Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pravaistina wrote:po zvanicnim izvjestajima MIB .MARECO za nedelju 20.NOV share svih tv stanica
u kablovima ALjazeera Balkans ima share 0,4 .
OBN 7,1
FTV 6,7
PINK 5,6
HAYAT 5,2
TV1 MREZA 4,0
RTRS 3,6
BHT1 3.5
TVSA 0.8
TVALFA 0.4
TV VOGOSCA 0.4
rezultati su tacni ali se na njih ne treba obazirati , Mareco je prevaranstka firma i krajnje je vrijeme da se njima pozabave istrazitelji .OBN je postigao gledanost preko noci jer ih je strucno uhvatio da lazu i kradu i da milione namjestaju PINK u .Sve to radi vlasnik Mareca Reof KLJAJIC ,Neven Kulenovic vlasnik srbijanske SV RSA i najveci tajkun u nekaznjeni kriminalac u ovoj zemlji skupa sa Aidom Hazdziavdic koja je direktorica i suvlasnik Mereca .
onoliko koliko sam ih upratio,objektivniji su od americkih mreza,a da ne pricam o ruskim i iraniskim english ch...
i plusčina dovukose nam u bosnu regionalno sjediste
pogledao sam nekoliko vijesti ili kako im se vec zovu emisije,gdje imaju ukljucenja uzivo,izvjestaje uzivo iz gradova ex yu,voditeljska ekipa odlicna i logicno,meni barem,odlican program,drugaciji koncept izvjestavanja a i vizuelni nastup
evo za ovih 10ak dana kako je poceo sa radom,gledao sam ih 4-5 puta i nastaviti cu
neko spomenu propagandu,koliko sam primjetio,ima samo objektivnih vijesti i gostiju da govore o odredjenoj temi
Imam digitalnu kablovsku, bivsi elob a sad telemach. Imam samo AJ na engleskom. Gdje je na nasem jeziku? Zvao sam telemach i kazu da moram zvati u radno vrijeme pa da dobijem upute za pronalazak. Opet neki mi kazu da AJ ima malo programa na nasem i da to sto imam na tv jeste AJ Balkan. Ko ce ih ko gledati ako je sve na engleskom, nikakve razlika od onog sto je bilo prije.
Pero Zdero wrote:Imam digitalnu kablovsku, bivsi elob a sad telemach. Imam samo AJ na engleskom. Gdje je na nasem jeziku? Zvao sam telemach i kazu da moram zvati u radno vrijeme pa da dobijem upute za pronalazak. Opet neki mi kazu da AJ ima malo programa na nasem i da to sto imam na tv jeste AJ Balkan. Ko ce ih ko gledati ako je sve na engleskom, nikakve razlika od onog sto je bilo prije.
I kod mene je digitalna Telemacha, pa potraži na kanalu Hustler, taj su zamjenili, ali još uvijek kada prebacuješ stoji naziv ovog kanala.
Pero Zdero wrote:Imam digitalnu kablovsku, bivsi elob a sad telemach. Imam samo AJ na engleskom. Gdje je na nasem jeziku? Zvao sam telemach i kazu da moram zvati u radno vrijeme pa da dobijem upute za pronalazak. Opet neki mi kazu da AJ ima malo programa na nasem i da to sto imam na tv jeste AJ Balkan. Ko ce ih ko gledati ako je sve na engleskom, nikakve razlika od onog sto je bilo prije.
I kod mene je digitalna Telemacha, pa potraži na kanalu Hustler, taj su zamjenili, ali još uvijek kada prebacuješ stoji naziv ovog kanala.
Nema. Zvao sam i kazu ko ima digitalnu kablovsku nema AJ B. jedino je dostupna ako se pretplatis na prosireni paket koji kosta oko 23 km. eto toliko o tome. Bljak
Last edited by Pero Zdero on 23/11/2011 20:41, edited 1 time in total.
Al Jazeera Balkans i na mom tv-u...konačno. Ovo šta sam dosad pogledala jako mi se sviđa, ali kad sam čula pojedine glasove naše novinarske estrade (npr. Adisa Ruždić)... , pokvariše mi prvi utisak.
Al eto, pogledah dokumentarac Wall of Shame-West Bank...situacija opisana iz oba ugla...za i protiv.
Uglavnom, nastavljam pratiti.
azurna_obala wrote:Al Jazeera Balkans i na mom tv-u...konačno. Ovo šta sam dosad pogledala jako mi se sviđa, ali kad sam čula pojedine glasove naše novinarske estrade (npr. Adisa Ruždić)... , pokvariše mi prvi utisak.
Al eto, pogledah dokumentarac Wall of Shame-West Bank...situacija opisana iz oba ugla...za i protiv.
azurna_obala wrote:Al Jazeera Balkans i na mom tv-u...konačno. Ovo šta sam dosad pogledala jako mi se sviđa, ali kad sam čula pojedine glasove naše novinarske estrade (npr. Adisa Ruždić)... , pokvariše mi prvi utisak.
Na kom si je kanalu nasla ?
Ma ideš na ono pretraživanje ili SEARCH i tu sam je uganjala, ne znam te frekvencije. Na C 67 je kod mene, ako to nešto znači. Mora biti negdje.
onoliko koliko sam ih upratio,objektivniji su od americkih mreza,a da ne pricam o ruskim i iraniskim english ch...
i plusčina dovukose nam u bosnu regionalno sjediste
All Jazeera i objektivnost ne idu u istu rečenicu!
Televizija koja je u vlasništvu porodice Al Tani, koja skoro 150 godina vlada Katarom, nema nikakvo pravo da nekome zamjera na nedostaku demokratije,slobode i ljudskih prava, što je All Jazera radila u slučaju arapskih revolucija.
Kada je u pitanju objektivnost all jazeera se u startu sama diskavlifikovala svojom licemjrnošću i dvostrukim aršinima!