Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ady88

#526 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ady88 »

Ae vas dva na PM ne spamajte ovdje, jedino ako dogovorite taj DATE izmedu vas dvojice pa prenesete utiske na forumu :P
Not My Idea

#527 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

medaaa wrote:tri put sam pocela pisat, pa odustanem :D helem...

Dosla ja tek na fax 2000, iz provincije :D , sa cimerkom S zivjela na Pofalicima. U to vrijeme Pofalici bili studentsko naselje i brzo ti mi tu upoznamo jos 2 cure A, Dz i D.
Jedne subote bila s nekim drustvom na kafama u gradu i kasno ja kuci krenem, iza 23:40- zadnji tramvaj haman-za taksija se nema, naraFno. Izlazim ja na Pofalicima i trebam sad onim pravcem gore u Humsku. Iz tramvaja izadjose 3 lika ispred mene i sve se okrecu, komentarisu i zastajkuju. Jooooooooooooj, meni prpa, sta kako... i predjem ja na drugu stranu i lagano. Kad komentarisu oni, glasno skroz(nigdje nikog, ni pjesaka ni auta, pohladno-novembar):
'Vidi ba ona cura sama, ide gore na Pofalice. Pusticemo je do nadvoznjaka, a onda gore je nasa.' Ja se tresem ko Banja Luka. Nit ja imam mobitel, nit nesto love za taksi, nit koga u blizini, ma nista!!! Kad nastavise oni :' Uzecemo joj svu lovu, i onda je sredit', kaze drugi :' Ma bolje je upratit gdje i s kim stanuje, ovdje je ona nova, pa nek nikad ne zna kad cemo je sacekat!'
Ja se ukopala. Sjela na onu stanicu autobusku, i kontam sta cu, gdje cu; nekog sacekat, pitat gdje je policija il nesto... izbezumljena! Kad dobacuju oni:'Dzaba ti tu sjedis, nema sad autobusa nikakvih... ti moras ispod nadvoznjaka, to je jedini put!' Pogledam ja, benzinska! Odem kupim tlf karticu i nazovem ove cure, tacnije D, jer je jedina ona imala mobitel. Sve im ispricam i zamolim ih da dodju po mene, odmah, i nek pokupe i moju cimerku usput...(one su kod plavog granapa bile, a mi kod FDS-a).
U medjuvrmenu, momci otisli prema nadvoznjaku, a ja cekam kod pumpe. Onim na pumpi nit sta govorim, nit je njima sta jasno. Kad dolaze ove cure... meni svanulo. A i one se prepale, ponijele jadnice nozeve kuhinjske. :lol: Pogledam kod jedne, rezbrasti :roll: Puknemo se tu smijat od muke. :-)
I krenemo mi lagano gore, sve je u meni umrlo kod nadvoznjaka... :-? One me ubjedjuju da nisu nikog usput srele, al jok! Sedam dana iz kuce nisam nosa promolila, samo jednom otisla na predavanje i to s cimerkom do faxa, nazad sama-taxijem... U granap nisam mogla... :sad:

sad se vec pitate a gdje je ovdje date

Proslo od toga desetak dana, dodje nama Dz i veli meni da je jedan njen kolega s faxa vidio nas dvije u Merkatoru nekad, i ko ja mu se pravo svidjela i hajd ko on bi samnom na kafu... Ma meni se ne ide nikud, jos me drzi... i nagovore ti one mene, te ti ja s Dz odem i nadjemo se s tim likom... u po bijela dana, naraFno! Njoj kao nesto iskrslo, ode ona, ima obaveza...
Ja ostanem, lik extra, smijeh do suza... i onako i fin, i zgodan... ma sasvim oki...meni pravo sjelo malo zeze i da se opustim od one traume... i dodje prica do toga gdje ja zivim ovdje u Sa, i tako ja velim na Pofalicima gore... kad veli lik:' Imam ja gore neke raje, nedavno bio kod njih... Joj jesmo se ismijali, tu noc neku curu isprepadali. Vracala se ona sama odnekud i mi joj dobacivali da cemo je docekat gore kod mosta, da je gotova...' Valja se on od smijeha! Ja mislim da sam bila zelenija od ovog smaje :mrgreen: :mrgreen: i da sam u sekundi izgovarala po 7-8 rijeci, i da je u narednhi 5 minuta bio spomenut veci dio njegove familije i sljedecih pokoljenja... tresem se ja, ma place mi se!!
Tek nakon par minuta lik skonta o cemu ja, ost'o :shock: poceo se izvinjavat, kao sve je zeza, oni to nekad tako :x :x :x
manijaci jedni, ja sebi ne mogu doci...

