al kad pomislim da je to "eurosong" i ne briga me
EUROSONG
Moderator: _BataZiv_0809
- Mahalac
#526 Re: EUROSONG 2012
Ova nasa pjesma se ubila za pish pauze...
- Hopkins
#527 Re: EUROSONG 2012
prosetaj gradom ... na hiljade ih je ...plain vanilla wrote:a koji je to ljakse dosao u koji grad?Hopkins wrote:Ne znam za vas al mene nekako stid gledati svu onu "kulturu i nivo". Onaj osjecaj kad ljakse dodje u grad pa glumi gospodu. Jos kad skontam na sta ce se skrsiti stotine hiljada maraka, povraca mi se.
Jasam i glasom i srcem uz Crnu Goru i velikog kralja i gospodina Antonija Pusica.
-
lajkujMe
#528 Re: EUROSONG 2012
Katastrofa, ova pjesma je po meni jedna od top 3 najlosije pjesme ikad koja je proizasla iz eurovizijske produkcije BIH.
Najbolje su naravno
Hari i golub
Dino 97
Deen
sto mene tice ovo je top 3 nasih pjesama
ostalo odron.
Naravno nekima ce se ova pjesma pravo svidjeti nekima ce biti onako ok a nekima kao meni fuj.
Napravili su pjesmu za mani opseg ljudi, vecina ljudi nevole ovako spore i dosadne pjesme.
Najbolje su naravno
Hari i golub
Dino 97
Deen
sto mene tice ovo je top 3 nasih pjesama
ostalo odron.
Naravno nekima ce se ova pjesma pravo svidjeti nekima ce biti onako ok a nekima kao meni fuj.
Napravili su pjesmu za mani opseg ljudi, vecina ljudi nevole ovako spore i dosadne pjesme.
- pirmin
#529 Re: EUROSONG 2012
Kakav smor od pjesme...strasno.
Ako se uopste plasira prognoziram trece mjesto.
Sa dna tabele.
Ako se uopste plasira prognoziram trece mjesto.
Sa dna tabele.
- Loulou
#530 Re: EUROSONG 2012
Mahalac wrote:Ova nasa pjesma se ubila za pish pauze...
- Ljuska_u_BaklaFi
#531 Re: EUROSONG 2012
Muzika nije losa, al' tekst mi se uopste ne svdja, dosad sam u svakoj nasoj pjesmi nasla nesto da se najezim, na ovu sam totalno ravnodusna
cak mi je, sto neko rece, dosadno bilo
ali neka je sa srecom 
- dale cooper
#532 Re: EUROSONG 2012
Sasvim ok pjesma, imali smo mi puno gorih. Vjerovatno bi bolje prošla prije nekih 20-30
godina kada je Eurosong bio puno kulturnije natjecanje i gdje su pjesme bile klasični
pop rock.
godina kada je Eurosong bio puno kulturnije natjecanje i gdje su pjesme bile klasični
pop rock.
- Saian
#533 Re: EUROSONG 2012
12 points odAvdeAj gat no ambishn for haj pozishn in kompetishn, vit der kondishn. Diferent mishn, diferent skul, aj gat onli van rul, olvejz stej kul, lajk a sviming pul!
- dale cooper
#534 Re: EUROSONG 2012
Rambo je dobar, pjesma je u suštini veliko i beskompromisno "jebite se" Eurosongu a bome i EU. 
- cigara
#535 Re: EUROSONG 2012
ramba nece skontati 80% europe
maja dobra pjesma al nije za eurovizije
maja dobra pjesma al nije za eurovizije
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#536 Re: EUROSONG 2012
na susjednom forumu lijepo o Maji, svidja im se pjesma
btw, sjeca li se neko Nine Prsesa-Hanoooo
- dharma
#537 Re: EUROSONG 2012
plain vanilla wrote:na susjednom forumu lijepo o Maji, svidja im se pjesma
Ja je sinoc slusala
- Hunkar
#538 Re: EUROSONG 2012
ninin je najveci belaj bio sto se jadan sav sasr'o (da prostite) kad je izasao na binu, jedva da je glas pustio
inace pjesma nije bila losa.
- plain vanilla
#539 Re: EUROSONG 2012
sad bila na rsg, pustali su svasta s eurosonga, i strane i nase 
- anestezija123
#540 Re: EUROSONG 2012
Ljudi moji, ja upratih malo ostale forume i portale, svi hvale pjesmu i Maju, ali ne, dje ce Bosanac svoje pohvalit..
Ja je slusam evo nekoliko puta zaredom, sve mi se vise svidja.
Prosla, ne prosla, pjesma je zaista dobra i kvalitetna muzicki, barem necemo napraviti budale od sebe.
To sto neki mozda vise cijene neke babe, karikature iz Finske od prije par godina, kokosi i curke na bini itd. to je vec druga prica, al' dobro..
Ja jednostavno ne mogu da shvatim da se u ovoj drzavi ne cijeni dobar autorski rad, trud, talenat..
Pogledajte samo paradu kica i sunda i na nasim tv kanalima, "klubovima", ulicama.. Ja se preporodim kad vidim nekog ovako talentovanog... Tuga me uhvati od ovih drugih.
Prosla, ne prosla, pjesma je zaista dobra i kvalitetna muzicki, barem necemo napraviti budale od sebe.
