Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U Mercatoru su napadnuti momci koji pune bankomate,dok su dvojica usla unutra da napune bankomate napadaci su napali onog jednog sto je ostao u autu(udarili ga pistoljem po glavi),tako su meni ispricali u mercatoru jer sam nekih 10-tak minuta zaksnio na sve ovo!sreca u nesreci valjda onda su ukrali neki kombi i zbrisali!
nazalost ovkvih stvari ce biti sve vise, pljacki, maloljetnicke delikvencije itd. stanje u drzavi je takvo da se to reflektuje i na sigurnost, a mi cemo i dalje da samo konstatujemo kako nista nevalja a celni ljudi sigurnosti ce da nas ubjedjuju kako je sigurnosno stanje u drzavi na zadovoljavajucem nivou
FreeSol2 wrote:
Ma nije moglo biti jer se nije oruzje upotrebljavalo do unazad 2-3 godine. Sve je bilo zasnovano na "sakama" ako si mangup i fasovat ces, a ovi se boje batina pa nose oruzje, sve vise ce biti ovakvih slucajeva. I puno "ludje" generacije su napustile tu skolu bez pucnjava.
jel mi pričamo o istoj školi?
u metalskoj se nikad nisu nosali noževi do nedavno? jesam ja nešto prespav'o možda?
pa tamo je roditelj gađao profesora sjekirom na RODITELJSKOM dobro 'djeca' ne dovlače topove u školu...
Metalska ili mašinska, zar je bitno? ista je zgrada, kad je veliki odmor svi su zajedno napolju. kada se čeka početak škole opet su svi zajedno napolju.
ako nije bilo dosad pucnjave, samo kažem da je čudo što nije ranije.
Chmoljo wrote:
pa tamo je roditelj gađao profesora sjekirom na RODITELJSKOM dobro 'djeca' ne dovlače topove u školu...
Ali iz kompleksnih razloga je to učinio...kažu na forumu ....nije prozivka dotičnog forumaša jer mi je jedan od dražih, nego mi smiješno stvarno ....za detalje...pogledati temu "Momci sa sarajevskog asfalta"
Da kazem nesto u vezi ovoga. Idem sa ovim momkom u razred tacnije Harisom Hajrovicem koji je pucao i u petak su se oni vec bili zakacili oko jednog malog sto isto ide sa nama u razred. E sad ovaj sto je upucan uopste nije upleten u taj belaj vec se pucalo na drugog i ovaj je slucajnoscu upucan. Takodjer jedan ucenik iz mog razreda je sakrio taj pistolj poslije svega ali je oslobodjen i stavljen da nije kriv. Pozdrav