Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ady88
#526 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ae vas dva na PM ne spamajte ovdje, jedino ako dogovorite taj DATE izmedu vas dvojice pa prenesete utiske na forumu 
- Not My Idea
#527 Re: Vasa najgora date iskustva :P
medaaa wrote:tri put sam pocela pisat, pa odustanemhelem...
Dosla ja tek na fax 2000, iz provincije, sa cimerkom S zivjela na Pofalicima. U to vrijeme Pofalici bili studentsko naselje i brzo ti mi tu upoznamo jos 2 cure A, Dz i D.
Jedne subote bila s nekim drustvom na kafama u gradu i kasno ja kuci krenem, iza 23:40- zadnji tramvaj haman-za taksija se nema, naraFno. Izlazim ja na Pofalicima i trebam sad onim pravcem gore u Humsku. Iz tramvaja izadjose 3 lika ispred mene i sve se okrecu, komentarisu i zastajkuju. Jooooooooooooj, meni prpa, sta kako... i predjem ja na drugu stranu i lagano. Kad komentarisu oni, glasno skroz(nigdje nikog, ni pjesaka ni auta, pohladno-novembar):
'Vidi ba ona cura sama, ide gore na Pofalice. Pusticemo je do nadvoznjaka, a onda gore je nasa.' Ja se tresem ko Banja Luka. Nit ja imam mobitel, nit nesto love za taksi, nit koga u blizini, ma nista!!! Kad nastavise oni :' Uzecemo joj svu lovu, i onda je sredit', kaze drugi :' Ma bolje je upratit gdje i s kim stanuje, ovdje je ona nova, pa nek nikad ne zna kad cemo je sacekat!'
Ja se ukopala. Sjela na onu stanicu autobusku, i kontam sta cu, gdje cu; nekog sacekat, pitat gdje je policija il nesto... izbezumljena! Kad dobacuju oni:'Dzaba ti tu sjedis, nema sad autobusa nikakvih... ti moras ispod nadvoznjaka, to je jedini put!' Pogledam ja, benzinska! Odem kupim tlf karticu i nazovem ove cure, tacnije D, jer je jedina ona imala mobitel. Sve im ispricam i zamolim ih da dodju po mene, odmah, i nek pokupe i moju cimerku usput...(one su kod plavog granapa bile, a mi kod FDS-a).
U medjuvrmenu, momci otisli prema nadvoznjaku, a ja cekam kod pumpe. Onim na pumpi nit sta govorim, nit je njima sta jasno. Kad dolaze ove cure... meni svanulo. A i one se prepale, ponijele jadnice nozeve kuhinjske.Pogledam kod jedne, rezbrasti
Puknemo se tu smijat od muke.
![]()
I krenemo mi lagano gore, sve je u meni umrlo kod nadvoznjaka...One me ubjedjuju da nisu nikog usput srele, al jok! Sedam dana iz kuce nisam nosa promolila, samo jednom otisla na predavanje i to s cimerkom do faxa, nazad sama-taxijem... U granap nisam mogla...
![]()
sad se vec pitate a gdje je ovdje date
Proslo od toga desetak dana, dodje nama Dz i veli meni da je jedan njen kolega s faxa vidio nas dvije u Merkatoru nekad, i ko ja mu se pravo svidjela i hajd ko on bi samnom na kafu... Ma meni se ne ide nikud, jos me drzi... i nagovore ti one mene, te ti ja s Dz odem i nadjemo se s tim likom... u po bijela dana, naraFno! Njoj kao nesto iskrslo, ode ona, ima obaveza...
Ja ostanem, lik extra, smijeh do suza... i onako i fin, i zgodan... ma sasvim oki...meni pravo sjelo malo zeze i da se opustim od one traume... i dodje prica do toga gdje ja zivim ovdje u Sa, i tako ja velim na Pofalicima gore... kad veli lik:' Imam ja gore neke raje, nedavno bio kod njih... Joj jesmo se ismijali, tu noc neku curu isprepadali. Vracala se ona sama odnekud i mi joj dobacivali da cemo je docekat gore kod mosta, da je gotova...' Valja se on od smijeha! Ja mislim da sam bila zelenija od ovog smaje![]()
i da sam u sekundi izgovarala po 7-8 rijeci, i da je u narednhi 5 minuta bio spomenut veci dio njegove familije i sljedecih pokoljenja... tresem se ja, ma place mi se!!
