znaci tu smo bare- barehrasno38 wrote:Imaju Pepea koji zna biti puno ekspeditivniji od Spahica!Van Halen wrote:Nažalost mi imamo Spahića, oni ne.hrasno38 wrote:Kao sto rece danas Spahic: ONI IMAJU RONALDA A MI IMAMO DZEKU!!!!!!
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mikogoago
#526 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
-
Šerlok
#527 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sve stručnjaci, koju selekciju sad vodite

- Quaresma
#528 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Eduardo, Ronaldo, Meireles, Tiago, Martins, Micael, i AlmeidaAdmir_1984 wrote:da na mrvama spavamo vishe bi srece imali
kakvi su oni sa kartonima
-
Richard Peti
#529 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
steta sto Sevila protiv Reala igra tek u decembru
mogli smo se osigurat 
- BHF_Manijak
#530 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jednu bih stvar dodao, pozitivnu naravno, tad je nas Pjanke tek bio u pocetku igranja za repku, kod Cire je na kapaljku sanse dobivao, a sad je redovan clan prve postave, kostur tima, igra redovno u Romi, tako da nece bas moci Pepe samo na Misketa da se skoncetrise, ima tu sad jos 3-4 aduta!shalla wrote:Nisam čitao prethodne stranice, jbg ispisali ste 10 stranica u 4 sata![]()
Znam da će mnogi sada ostati u čudu kad ovo napišem ali ja mislim da je ključ zaustaviti Pepeta tj. ne dati mu da on pojede Misketa na način na koji ga je pojeo u Lisabonu. Miske se nažalost do današnjeg dana nije povratio od te tekme. Dakle Nani i Ronaldo jesu najveća opasnost ali se mora naći način da se Pepeta eliminira, dal na način da igraju i Pjanke i Miske (kao protiv francuza) pa ako ovaj uštopa jednog neće i drugog, ne znam, znam da se za to mora naći rješenje...
-
mikogoago
#531 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Halilhodžić: BiH ima realne šanse da ide na Euro
Iako nam današnji žrijeb u Krakowu nije donio protivnika kojeg smo baš priželjkivali, nakon što su se srasti smirile, u izjavama mnogih stručnjaka mogao se pročitati blagi optimizam prije utakmica sa Portugalom.
Naš stručnjak i sadašnji selektor reprezentacije Alžira, Vahid Halilhodžić vjeruje da naš tim može do Evropskog prvenstva, jer su zmajevi prema njegovim riječima, bolji nego prije dvije godine.
Sigurno da se radi o teškom protivniku, ali vjerujte ova ekipa ima mnogo više realne šanse da se plasira u odnosu na onu prije dvije godine. Safet Sušić dobro vodi reprezentaciju i ima dobre igrače i ukoliko svi budu na nivou kakav je potreban za ovakav meč mislim da imamo šanse da se napokon plasiramo na jedno veliko takmičenje, kazao je Vahid Halilhodžić za TV Sarajevo.
Iako nam današnji žrijeb u Krakowu nije donio protivnika kojeg smo baš priželjkivali, nakon što su se srasti smirile, u izjavama mnogih stručnjaka mogao se pročitati blagi optimizam prije utakmica sa Portugalom.
Naš stručnjak i sadašnji selektor reprezentacije Alžira, Vahid Halilhodžić vjeruje da naš tim može do Evropskog prvenstva, jer su zmajevi prema njegovim riječima, bolji nego prije dvije godine.
Sigurno da se radi o teškom protivniku, ali vjerujte ova ekipa ima mnogo više realne šanse da se plasira u odnosu na onu prije dvije godine. Safet Sušić dobro vodi reprezentaciju i ima dobre igrače i ukoliko svi budu na nivou kakav je potreban za ovakav meč mislim da imamo šanse da se napokon plasiramo na jedno veliko takmičenje, kazao je Vahid Halilhodžić za TV Sarajevo.