i ne trebam dalje spominat, da nista nije bilo...vidjala sam ga par puta, uvijek se ono nasmijesi i gleda prvi pozdravit... i sad mi muka kad se sjetim...
sorry na velkom uvodu, al mi je to fakat trauma...
ako je neko odavdje bio neki od aktera :x :x :evil:

:-?
WTF
mislim mozda je malo i smijesno sad ovako... kako se izdao al opet :|
dječak sa šibicama

#528 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dječak sa šibicama »

Not My Idea wrote:
ne isfuravaj, djecace :twisted: polomit cu ti sibice
nek ljudi pisu, treba nam smijeha
Moram i ja nekad biti papak, radi ravnoteze u svemiru :D
Ridjobrki

#529 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

dječak sa šibicama wrote:
Not My Idea wrote:
ne isfuravaj, djecace :twisted: polomit cu ti sibice
nek ljudi pisu, treba nam smijeha
Moram i ja nekad biti papak, radi ravnoteze u svemiru :D
:D :D :D

Vjeruj da ti je ovaj pokušaj bio uspješan. :lol: :lol: :lol:
male_okice

#530 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by male_okice »

medaaa wrote:tri put sam pocela pisat, pa odustanem :D helem...

Dosla ja tek na fax 2000, iz provincije :D , sa cimerkom S zivjela na Pofalicima. U to vrijeme Pofalici bili studentsko naselje i brzo ti mi tu upoznamo jos 2 cure A, Dz i D.
Jedne subote bila s nekim drustvom na kafama u gradu i kasno ja kuci krenem, iza 23:40- zadnji tramvaj haman-za taksija se nema, naraFno. Izlazim ja na Pofalicima i trebam sad onim pravcem gore u Humsku. Iz tramvaja izadjose 3 lika ispred mene i sve se okrecu, komentarisu i zastajkuju. Jooooooooooooj, meni prpa, sta kako... i predjem ja na drugu stranu i lagano. Kad komentarisu oni, glasno skroz(nigdje nikog, ni pjesaka ni auta, pohladno-novembar):
'Vidi ba ona cura sama, ide gore na Pofalice. Pusticemo je do nadvoznjaka, a onda gore je nasa.' Ja se tresem ko Banja Luka. Nit ja imam mobitel, nit nesto love za taksi, nit koga u blizini, ma nista!!! Kad nastavise oni :' Uzecemo joj svu lovu, i onda je sredit', kaze drugi :' Ma bolje je upratit gdje i s kim stanuje, ovdje je ona nova, pa nek nikad ne zna kad cemo je sacekat!'
Ja se ukopala. Sjela na onu stanicu autobusku, i kontam sta cu, gdje cu; nekog sacekat, pitat gdje je policija il nesto... izbezumljena! Kad dobacuju oni:'Dzaba ti tu sjedis, nema sad autobusa nikakvih... ti moras ispod nadvoznjaka, to je jedini put!' Pogledam ja, benzinska! Odem kupim tlf karticu i nazovem ove cure, tacnije D, jer je jedina ona imala mobitel. Sve im ispricam i zamolim ih da dodju po mene, odmah, i nek pokupe i moju cimerku usput...(one su kod plavog granapa bile, a mi kod FDS-a).
U medjuvrmenu, momci otisli prema nadvoznjaku, a ja cekam kod pumpe. Onim na pumpi nit sta govorim, nit je njima sta jasno. Kad dolaze ove cure... meni svanulo. A i one se prepale, ponijele jadnice nozeve kuhinjske. :lol: Pogledam kod jedne, rezbrasti :roll: Puknemo se tu smijat od muke. :-)
I krenemo mi lagano gore, sve je u meni umrlo kod nadvoznjaka... :-? One me ubjedjuju da nisu nikog usput srele, al jok! Sedam dana iz kuce nisam nosa promolila, samo jednom otisla na predavanje i to s cimerkom do faxa, nazad sama-taxijem... U granap nisam mogla... :sad:

