradim
Ovo je zaebancija... da sam oženjen, i kad bi imao na poslu neku atraktivnu kolegicu ipak bi pazio šta radim, sve ima svoje granice...(posto nas ima casnih sestara).
Ljudi tesko shvataju da neko moze odlicno da zivi i bez tudjeg hvalisanja, pogotovo ljudi s posla, uostalom - sta koga briga je li mi nesto lijepo stoji, jesam li danas lijepa, je li mi kosulja ruzna? Bitno je da se meni svidja, i da sam ja zadovoljna, a suvisne komentare - pogotovo na poslu i ljudi koje "povrsno" poznajem, ne znam zasto bi me uopste zanimali i nema potrebe da mi se upucuju. Sad dodajte - arogantna casna sestra
.
frustracije su gadna stvar
p.s. izvinjavam se sto uletih sa komentarom o ovome, znam da je bilo prije koju stranicu
- HAVANA
#544 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
zahvalan wrote:1. oralni sex sa zenomMargaret wrote:Zaboravila sam prijašnje svoje ime na ovom forumu, jer dugo nisam nešto "rekla", jer bi uvijek bilo sve rečeno, osim na ovoj zanimljivoj temi imam par pitanja, 2 za početak:
2. Koliko za vrijeme seksa primjećujete celulit npr.?![]()
jednostavno ne bih je kasnije mogao gledati zgadila bi mi se,za oralni sex postoje ove iz oglasa
Jel ovo ozbiljno il se zajebajes?
- rumFo
#545 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
HAVANA wrote:zahvalan wrote:1. oralni sex sa zenomMargaret wrote:Zaboravila sam prijašnje svoje ime na ovom forumu, jer dugo nisam nešto "rekla", jer bi uvijek bilo sve rečeno, osim na ovoj zanimljivoj temi imam par pitanja, 2 za početak:
2. Koliko za vrijeme seksa primjećujete celulit npr.?![]()
jednostavno ne bih je kasnije mogao gledati zgadila bi mi se,za oralni sex postoje ove iz oglasa
Jel ovo ozbiljno il se zajebajes?
hahahaha joooooooj
- rumFo
#546 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
hahaha ovaj me podsjeti na radnog kolegu... kako smo ga danima lozili "lizach" 
valjda lik nafato neku studenticu, pa se zaljubio, a uz sve to je bio "neiskusan" i dodje lik jedan dan na posao, sa "onim blentavim osmjehom"
skuzimo ga mi i u rolku pocnemo... jel ti ga siljila, ovo ono, a on ono cudno gledajuci, jok ba sta vam je, ne bi mogo to... a reko jesil' ti "lizo"
heheheh a on na to fuj
hehehehhe
mos mislit, njihove perverzije u krevetu
valjda lik nafato neku studenticu, pa se zaljubio, a uz sve to je bio "neiskusan" i dodje lik jedan dan na posao, sa "onim blentavim osmjehom"
mos mislit, njihove perverzije u krevetu
- Ghost_Rider_XXX
#547 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Molim te reci da se šališ.zahvalan wrote:1. oralni sex sa zenom![]()
jednostavno ne bih je kasnije mogao gledati zgadila bi mi se,za oralni sex postoje ove iz oglasa (isto tako i za Analni),
-
drekalica28
#548 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ali stvarno.Ghost_Rider_XXX wrote:Molim te reci da se šališ.zahvalan wrote:1. oralni sex sa zenom![]()
jednostavno ne bih je kasnije mogao gledati zgadila bi mi se,za oralni sex postoje ove iz oglasa (isto tako i za Analni),
![]()
![]()
![]()
Još ako napiše da ona njemu treba i mora i podrazumejva se da odradi....

- Loulou
#549 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ne budite okrutni, dečko je mlad 
- zahvalan
#550 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
otisao je svijet u K davno
gdje ces dati da ti ga zena pusi hahaha pa da mi kasnije djecu ljubi
a mlad jesam ali ce se uvijek znati za sta koja rupa sluzi
boze sacuvaj