- denimb
#532 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Šerlok wrote:Sve stručnjaci, koju selekciju sad vodite![]()
![]()
Trenutno se spremamo za baraz
- rajv0sa
#533 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
to da se ti obracunas tastatura-huliganqwertzuiop123 wrote:nosati ce ih po kiseljaku, jajcu, vitezu, mostaru, gornjem vakufu/uskoplju, orasju...Sasvim_Obican wrote:
Turska - Hrvatska - kuku lele ! valjda neće opet nosati zastave po Ferhadiji.
zapravo tamo ih uvik nosaju...
steta sto ne igramo sa hrvatskom...
-
Hodidid
#534 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
http://www.youtube.com/watch?v=ZuNrRyiprr8Hantraga wrote:Treba da se igra u Vrapcicima, da neigra ni pola njihove reprezentacije...
Ma hajde ako im je Kipar u jednoj utakmici zabio 3, mozemo i mi iz dvije...
Zadnja linija a pogotovo bokovi su im itekako ranjivi. Preko krila uz upotrebljive centarsuteve i u situacijama jedan na jedan imamo sansu da utrpamo koji gol u Zenici. Bitno da smo u plusu a u Lisabonu igrati na kontre i iz sacekuse
utrpati 0-1 i onda mogu govoriti halali huso materi.
Island je primio 2-3 vrlo jeftina gola.
-
Madrid
#535 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pa podebljaj i to u sredini, problem je trener, sto su vece zvijezde to je potrebniji i veci autoritet, a njihov sadasnji trener to definitivno nemakamen spoticanja wrote:hajd nam sad kazi kako ove dvije recenice mogu ici jedna iza druge i ciniti post ozbiljnim?Madrid wrote:Meni su najsmjesniji ovi sto govore da je bolje za nas da igra Ronaldo![]()
Meni ni sada nije jasno kako ovakva reprezentacija Portugala, reprezentacija koja ima Ronalda, Nanija, Pepea, Coentra-a, Bosingwu... nije uspjela da se kvalifikuje, ocigledno je problem u treneru, jer ipak je tesko te zvijezde uvezati kad svako gura na svoju stranu... I tu se otvara nasa sansa,
Moze Ronaldo i neodigrat dobro biti nevidljiv i slicno, ali sjetite se sta mi kazemo kad Džeko ne odigra dobro "pa vukao je dvojicu za sobom cijelu utakmicu"
Naravno da je sve moguce u fudbalu, slazem se da se ne smijemo predati prije samoga kraja, ali ne smijemo ni biti naivni i reci da igrac kao sto je Ronaldo ce nama donijeti prednost, pa ni Francuzi nisu pokazali neku ultra igru kad je Ribery igrao, ali to su klase za sebe...
- Sezam
#536 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Realno ispadamao vec u prvoj utakmici. 
- Mahalac
#537 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nesto gledam Cipar nerijeseno u Portugalu..ima tu jos par kikseva. Znam da ce pape pogledati sve njihove tekme i odabrati dobru taktiku, jednostavno dosada me je ubijedio da to itekako zna.
Fali nam sirina u igracima, ako uspije da izvuce par iz "steka" pobjeda sigurna.
Imamo jos jednu prednost- znamo ih, znamo da su cigani i ne treba im niti cemo im dati bilo kakvog respekta.
Samo bez straha i prolazimo...ma i na guranje.
Fali nam sirina u igracima, ako uspije da izvuce par iz "steka" pobjeda sigurna.
Imamo jos jednu prednost- znamo ih, znamo da su cigani i ne treba im niti cemo im dati bilo kakvog respekta.
Samo bez straha i prolazimo...ma i na guranje.
- atko
#538 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
bice zajebano ... ali u ZE se rjesava sve ... ako dobijemo sa 1:0 ili 2:0 sto bi bilo fantasticno ... onda u portugalu samo pametno ... dakle u ZE se gineee ... i valjda ce nas sudije ovaj put pustiti bar na miru ako nam vec nece malo kompenzirati ukrdene prilike 
- denimb
#539 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
trcicu trceci wrote:kako te bolan nije stid, tebe i takve slicne tebi !!! jadno i zalosnoVan Halen wrote:Nažalost mi imamo Spahića, oni ne.hrasno38 wrote:Kao sto rece danas Spahic: ONI IMAJU RONALDA A MI IMAMO DZEKU!!!!!!