sad se vec pitate a gdje je ovdje date

Proslo od toga desetak dana, dodje nama Dz i veli meni da je jedan njen kolega s faxa vidio nas dvije u Merkatoru nekad, i ko ja mu se pravo svidjela i hajd ko on bi samnom na kafu... Ma meni se ne ide nikud, jos me drzi... i nagovore ti one mene, te ti ja s Dz odem i nadjemo se s tim likom... u po bijela dana, naraFno! Njoj kao nesto iskrslo, ode ona, ima obaveza...
Ja ostanem, lik extra, smijeh do suza... i onako i fin, i zgodan... ma sasvim oki...meni pravo sjelo malo zeze i da se opustim od one traume... i dodje prica do toga gdje ja zivim ovdje u Sa, i tako ja velim na Pofalicima gore... kad veli lik:' Imam ja gore neke raje, nedavno bio kod njih... Joj jesmo se ismijali, tu noc neku curu isprepadali. Vracala se ona sama odnekud i mi joj dobacivali da cemo je docekat gore kod mosta, da je gotova...' Valja se on od smijeha! Ja mislim da sam bila zelenija od ovog smaje :mrgreen: :mrgreen: i da sam u sekundi izgovarala po 7-8 rijeci, i da je u narednhi 5 minuta bio spomenut veci dio njegove familije i sljedecih pokoljenja... tresem se ja, ma place mi se!!
Tek nakon par minuta lik skonta o cemu ja, ost'o :shock: poceo se izvinjavat, kao sve je zeza, oni to nekad tako :x :x :x
manijaci jedni, ja sebi ne mogu doci...

i ne trebam dalje spominat, da nista nije bilo...vidjala sam ga par puta, uvijek se ono nasmijesi i gleda prvi pozdravit... i sad mi muka kad se sjetim...
sorry na velkom uvodu, al mi je to fakat trauma...
ako je neko odavdje bio neki od aktera :x :x :evil:
je***e ako ovo trebala biti sala imaju bolestan smisao za humor trebala si ga spucati necim jos na kraju. Fakat konji!
Vegetastar

#531 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Vegetastar »

ja svakak'a svijeta
ema_

#532 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ema_ »

micki125 wrote:traktora za predsjednika

:D

Parola "Haj'mo se ljubiti u usta" !

:lol: :lol: :lol: :lol: :-)
zonna

#533 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zonna »

micki125 wrote:traktora za predsjednika

:lol: :lol:
koliko te to placa? :mrgreen:
zelenashica

#534 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zelenashica »

Jest da sam ja ko fol ozbiljna starija teta al hajde de mogu i ja koji biser iz svoje arhive metnuti javno :D
Helem nakon višemjesečnog pogleda ispod oka,dočekam ja da on mene pozove na piće.Dogovor je bio da će me sačekati u ulazu,pored lifta...ma i komšije smo bili uistoj ulici :oops:
Zima,napolju snijeg sipa,ja se sredila aman zaman...ipak se mjesecima čekao poziv na piće....
Silazim ja s liftom,lik me čeka....pozdravimo se ono klasika bla bla....garant sam se bila i zajapurila od nekakve treme i dragosti :D
Kad lik će ti meni: A bona je l ti vazda izlaziš u svilenim štamplama :shock:
Kad ja pogleda nizase....u pm obukla cura čizme i kratki kaput al hebi ga suknja haman ostala prebačena preko kreveta.... :roll:
Brže bolje se dočepam lifta,trči po suknju i kontam garant je onaj moj ufatio bježaniju.....kad ja nazad on čeka... :oops:
Furali smo par mjeseci,haman mu nisam najgore iskustvo :D
Vegetastar

#535 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Vegetastar »

zelenashica wrote:Jest da sam ja ko fol ozbiljna starija teta al hajde de mogu i ja koji biser iz svoje arhive metnuti javno :D
Helem nakon višemjesečnog pogleda ispod oka,dočekam ja da on mene pozove na piće.Dogovor je bio da će me sačekati u ulazu,pored lifta...ma i komšije smo bili uistoj ulici :oops:
Zima,napolju snijeg sipa,ja se sredila aman zaman...ipak se mjesecima čekao poziv na piće....
Silazim ja s liftom,lik me čeka....pozdravimo se ono klasika bla bla....garant sam se bila i zajapurila od nekakve treme i dragosti :D
Kad ja pogleda nizase....u pm obukla cura čizme i kratki kaput al hebi ga suknja haman ostala prebačena preko kreveta.... :roll:
Brže bolje se dočepam lifta,trči po suknju i kontam garant je onaj moj ufatio bježaniju.....kad ja nazad on čeka... :oops:
joj zelenašice ja konto gledaj sad kad kažeš vani zima snijeg a ja štikle obukla i na bjelašnicu me odvezao. :D