Tek nakon par minuta lik skonta o cemu ja, ost'opoceo se izvinjavat, kao sve je zeza, oni to nekad tako
![]()
![]()
![]()
manijaci jedni, ja sebi ne mogu doci...
i ne trebam dalje spominat, da nista nije bilo...vidjala sam ga par puta, uvijek se ono nasmijesi i gleda prvi pozdravit... i sad mi muka kad se sjetim...
sorry na velkom uvodu, al mi je to fakat trauma...
ako je neko odavdje bio neki od aktera![]()
![]()
WTF
mislim mozda je malo i smijesno sad ovako... kako se izdao al opet
- dječak sa šibicama
#528 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Moram i ja nekad biti papak, radi ravnoteze u svemiruNot My Idea wrote:
ne isfuravaj, djecacepolomit cu ti sibice
nek ljudi pisu, treba nam smijeha
- Ridjobrki
#529 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dječak sa šibicama wrote:Moram i ja nekad biti papak, radi ravnoteze u svemiruNot My Idea wrote:
ne isfuravaj, djecacepolomit cu ti sibice
nek ljudi pisu, treba nam smijeha
Vjeruj da ti je ovaj pokušaj bio uspješan.
- male_okice
#530 Re: Vasa najgora date iskustva :P
je***e ako ovo trebala biti sala imaju bolestan smisao za humor trebala si ga spucati necim jos na kraju. Fakat konji!medaaa wrote:tri put sam pocela pisat, pa odustanemhelem...
Dosla ja tek na fax 2000, iz provincije, sa cimerkom S zivjela na Pofalicima. U to vrijeme Pofalici bili studentsko naselje i brzo ti mi tu upoznamo jos 2 cure A, Dz i D.
Jedne subote bila s nekim drustvom na kafama u gradu i kasno ja kuci krenem, iza 23:40- zadnji tramvaj haman-za taksija se nema, naraFno. Izlazim ja na Pofalicima i trebam sad onim pravcem gore u Humsku. Iz tramvaja izadjose 3 lika ispred mene i sve se okrecu, komentarisu i zastajkuju. Jooooooooooooj, meni prpa, sta kako... i predjem ja na drugu stranu i lagano. Kad komentarisu oni, glasno skroz(nigdje nikog, ni pjesaka ni auta, pohladno-novembar):
'Vidi ba ona cura sama, ide gore na Pofalice. Pusticemo je do nadvoznjaka, a onda gore je nasa.' Ja se tresem ko Banja Luka. Nit ja imam mobitel, nit nesto love za taksi, nit koga u blizini, ma nista!!! Kad nastavise oni :' Uzecemo joj svu lovu, i onda je sredit', kaze drugi :' Ma bolje je upratit gdje i s kim stanuje, ovdje je ona nova, pa nek nikad ne zna kad cemo je sacekat!'
Ja se ukopala. Sjela na onu stanicu autobusku, i kontam sta cu, gdje cu; nekog sacekat, pitat gdje je policija il nesto... izbezumljena! Kad dobacuju oni:'Dzaba ti tu sjedis, nema sad autobusa nikakvih... ti moras ispod nadvoznjaka, to je jedini put!' Pogledam ja, benzinska! Odem kupim tlf karticu i nazovem ove cure, tacnije D, jer je jedina ona imala mobitel. Sve im ispricam i zamolim ih da dodju po mene, odmah, i nek pokupe i moju cimerku usput...(one su kod plavog granapa bile, a mi kod FDS-a).
U medjuvrmenu, momci otisli prema nadvoznjaku, a ja cekam kod pumpe. Onim na pumpi nit sta govorim, nit je njima sta jasno. Kad dolaze ove cure... meni svanulo. A i one se prepale, ponijele jadnice nozeve kuhinjske.Pogledam kod jedne, rezbrasti
Puknemo se tu smijat od muke.
