Gledao sam neki dan Ceska-Spanija. Nisu me Cesi nimalo impresionirali, moram reci. S njima bi se sigurno mogli igrati lopte. Kakva ja situacija sa kartonima?_071_ wrote:Upravo tim redom. Irska bi bila lijepa i za otici, a mogu se izbaciti, slično kao Česi. Hrvati ni po čemu nisu bolji od nas, no zbog atmosfere upitno je kako bi prošli sa njima. Portugal ne daj Bože...shalla wrote:Ma i jučer sam napisao, ovim redosljedom bih volio protivnike:
Irska (mislim da imamo 70% šansi)
Češka (50%)
Hrvatska (40%) - ne plašim ih se igrački već onako, znamo svi iz kojih razloga
Portugal (30%)
Baraz
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
5 0 5
#526 Re: Baraz
-
sumirprimus
#527 Re: Baraz
samo datum prepravili 
lopovi,platini lopove
lopovi,platini lopove
- cls
#528 Re: Baraz
ukinuto je to pravilo da nosioci igraju uzvratnu kuci

- Comrad
#529 Re: Baraz
Mislim da Portugal necemo dobit, nastelit ce se njima laksi protivnik. Skontali su oni da nismo vise sitna buranije, prognoziram Estoniju da ce dobit.
Mi 90% dobijamo Hrvate, pa da se s njima makljamo. Ili Cehe.
Nece dati ni Irsku, moraju i njima dati nekoga lakseg da im se oduze.
Znaci ili Hrvati ili Cesi.
To je neka moja teorija zavjere, tako to...
Znaci ili Hrvati ili Cesi.
- DoradO
#530 Re: Baraz
ma hrvate 100%, dosta im je jedna balkanska, a na nama je da se koljemo i da izborimoComrad wrote:Mislim da Portugal necemo dobit, nastelit ce se njima laksi protivnik. Skontali su oni da nismo vise sitna buranije, prognoziram Estoniju da ce dobit.
Znaci ili Hrvati ili Cesi.![]()
- atko
#531 Re: Baraz
hrvati su tanki ... i mozemo ih dobiti 100% ... al sva ta nacionalna sranja... prosto mi se gadi da tako zavrse kvalifikacije ...sto je najgore ... napravili bi ih domorodci ... al ako bas mora ... jebaji ga
... majoriziracemo ih ... sve za euro 2012
Chesi ... nikad ih nemoj podcjeniti ... tu bi bilo bara bara
irci ... nekako ih najvise prizeljkujem
portugal ... e tu imamo traume iz poslih dana ... njih bi stvarno volio da promasimo ... mozda nisu u stanju da nas rastue ... ali ni mi njih ... to bi bilo napeto da zadnje minute i tu bi kao i kod francuza igrac utakmice bio, kao i nebrojeno puta do sad, sudija
Chesi ... nikad ih nemoj podcjeniti ... tu bi bilo bara bara
irci ... nekako ih najvise prizeljkujem
portugal ... e tu imamo traume iz poslih dana ... njih bi stvarno volio da promasimo ... mozda nisu u stanju da nas rastue ... ali ni mi njih ... to bi bilo napeto da zadnje minute i tu bi kao i kod francuza igrac utakmice bio, kao i nebrojeno puta do sad, sudija
-
Šandor
#532 Re: Baraz
moja prognoza za izvlačenje parova
BiH - Portugal
Crna Gora - Hrvatska
Turska - Češka
Estonija Irska
BiH - Portugal
Crna Gora - Hrvatska
Turska - Češka
Estonija Irska
-
sumirprimus
#533 Re: Baraz
ma nema sanse da mogu namjestit potove!
oni namjeste ove nosioce grupa,to je olaksica u startu,onda za vrijeme utakmice,penal,ruka,crveni,dupli zuti,to je pomoc a da nije preofirno...
al kad nas pocnu vadit iz kinder jaja,mi smo vec zakinuti ha ja...jos da i to moraju namjestat, nema sanse...
oni namjeste ove nosioce grupa,to je olaksica u startu,onda za vrijeme utakmice,penal,ruka,crveni,dupli zuti,to je pomoc a da nije preofirno...
al kad nas pocnu vadit iz kinder jaja,mi smo vec zakinuti ha ja...jos da i to moraju namjestat, nema sanse...
-
lajkujMe
#534 Re: Baraz
Ako dobijemo Portugal ici cu na utakmicu, prokrijumcariti cu kamenje i gađati ronalda u glavu i rado cu u zatvor ako to znaci da bosna ide na euro.
- Pitarrr82
#535 Re: Baraz
lajkujMe wrote:Ako dobijemo Portugal ici cu na utakmicu, prokrijumcariti cu kamenje i gađati ronalda u glavu i rado cu u zatvor ako to znaci da bosna ide na euro.