To sto neki mozda vise cijene neke babe, karikature iz Finske od prije par godina, kokosi i curke na bini itd. to je vec druga prica, al' dobro..
Ja jednostavno ne mogu da shvatim da se u ovoj drzavi ne cijeni dobar autorski rad, trud, talenat..
Pogledajte samo paradu kica i sunda i na nasim tv kanalima, "klubovima", ulicama.. Ja se preporodim kad vidim nekog ovako talentovanog... Tuga me uhvati od ovih drugih.
Last edited by anestezija123 on 15/03/2012 22:56, edited 2 times in total.
- BegA_
#541 Re: EUROSONG 2012
...always take cool like a swimming pool.Saian wrote:12 points odAvdeAj gat no ambishn for haj pozishn in kompetishn, vit der kondishn. Diferent mishn, diferent skul, aj gat onli van rul, olvejz stej kul, lajk a sviming pul!
- dharma
#542 Re: EUROSONG 2012
Ma ja sinoc legla, i saltam i ovu lokalnu tv (da ne imenTujem) kad Nino i Hana. A meni nesto simpaticna pjesma i ja lijepo odvrnem, da se podsjetimplain vanilla wrote:sad bila na rsg, pustali su svasta s eurosonga, i strane i nase
Nego, Maja. Nisam gledala predstavljanje, tako da sam samo cula pjesmu i nako. Muzika fina, tekst po meni tanak. Nekako mi sve tanko.(jednom cula, ali isto tako veliki broj ljudi koji budu glasali ce jednom cuti, tako da treba gledati i prvi dojam, jer mi nemamo bas love za toliku promociju). Vjerovatno cemo uci u finale, ali sredina neka (nadam se da sam nas podcijenila).
U svakom slucaju, sretno
- Vitezanin
#543 Re: EUROSONG 2012
anestezija123 wrote:Ljudi moji, ja upratih malo ostale forume i portale, svi hvale pjesmu i Maju, ali ne, dje ce Bosanac svoje pohvalit..![]()
Prosla, ne prosla, pjesma je zaista dobra i kvalitetna muzicki, barem necemo napraviti budale od sebe.![]()
Evo i ovdje na forumu veca je frka oko Ramba, a ne nase pjesme. I vec rekoh, svake godine s... po nasim pjesmama, a svake godine smo u finalu.
-
Chuckie
#544 Re: EUROSONG 2012
Solidna baladica, ne kakite.
- plain vanilla
#545 Re: EUROSONG 2012
ako bude pjevala na nasem, tekst je nebitandharma wrote:
Ma ja sinoc legla, i saltam i ovu lokalnu tv (da ne imenTujem) kad Nino i Hana. A meni nesto simpaticna pjesma i ja lijepo odvrnem, da se podsjetim![]()
Nego, Maja. Nisam gledala predstavljanje, tako da sam samo cula pjesmu i nako. Muzika fina, tekst po meni tanak. Nekako mi sve tanko.(jednom cula, ali isto tako veliki broj ljudi koji budu glasali ce jednom cuti, tako da treba gledati i prvi dojam, jer mi nemamo bas love za toliku promociju). Vjerovatno cemo uci u finale, ali sredina neka (nadam se da sam nas podcijenila).![]()
U svakom slucaju, sretno![]()
ni meni tekst nije nesto
- anestezija123
#546 Re: EUROSONG 2012
Ma to je generalno nas mentalitet, uvijek se kritikovalo sve nase, nikad nismo cijenili nista svoje... Zalosno.Vitezanin wrote:anestezija123 wrote:Ljudi moji, ja upratih malo ostale forume i portale, svi hvale pjesmu i Maju, ali ne, dje ce Bosanac svoje pohvalit..![]()
Prosla, ne prosla, pjesma je zaista dobra i kvalitetna muzicki, barem necemo napraviti budale od sebe.![]()
Evo i ovdje na forumu veca je frka oko Ramba, a ne nase pjesme. I vec rekoh, svake godine s... po nasim pjesmama, a svake godine smo u finalu.
- chuchumbamayumbe
#547 Re: EUROSONG 2012
Meni se đasvi naša pjesma, ali nije to ona koju BiH treba poslati na Eurosong.
Rambo, kao što sam i očekivao - GENIJALNO. Šteta što će loše proći.
Rambo, kao što sam i očekivao - GENIJALNO. Šteta što će loše proći.
- plain vanilla
#548 Re: EUROSONG 2012
rambo, prava eurovizijska

- dharma
#549 Re: EUROSONG 2012
plain vanilla wrote: ako bude pjevala na nasem, tekst je nebitan![]()
ni meni tekst nije nesto
Vjerovatno hoce, a i vecini je bitnija muzika, bar ja tekst skontam tek nakon 5 slusanja
- Saian
#550 Re: EUROSONG 2012
Razmisljao sam da li da ti na ovo napisem 'Rambo je moj!" na crnskom ili gorskomanestezija123 wrote:Ma to je generalno nas mentalitet, uvijek se kritikovalo sve nase, nikad nismo cijenili nista svoje... Zalosno.Vitezanin wrote:anestezija123 wrote:Ljudi moji, ja upratih malo ostale forume i portale, svi hvale pjesmu i Maju, ali ne, dje ce Bosanac svoje pohvalit..![]()