Malo protrnuh reko evo je :D
zelenashica

#536 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zelenashica »

Vegetastar wrote:
zelenashica wrote:Jest da sam ja ko fol ozbiljna starija teta al hajde de mogu i ja koji biser iz svoje arhive metnuti javno :D
joj zelenašice ja konto gledaj sad kad kažeš vani zima snijeg a ja štikle obukla i na bjelašnicu me odvezao. :D

Malo protrnuh reko evo je :D
Mene je mog'o samo do Ozrena i Majevice odvuć' :lol:
male_okice

#537 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by male_okice »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zonna

#538 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zonna »

zelenasice :thumbup:

ja nekad obozavala miris paculija (obozavam i sada ali ga ne nosim) i posto se to nikako nije moglo nabaviti u sa zamolim druga da mi to kupi van (cesto putovao). kupio on skroz malu bocicu koju sam platila 60 KM.
ja sva sretna odlucim da cu ga stavljati samo u izuzetnim prilikama.
naravno izuztena prilika je slijedeci spoj i ja vrlo malo parfema (da se ne potrosi) i u auto doticnog. nismo ni odmakli nesto puno kad on nesto pocne njusiti po autu. kontam sva sretna evo ga skont'o i pada na dupe kad on "imas li ti mozda mema u kuci?"
"hajde ti mene vrati mojoj kuci" :x
Ridjobrki

#539 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

zelenashica wrote: Furali smo par mjeseci,haman mu nisam najgore iskustvo :D
Zavisi jeste li se ljubili u usta. :wink:
zelenashica

#540 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zelenashica »

Ridjobrki wrote:
jesmo :skoljka: :lol:
Vegetastar

#541 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Vegetastar »

Ridjobrki wrote:
mah žena na prvi date bez suknje, mislim da si ti njemu najbolje iskustvo :D
zelenashica

#542 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zelenashica »

Vegetastar wrote:
Ridjobrki wrote:
mah žena na prvi date bez suknje, mislim da si ti njemu najbolje iskustvo :D
de bona imala sam štrample i čizme do koljena :skoljka: :mrgreen:
Ridjobrki

#543 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

A ja mislio gdje zbog mene suknje same spadaju da je to nešto - kad ono postoje likovi zbog kojih se i ne oblače...

:roll:
Traktor`

#544 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

Ridjobrki wrote:A ja mislio gdje zbog mene suknje same spadaju da je to nešto - kad ono postoje likovi zbog kojih se i ne oblače...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zelenashica

#545 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zelenashica »

Ridjobrki wrote:A ja mislio gdje zbog mene suknje same spadaju da je to nešto - kad ono postoje likovi zbog kojih se i ne oblače...

Ko zna mozda radi tebe ni štrample ne bih obukla :mrgreen:
Traktor`

#546 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

zelenashica wrote:

sudba ima foru gadnu, kad treba, budes heban i gace ti same spadnu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ridjobrki

#547 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

zelenashica wrote:

Ne bih si toliko umišljao ali čuj... Kako ono neko sa foruma veli "naučio sam krajnje oprezno koristiti riječ nemoguće".

kokuz_sa

#548 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kokuz_sa »

:lol: :lol: :lol:
koliko se ismijah cak sam prosuo i vode iz case a jos ova redukcija :D
Eborg

#549 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Eborg »

Not My Idea wrote:
Eborg wrote:@Not My Idea: Bježi ba, još ću se izofirati, možda sam s tobom izlazio, to je tvoj kvart haman. :lol:
:lol:
nismo mi ista generacija ergo it wasn't me :D
Možda si joj sestra, rođakinja, komšinica, šta ja znam. :D Jalija je čudo. :D
Vegetastar

#550 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Vegetastar »

e moj riđo a mi sve mislili lafčine, kad jok :(
Post Reply