Bas je to ljubav u pm
- Logovan
#537 Re: Baraz
Imamo velike šanse u baražu. Smatram da niko od reprezentacija koje možemo dobiti u baražu nisu u velikoj prednosti. Jedino Portugal iskače od ostalih ali i oni su prolazni. Najbolje bi bilo da njih preskočimo, prošli put smo sa njima igrali. Bilo bi dosadno opet da se sastanemo.
Češka nije kao nekada i mislim da preko njih imamo velike šanse da odemo na uropsko prvenstvo. Jedva su prošli do baraža, osvojili su samo 13 bodova. Protiv reprezentacije Irske isto imamo velike šanse, nisu oni nešto posebni. Hrvatsku ne bih volio da dobijemo zbog nacionalizma, fašizma i ostalih sranja. Dosta mi je bilo što sam gledao 2005 godinu i j.ebeni Beograd.
Moja prognoza:
BiH - Češka
Crna Gora - Portugal
Turska - Hrvatska
Estonija - Irska
Moja prognoza:
BiH - Češka
Crna Gora - Portugal
Turska - Hrvatska
Estonija - Irska
-
ultrajvosa 1987
#538 Re: Baraz
Molio sam Boga samo Srbe da izbjegnemo, i hvala janezima
, jer oni su fakat cudni ... protiv Hrvata i nas imaju poseban motiv, a trebali bi valjda biti obrnuto ...
PORTUGAL - sanse minimalne, svaka cast tome sto smo mi napredovali, ali realno onaj zalizani idiot bi nas izdominiro, tome dodamo i ostale firaune i pusa 99 %. Zaobici u sirokom luku .
CESKA - Da su nesto i nisu, ali nisu sad ni talasika , pa da kazemo "lako cemo". Ta skola fudbala nije za podcjenjivanja, ima tu i danas dobrih igraca. 50- 50 %
IRSKA - Po meni extra protivnik, otocki fudbal koliko god da napredovao uvijek ima izbi nabi, i skok igra, za takve smo se ubili sa nasom igrom u veznom redu, ponoviti ono kao protiv Francuza, bar pola, i poluvrijeme 2 razlike. Jos ako dodamo i njima problem sa kartonima... 60-40 % za nas.
HRVATSKA - Kompleksasi, pa oni bi se samoubili ko kakva sekta ako od nas ispadnu, a pola od toga ako nas uopste izvuku. Trenutno smo za njih Barsa, i oni bi bili u podredjenom polozaju sigurno. Ovo van terena, pa nije ni njima svejedno , pogotovo poslije zadjih desavanja, znaju da nece moci doci u BiH i qrciti se. Eh, upravo zbog njihovog kompleksa kako su oni nesto , a mi nista, na njima bi bio strahovit pritisak sa kojim se ova generacija evidentno ne moze nositi. 65-35% za nas
Nesto kontam, zar prosli baraz nije bilo obrnuto ovo za tekme, nosioci prvu kuci ???
Pa mozda da se i ne igra ...
PORTUGAL - sanse minimalne, svaka cast tome sto smo mi napredovali, ali realno onaj zalizani idiot bi nas izdominiro, tome dodamo i ostale firaune i pusa 99 %. Zaobici u sirokom luku .
CESKA - Da su nesto i nisu, ali nisu sad ni talasika , pa da kazemo "lako cemo". Ta skola fudbala nije za podcjenjivanja, ima tu i danas dobrih igraca. 50- 50 %
IRSKA - Po meni extra protivnik, otocki fudbal koliko god da napredovao uvijek ima izbi nabi, i skok igra, za takve smo se ubili sa nasom igrom u veznom redu, ponoviti ono kao protiv Francuza, bar pola, i poluvrijeme 2 razlike. Jos ako dodamo i njima problem sa kartonima... 60-40 % za nas.
HRVATSKA - Kompleksasi, pa oni bi se samoubili ko kakva sekta ako od nas ispadnu, a pola od toga ako nas uopste izvuku. Trenutno smo za njih Barsa, i oni bi bili u podredjenom polozaju sigurno. Ovo van terena, pa nije ni njima svejedno , pogotovo poslije zadjih desavanja, znaju da nece moci doci u BiH i qrciti se. Eh, upravo zbog njihovog kompleksa kako su oni nesto , a mi nista, na njima bi bio strahovit pritisak sa kojim se ova generacija evidentno ne moze nositi. 65-35% za nas
Nesto kontam, zar prosli baraz nije bilo obrnuto ovo za tekme, nosioci prvu kuci ???
Pa mozda da se i ne igra ...
- Ridjobrki
#539 Re: Baraz
Još će do novembra odrediti da nenosioci moraju igrati u kopačkama za broj manjim kako su krenuli...
I da se igra na terenu sa nagibom od 8 posto pri čemu nenosioci svih 90 minuta napadaju uzbrdo.
I da se igra na terenu sa nagibom od 8 posto pri čemu nenosioci svih 90 minuta napadaju uzbrdo.
- emigrazione
#540 Re: Baraz
Sve osim Hrvata bi bilo zajebano
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#541 Re: Baraz
u koliko sati je izvlačenje sutra?