![]()
I krenemo mi lagano gore, sve je u meni umrlo kod nadvoznjaka...One me ubjedjuju da nisu nikog usput srele, al jok! Sedam dana iz kuce nisam nosa promolila, samo jednom otisla na predavanje i to s cimerkom do faxa, nazad sama-taxijem... U granap nisam mogla...
![]()
sad se vec pitate a gdje je ovdje date
Proslo od toga desetak dana, dodje nama Dz i veli meni da je jedan njen kolega s faxa vidio nas dvije u Merkatoru nekad, i ko ja mu se pravo svidjela i hajd ko on bi samnom na kafu... Ma meni se ne ide nikud, jos me drzi... i nagovore ti one mene, te ti ja s Dz odem i nadjemo se s tim likom... u po bijela dana, naraFno! Njoj kao nesto iskrslo, ode ona, ima obaveza...
Ja ostanem, lik extra, smijeh do suza... i onako i fin, i zgodan... ma sasvim oki...meni pravo sjelo malo zeze i da se opustim od one traume... i dodje prica do toga gdje ja zivim ovdje u Sa, i tako ja velim na Pofalicima gore... kad veli lik:' Imam ja gore neke raje, nedavno bio kod njih... Joj jesmo se ismijali, tu noc neku curu isprepadali. Vracala se ona sama odnekud i mi joj dobacivali da cemo je docekat gore kod mosta, da je gotova...' Valja se on od smijeha! Ja mislim da sam bila zelenija od ovog smaje![]()
i da sam u sekundi izgovarala po 7-8 rijeci, i da je u narednhi 5 minuta bio spomenut veci dio njegove familije i sljedecih pokoljenja... tresem se ja, ma place mi se!!
Tek nakon par minuta lik skonta o cemu ja, ost'opoceo se izvinjavat, kao sve je zeza, oni to nekad tako
![]()
![]()
![]()
manijaci jedni, ja sebi ne mogu doci...
i ne trebam dalje spominat, da nista nije bilo...vidjala sam ga par puta, uvijek se ono nasmijesi i gleda prvi pozdravit... i sad mi muka kad se sjetim...
sorry na velkom uvodu, al mi je to fakat trauma...
ako je neko odavdje bio neki od aktera![]()
![]()
- Vegetastar
#531 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ja svakak'a svijeta
- ema_
#532 Re: Vasa najgora date iskustva :P
micki125 wrote:traktora za predsjednika
Parola "Haj'mo se ljubiti u usta" !
- zonna
#533 Re: Vasa najgora date iskustva :P
micki125 wrote:traktora za predsjednika
koliko te to placa?
-
zelenashica
#534 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jest da sam ja ko fol ozbiljna starija teta al hajde de mogu i ja koji biser iz svoje arhive metnuti javno
Helem nakon višemjesečnog pogleda ispod oka,dočekam ja da on mene pozove na piće.Dogovor je bio da će me sačekati u ulazu,pored lifta...ma i komšije smo bili uistoj ulici
Zima,napolju snijeg sipa,ja se sredila aman zaman...ipak se mjesecima čekao poziv na piće....
Silazim ja s liftom,lik me čeka....pozdravimo se ono klasika bla bla....garant sam se bila i zajapurila od nekakve treme i dragosti
Kad lik će ti meni: A bona je l ti vazda izlaziš u svilenim štamplama
Kad ja pogleda nizase....u pm obukla cura čizme i kratki kaput al hebi ga suknja haman ostala prebačena preko kreveta....
Brže bolje se dočepam lifta,trči po suknju i kontam garant je onaj moj ufatio bježaniju.....kad ja nazad on čeka...
Furali smo par mjeseci,haman mu nisam najgore iskustvo
Helem nakon višemjesečnog pogleda ispod oka,dočekam ja da on mene pozove na piće.Dogovor je bio da će me sačekati u ulazu,pored lifta...ma i komšije smo bili uistoj ulici
Zima,napolju snijeg sipa,ja se sredila aman zaman...ipak se mjesecima čekao poziv na piće....
