Pa da, čuje se kroz zidove, provjerim te decibele...Možda je i u granicama, ne znam. Veći je problem što to traje SATIMA, mogao bih se ja pretrpit neko vrijeme.
Na kraju krajeva, polazim od sebe, ja poslije ponoći prelazim na slušalice, a ako gledam tv onda bass maltene gasim, a zvuk ide na minimum. Zato me uvjek iznenadi kakvih kretena ima.
Problemi sa komšijama
Moderator: anex
-
moimoi
#527 Re: Problemi sa komšijama
Prvo mu zvoni na vrata oko 12h i to panicno,da ga trznes ako je zaspao. Fino mu reci da sve cujes i da ne mozes spavati… da sebi kupi slusalice.
Ako se nastavi, odvrnes i ti neki death metal.
Kad tad mora prestati.
Ako se nastavi, odvrnes i ti neki death metal.
Kad tad mora prestati.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#528 Re: Problemi sa komšijama
Ja imam delegata iznad koji po svu noc odvrce vodu u kupatilu
I sta ces mu
I sta ces mu
- DaysleepeR
#529 Re: Problemi sa komšijama
Ja sam imao situaciju u zgradi gdje je komšija vlasnik stana u USA, ostavio nekom rođaku stan da izdaje i ovaj izdao nekom psihopati turčinu koji je student medicine. Kod lika 24 sata popaljena sva svjetla u stanu, i obično naveče oko 23 sata pa do ujutro krene da uči i da ponavlja gradivo za ispit naglas, ali punim glasom iz sve snage do ujutro. Komšije mu se žalile, lupale na vrata, zidove, ništa. Ja lijepo snimio dešavanja mobitelom, snimio koliko je sati, našao lika koji izdaje stan, poslao mu klipove i rekao da ću uključiti policiju, a ako to ne bude radilo da će se desiti stvari koje su izvan normalne komunikacije. Za mjesec dana mu je otkazao stan i iselio ga.