Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
243
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 555

madFlava

#527 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by madFlava »

Jeff Bingham wrote:jes, skidrow

odakle se moze skinut?
jaba
Location: grad izmedju dvije rijeke na ravnici u zemlji oblika srca

#528 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by jaba »

digital

#529 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by digital »

Team Fortress 2.

Mnogo fun igra, i ne puno zahtjevna :D

Mnogo smijeha, zezancije, odmora i slicno.

Free to play je, tako da je svako moze skinuti sa steama legalno naravno i poigrati. Do nedavno je bila jako skupa i ne pristupacna pojedincima koji nisu imali karticu ili kako vec.

Steamovci add : nikopol2k.

Pozdrav.
jasko_ba

#530 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by jasko_ba »

zadnje sto sam igrao je COD 4 MW sredinom 2007. poslije toga nista novije :( pa skontajte patnje, uzimajuci u obzir da sam odigrao sve sto valja u periodu 97-2007
navjerovatnije, mogao bih skupiti neke pare tamo do januara, da se uzme nova konfiguracija - iskljucivo za gejming i hocu da traje, da ne moram mijenjati ponovo sve za godinu dana. cijena od 900-1200 km, pa eto. zelim da odigram i crysis prvi dio :D, ali i rage i bf3 i sta vec treba izaci. bez onih cloaking i slicnih preseravanja, cisto da se moze igrati na pristojnim high postavkama
:thumbup:
BaDa

#531 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BaDa »

za koji dan izlazi patch za 2k12 i rekli su da ce popraviti online igranje! :D
Jeff Bingham

#532 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Jeff Bingham »

BaDa wrote:za koji dan izlazi patch za 2k12 i rekli su da ce popraviti online igranje! :D
:lol: popravili bi ga u zadnje 3 godine, da ga mogu popraviti. svake godine izlazi patch i svake godine govore da ce popravit multiplejer :D
House

#533 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

BaDa wrote:za koji dan izlazi patch za 2k12 i rekli su da ce popraviti online igranje! :D

Igra ima toliko bugova nevjerovatno :D
BaDa

#534 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BaDa »

ljudi evo skidam battlefield bad company 2 jel moguce igrati multiplayer pirat verzija? :D imal sta dodatno za install ??
Quaresma

#535 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

mozes igrati s piratskom verzijom, samo trebas imati ea acc ;-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#536 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Velkoski »

:mrgreen:
Quaresma

#538 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

Ozil wrote:
BaDa wrote:ljudi evo skidam battlefield bad company 2 jel moguce igrati multiplayer pirat verzija? :D imal sta dodatno za install ??
NIje moguce, ne pokusavaj bzv
lol, ko kaze, ja sam igrao prije BC2, skinuo s torrenta instalirao ju je, i kad treba mp samo se ulogirao tada s frendovog ea accounta

za BF ne moras imati original igricu, vec moras imati i key i ea acc
skafiskafsnjak

#539 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by skafiskafsnjak »

Jel iciji golman uspio odbraniti neki sut na PES 2012, a da pritom lopta nije isla pravo u njega :D :D :D :D
brazzo19

#540 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

L00d wrote:Jel iciji golman uspio odbraniti neki sut na PES 2012, a da pritom lopta nije isla pravo u njega :D :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

isto pitam vec danima

:lol: :lol: :lol:
oldschool

#541 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by oldschool »

Igraom soccer od prvog ISS-a, 97-e godine. Bivao nekoliko puta šampion mahalski, gradski :D . Nisam onda igrao nekih 6-7 godina, skinem ovaj zadnji i razočaram se. Svaki ubačaj, korner je gol, golman kao retardiran, trčiš prema onom znaku gdje će pasti lopta ali uvijek prije tebe stigne protivnik, meni se ne sviđa ni ono oko jačine šuta, moram po dva puta pritiskati.Ovo sve više liči na onu japansku verziju, kad je Batistuta davao golove sa 45 metara :lol: :D . Također, totalno su podbacili na meniju, slabo šta ondje kontam, ne mogu naći gdje da podesim kontrole na tastaturi, odmah mi se učitava neki profil. Sramota me reći, ali fakat, nisam znao kako izvršiti zamjenu tokom meča, nigdje ne vidim tu opciju. :mrgreen: Loše, vidim da nisam ništa propustio ovih godina.
Last edited by oldschool on 16/10/2011 12:02, edited 1 time in total.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#542 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

oldschool wrote:Igraom soccer od prvog ISS-a, 97-e godine. Bivao nekoliko puta šampion mahalski, gradski :D . Nisam onda igrao nekih 6-7 godina, skinem ovaj zadnji i razočaram se. Svaki ubačaj, korner je gol, golman kao retardiran, trčiš prema onom znaku gdje će pasti lopta ali uvijek prije tebe stigne protivnik, meni se ne sviđa ni ono oko jačine šuta, moram po dva puta pritiskati.Ovo sve više liči na onu ajapansku verziju, kad je batistuta davao golove sa 45 metara :lol: :D . Također, totalno su podbacili na meniju, slabo šta ondje kontam, ne mogu nači gdje da podesim kontrole na tastaturi, odmah mi se učitava neki profil. Sramota me reći, ali fakat, nisam znao kako izvršiti zamjenu tokom meča, nigdje ne vidim tu opciju. :mrgreen: Loše, vidim da nisam ništa propustio ovih godina.
jesi propustio.