Silazim ja s liftom,lik me čeka....pozdravimo se ono klasika bla bla....garant sam se bila i zajapurila od nekakve treme i dragosti
Kad lik će ti meni: A bona je l ti vazda izlaziš u svilenim štamplama
Kad ja pogleda nizase....u pm obukla cura čizme i kratki kaput al hebi ga suknja haman ostala prebačena preko kreveta....
Brže bolje se dočepam lifta,trči po suknju i kontam garant je onaj moj ufatio bježaniju.....kad ja nazad on čeka...
- Vegetastar
#535 Re: Vasa najgora date iskustva :P
joj zelenašice ja konto gledaj sad kad kažeš vani zima snijeg a ja štikle obukla i na bjelašnicu me odvezao.zelenashica wrote:Jest da sam ja ko fol ozbiljna starija teta al hajde de mogu i ja koji biser iz svoje arhive metnuti javno![]()
Helem nakon višemjesečnog pogleda ispod oka,dočekam ja da on mene pozove na piće.Dogovor je bio da će me sačekati u ulazu,pored lifta...ma i komšije smo bili uistoj ulici![]()
Silazim ja s liftom,lik me čeka....pozdravimo se ono klasika bla bla....garant sam se bila i zajapurila od nekakve treme i dragosti![]()
Kad lik će ti meni: A bona je l ti vazda izlaziš u svilenim štamplama![]()
Kad ja pogleda nizase....u pm obukla cura čizme i kratki kaput al hebi ga suknja haman ostala prebačena preko kreveta....![]()
Brže bolje se dočepam lifta,trči po suknju i kontam garant je onaj moj ufatio bježaniju.....kad ja nazad on čeka...![]()
Malo protrnuh reko evo je
-
zelenashica
#536 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Mene je mog'o samo do Ozrena i Majevice odvuć'Vegetastar wrote:joj zelenašice ja konto gledaj sad kad kažeš vani zima snijeg a ja štikle obukla i na bjelašnicu me odvezao.zelenashica wrote:Jest da sam ja ko fol ozbiljna starija teta al hajde de mogu i ja koji biser iz svoje arhive metnuti javno![]()
Helem nakon višemjesečnog pogleda ispod oka,dočekam ja da on mene pozove na piće.Dogovor je bio da će me sačekati u ulazu,pored lifta...ma i komšije smo bili uistoj ulici![]()
Silazim ja s liftom,lik me čeka....pozdravimo se ono klasika bla bla....garant sam se bila i zajapurila od nekakve treme i dragosti![]()
Kad ja pogleda nizase....u pm obukla cura čizme i kratki kaput al hebi ga suknja haman ostala prebačena preko kreveta....![]()
Brže bolje se dočepam lifta,trči po suknju i kontam garant je onaj moj ufatio bježaniju.....kad ja nazad on čeka...![]()
Furali smo par mjeseci,haman mu nisam najgore iskustvo![]()
Malo protrnuh reko evo je
- male_okice
#537 Re: Vasa najgora date iskustva :P
zelenashica wrote:Jest da sam ja ko fol ozbiljna starija teta al hajde de mogu i ja koji biser iz svoje arhive metnuti javno![]()
- zonna
#538 Re: Vasa najgora date iskustva :P
zelenasice
ja nekad obozavala miris paculija (obozavam i sada ali ga ne nosim) i posto se to nikako nije moglo nabaviti u sa zamolim druga da mi to kupi van (cesto putovao). kupio on skroz malu bocicu koju sam platila 60 KM.
ja sva sretna odlucim da cu ga stavljati samo u izuzetnim prilikama.
naravno izuztena prilika je slijedeci spoj i ja vrlo malo parfema (da se ne potrosi) i u auto doticnog. nismo ni odmakli nesto puno kad on nesto pocne njusiti po autu. kontam sva sretna evo ga skont'o i pada na dupe kad on "imas li ti mozda mema u kuci?"