Da se i ja jednom s tobom slozim, ovo je za samara sto jest, jest
Jos zna da Spaha cita
- kamen spoticanja
#540 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
nista onda...ide mravac u prvih 11Van Halen wrote:Nažalost mi imamo Spahića, oni ne.hrasno38 wrote:Kao sto rece danas Spahic: ONI IMAJU RONALDA A MI IMAMO DZEKU!!!!!!
pa cemo cekat i da dzeko promasi kakvu sansu da ubacimo zeca
i pjanica da odigra los pas pa nek ga zamjeni luka brasnic...
hebo ti nas
- Bosanski_kralj
#541 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mene je strah prve utakmice. Samo da nam se tu provući sa 0:0, a onda ih tamo u Lisabonu satrati.Sezam wrote:Realno ispadamao vec u prvoj utakmici.
- USAblues
#542 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
@trcicu trceci!!!!!!!!!!!
De Boga TI ne bilo ti zapovidjeno promjeni taj avatar....I Nasria....sve me podsjeca na Pariz i penal
Hvala !!!
PS sto se tice tekme...portugalci su se provukli prvi puta..ali ovaj puta ce biti druga prica....prolazi mo Ako Bog da ovaj puta!!!! Sad je cijelaa atmosfera u i oko repke drugacija!!!
De Boga TI ne bilo ti zapovidjeno promjeni taj avatar....I Nasria....sve me podsjeca na Pariz i penal
Hvala !!!
PS sto se tice tekme...portugalci su se provukli prvi puta..ali ovaj puta ce biti druga prica....prolazi mo Ako Bog da ovaj puta!!!! Sad je cijelaa atmosfera u i oko repke drugacija!!!
- denimb
#543 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bosanski_kralj wrote:Mene je strah prve utakmice. Samo da nam se tu provući sa 0:0, a onda ih tamo u Lisabonu satrati.Sezam wrote:Realno ispadamao vec u prvoj utakmici.
Ne kontam ovu logiku
- Bosanski_kralj
#544 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Kada smo mi to odigrali dobru utakmicu u Zenici protiv nekog ozbiljnijeg protivnika. Uvijek je bila patnja živa, čak i kad pobjedimo. Mislim da je tu glavni problem loš teren na BP, koji spriječava sad već našu prepoznatljivu igrudenimb wrote:Bosanski_kralj wrote:Mene je strah prve utakmice. Samo da nam se tu provući sa 0:0, a onda ih tamo u Lisabonu satrati.Sezam wrote:Realno ispadamao vec u prvoj utakmici.
Ne kontam ovu logiku
-
solo2
#545 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
cuj Brasnic - hahahahaha gdje njega nadje svega ti??kamen spoticanja wrote:nista onda...ide mravac u prvih 11Van Halen wrote:Nažalost mi imamo Spahića, oni ne.hrasno38 wrote:Kao sto rece danas Spahic: ONI IMAJU RONALDA A MI IMAMO DZEKU!!!!!!
pa cemo cekat i da dzeko promasi kakvu sansu da ubacimo zeca
i pjanica da odigra los pas pa nek ga zamjeni luka brasnic...
hebo ti nas
jebat' cemo im majku u Zenici!!
-
Rob_Atl
#546 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma i ako bude 0-0 u Zenici nije lose jer gore cemo biti kompletni (bar se nadam) a onda ce i njima goriti pod nogama da ne prime go jer u tom slucaju moraju zabit dva, uglavnom ne primiti go u Zenici a gore cemo im zabit svakako 
-
Balkanski_sindrom
#548 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Opet ce nas sudije ebat i to odmah u Zenici da odmah na startu izgubimo i sanse i zivce i sve zivo....
Kad je neko iz saveza napisao neki otresit zalbeni protest i poslao u UEFA/FIFU ? Nikad....I zato nam se ovo desava a i desavat ce se...