moja preporuka za dva PES-a je PES 06, sa jednim od najboljih gameplay-eva i možda PES 2009.
oldschool

#543 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by oldschool »

Chmoljo wrote:
oldschool wrote:Igraom soccer od prvog ISS-a, 97-e godine. Bivao nekoliko puta šampion mahalski, gradski :D . Nisam onda igrao nekih 6-7 godina, skinem ovaj zadnji i razočaram se. Svaki ubačaj, korner je gol, golman kao retardiran, trčiš prema onom znaku gdje će pasti lopta ali uvijek prije tebe stigne protivnik, meni se ne sviđa ni ono oko jačine šuta, moram po dva puta pritiskati.Ovo sve više liči na onu ajapansku verziju, kad je batistuta davao golove sa 45 metara :lol: :D . Također, totalno su podbacili na meniju, slabo šta ondje kontam, ne mogu nači gdje da podesim kontrole na tastaturi, odmah mi se učitava neki profil. Sramota me reći, ali fakat, nisam znao kako izvršiti zamjenu tokom meča, nigdje ne vidim tu opciju. :mrgreen: Loše, vidim da nisam ništa propustio ovih godina.
jesi propustio.

moja preporuka za dva PES-a je PES 06, sa jednim od najboljih gameplay-eva i možda PES 2009.
Morat ću to isprobati, hvala na preporukama. Ima li ijedan patch za 2012-u, ali da je šta popravio, ako nema da brišem ovo!!!
skafiskafsnjak

#544 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by skafiskafsnjak »

Nema nista gluplje kad neki anoniums iz Helsinki (zar se igra lopta u Finskoj?) stigne Rooneya i uzme mu loptu, ili obratno, Rooney ga ne moze stici . Ovaj s loptom trci kao Rooney bez nje...

O golmanima je sve vec receno ...

Sto se tice sviranja faula nakon 5 sec...to je ono,k'o fol probali napraviti da sudija pusta da vidi dje ce lopta bla bla...

NIkad losiji PES nisam igrao ...
oldschool

#545 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by oldschool »

Ne znam kakvi su ostali bili ali je ovaj odron. Kad se sjetim prijašnjih verzija, samo se znanjem moglo igrati protiv jakih igrača, ovdje samo speed drži i zaboli te, u tom segmentu su kao Fifa postali. Neminovno je da siđeš s trona, dugo su bili, dođe mi da skinem kakav ps emulator i zaigram prvi soccer. :D
Last edited by oldschool on 16/10/2011 12:55, edited 1 time in total.
689908

#546 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by 689908 »

moze li mi ko reci gdje sve u sarajevu ima da se kupi orginali igrica za ps3 i pc ?
oldschool

#547 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by oldschool »

689908 wrote:moze li mi ko reci gdje sve u sarajevu ima da se kupi orginali igrica za ps3 i pc ?
Sve radnje koje prodaju IT opremu imaju, samo je kod njih slab izbor. Imaš cd shop u BBi centru, kao i ispod pijace Sirano, pored antikvarnice.
Quaresma

#548 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

L00d wrote:Nema nista gluplje kad neki anoniums iz Helsinki (zar se igra lopta u Finskoj?) stigne Rooneya i uzme mu loptu, ili obratno, Rooney ga ne moze stici . Ovaj s loptom trci kao Rooney bez nje...
znao sam da nisam jedini koji tako misli
skafiskafsnjak

#549 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by skafiskafsnjak »

Quaresma wrote:
L00d wrote:Nema nista gluplje kad neki anoniums iz Helsinki (zar se igra lopta u Finskoj?) stigne Rooneya i uzme mu loptu, ili obratno, Rooney ga ne moze stici . Ovaj s loptom trci kao Rooney bez nje...
znao sam da nisam jedini koji tako misli
Ne kazem ja sada da treba par igraca da su tako brzi da ih niko ne moze stici... Ali brate realno je da Messi, Ronaldo, Rooney, Wallcot budu brzi od nekog anonimusa tamo.... Naveo sam Rooneya jer igram s Manchom .

U ovom 2012 neke stvari jesu pravo dobre , npr. pasovi i lopta u prazan prostor ... Ali jebiga treba sve da bude dobro. Neko ce sad reci, pa to su ostavili za iduci pes...ahhahahaahaha
BegA_

#550 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BegA_ »

leet wrote:

:mrgreen:
Nema ludje igrice od PESa.

Najjaca su mi imena nasih reprezentativaca. Dzemqa i ekipa. :D
Post Reply