http://www.facetv.ba/konkurs-face-tv.htmlGoodTaste wrote:A prima li jos radnika, kakve su plate ?
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- BHCluster
#526 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- BHF_Manijak
#527 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa nisu nikakvu obavjest poslali ni onima sa prve audicije, a konkurs jos traje. Nego covjek fino primio vec radnike, a ostale ko sisa, ni odgovora niti bilo cega drugog, bas ono profesionalno.
Ovaj konkurs stoji jos od pocetka decembra.
Sto se kritika na radnike/ce tice, ipak treba imati razumijevanja, mnogi su tu po prvi put i malo je nezahvalno odmah paljbu osuti po njima, mnogi nemaju ni dana iskustva ili ga imaju jako malo. Koliko god to neprofesionalno izgledalo u prvi mah, ipak mi je jako drago vidjeti da neko vodi racuna i o mladim ljudima sa diplomama i da nisu na margini drustva, risakntan pokusaj ali po meni svake hvale vrijedan. U danasnjem vremenu dati mladim ljudima sansu, to je ravno cudu.
Ovaj konkurs stoji jos od pocetka decembra.
Sto se kritika na radnike/ce tice, ipak treba imati razumijevanja, mnogi su tu po prvi put i malo je nezahvalno odmah paljbu osuti po njima, mnogi nemaju ni dana iskustva ili ga imaju jako malo. Koliko god to neprofesionalno izgledalo u prvi mah, ipak mi je jako drago vidjeti da neko vodi racuna i o mladim ljudima sa diplomama i da nisu na margini drustva, risakntan pokusaj ali po meni svake hvale vrijedan. U danasnjem vremenu dati mladim ljudima sansu, to je ravno cudu.
-
convict
#528 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
U prethodnom pokušaju imao je 40ak dnevnika, svakodnevno, od početka do kraja izborne šutnje. I nije bio nimalo pristrasan... Toliko o njegovoj nezavisnosti.
Opet se primiču izbori i Senad je u lovu na nove mecene.
Opet se primiču izbori i Senad je u lovu na nove mecene.
-
nino90
#529 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Lijepo od njega sto je zaposlio ovoliko mladih lijepih novinarki 
iako nekad malo pogrijese XD
-
VjecitiStudent
#530 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senadova ljepsa polovina je svojevremeno bila legendarni vremenski prognozer na FTV-u, ako ona radi obuku novih kolacica dileme nema, tu TV treba obavezno gledatireni-90 wrote:Lijepo od njega sto je zaposlio ovoliko mladih lijepih novinarki
-
StupskaBitanga
#531 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
VjecitiStudent wrote:Senadova ljepsa polovina je svojevremeno bila legendarni vremenski prognozer na FTV-u, ako ona radi obuku novih kolacica dileme nema, tu TV treba obavezno gledatireni-90 wrote:Lijepo od njega sto je zaposlio ovoliko mladih lijepih novinarki
Vala se i vidi
-
StupskaBitanga
#532 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nabijem i njega i ovog Senada
- Diwan
#533 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
žalosno je sve ovo ...
-
arminem
#534 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
koji ti je k?

-
StupskaBitanga
#535 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Novinarsku profesiju koja je ionako degradirana, uništena, srozana u još veći ponor uvlači ovo čudovištearminem wrote:koji ti je k?![]()
Ja ne mogu ništa drugo reći osim čudovište
-
super_woofer
#536 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Daj ako ima neko kada su Enis i Milan gostovali kod Senada!! par puta se do sada vrtilo na FACETV-u a ali uvijek stingem gledati kraj..
-
pravaistina
#537 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
StupskaBitanga wrote:Novinarsku profesiju koja je ionako degradirana, uništena, srozana u još veći ponor uvlači ovo čudovištearminem wrote:koji ti je k?![]()
Ja ne mogu ništa drugo reći osim čudovište
-
pravaistina
#538 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
StupskaBitanga wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Koje uvlačenje Emiru/Nemanji Kusturici
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nabijem i njega i ovog Senada![]()
-
convict
#539 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
dovoljan pokazatelj koliko je ova tv gledana je i ova tema. kad je tv1 startala, odbrojavalo se na forumu, tema je bila aktivna danima nakon pokretanja programa, a ovdje skoro pa ništa.
žalosno je vidjeti šta se desi kad čovjek ostane živjeti u jednoj tački u svom životu i tako 20 godina i onda svoje djelo reciklira i dovede do besmisla.
žalosno je vidjeti šta se desi kad čovjek ostane živjeti u jednoj tački u svom životu i tako 20 godina i onda svoje djelo reciklira i dovede do besmisla.
- snaga_znanja
#540 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Rekao sam 100 puta da necu nikada govoriti o njemu pa cu opet.
Kusturica je takav kakav je. Nekom odgovara, nekom ne. U mom vidjenju to je covjek koji je zbog nekog nama nepoznatog sukoba sa odredjenom elitom svoga grada otisao u suprotnu krajnost iz svoga prkosa i sujete. I pogrijesio.
Posto je prkosan i sujetan onakav kakav je onda moramo shvatiti da nece nikada priznati da se zajeb'o. I to je ono sto je Senad veceras pokusao izvuci od njega. Da prizna da se zajeb'o. Ali ne idi djavle on odmah podje nabrajati gdje je on sve pozeljan, a kako je Sarajevo malo u odnosu na to sve i tu se vidi njegov karakter. Karakter kroz koji on svoj svjetski uspjeh prosipa na jedan malogradjanski nacin. I to je glavna balkanska crta kroz njegov lik i dijelo.
Ako neko misli da Emir Kusturica nije trebao biti gost kod Senada neka otvori svoju privatnu TV i neka onda dovodi svoje goste.