Sjecam se ebote turci ispali iz baraza od svicaraca i na terenu a i van njega turski igraci a i navijaci, cak i policija udarali svicarske igrace..Dobili prvu kaznu onako po mjeri, zalili se par puta i na kraju se to svelo na neku minimalnu kaznu...A kod nas Salihovic za glupost dobije 5 utakmica a recimo iz tih nereda niko od turskih igraca nije dobio vise od 2-3 utakmice neigranja a jasno postoje snimci gdje su turski igraci udarali svicarske nakon utakmice...
No vazno je da u nasem savezu sem onog Jasmina nema pismena covjeka....I ovi strucnjaci sto se u zadnje vrijeme motaju oko reprezentacije (Ivica Osim, Hadzibegic, Halihodzic i ostali) mi idu na onu stvar...Daj neka neko od njoj nazove PLatinija i doslovno mu jebe majku u picku po cijenu tog prijateljstva, kakvo je to prijateljstvo i kurac jebe nas ovaj Platini godinama.....Al ima Boga, onaj Platini se iz dana u dan pretvara u krme, eno mu glava ko u polukrmka, do evropskog prvenstva ce mu nici i krmece usi a da svjetskog prventva ce biti mala razlika izmedju njega i mladog podojka...
Kad je neko iz saveza napisao neki otresit zalbeni protest i poslao u UEFA/FIFU ? Nikad....I zato nam se ovo desava a i desavat ce se...
Sjecam se ebote turci ispali iz baraza od svicaraca i na terenu a i van njega turski igraci a i navijaci, cak i policija udarali svicarske igrace..Dobili prvu kaznu onako po mjeri, zalili se par puta i na kraju se to svelo na neku minimalnu kaznu...A kod nas Salihovic za glupost dobije 5 utakmica a recimo iz tih nereda niko od turskih igraca nije dobio vise od 2-3 utakmice neigranja a jasno postoje snimci gdje su turski igraci udarali svicarske nakon utakmice...
No vazno je da u nasem savezu sem onog Jasmina nema pismena covjeka....I ovi strucnjaci sto se u zadnje vrijeme motaju oko reprezentacije (Ivica Osim, Hadzibegic, Halihodzic i ostali) mi idu na onu stvar...Daj neka neko od njoj nazove PLatinija i doslovno mu jebe majku u picku po cijenu tog prijateljstva, kakvo je to prijateljstvo i kurac jebe nas ovaj Platini godinama.....Al ima Boga, onaj Platini se iz dana u dan pretvara u krme, eno mu glava ko u polukrmka, do evropskog prvenstva ce mu nici i krmece usi a da svjetskog prventva ce biti mala razlika izmedju njega i mladog podojka...
Last edited by Balkanski_sindrom on 13/10/2011 23:20, edited 2 times in total.
-
udrch
#549 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
U Zenici ćemo ih sasjeći 4:0..
I čujem žale sa da nam je teren u Zenici kao močvara..lažu Bogami, nije..ali će da bude 11. novembra
ako Bog da..
Kristina neće igrati bar jednu tekmu u baražu..njemu je vrijeme da se povrijedi, u ovo doba je svake godine povrijeđen..
I čujem žale sa da nam je teren u Zenici kao močvara..lažu Bogami, nije..ali će da bude 11. novembra
Kristina neće igrati bar jednu tekmu u baražu..njemu je vrijeme da se povrijedi, u ovo doba je svake godine povrijeđen..
-
mostarac
#550 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
trcicu trceci wrote:kako te bolan nije stid, tebe i takve slicne tebi !!! jadno i zalosnoVan Halen wrote:Nažalost mi imamo Spahića, oni ne.hrasno38 wrote:Kao sto rece danas Spahic: ONI IMAJU RONALDA A MI IMAMO DZEKU!!!!!!
Jedan od najvecih genijalaca, ako ne i najbolji igrac sa ovih prostora ikad Dragan Stojkovic Piksi je u cetvrtfinalu SP protiv Argentine promasio penal i nekoliko miliona ljudi i danas vrti tu sliku u glavi, ali daleko od toga da je neko rekao da Piksi nije bio fudbalski velemajstor i genije. Kao sto jedna lasta ne cini proljece, tako ni jedna greska ne cini nekoga losim fudbalerom. Ne postoji fudbaler koji u nekoj vaznoj utakmici nije imao onakav gaf.