"hajde ti mene vrati mojoj kuci"
ja nekad obozavala miris paculija (obozavam i sada ali ga ne nosim) i posto se to nikako nije moglo nabaviti u sa zamolim druga da mi to kupi van (cesto putovao). kupio on skroz malu bocicu koju sam platila 60 KM.
ja sva sretna odlucim da cu ga stavljati samo u izuzetnim prilikama.
naravno izuztena prilika je slijedeci spoj i ja vrlo malo parfema (da se ne potrosi) i u auto doticnog. nismo ni odmakli nesto puno kad on nesto pocne njusiti po autu. kontam sva sretna evo ga skont'o i pada na dupe kad on "imas li ti mozda mema u kuci?"
"hajde ti mene vrati mojoj kuci"
- Ridjobrki
#539 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Zavisi jeste li se ljubili u usta.zelenashica wrote: Furali smo par mjeseci,haman mu nisam najgore iskustvo
-
zelenashica
#540 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jesmoRidjobrki wrote:Zavisi jeste li se ljubili u usta.zelenashica wrote: Furali smo par mjeseci,haman mu nisam najgore iskustvo
- Vegetastar
#541 Re: Vasa najgora date iskustva :P
mah žena na prvi date bez suknje, mislim da si ti njemu najbolje iskustvoRidjobrki wrote:Zavisi jeste li se ljubili u usta.zelenashica wrote: Furali smo par mjeseci,haman mu nisam najgore iskustvo
-
zelenashica
#542 Re: Vasa najgora date iskustva :P
de bona imala sam štrample i čizme do koljenaVegetastar wrote:mah žena na prvi date bez suknje, mislim da si ti njemu najbolje iskustvoRidjobrki wrote:Zavisi jeste li se ljubili u usta.zelenashica wrote: Furali smo par mjeseci,haman mu nisam najgore iskustvo
- Ridjobrki
#543 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A ja mislio gdje zbog mene suknje same spadaju da je to nešto - kad ono postoje likovi zbog kojih se i ne oblače...

- Traktor`
#544 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ridjobrki wrote:A ja mislio gdje zbog mene suknje same spadaju da je to nešto - kad ono postoje likovi zbog kojih se i ne oblače...
-
zelenashica
#545 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ko zna mozda radi tebe ni štrample ne bih obuklaRidjobrki wrote:A ja mislio gdje zbog mene suknje same spadaju da je to nešto - kad ono postoje likovi zbog kojih se i ne oblače...
- Traktor`
#546 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sudba ima foru gadnu, kad treba, budes heban i gace ti same spadnu...zelenashica wrote:Ko zna mozda radi tebe ni štrample ne bih obuklaRidjobrki wrote:A ja mislio gdje zbog mene suknje same spadaju da je to nešto - kad ono postoje likovi zbog kojih se i ne oblače...
- Ridjobrki
#547 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ne bih si toliko umišljao ali čuj... Kako ono neko sa foruma veli "naučio sam krajnje oprezno koristiti riječ nemoguće".zelenashica wrote:Ko zna mozda radi tebe ni štrample ne bih obuklaRidjobrki wrote:A ja mislio gdje zbog mene suknje same spadaju da je to nešto - kad ono postoje likovi zbog kojih se i ne oblače...
- kokuz_sa
#548 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ridjobrki wrote:A ja mislio gdje zbog mene suknje same spadaju da je to nešto - kad ono postoje likovi zbog kojih se i ne oblače...
koliko se ismijah cak sam prosuo i vode iz case a jos ova redukcija
-
Eborg
#549 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Možda si joj sestra, rođakinja, komšinica, šta ja znam.Not My Idea wrote:Eborg wrote:@Not My Idea: Bježi ba, još ću se izofirati, možda sam s tobom izlazio, to je tvoj kvart haman.![]()
nismo mi ista generacija ergo it wasn't me
- Vegetastar
#550 Re: Vasa najgora date iskustva :P
e moj riđo a mi sve mislili lafčine, kad jokRidjobrki wrote:A ja mislio gdje zbog mene suknje same spadaju da je to nešto - kad ono postoje likovi zbog kojih se i ne oblače...