-
Mustang1
#542 Re: Baraz
Ma bila je jednom zestoka rasprava oko loptica ne znam jel bilo topla/hladna,veca/manja ili teza/laksa uglavnom zahuktalo se bilosumirprimus wrote:ma nema sanse da mogu namjestit potove!
- zeko071
#543 Re: Baraz
Uopste ne sumnjam da nece biti namjestanja. Fudbal je previse veliki biznis da se nesto prepusti slucaju. Shodno tome, mi igramo protiv Hrvatske.trcicu trceci wrote:stimali su izvlacenje za SP sad...na pocetku se nisu mjesale uopste lopticeBubalo1 wrote:Ma bila je jednom zestoka rasprava oko loptica ne znam jel bilo topla/hladna,veca/manja ili teza/laksa uglavnom zahuktalo se bilosumirprimus wrote:ma nema sanse da mogu namjestit potove!
al kad nas pocnu vadit iz kinder jaja,mi smo vec zakinuti ha ja...jos da i to moraju namjestat, nema sanse...Ja sam ubijedjen da to oni stimaju
-
17:46
#544 Re: Baraz
Protiv Hrvatske šanse su 50:50
Protiv Češke 60:40
Protiv Irske 65:35
Protiv Portugala,bez šansi
- emigrazione
#545 Re: Baraz
Bog te cuoShodno tome, mi igramo protiv Hrvatske
- @mba
#546 Re: Baraz
potreban wrote:srbi i hrvati imaju tu sreću da navijaju za dve repke,vlasi iz rs navijajte za bih jer i cijela srbija navijaće za bih
hebat ih nek navijaju za koga hoce, sta ih imas pozivati turci imaju kurde mi imamo ove nace kurde u manjem bh-entitetu!
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#547 Re: Baraz
čemu ovaj post?potreban wrote:srbi i hrvati imaju tu sreću da navijaju za dve repke,vlasi iz rs navijajte za bih jer i cijela srbija navijaće za bih
neka njih, neka navijaju za "svoje"... Meni ne treba da navijaju za BiH kad igra dobro. Zna se ko je bio tu uvijek, a zna se ko nam je palio zastave i pjevao uz to.
Daleko im kuća!
- @mba
#548 Re: Baraz
17:46 wrote:Protiv Hrvatske šanse su 50:50
dace nam opet ove cigane kao i prosli put!
- ultima_palabra
#549 Re: Baraz
Nešto i ja tako kontam... samo mislim da ćemo zaobići i Hrvate, ne gledaju se ni njima sranja na tribinama. Češka ili IrskaComrad wrote:Mislim da Portugal necemo dobit, nastelit ce se njima laksi protivnik. Skontali su oni da nismo vise sitna buranije, prognoziram Estoniju da ce dobit.
Znaci ili Hrvati ili Cesi.![]()
- los merengues
- Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići
#550 Re: Baraz
Eh do sutra ....do tada mali osvrt:pocevsi od 7 juna
BiH-Albanija 2:0 BiH-Grcka 0:0 Bjelorusija-BiH 0:2
BiH-Bjelorusija 1:0 BiH-Luxemburg 5:0 francuska-BiH 1:1
Od 6 odigranih 4 pobjede i 2 remija...za zemlju poput nase rekao bih izvanredno
Smatram da mi iz utakmice u utakmicu dizemo formu i samopouzdanje
sto je ovoj ekipi prijeko neophodno( uz samo malo vise fizicke spreme)
Ko zna mozda ce baraz bas nama dobro doci da se dodatno uigramo pred prvenstvo
jer ipak budimo realni... prolaz u medju 8 najboljih je muinimum Safete!
Ne zato sto mi to zelimo.. vec zato sto mi to mozemo (dokazni materijal : 60 min protiv Francuza)
i dajte tu anketu... ma ta ce anketa daj Portugal.. dosta vise i skromnosti i sabura
U barazu lomimo bilo kog da dobijemo
Selektori selektori svi...

BiH-Albanija 2:0 BiH-Grcka 0:0 Bjelorusija-BiH 0:2
BiH-Bjelorusija 1:0 BiH-Luxemburg 5:0 francuska-BiH 1:1
Od 6 odigranih 4 pobjede i 2 remija...za zemlju poput nase rekao bih izvanredno
Smatram da mi iz utakmice u utakmicu dizemo formu i samopouzdanje
sto je ovoj ekipi prijeko neophodno( uz samo malo vise fizicke spreme)
Ko zna mozda ce baraz bas nama dobro doci da se dodatno uigramo pred prvenstvo
jer ipak budimo realni... prolaz u medju 8 najboljih je muinimum Safete!
Ne zato sto mi to zelimo.. vec zato sto mi to mozemo (dokazni materijal : 60 min protiv Francuza)
i dajte tu anketu... ma ta ce anketa daj Portugal.. dosta vise i skromnosti i sabura
U barazu lomimo bilo kog da dobijemo
Selektori selektori svi...