Ili ako misli da mu je Senad trebao reci "Dragi Kusta ja ti nazv'o da ti kazem da nam popusis cundas" , ta je promasio smisao medija.
Meni je drago da Emir Kusturica ima mogucnost da kaze ono sto misli jer onda cjelokupna javnost moze da vidi koliko se zajebao jedan od najvecih umjetnika ovog naroda. A onda iz prkosa udara u nove gluposti...
Kusturica je takav kakav je. Nekom odgovara, nekom ne. U mom vidjenju to je covjek koji je zbog nekog nama nepoznatog sukoba sa odredjenom elitom svoga grada otisao u suprotnu krajnost iz svoga prkosa i sujete. I pogrijesio.
Posto je prkosan i sujetan onakav kakav je onda moramo shvatiti da nece nikada priznati da se zajeb'o. I to je ono sto je Senad veceras pokusao izvuci od njega. Da prizna da se zajeb'o. Ali ne idi djavle on odmah podje nabrajati gdje je on sve pozeljan, a kako je Sarajevo malo u odnosu na to sve i tu se vidi njegov karakter. Karakter kroz koji on svoj svjetski uspjeh prosipa na jedan malogradjanski nacin. I to je glavna balkanska crta kroz njegov lik i dijelo.
Ako neko misli da Emir Kusturica nije trebao biti gost kod Senada neka otvori svoju privatnu TV i neka onda dovodi svoje goste.
Ili ako misli da mu je Senad trebao reci "Dragi Kusta ja ti nazv'o da ti kazem da nam popusis cundas" , ta je promasio smisao medija.
Meni je drago da Emir Kusturica ima mogucnost da kaze ono sto misli jer onda cjelokupna javnost moze da vidi koliko se zajebao jedan od najvecih umjetnika ovog naroda. A onda iz prkosa udara u nove gluposti...
-
StupskaBitanga
#541 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ništa ja očekujem ukazivanje Nede Ukraden u idućem izdanju
- Dionysios
#542 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
...StupskaBitanga wrote:Ništa ja očekujem ukazivanje Nede Ukraden u idućem izdanju
Last edited by Dionysios on 28/03/2021 23:33, edited 1 time in total.
- muhafuca
#543 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ima li iko ovde ko konta da je svaka televizija bila odron kad je pocinjala sa radom
samo je to bilo u vrijeme kad je bilo manje konkurencije da se uporedi
Šta bi ljudi sad da neko osnuje novu TV kucu i da odmah sutra bude ko da radi sto godina ?
Dajte covjeku vremena da zardi koju paru pa onda da kritikujemo
samo je to bilo u vrijeme kad je bilo manje konkurencije da se uporedi
Šta bi ljudi sad da neko osnuje novu TV kucu i da odmah sutra bude ko da radi sto godina ?
Dajte covjeku vremena da zardi koju paru pa onda da kritikujemo
- ExNihilo
#544 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
snaga_znanja wrote:
-
pravaistina
#545 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ellinor wrote:snaga_znanja wrote:
![]()
-
silver testelone
#546 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Drago mi je što se ovaj intervju desio. Nakon ovog sve više shvatam Kusturicu i sve manje mu zamjeram...
- ultima_palabra
#547 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jebo li ga Kusturica... odavno izbjegavam sve što ima veze sa Senadom, a od sad još više... i njega i Oslobođenje 
- al_akhisari
#548 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
potpissnaga_znanja wrote:Rekao sam 100 puta da necu nikada govoriti o njemu pa cu opet.
-
Cenzura.Vlada
#549 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja ne vidim temu o Kusturici i ovom zadnjem slucaju, pa ako postoji uputite me, a ako ne onda cu svoje vidjenje napisati ovdje.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#550 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kusturicu kao apsolutno najjaču kulturnu bošnjačku vrijednost uz sebe nismo imali :snaga_znanja wrote:Rekao sam 100 puta da necu nikada govoriti o njemu pa cu opet.
- U ratu kad je najviše trebao. Samo da je ćutao na najudaljenijoj tački kugle zemaljske - pomogao bi.
- Nakon rata kad se sila malograđanštine pojavila u gradovima i počela zidati neke "kvaziprojekte". Do 2000 godine smo doživjeli dno-dna u kulturnom stvaranju. Posljedica toga je sila malograđanštine danas. Od 2000 situacija je hvala Bogu - bolja. No Kusturice ni tada nije bilo a itekako je bio potreban.
Preživjeli smo bez njega i preživjećemo. On nek živi u svom svijetu i to treba respektirati. E ako ćemo pravo , koja bi još to naša tv-stanica mogla od njega uzeti izjavu? Niti jedna. Izuzev SH-a naravno. To je s komercijalne strane logično - velika gledanost , raja priča , forumske rasprave....suštinski kako ne trebamo vječite teme o ugroženosti,konstitutivnosti i sličnim glupostima jer smo odavno bez hljeba i ne znamo (ne želimo) proizvesti isti tako ne trebamo ni vječite polemike o Emiru Kusturici. On je svoje rekao. Ima pravo (kao i svako) na neki vid kolektivne "amnestije". A to može učiniti jedino filmom -poljem u kom je neprikosnoveni genije a ne pričom sa nekom malom privatnom tv kućom. To mi liči na bezrazložno mahalanje. I to me najviše nervira kod SH. On je naš najbolji televizijski voditelj. I umjesto da preuzme štafetnu palicu do kraja - kao Denis Latin u Hrvatskoj , zadovoljava se nekim sitnim projektima u bazi izvještavanja ( o reprizama repriza sam već ovdje pisala) te ratnom tematikom koja nije nimalo potrebna u preteškom vremenu i poziciji u kojoj jesmo...
Last edited by sabina1 on 11/04/2012 10:02, edited 1 time in total.